fata, eu glumeam ca nu-s bolanda...da' vaz ca tu esti serioasa... |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2009 17:24 |
||
---|---|---|
...Pai, daca primii criticele ca vreau Gioana, Crin, Oprescu sau Duda (nu neaparat in ordinea asta) ma reorientai si io rapid ca sa nu ma acuze popolatia de rasism... Daca privesti nitel la Cioaba aduce la coloare cu americanu....intram si noi in America si ne da Madona spectacole gratis.... |
||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 17:28 |
||
ioi, nu mai spune,da-i in tun cu doua roate,cand le citesc numele ma ia cu frison... |
||
|
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2009 17:35 |
||
..ioi, intrai in pana de idei, da cand mai gasesc un cadindat la prezidentiale te anunt Sa fie prezidentiabil sau ne-am invatat cu aia badarani si sasii? |
||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 17:40 |
||
isi va anunta becali candidatura | ||
eladaela Postat pe 9 Septembrie 2009 17:41 |
||
..Becali o imparte cu Vadim ca amu s-au facut pretini Asa ca o sa avem un presedinte care se va numi VadBec |
||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 17:44 |
||
oaliuuuu! si vadim si becali... o sa ne distram...ca doar nu o sa punem doliu la matura acu'... ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 9 Septembrie 2009 17:44 |
||
..nu o sa mai avem nevoie de mondenii...astia o sa faca tot soul va dati seama ce bunastare pe noi : circ, circ, circ.... |
||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 17:46 |
||
lasa neneaca sa fie, la un popor de nebuni,nebun ne trebuie.. | ||
kyra Postat pe 9 Septembrie 2009 17:50 |
||
Aveti copchii la scoala? Io n-am, da umbla zvonul prin targ ca se pregateste pe 14 septembrie de o greva mica pentru ca guvernul Cio-Boc a adoptat codul Miclea propus de Base si nu Codul Andronescu, negociat de sindicatele si patronatele din invatamant... Cred ca incepe distractia de toamna... | ||
daria_ Postat pe 9 Septembrie 2009 18:57 |
||
ba nu ne trebe Kyro! ca-s nebuni destul si astia | ||
blanca Postat pe 9 Septembrie 2009 19:44 |
||
io am urmatoarea chestiune: mamicilor,voi nu ramaneti de-a dreptu'-n stangu de holbate la noile trenduri in materie de tzoale la copii?!? fui azi sa-i iau fii-mi oarece haine,ca toate i-au ramas mici... mi se pare mie,sau astia isi imagineaza ca noua generatie e formata numai din fotomodele de top?!? io una-i gasii fii-mi haine la categoria 12-13 ani,desi ea are doar 10! |
||
preciouss Postat pe 9 Septembrie 2009 20:13 |
||
hahaha Pretioasa mica, vezi de aia multumesc eu lui Dumnezeu ca am baieti si nu fetitze. Desi initial mi-am dorit o fetita care sa semene cu mine....a stiut Doamne, Doamne ca nu era bine | ||
Ciresica Postat pe 9 Septembrie 2009 20:18 |
||
preci, se intampla ca in romanica anumite dimensiuni specifice copchilului bastinas nu iezista. si pt ca suntem o tara care de ani de zile lucreaza in textile in sistem Lohn (pt altii) avem marimile lor . deci: nu te lua dupa ele . cel mult dupa alea de scrie inaltimea copilului ( sunt mai aproape de adevar) |
||
blanca Postat pe 9 Septembrie 2009 20:25 |
||
...chestiunea e ca-l vazui azi pe nenea Base la paranghelia unde ala al lui Mondialu ii pusa lu Marioara un ditai lantocul de 480.000 de euroi...ramasesem olecuta in urma ca vazusem stirea dar imaginile nu.... maiculita, mama....juca Base pe langa tiganci, cum jucase tanti Udrea zarzarica cu unul mai ciocolatiu...Marioara, seraca, statea pe margine si-si admira ilustrul sot.... Facui intamplator comparatie cu Base cel incruntat si ocupat, care vroia sa se ridice dupe 10 minute de la sedinta CSM.... Asta se simte in elementului lui doar la paranghelii unde se lasa cu dansuri intre sani si ceva palincuta |
||
daria_ Postat pe 10 Septembrie 2009 21:02 |
||
azi e ziua aia nuu?? de unspce septembrie....cu turnurile new yorkeze nuu??? | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 10:38 |
||
da,cand si-au autodistrus turnurile,daca ar fi sa....conspiram | ||
rica_mld Postat pe 11 Septembrie 2009 10:45 |
||
a mai scos mungiu un film....Amintiri din prezent! | ||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 14:17 |
||
fleur_de_lis Postat pe 11 Septembrie 2009 14:17 |
||
....alta stire vesela: .... cica mearsa base cu marie la un restorant ce-i amintea de tineratele lui de marinel si nu vezu, seracu, ca e nunta - cica o confunda pe miresica cu alba ca zapada sau cu zana zorilor (nu-i prea clar cu cine).... .....sa aseza la o masa (da nu obsarva ca este aperitivul gata pregatit acolo si nu sa da comanda).... manca.... beu.... dansa cu marie si - daca baga el de sama ca nu-l baga lumea in sama - sa baga in sama, adeca in hora de mana ca aia avusara orbul la gaina si nu stiau ce mare cinste le facea gaozaru (nu dadea ca asa le zice el la astea care e de parte barbateasca,; alea de parte femeiasca e pasarici) |
||
daria_ Postat pe 13 Septembrie 2009 15:52 |
||
chestiunea este ca nu am nicio chestiune,cand va vad aproape pe toti cu nickurile schimbate, mi se taie elanul,altadata m-as fi apucat sa va iau la purecat,sa va recunosc dupa stil,acu' nu mai am chef... poate cu timpu',acu' sunt obo ,am fost sambata la nunta si am jucat toata noaptea,de la 19,30 la 3,30 nu mi-au stat piciorusele,nu am mancat absolut nimic..pai..d-aia m-am dus, sa bag in mine? dario, ca tot esti sus acilea,fata..la olteni nu exista sarba sub 15 minute,si de ce trece timpu' d-aia devine mai saltareata. cel mai mult mi-a placut braul,pt ca la ala veneau si batranii si jucau molcom cu noi acolo.. Doamneeee,parca era un ritual,mi-a umplut sufletu', ce s-o mai lungesc... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 09:42 |
||
iaso, cat mai merge darul? | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2009 09:45 |
||
300 de roni de caciula,da' asta daca esti nuntas simplu,daca esti ruda mai mult... | ||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 09:49 |
||
si ceva tendinte vestimentare? culori,ceva? | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2009 09:53 |
||
fiecare cu ce are e criza,ce puii mei |
||
eladaela Postat pe 14 Septembrie 2009 09:54 |
||
iasomico, avurati noroc, fata, cu vremea asta... merge nunta pe racorica la fix, unde mai pui sarbele alea de nu se mai termina... bai nene, eu cand aud de nunti la 35 de grade, vara, ma ia cu scarpinici pe spate, chit ca trebe sa-mi port haina si cravata doar la biserica si cat sa-mi fac intrarea la petrecere... |
||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2009 09:59 |
||
344, se poarta orice.. oricum,ce se poarta acum ma lasa rece,f rar gagici cu gust rafinat... mai este si moda asta a corsetelor,niste fraiere...chinu' draq... dar da'..am vazut f mult mov... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 10:01 |
||
zambilu' tati... au astia un joc:restemu' ii zice.. nu m-am gandit in viata mea ca o sa pot juca trei la rand..este extrem de solicitant,da' pt curaju' si pofta mea de viata am eu un vinovat... ehhh, eu am avut noroc,am avut masa pe terasa,aia din interior erau cam incinsi saracutii... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 10:05 |
||
Iaso,chestiunea e ca a meritat sa fii nuntas,chestiunea ar fi sa mergi si la nunta lor de argint! | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2009 10:08 |
||
asa mami... baga restem d-ala la greu, sa moara dusmanii... mov zici?... bre mami, pan' alte parti asta-i culoare de jale, da' la nuntile nostre merge orice... cat despre corsetele alea, scot tzatze la-naintare si acolo unde nu exista... d-aia sufera bietele muieri atata... |
||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2009 10:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) | 164 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
nu stiu ce sa mai cred:( | 7 | De la: crys14 20 Decembrie 2009 12:52 |
|
||
prietenei mele ai pl de baiatul de care imi pl si mie | 21 | De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 11:43 |
O vorba buna | 64 | De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară