Chestiunea zilei..

daria,

habar n-am ..vedem pe parcurs,da' din cate stiu young & restless nu este horror,da' mai stii...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:14
ia sa bag una grea,ca am o zi ca la balamuc astazi....trebuie sa alerg ca o caprita,ehe,he,he..

m-am uitat la nasu' aseara,a iesit rau de tot ciutacu din chestiune.

adicatelea omu' ala de-i zburau balele live(de revolta) ,de-l vazu o tara intreaga, a fost omu' lu' musetescu?
omu' cu privatizarile alea "grandioase"?

a fost administrator in firme apartinand unor arabi,pe vremea lu' haissam?

cum mai?
si e revoltat atat de tare pe presedintele care este?
no,asa ceva....

bietii de ei.. sunt din ce in ce mai livizi,pai ce credeati mai?
ca vomitati atata venin(nu ca nu ar avea si dreptate uneori)si nu vine ziua platii?

hai sa fiti cuminti...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:53
Am auzit ca-si lanseaza Base campania pt prezidentiale .
Sunt curioasa pe cati mai fenteaza. ...a cazut rau in sondaje.
blanca
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:59
blanca, chestiunile politice le-am mutat pe topicul "disolutia statului" ca nu vrea toata lumea politichie. Il gasesti la "sex" ai sa intelegi de ce ....
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:02
blanche,

mda..incepe sa fie interesant,intra si oprescu..o sa avem un balci delicios,si oamenii mor cu zile.

da' nu ne lasam noi asa usor,eu anu' asta nu votez pe nimeni,asta nu inseamna ca nu ma duc la vot,ma duc,ca sa-l anulez....

asa de fitze,ca sa nu se supere tata pe mine,de unde este el de acolo..

hai o zi buna...

si nu uitati,depinde de fiecare din noi ca atmosfera pe garbo sa fie ok.
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:06
dario,

adica vrei sa-mi iei painea de la gura?
ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:07
nu floricio, da ai zis cateva pagini mai acana ca ti se cam rupe de politichie si nu vroiam sa stricam topicul
..da mie de nenea Oprescu imi place - mai ales ca este holtei...de, este si el singur si nelinistit
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:14
..super decizia ta de a merge la vot si a-l anula....asa nu mai poate sa ti-l foloseasca altcineva
...cam asa am facut si eu la alegerile locale- am pus stampiluta pe tati- ca la euro am votat pe bune sperand sa nu vad pe acolo nici o masina (EBA), iepure fricos (Stolo) sau madama corupta cu aere de cinstita (Macovei - care este acuzata la UE de uni psd-isti cehi si polonezi de ceva invarteli)
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 11:18
io nu ma mai duc la vot ca n am pe cine sa aleg....nu merita ...poate vreun tepes doamne...daca s ar mai naste!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:28
nazi, sufletelule, asta e ideea - nu ai pe cine alege si meri sa pui stampila pe tati, ca sa ti se anuleze votul si sa nu poata fi folosit fraudulos de cineva...
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:44
nazira,mama draga aici facem greseala ca nu merem sa ne spunem impartasim care pe care,ca nu o fi cum era din doi uite pune pe ala din mijloc!nu?
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:45
A primit careva tel pentru sondajul privind alegerile si parerea vizavi de se intampla in prezent?
Dalimi
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:46
dariuto,dupa parerea mea o femeie ar fi de folos nu..?!?
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:47
..depinde la cine si pentru ce...ca blonda de la drept e foarte de folos si nu vrea base sa o dea dusa nici cu cazaturi din sondaje ...
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:49
dalimi.dar tu?
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:50
da daria....dar dupa mine ;nici asta nu merita ca oricum tot unul dintre cei cu bube o sa iasa si io cred ca deja se si stie cine....noi sintem tinuti asa de forma...cica sa mergem la vot!!!!si de mergi si de nu au ei grija sa aiba saci cu voturi si bulentine cu decedati de acum 3 ani....hi hi hi!!!!
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:50
oricum ,atentie ce scriem!important ca va fi unul care va avea capul intre urechi si pe gat sa nul ploua1asta e clar!mai cu spirit de gluma,nu?
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:53
Eu am primit telefon pentru sondaj de opinie si am spus ca totul e naspa, aiurea, cam nasol (desigur cu alte cuvinte ) si abia astept sa plece Base cu clica lui de hoti care strga cat o tin bosogii "hoti"..Am adaugat, fara sa fiu intrebata, ca prefer sa iasa Duda (nu-si retrasese candidatura) sau unul de pe strada... Nu am apucat sa termin bine si mi-a inchis tel.in nas..Creca raspunsasam cam nasol
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:54
daria,tu ai avut noroc!!!el ,ba!
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:57
Am spus ca cel pe care il prefer sa iasa presedinte e Crin Antonescu,dar nu sustin nici un partid,iar cei ce conduc cu tot cu varf sa ne lase ca au cotit-o rau de tot.
Dalimi
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:57
De la: daria_pet, la data 2009-09-09 12:54:06Eu am primit telefon pentru sondaj de opinie si am spus ca totul e naspa, aiurea, cam nasol (desigur cu alte cuvinte ) si abia astept sa plece Base cu clica lui de hoti care strga cat o tin bosogii "hoti"..Am adaugat, fara sa fiu intrebata, ca prefer sa iasa Duda (nu-si retrasese candidatura) sau unul de pe strada... Nu am apucat sa termin bine si mi-a inchis tel.in nas..Creca raspunsasam cam nasol
Poate pt ca Duda s-a retras
Dalimi
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:58
si eu tot pe duda, l-a s fi ales mai!
iar cat despre interviurile astora....
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:01
39 impoziteeeee,maicaaaa!!!
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:04
La intrebarea in cine din actualul guvern am incredere,am zis ca in nici unul,iar urmatoarea, pe cine ati schimba...pe toti in frunte cu primul ministru.Cred ca a durat cam 5 min ,ca au fost destule intrebari.Cred ca tot au o oarecare valoare.Oricum pe Base si Geoana i-am scos din carti.
Dalimi
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:06
ai o pb cu mine astazi?? de ma urmaresti asa cu impozitele alea?? nu ma afectezi sa stii..tine-o tot asa!
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:07
cu tineeeeeeeeeeee?noooooooooooooo!!gresit! ptr tine ia stai!pari ok1.
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:10
... l-am scos din carti doar pe base. Sunt hotarata sa votez pe oricare contracandidat al lui. Daca ramane el, nici nu vreau sa ma gandesc cum vom fi priviti in UE dupa chestiunea cu Olanda...
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:10
iasao, mamicule, vezi ca nu-ti iau painea de la gura? ti-o alimentez
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:12
De la: margelatu_68, la data 2009-09-09 12:50:19dalimi.dar tu?
Eu merg sa-l votez asa cum am mai spus,pe Crin,pentru ca in perioada olimpiadei de la Sidney a fost ministru Tineretului si sportului si mi-a placut cum a gandit,cum s-a implicat si ce a facut atunci.In rest pe toti i-as da jos si as pune max 50 de pers in parlament ,ca sunt prea multi si ne mananca drepturile noastre ,fara sa faca nimic.
Dalimi
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:13
eiii, pentru mine, ce as zic de-acu! bai deci voi astia...la agatat p'aicia...ce dzeu, dom'le, nu vedeti voi ce frumos i-afara?de ce nu incercati voi ceva real, hmm??? nu va ajuta fizicul?? sau care-i treaba?
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
conteaza virsta 8 De la: cri_cat 7 Februarie 2012 22:08
Greu cu dragostea asta.. 18 De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20
TE IUBESC ! spus foarte usor 10 De la: michelle_ 21 August 2011 15:41
prietenie sau mai mult 6 De la: garbo207378 6 Noiembrie 2011 15:14
o fata ne atentioneaza....!!! 339 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Setari Cookie-uri