Chestiunea zilei..

..da, love, mi-ai mai zis odata, dar uitasem.... lepra de fi-miu e la "olimpiada de toamna " (adeca are restante la faculta - asa zice el) si invata in sufragerie unde este si televizorul. Asa am stat eu mai mult pe aici. M-am invatat cu programul lui de spionare si el cu postarile mele pe net. Sincer - cred ca s-a saturat demult sa mai citeasca postarile mele si sta doar pe mess cu pitipoancele lui
Oricum, pe el nu-l deranjaza lumea virtuala in care m-am inchis, ci ii este mai mult teama sa nu o depasesc si sa trec in lumea reala. Asta da amenintare la adresa lui.
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:29
mai...uite...am avut eu odata un iubit, a carui mama ma speria teribil! si tot asa....a sufocat;o de mic copil! eu zic sa vezi sa nu ajungi k aia!
ps. si nu mai spun ca in mom in care a luat=o razna...nici eu nici ma=-sa nu am mai putut face nimic....pt ca nu reusea nimeni sa aibe un cuvant in fata lui....eu l-am lasat dar ma-sa....
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:37
sori, love - postarea de mai sus era pt.totusica, pentru tine era aia cu reclama de criza, ca am ras de m-am prapadit
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:38
ma bucur! ami gasisem eu una dar nu dau de ea acum! cea cu modul in care alegi pepenii!
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:41
http://www.happyfish.ro/sit_com/stirile_de_la_ora_13_47_16_07_09_/
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:43
...eu m-am complacut in situatie si am refuzat lumea reala...decand m-am despartit, am acceptat sa merg la o singura intalnire aranjata de prietenele mele, cu conditia sa fie si ele de fata, dar nu mi-a placut experienta - mai bine zis exemplarul prezentat cu toate diplomele, masinile si palatele pe care mi le-au fluturat ele... Avea un defect - era cu 10 ani mai "copt" decat mine, iar eu am plecat la intalnire cu idei preconcepute: 5 + sau minus - hotarata sa nu accept o alta intalnire, de data asta doar cu el...asa ca nu i-am dat omului nici o sansa... sau, poate, cine stie, nu mi-am dat mie...
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:46
tie nu ti-ai dat mai!~
si hai sa iti mia spun o poveste desi.... viata o sa aibe grija sa iti arate unde gresesti
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:50
http://www.youtube.com/watch?v=TcJ7lY9JAqM
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:52
http://www.youtube.com/watch?v=pIa2Jjhwn7s
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:54
http://www.youtube.com/watch?v=pGYMt7PPdnM
http://www.youtube.com/watch?v=Ug2z0PxwG8M
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:59
http://www.youtube.com/watch?v=wFNN-EZdsGA&feature=related
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 14:59
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:01
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:04
daria, cu asta inchei subiectul: totushica a avut dreptate. la postarea aia m-am referit. nu e normal ca "beizadeaua" sa-si PERMITA asa ceva. punct!
hai ca sunt prea revoltat si ma tem ca as putea sa spun mai multe referitor la "puisor", dar nefiind treaba mea, ma duc sa urlu in pustie. sau la Confucius, ca si asa se uita la lesa...
Poison
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:23
http://www.youtube.com/watch?v=lOJjNOKi9vo
panty_C
Postat pe 9 Septembrie 2009 15:23
am reusit! fleur, misto!!
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:14
mia dar asta nu e cel mai tare vreau as zic....urmareste-le pe toate ca la toate ai sa dscoperi ceva!
fleur_de_lis
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:16
fetele,

daca vreti sa comunicati prin youtube,va sfatuiesc sa deschideti un topic...

no offense....
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:47
cu ce te suparam iaso?????ia zii?!hai sa te impacam cu o cafeluta fierbinte si un strudel cu brinza de vaci si stafide....sau de mere.....sau brinza sarata????
nazirra
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:56
poison,

eu cred ca daria noastra se simte magulita ca ala mic este atat de protector,dupa relatia esuata cu partenerul de viata,chestiile astea nu deranjaza mamele, la inceput,pe urma.. cand isi gasesc un iubit ,devine situatia complicata.
ma rog,intelegi tu ce vreau sa spun..ca sunt cam franta...

ciutacu bate drumurile la cna,a depus o a doua plangere...
iote neneaca ce paracioe este...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 16:57
nazi..

da' nu sunt suparata deloc,numai ca nu-mi place sa vad prea mult youtube.

mai ales ca nu prea le deschide nimeni,suntem ocupati, fetito..
chestiunea este pt comunicare...vreau sa va vad vorbind...

si merci pt tratatie,da' sunt cu branza de vaci la bot.
youtubu' asta are si el farmecu' lui,da' nu oricand..si oriunde...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:01
iasomic, eu m-am gandit direct la faza cu gasitul companiei, prevazand ce s-ar putea intampla. dar, in fine, nu ala era aspectul cel mai revoltator ci altceva, dar s-ar putea sa ai dreptate, nu m-am gandit la protectie.

heeeiii, chestiune de chestiune!!!!
S-A INTORS TULIIIIPE!!!!
sorry, da' trebuia sa urlu, sa auda toata suflarea

iooiii, ca m-a auzit Confucius si amu imi arata el lesa mie
Poison
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:03
mamy...

sa-i spunem atunci:

bine ai venit,tulipo....
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:04
vad ca ati vorbit de presedinti,mie imi place gyorgy frunda,pacat ca nu candideaza....

nu ar fi avut nicio sansa,normal,da' orisicat...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:11
iasomico, acum imi face placere, dar nu mi-am pus inca probleme cum ar reactiona si cum as reactiona daca in viata mea ar aparea cineva...Daca va fi vreodata, sper sa fie prea ocupat cu fetele sau cu sotia ca sa mai aiba timp de mine. De regula, baietii sunt mamosi pana le pune cineva poalele in cap - dupa, uita de mama.
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:12
asta ti-am spus-o si eu cand am vorbit prima oara,o sa-si gaseasca una ,si o sa-si urmeze calea,asa si trebuie.

doar vrei sa fie un baiat normal si fericit,nu?...

si ti-am mai zis,chestia e la shto...
ii dai tu o mai mare amploare,pt ca de fapt ti-e drag sa fie cu ochii pe tine.
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:16
Frundo... dap, stilat nenea ala. Ar fi mers de reprezentare la Cotroceni.
Poison
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:16
dap...

stii doar ca romanii au nevoie de conducatori straini....he,he..
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:17
E uns nene Frundo cu toate alifiile...da cu procentului - mai va
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:19
Dap, am avut un Hohenzonustiucum, ce ne strica un Frundo? Da bine in exterior. Americanii cum au negru? Eu propun sa candideze si regele Cioaba ca sa nu ne mai critice Madona cand mai vine pe la noi ca descriminam tiganii - sori - rromi
Cioaba e cel mai sterin de toate
daria_
Postat pe 9 Septembrie 2009 17:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu lasati visele sa piara! 13 De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
Exista oare cev aintre noi? 73 De la: eu_geminy 16 Mai 2011 00:17
Setari Cookie-uri