Chestiunea zilei..

cat de vechi, bre, matza mica ?

mey...m-ai spart...ai un nick de mi se face frica, si o poza, ioi, ishtenem...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:21
asa, sa fac ciuda dusmanilor

nu stiu dar constat ca apar tot mai multi cu personalitati multiple...da', treaba lor!

in ce ma priveste, recunosteam ca m-am "sinucis" dintr-o prostie si am renascut...
panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:26
Mie imi plac "matzele" spiritoale ,salut fetele,asa in fuga ca dispar la job
scrichy
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:32
adeca alea de stau in spirt, la antipa, sau cum?...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:34
zambilica, fii gentil, bre..

pantero...drept e ca se poarta personalitatile multiple, da' zau nu stiu de ce...mie mi-e greu sa ma descurc cu singura personalitate de o am, mamicule
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:37
Esti pe dinafara ZAMBIL,sunt cuvinte cu adresa directa,cifrate
scrichy
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:39
waifo...

bag seama ca li se facu mila telecomului de tine, fata... ca te bagasem si pe tine la specii disparute, la borcanu' cu spirt...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:39
nea zambile, ce mi-au lipsit replicile matale!

oameni cu probleme, wifo, lasa-i in necazul lor

vezi cu poza par victima perfecta da'-s neagra-n ceru' gurii si stiu musca de numa si nick-ul e un avertisment - nu mai sunt o "lady" cu cine nu merita
panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:41
io tot cu dial upu' atomic, moshule...da' mi-am reinstalat windowsu, ca era varza rau...

io in borcanu cu spirt ? neah...mai am, mami...inca-s tanara si nelinistita, am doar 45 de ani, bre...abia acu' pricep ce e viata, he...he...

pantero...care va sa zica tu bagi mesaje subliminale, de-alea, ha ?
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:42
scricioaico...

asa banuii si eu... aveti voi textele voastre, voi stiti ce vorbiti acolo...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:42
scuze, salut scrichy, si merci!
panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:45
aham, wifo
panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:45
pantelica...

chiar asa, nene, tu cine esti?... nu de alta, da' maine poimaine ma trezesc cu vreun copil din flori p-acilea, ca ma-ntreaba de pensie, pacatele mele...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:47
ticaloasa mica ...te-am prins, ha ?

zambilica...sunt socata, bre !!!
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:47
ANTIPA,bre,nu e frumos,dar daca ajungem in spirt,devenim exponate,ne ofera in schimb nemurire,vine lumea sa ne vada mai ceva ca la sfintele moste,io-te,astea sunt alea de pe GARBO
scrichy
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:48
waifo...

haide bre, aia-n spirt, tu socata... si mie nici macar nu mi-e sete...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:51
ia uita-te bine la mine, nea zambile

ha ?

eram o "lady" acu' putin timp, cu "limbarita"

panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:52
Eu daca raman 444 vor zice ca vin de la vreun penitenciar,naibii,trebuie sa iau masuri.Noi,astia cu numere,vom fi la Antipa incolonati ...
elodia
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:52
ia sa fac eu neshte curatenie la panoplie-acolo... ca tin tot felu' de-mpaiate, s-alea cine stie pe unde umbla acuma si sub ce nume...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:53
pai, da, 444, inca n-ai luat - masurile?
panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:54

ioi, mi-e rau...zambilica...io eram socata de copichilu' ala de-ai zis...ca ai si tu o varsta, nene...nu mai esti tanar si verde ca bradu', ca sa zic asa...

panteruto...sa-ti zic cori, mamicule ?

garbo...schimba-ti mama prefixul ala de la profil...ca noua ne plac personalizatii pe-cilea
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:55
pantelica...

pai si ce, mami, nu-ti era bine colo-sa, lady?... iote-acuma, numa coada si mustatile de tine...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:55
Ma conformez,doar de frica sa nu devin fosila 444!
elodia
Postat pe 14 Septembrie 2009 17:57
nu, nene, ca n-am fost "pretini", n-ai vrut matale

glumesc - luasem avant, eram noua prin iunie - desi pe garbo de cativa ani, dar nu pe forum - am fost prea "transparenta", m-am ars - m-am "sinucis" da' mi-a parut rau (mai sunt si oameni pe care ii apreciez pe aici...), am renascut - mai "opaca" si... - cam asta-i povestea mea...
panty_C
bai..eu tre' sa ies si nu ma indur de voi,'tu-va...

pantero,

stii care-i faza? voi aveti impresia ca sunteti recunoscuti imediat,pt ca voi ne stiti....

dar dupa cum am spus,am imbatranit nu-mi mai arde de ghicitori,macar ai zis cine esti...incercati sa nu va mai schimbati nickurile la cea mai mica stare de nemultumire,nu are sens...

bag si eu maine o curatenie generala,ca nu-l mai vad pe zambilu' la profil decat cand intra....si vaz ca fetele si-au schimbat nicku' ..poate ma trezesc iar ca va suparati ,ca ma apuca dracii...
iasomia
lasa pantero...ca pe mine m-a ras pretenu' zambil de pe lista de prieteni...he...he...

iaso...asa ziceam si io, mama...is prea batrana sa o mai iau de la capat cu prezentari...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:02
iasomico, asa-i, mami... la ce sa ne muncim mintile cand lumea-si schimba nickurile p-acilea ca pe izmene?... ma rog, aia mai curatii, deh...

pantelica...

pai vezi mami de ce nu te bagai la pretini?...azi aici, maine-n focsani...

waifo...

eu nu zisei ca mai pot ceva, da' parc-as fi singuru' care s-a trezit cu coada de mostenitori la pomana?...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:04
wifo, cum vrei
lasa, iaso, un bob zabava, contul vechi nu-l mai pot recupera (si nick-ul continea numele meu real - ceea ce nu e bine...) dar am sa-mi reiau avatarul - deocamdata insa...
da' imi sunteti simpatici - credeti-ma pe cuvant
zambilule - nu ma caracterizeaza..."dezertarea"...am fost foc de suparata

hai, aveti grija de voi si nu mai "absentati" atata ca ne uscam de dorul vostru
panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:04
waifo...

pai te rasei, mami, ca si tu aveai draci pe tine... cand tu-n italia, cand telecomu' la tine...
zambil
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:05
ce batrina wife....acuma e vremea noastra!!!!!!!
nazirra
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? 15 De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16
Cafeneaua virtuala 13 De la: after 10 Septembrie 2009 09:14
Buna sa-ti fie inima. 2 De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
eu pesti el scorpion? avem sanse? 3 De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15
Setari Cookie-uri