garbone... nici un parastas nu-i de lepadat, daca e sa te bucuri de viata... |
||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2009 10:11 |
||
---|---|---|
corect!!!nea zambilu....macar la parastas nu dai bani!!!!! | ||
nazirra Postat pe 14 Septembrie 2009 10:13 |
||
si daca tu esti mortu', chiar ca te doare-n basca... | ||
|
||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2009 10:16 |
||
444, neah...dar la botez sigur. zambil, ba mami...ori ai.. ori n-ai, pana la urma cand dai jos corsetu' ala ce draq faci? oricum, f mult sclipici pt gusturile mele...apropos,m-au calcat taranii pe picioare in draci,nu s-au lasat pana nu mi-au rupt sandalele.... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 10:17 |
||
nazirra Postat pe 14 Septembrie 2009 10:17 |
||
daca nu esti mortu' ,dupa un parastas te poti simtii excelent,in general ,dupa parastas oamenii si-o trag... deh...afrodisiac curat pomenile astea... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 10:20 |
||
iasomico... pai d-aia joaca aia la talpa goala, fata... sa nu rupa opincile... si p-ale lor, si p-ale altora... unde mai pui ce scheme se pot face pe sub masa cu degetele de la picioare... |
||
zambil Postat pe 14 Septembrie 2009 10:21 |
||
acu'mi-am dat seama ca nu s-a jucat perinita... in schimb o veste buna,in oltenia nu se mai canta la nunti manele...da' deloc. |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 10:26 |
||
iasomia, te-ai dantuit bine daca ramasasi fara de sandale Pe mine ma calca pe nervi sa vaz ca tine hora peste 7-8 minute....la olteni, cu cat trece timpul, cu atat baga mai saltareata, iar la final abia mai rasufli ...daca nu te-au terorizat cu muzica la alde guta si minune, inseamna ca a fost frumos. Asta era nunta aia de 500 de invitati? |
||
daria_ Postat pe 14 Septembrie 2009 10:49 |
||
de 500 de invitati???????????? | ||
nazirra Postat pe 14 Septembrie 2009 10:52 |
||
au avut niste lautari meseriasi,intradevar la o nunta muzicantii conteaza 80%... nu m-am atins de haleala,acu' e drept,daca eram in ardeal cred ca mancam tot,mai au oltenii pana se pun la punct cu bucataria,mai e mult pana departe... au fost 450...merg aia de 30 de ani la nunti,asa e la ei un fel de troc |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 10:53 |
||
..cand vin oltenii la nunta in ardeal spun acelasi lucru despre mancarea ardeleneasca Eu, prin natura serviciului sotului, am fost nevoita sa ma plimb prin toata tara, asa ca la mancare nu sunt pretentioasa - am ajuns la concluzia ca cea mai buna mancare este cea preparata de altul (nu-mi place sa gatesc) |
||
daria_ Postat pe 14 Septembrie 2009 11:01 |
||
SOS!am pierdut bulina roz! Ce fac sa/mi apara anuntul cu mesaje? | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2009 11:17 |
||
dario, eu sunt pretentioasa,am ajuns la o varsta la care sunt asa uite ca minteam,am mancat o farama de somon,da' nu mi-a placut cum era facut,si nici garnitura..porum cu mazare... riscam sa ma apuce pantecaria ... 444, eu nu am bulina de luni de zile.. |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 11:20 |
||
iaso....la ultima nunta la care am fost sa dadu mincare de fite de n am putut minca nimicuta..... la aperitiv erau o gramada de ciudatenii:para cu salata de icre... pestele l au transformat in budinca....cu sos....,fripturica era de vita...cu sos de vin dinala rosu....si cu un mar copt iar in mijloc avea stafide!!!!!!! |
||
nazirra Postat pe 14 Septembrie 2009 11:25 |
||
Zi buna doamnelor Iaso am citit ca ai jucat de-ai consumat sandalele nuntile au un farmec aparte toamna, cel putin eu asa percep apropos de bulina: folositi Explorer sau Firefox? |
||
susidallyama Postat pe 14 Septembrie 2009 11:27 |
||
iaso,m/ai linistit! credeam ca n/am fost cuminte si mi/au luat bulina,ma puse dracu sa cer ceva tarie la cafenea si m/am gandit ca e vreo masura coercitiva,ceva,asta cu luatul bulinei! | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2009 11:28 |
||
nazi pai..sa le haleasca ei.. susi, dap...noroc ca aveam niste balerini in geanta.. explorer hai..o saptamana buna,jucati-va frumos... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 11:30 |
||
Pt Explorer: langa bara de adrese web veti vedea o iconitza alba (un dreptunghi rupt in2) clickati si se activeaza comanda "verificare compatibilitate" dupa care va aparea bulina roz | ||
susidallyama Postat pe 14 Septembrie 2009 11:32 |
||
cam asa ceva....am mincat cind am ajuns acasa..... | ||
nazirra Postat pe 14 Septembrie 2009 11:32 |
||
multumesc,susi | ||
elodia Postat pe 14 Septembrie 2009 11:35 |
||
cu placere 444 (e cam straniu sa te adresezi unui numar ), vazusem pe cafenea ca-i dadusesi de cap |
||
susidallyama Postat pe 14 Septembrie 2009 11:38 |
||
neneaca, mi-a mai venit inima la loc, mi-era dor de neste oameni! he, he.... iasomico, te-au lasat salele pe tine, m-au luat pe mine.. la curs in wk, toata lumea avea grija de mine, ziceai ca-s bibelou.. nu ca nu mi-ar fi placut...rasfatz d-ala..he, he.. |
||
kyra Postat pe 14 Septembrie 2009 12:24 |
||
buna, fetelor! nunta la olteni, iaso?? si eu merg la una in 26 sept...da' abia astep! la banateni si ardeleni e pe baza de mancare, la olteni e cu muzica...ceea ce nu-i rau! va pup! |
||
zambila Postat pe 14 Septembrie 2009 12:41 |
||
zambilico, ce faci fetitza ? , ce fac pisicutii tai ? am pus la poze, una cu "nebuna" mea |
||
kyra Postat pe 14 Septembrie 2009 12:43 |
||
voi ati auzit ca am fost intoxicati in urma incendiului din pipera??& ca ne [pasc niste kestii minunate dupa asta?? uitati aici: http://www.green-report.ro/stiri/pincendiul-din-pipera-pericol-pentru-plamani-si-risc-de-cancerp |
||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 13:44 |
||
ioi fleur draguta,ia mami d-acilea pt o stare de spirit mai buna,voi astea mici nu-l stiti...mare om,mare figura,mare talent.. a plecat nitel saracu'... http://www.youtube.com/watch?v=6BnEvJcV1eU l-am cantat la nunta... kyra, naspa,asta e ca gripa trece in timp,da' poate pui si tu ceva fierbinte la noada.... zambila, ai dreptate,ardeleanu' e mancacios tare,oltenii astia au un mod f ciudat de a se comporta, puneau felul pe masa si hop!bagau cantece d-alea grele de nu puteai sa stai jos. neam de ovrei,ca sa nu te uiti prea tare la ce ai in farfurie... ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 14 Septembrie 2009 15:48 |
||
te pupic, merci mult | ||
fleur_de_lis Postat pe 14 Septembrie 2009 15:51 |
||
ardelenii aia mancaciosi, s-or fi molipsit de la moldoveni, ca stiam ca aia-s cu foalele. da' si cu snapsul | ||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 14 Septembrie 2009 15:52 |
||
hello...in sfarsit am si io conexiune cu dial upu' atomic, bre...mi-am reinstalat si windowsu' iaso...ce faceti, mami ? ati dat-o pe parastase ? zambilica, cum a fost mah la palicarii aia ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 14 Septembrie 2009 15:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
|
||
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
te simti singur.. /.a...???? | 68 | De la: Tiberius 24 Iulie 2014 19:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară