daria, papusa,tu spune acolo...eu in perioada asta nu am chef de politica,da' te citesc,sa stii... tuta, e o singura gagica,tuto...gagica lui proprie,cica a facut casting,da' nu a putut sa aleaga una straina,asa ca a pus pana la urma femeia lui,d-aia e chimia aia,vraja care este..p-acolo... unde pui ca se simte cat de mandri sunt unu' de altu',asta conteaza enorm intr-o relatie... chestiunea de astazi? ma distrez copios la emisiunea de pe pro:serviti,va rog! ca la politichie nu ma mai uit deocamdata,ma apuca ulceru'... |
||
iasomia Postat pe 2 Septembrie 2009 11:51 |
||
---|---|---|
auzi chestiune: ministrul de externe si-a anulat vizita in olanda. motivul?un document public extrem de dur la adresa justitiei din romania. antenele: sigur basescu l-a pus! hai ca au de lucru o saptamana acu'... sa te tii ochi iesiti din orbite. asa neneaca!bueyyy olanda! da-i cu cracii in sus! foutu-le justitia ma-sii..ca sunt condamnati doar gainarii in tarisoara noastra. si oamenii nevinovati,desigur... |
||
iasomia Postat pe 2 Septembrie 2009 16:56 |
||
da ce!asta ii NOORMAAAL..sa ne scoata o tara de datornici? nu vedeti cum se rareste numarul acestora...unii isi incheie socotelile cu lumea asta...rusineee sa le fie celor care duc la desnadejde niste oameni onesti... | ||
|
||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 17:00 |
||
lilo, timpuri grele..maimutico... |
||
iasomia Postat pe 2 Septembrie 2009 17:02 |
||
ii mai bineee in jungla | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 17:04 |
||
sa-i trimitem pe ei acolo ca se comporta asisderea | ||
Dalimi Postat pe 2 Septembrie 2009 17:06 |
||
corect! dalimi | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 17:09 |
||
averi si-au luat asa ca intre cocotieri,la aer curat sa-i scarpine maimutele si sa-i gadile serpii | ||
Dalimi Postat pe 2 Septembrie 2009 17:14 |
||
persoanele de fata(maimutele ) se exclud! nu?dalimi | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 17:17 |
||
iasomic, da, vazui si eu la teveu de chestia asta.. ioi, ce-mi placusi la faza asta |
||
kyra Postat pe 2 Septembrie 2009 19:27 |
||
mai, va mai amintiti de un topic de pe aici cu amantul cel mai prost? mi-am amintit de el, tot cetind topicile astea noi cel putin, acela a fost singurul distractiv. tre sa-l caut. m-a distrat grozav . poate il redeschidem |
||
si_totusi Postat pe 2 Septembrie 2009 19:56 |
||
topicelele astea noi? o trecut INDIGOUL preste dansele | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 20:01 |
||
acela a fost topic simpatic, lilo. sa fi vazut ce scriau gagicutele. | ||
si_totusi Postat pe 2 Septembrie 2009 20:08 |
||
tare ma mai"loveste" asa o curiozitate | ||
LILO Postat pe 2 Septembrie 2009 20:14 |
||
daca nu mi-i lene, o sa deschid topic si-l pun pe tapet | ||
si_totusi Postat pe 2 Septembrie 2009 20:20 |
||
A inceput "Cerbul de aur" | ||
nelly05 Postat pe 2 Septembrie 2009 22:47 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-02 17:17:11 persoanele de fata(maimutele ) se exclud! nu?dalimise exclud...ma refeream la cele de pe varful cracii...vreo 6-7 sute |
||
Dalimi Postat pe 3 Septembrie 2009 15:00 |
||
noh ,dalimi hai sa ne jucam...nitelus,cu sutele astea | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 15:11 |
||
kyralino, ce-i al meu ,e-al meu...sunt irezistibila cateodata... nelly, a inceput,fetita... numa' ca sunt cam tampiti, incep cerbu' cu evergreen-urile alea..cu cei mai buni solisti din muzica usoara romaneasca... devine un chin pt urechile noastre concursul, mai apoi...da' ma uit... totusico, cel mai prost amant zici? e p-acilea,poti sa intri direct pe el,cauta pe goagal..vorba lu' vanghele..ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 15:25 |
||
ca sa faci comparatie Floricica. Acum ce mai conteaza in favoarea cui .... | ||
blanca Postat pe 3 Septembrie 2009 15:32 |
||
mami, v-ati schimbat nickurile... nu mai stiu cine sunteti,sa nu va suparati daca vi se pare ca nu am reactie...ma prind eu pana la urma.... sunteti o gramada cu nickurile schimbate,ioi....ce v-a apucat?... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 15:40 |
||
floricico, schimbare de look-uri | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 15:43 |
||
a venit toamna.... se schimba...infatisarea(se pare ca nu doar in natura) |
||
eladaela Postat pe 3 Septembrie 2009 15:45 |
||
ioi, m-ati zapacit de tot.... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 15:47 |
||
stiti reclama la branza hohland! hai sa facem"schimb"(de look ) si noi | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 15:50 |
||
De la: LILO, la data 2009-09-03 15:50:43 stiti reclama la branza hohland! hai sa facem"schimb"(de look ) si noischimbarea la fata a fost ,daca mai schimbam si lookul oare ne mai recunoaste cineva? |
||
Dalimi Postat pe 3 Septembrie 2009 15:59 |
||
poate asta era scopul | ||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 16:01 |
||
ioi ishtenem... | ||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 16:08 |
||
bey, io raman asa, ca-mi place! acum chestiune..e tot cu tigani, dar nu am ce va face..de fapt cu tigani si romani.. treaba vine asa: eram ieri intr-un magazin, sa cumpar diverse chestii,..nu eram decat eu si patroana, deh criza...bai nene, si intra o rromanca si-o intreaba pe gagica, daca are fuste largi si crete. . Asta se uita la ea, si-i spune ca nu are. Tiganca insista sa se uite, totusi. Vine precizarea patroanei aici " pentru tine nu am" si face semn cu amandoua mainile , adica " Valea !" neneaca,...MI S-A FACUT RUSINE SI-AM IESIT ORIPILATA !!! ca sunt om si un semen de-al meu, trateaza pe altul asa, nu-i posibil sa tratezi un om in felul asta !! Nu mi-a mai trebuit nimic si nici nu cred ca mai intru acolo.. mai lipsea afisul, ca pe vremea interbelica, in State.. Doar pentru Albi! |
||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 18:02 |
||
kyralino, cine stie puica cat au furat alea cu alta ocazie. eu am vreo 4 prietene care au magazine,fura de rup tiganii,intra in card si... data trecuta cand am fost la una D,(ma duc des, cand primeste toale noi)am dat-o si eu pe una afara,bagase o gramada de toale sub fuste.. e trist,da' asta-i treaba.. |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 21:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
Cine vrea sa fie cu mn | 3 | De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24 |
|
||
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară