Chestiunea zilei..

duda. doamne!!! asta presedinte? de ce? un oportunist care s-a insurat cu fata lui misu, cea urata?

ca actor, jos palaria. a stiut sa o zapaceasca pe naluca. dar, sa ma conduca el, e prea de tot. nu-mi ajunge marinarul? chiar sa ajung sa-mi pun shfoara de gat si sa caut sapun?

pai, sa nu vorbesc cu un frate basarabean , sa-mi imprumute kalasnicovul, sa trag in guvern, parlament, presedentie si apoi sa apuc calea codrului sa intru-n legiune si sa ma iubesc cu capitanul?? pai nu?

si_totusi
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:17
Mai, fetelor, ce dreaq, ma? Ajung sa-l citez pe zambilu', venire-ar el mai repede de pe unde e, ca ne napadira mustele pana si aici! Care ati lasat geamul deschis, ha?
Poison
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:20
mai stii dece?? pt ca ,cel putin de 20 ani incoace, traieste, evolueaza, simte nobil, intr-un mediu princiar! noi nu avem asa ceva in asta tara! scuza-maaaaaaaaaaaaaaa....te r0g! dar fata de limbajul marinaresc...ar fi balsam pt tara, omul asta!
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:21
Nu stiu cum se gasesc astia de tin de scaune,dar am inceput sa-i regret pe cei pana in dec '89 ,ca erau mai isteti si de frica,de nevoie faceau sa fie cat de cat parca mai usor,cu tot cu cartele si cozi...de bine de rau aveai o casa,un loc de munca si-ti permiteai cat de cat sa mai faci cate un concediu,pe cand acum ni se ofera sreang pe tava si asa s-a rezolvat problema fiecaruia.
Dalimi
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:23
totushico, pentru kalashnikoave sunt eu disponibil. imprumut prietenilor pe gratis.

la faza cu capitanul, fac pas inapoi
Poison
... vreau si eu un kalasnicov sa merg la presedentie si sa trag in ei ca sa mai schimbam regula aia cu pestele sa taie de la coada cand i sa impute capul - para casa se zice
daria_
duda...balsam pentru tara.

mediu princiar... la alde nenea misu . ..haida de !

asta cred eu. nu inseamna ca e si asa

si_totusi
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:24
..poison, aici una - si eu vrau fara capitan, ca io mis general
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:24
..totusico, nu pune la inimioara ca vorbiram si noi asa...virtual ..da tre sa recunosti ca in comparatie cu marinelul gaozar (nu dati - el a spus-o)nu sa uita cu un ochi la pita si unul la slana si este mai cizelat.. Da bine in poza da grup si nici nu-i musai sa se ridice pe destele de la chisere
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:26
nu stiu mai totuu...dar eu ti-am explicat CRITERIILE dupa care as alege eu! nu stiu cum e duda
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:26
Nu e toata lume a la fel,fetelor!!fara violenataaa!da!iubitiva dragilor!
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:28
.. si uite asa, floricica mamei, pana te ivesti pe aici, iti mai facui cateva pagini. Sa nu te plangi cumva de politichie ....
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:31
cinei viorica pralea?
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:36
margelica, postarea cu mustele ti se adresa direct. sfatul meu e sa te desfasori in alta parte, ca aici nu te vad bine. vezi si matale toapicele alea cu amanti si inselatorii.

ori daca nu, ia-ti neshte seminte, baloteaza la ele si rezuma-te doar la citit
Poison
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:37
daria ziceai cevahttp://www.glumite.ro/filme_video_haioase~15_filme_divertis~2312_divertis_si_prietenii_1___iliescu_margelatu.html
margelatu_68
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:38
chestiunea zilei e ca am avut embargou de la fi-mio sa ma uit pe chestiuni - cica prefera sa stau la calculator decat la politichie la tv.
aici poate sa urmareasca ce scriu , la tembelizor nu are cum sa verifice pe ce programe m-am uitat ..daca ma uit cumva pe XXXL
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:47
floricica, eu asa am facut mereu cand am considerat ca n-am pe cine
Si ca sa radeti putzin . Banc :

MEDIAFAX - Guvernul a anuntat astazi ca va schimba stema ROMANIEI .

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat astazi hotararea cabinetului de a schimba stema.
Noua stema, infatisand un PREZERVATIV, este considerata ca fiind mult mai reprezentativa pentru situatia si performanta politica actuala.

Prezervativul va simboliza inflatia, oprirea productiei, distrugerea generatiilor viitoare, protejarea unor capete tari si manjite.
De asemenea, el va da populatiei un sentiment de protectie in timp ce aceasta va fi in continuare fu***a.

Hai , o zi frumoasa s-aveti !!!
.. am muuulta treaba azi . da' mai arunc un ochi din cand in cand.
blanca
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:48
blanca, un banc potrivit la subiect
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:51
De la: blanca, la data 2009-09-09 13:48:47floricica, eu asa am facut mereu cand am considerat ca n-am pe cine
Si ca sa radeti putzin . Banc :

EDIAFAX - Guvernul a anuntat astazi ca va schimba stema ROMANIEI .

Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat astazi hotararea cabinetului de a schimba stema.
Noua stema, infatisand un PREZERVATIV, este considerata ca fiind mult mai reprezentativa pentru situatia si performanta politica actuala.

Prezervativul va simboliza inflatia, oprirea productiei, distrugerea generatiilor viitoare, protejarea unor capete tari si manjite.
De asemenea, el va da populatiei un sentiment de protectie in timp ce aceasta va fi in continuare fu***a.

Hai , o zi frumoasa s-aveti !!!
.. am muuulta treaba azi . da' mai arunc un ochi din cand in cand.

e chiar bun...
Blue_Tattoo
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:51
daria...

cred ca nu am citit eu bine o anumita postare a ta...
Poison
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:53
niciodaca n-am agreat ideea paguboasa sa aleg dintre doua rele. in cazul de fata duda si marinaru'. nu ma duc la vot pana nu apar si alti oameni. m-am saturat de alegerile acestea gen cumetrie.

si pana la urma cozii, romania e o republica parlamentara. la alegerea celor partide ar trebui sa fim atenti. la ce oameni scot baietii din palarie . cat nu va fi vot uninominal, tot asa o sa ne chinuim si o sa vedem ca , vin ai nostri, pleaca ai nostri si ramanem tot ca....

si_totusi
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:53
De la: Poison, la data 2009-09-09 13:53:23daria...

cred ca nu am citit eu bine o anumita postare a ta...

ba ai citit. i-am spus si eu dariei ceva in aceasta privinta dar ea a crezut ca exagerez. in loc sa o sperie acest comportament, o distreaza si o ia ca pe o glumitza. mai tarziu, s-ar putea sa aiba probleme destul de neplacute. insa, fiecare cum crede de cuviinta sa reactioneze
si_totusi
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:57
asa am zis si io ....vin altii si pina se apuca sa si construiasca o vila la buc ...una la mare ...una la munte...apoi mai au o gramada de neamuri care trebuie aranjate...asa ca indiferent care vine nu i de nici o treaba ....si stiti de ce ???dupa mintea mea noi n avem clasa politica..n avem oameni care sa fi fost bogati sa fi facut din politica o meserie!!!la noi intii se imprumuta in banci sa contribuie la un partid apoi devin deputati...etc....scuze dar ...
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 13:59
...poison, la ce postare te referi?
..totusica," mai tarziu, s-ar putea sa aiba probleme destul de neplacute" , iar votul uninominal exista, dar e aplicat prost - ex. Paunescu cu 6000 voturi nu a intrat in parlament, iar o domnisorica de la UDMR cu 600 a intrat, iar la extern, ne reprezinta in Africa un UDMR-ist ce are doar 60 de voturi - asta da unional
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:07
..daca te referi la duda, era o propunere virtuala ca, cu 3 % nu ajungea el presedinte nici daca-l ajuta calu lui margelatu ...
oricum, cuvintele tale suna a amenintare si nu prea inteleg de ce...de - eu sunt nitel mai tare de cap si mai iau viata in gluma ca sa nu mor de inima rea..
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:15
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:19
hai sa va propun si eu o cestiune a zilei vreti?/
da una de la care am ras cu lacrimi ..eu!
http://www.happyfish.ro/solutii_de_criza/costache_macelarul/
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:20
nu, daria. la postarea aceea cu voia sau invoirea de la 'imparat" privind accesul si controlul la calculator. eu tin la tine si de asta mi-am permis sa spun ce am spus.
si_totusi
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:22
nu pot sa l deschid????fleur...de ce???
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:24
eu cred ca trebuie sa ai instalat un acrobat flash .nu stiu de care! nu iti apare ca trebuie instalat nimic??
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
vindecare de iubire 41 De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30
Help..pls:) 47 De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15
Ce ne enerveaza? 10302 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25
Setari Cookie-uri