Iaso, si eu m-am gandit la asta, sa nu crezi ca nu, dar magazinul ala era aproape gol..nu era mare lucru s-o supravegheze.. nu stiu, eu n-as putea sa fac asa ceva, si la mine la job vin de-alde rromanes, cu tot cu piranda si cu puradelu` si-ai draq pun degetu`., dar niciodata n-am facut asa ceva.. nu..pot! |
||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 21:22 |
||
---|---|---|
iubita, tu crezi ca eu puteam? viata te invata sa fi mai dur... apropos, m-am vazut cu prietenele mele,aveam un grup destul de numeros....nu ne-am vazut in formatie completa de ceva timp... Doamneeee, ce au imbatranit! m-au trecut oltu',cica intineresc... draci...seman cu tata,el a fost ff bine pana la 55 de ani,apoi,apoi a plecat... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 21:27 |
||
Iasomico, pai or avea dreptate, dar poate esti tu intr-o perioada cand nu te simti prea bine.. citii pe undeva ca ai fost la doctor.. |
||
|
||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 21:29 |
||
pai..daca nu sunt bine ,intineresc? ca ma zapacesti si tu.... imi revin eu,cam am draci...dr astia nu stiu decat sa-ti dea supozitoare,cum te dor salele ,iti dau sapunu' ala sa ti-l bagi in popou... no,eu mai bine fac injectii... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 21:34 |
||
iasomico, a fost ca-n bancul ala : doamne ce tineri si frumosi eram - mai ales eu si ce batrani si urati ne-am facut - mai ales tu | ||
daria_ Postat pe 3 Septembrie 2009 21:35 |
||
conteaza ca atati bine, cu restu` negociezi tu cumva.. urata treaba cu lombosciatica asta, si pe mine ma mai ia cateodata, trebuie sa am grija cum ma aplec.. tre` sa ma tina suspensiile bine.. |
||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 21:38 |
||
daria, acu' ce sa fac daca sunt frumusica? sa zic ca-s urata? da,da...stiu...sunt modesta. eu asa fac cand sunt sensibila,ma laud.. da-i adevarat sa stii... kyro, fata...ma duc sa-mi descant.... |
||
iasomia Postat pe 3 Septembrie 2009 21:41 |
||
...iasomico, da pastile de limbrici nu ti-au dat ? Cica mere Bula la doctor ca avea limbrici si-i da ala pastile si-i trece. Dupa ceva timp raceste Bula si mere iara la doctor si-i da tot pastile de limbrici. Dupa ce se vindeca de raceala, se urca Bula in pom si cade si-si rupe o mana. Mere iara la doctor si ala ii da iara pastile de limbrici. Bula il indreaba nedumerit pe doctor : - Dom doftor, io intaleg ca mi-ati dat buline de limbrici cand am avut nevoie, da nu inteleg de ce imi dati si acum cand mi-am rupt mana? - Pai, daca te manca in popou sa te urci in copac.... |
||
daria_ Postat pe 3 Septembrie 2009 21:42 |
||
Yeap...mere si-asta, zacui de cateva ori, rau.. daca ai si putina Aghiasma Mare..io am in casa mereu.. |
||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 21:43 |
||
....mere cu pastila de limbrici ? | ||
daria_ Postat pe 3 Septembrie 2009 21:45 |
||
nu, fata ! da` naiba stie? ca n-avusei niciodata d-aia. | ||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 21:47 |
||
mandra floare iasomie, Confucius spune: Capul sus, tzatzele in fatza, couru' ' napoi... sau invers ... adica nu era Confucius asta... na, ca m-ati confuzat! |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 22:00 |
||
HA ?? Pacatosule ! | ||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 22:47 |
||
Buddha e mare, kyrutzo! Buddha nu ma lasa sa pacatuiesc! Buddha e prieten cu Vishnu si beau bere impreuna, asa ca eu sunt salvat! he he... tocmai am primit un semn de la un prieten foarte drag mie, deci puteti sa spuneti ce vreti azi. va iert pe toti |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 22:53 |
||
bre, poison, pe cine bagasi matale sub patrafir de esti asa iertator azi | ||
daria_ Postat pe 3 Septembrie 2009 22:59 |
||
"confucius"? se mai intampla minuni? | ||
LILO Postat pe 3 Septembrie 2009 23:00 |
||
bre, daca tu esti cu Vishnu, ia sa-l chemam noi oleaca pe Lord Shiva poate iese de-o sampanie, o maslina, ceva .. |
||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 23:05 |
||
pe Shiva nu, ca e betiv si nu ne mai ajunge noua plus ca maslinele fac rau la mahmureala |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 23:06 |
||
nu maica, cu Shiva beau io ! | ||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 23:08 |
||
ioooiii! blestem pe capul nostru! pai de unde atata beutura? sau oare... tinand cont de numele meu, sa va tratez cu bautura lui Socrate? |
||
Poison Postat pe 3 Septembrie 2009 23:10 |
||
"Spune-mi �i voi uita, arat�-mi �i poate �mi voi aduce aminte, implic�-m� �i voi �n�elege!" |
||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 23:12 |
||
cu mine nu merge , sac ! | ||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 23:17 |
||
cine nu merge cu tine? | ||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 23:20 |
||
"C�nd vorbe�ti mult, aproape �ntotdeauna spui �i ce n-ar trebui spus." | ||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 23:22 |
||
Nu este cazul aici. | ||
kyra Postat pe 3 Septembrie 2009 23:27 |
||
e doar pur Confucius, nimic mai mult | ||
nefertiti_dana Postat pe 3 Septembrie 2009 23:32 |
||
ia sa ma bag eu pe realitatea,peste cateva minute incepe o editie speciala,cu CTP-ul.... ia sa vaz..el ce mai zice? cat de tare se incordeaza? ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 4 Septembrie 2009 17:10 |
||
buey, au scos astia de la oxford analytica un studiu in care mogulii sunt pusi cu spatele la zid. sunt ziaristii,"analistii politici" plini de draci...vaaaai,ce m-am distrat... ehe,he,he... bai sunt malada si am puterea sa rad. ptiu,ptiu,ptiu...sa nu ma deochi... hai ca vorbim mai tarziu,am chemat-o pe una sa-mi puna ventuze...stiu,sunt nebuna...da' nu mai poooooci! cum canta talisman? simt dureri pe care nu mai poooot sa le-ndur...he,he... |
||
iasomia Postat pe 4 Septembrie 2009 18:41 |
||
iasomico, razi, poate se duce boalii, maladeala aia.. |
||
kyra Postat pe 4 Septembrie 2009 18:46 |
||
iasomic, cum mai esti ? | ||
kyra Postat pe 5 Septembrie 2009 13:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
|
||
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară