wifo, stiu, da' ce castigi ca te consumi? da-le peste nas |
||
panty_C Postat pe 16 Septembrie 2009 17:57 |
||
---|---|---|
kyro... ai parkinson d'ala... |
||
preciouss Postat pe 16 Septembrie 2009 17:57 |
||
gagici, era pe parceaua celalalta..eram eu pe-o parte, el pe-o parte.. al draq, a mers tot in urma mea..naiba stie de ce.., cert e ca aveam o mie de tremuraturi in corp.. |
||
|
||
kyra Postat pe 16 Septembrie 2009 17:58 |
||
pai..eu ce zic? daca tot tremuri,treci la aparat... |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 18:00 |
||
pai si tu ce-ai facut ? ai stat dijeaba ? nu te-ai intors la el sa-l intrebi de sanatate ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 18:00 |
||
kyrutzo, ia intra tu intr-o analiza mai profunda, asa...vezi de unde vine tremuratura poate mai tii la el si atunci...vezi ce vrei |
||
panty_C Postat pe 16 Septembrie 2009 18:03 |
||
io ! sa vina el, iaca !! daca vine, vorbesc cu el, sa vaz daca sunt in stare.. |
||
kyra Postat pe 16 Septembrie 2009 18:03 |
||
kyra da tui de ce esti nervoasa acuma?? k eu nu pricep! ce nu te-ai comportat bine?? | ||
fleur_de_lis Postat pe 16 Septembrie 2009 18:04 |
||
panteruto, uitasem de el, pe bune..cert e ca se revolta tot in mine.. nu-i de ajuns..trebuie sa si primesc nu numai sa dau.. cine are ceva de spus, stie unde sa ma caute.. |
||
kyra Postat pe 16 Septembrie 2009 18:06 |
||
ioi...io stii ce-i faceam ? ma duceam glont la el si incepeam sa flirtez subtil, ashe... si dupa ce-l agitam un pic, il lasam...asta asa...ca sa aiba tema de casa da' nah...io is courva batrana |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 18:07 |
||
asa woman.. pune-i balcoanele pe ochi,orbeste-l... |
||
iasomia Postat pe 16 Septembrie 2009 18:08 |
||
kyra Postat pe 16 Septembrie 2009 18:09 |
||
iaso...am zis subtil, mamicule...nimic evident... doar cat sa-i zgaltai cusca, dohh... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 18:11 |
||
nu nene, ce s-a dus, s-a dus...poate in alta viata, ca-n asta vreau altul.. asa ca fusei in oras, m-am plimbat nitzel si am mancat o portie zdravana de inghetata! asa! |
||
kyra Postat pe 16 Septembrie 2009 21:00 |
||
inghetata e leac sigur, kyro inghetata si ciucalata, he...he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 21:06 |
||
he, he, a fost 2 doua feluri, vanilie cu caramel si ciucalata.. si mai am in frigider |
||
kyra Postat pe 16 Septembrie 2009 21:07 |
||
auzi, mami...pe mine, cand ma apuca bazdacul pe viata, ma apuca si pohta de ciucalata...rad cate un borcan de finetti o data...il mananc cu lingura | ||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Septembrie 2009 21:23 |
||
Pleaca si cocorii... | ||
panty_C Postat pe 16 Septembrie 2009 22:43 |
||
De la: wife, la data 2009-09-16 21:23:26auzi, mami...pe mine, cand ma apuca bazdacul pe viata, ma apuca si pohta de ciucalata...rad cate un borcan de finetti o data...il mananc cu lingura Si eu sunt vinovata. Dar nu finetti ca nu-mi place. Cealalta. La borcan nu mai stiu cum ii spuneca am un lipsus. |
||
Micass Postat pe 16 Septembrie 2009 22:45 |
||
si eu mai bag cate un borcan de genul "finetti" (Choco duo, Nutella, etc), tot cu lingura, da' nu se prinde de mine neam | ||
panty_C Postat pe 16 Septembrie 2009 22:49 |
||
Bingo. Nutella bre. Ce lipsus am putut sa am. Trebuie sa-mi mai iau un borcan sa imi mai aduc aminte. | ||
Micass Postat pe 16 Septembrie 2009 22:51 |
||
eu am rezerva intotdeauna | ||
panty_C Postat pe 16 Septembrie 2009 22:53 |
||
aveti grija ca va agita ciocolata aia,nu mai bagati atat in voi...nesatulelor... ce titluri au astia pe kudica: farmecul nu stiu cum al macabrului,modele pt femei normale... hai ca m-am dat gata... chestiune vreau sa fiu barbat,ma duc sa caut topicul ala al lu' anakin... |
||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2009 09:02 |
||
chestiunea zilei... azi avusei treaba undeva unde a trebuit sa astept, alaturi de alte 10 persoane... stai s-asteapta, vericule... si ce face omu' cand asteapta si n-are ce face?... se uita la ceilalti... bai nene, acilea-i chestia... ma uitam la aia si m-am surprins avand aceeasi atitudine ca atunci cand ma uitam la documentarele alea cu maimutze, de pe discovery... monkey business... stiti voi, atitudine d-aia de studiu, in care nu conta ce ziceau aia (ca oricum n-auzeam mare lucru!), cat ce moace aveau respectivii in timp ce comunicau... comunicarea non-verbala, cum s-ar zice... la dreacu', tre'i sa nu ma mai uit pe discovery... |
||
zambil Postat pe 17 Septembrie 2009 13:23 |
||
zambile,stiu ce zici, maimutzele de pe discovery sunt mai inteligibile oricum!! am iesit si eu intr-o seara cu o prietena, la ruga, cum se zice la noi...ce exemplare mi-a fost dat sa vad...m-am linistit, sunt perfect normala!! |
||
zambila Postat pe 17 Septembrie 2009 13:36 |
||
mosulica lu' mamoanta astazi cica e mercur retrogad,mami...d-aia scot oamenii maimutele din ei pe interval.. in schimb, este o pozitie f buna pe alt plan,se pot semna contracte avantoajoase...ori pe criza asta, nu-i putin lucru.... zambilo, de ce nu m-ai intrebat pe mine? asta puteam sa-ti spun si eu... bai...am uitat sa va spun ca am primit un compliment beton de la o batranica de 84 de ani,citez: frumoasa esti maica,parca esti desenata cu penita... hai ca mi-a cazut bine,ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 17 Septembrie 2009 16:21 |
||
iaso....nu te supara pe mine ca te intreb....in poza de aici sau in realitate???? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2009 22:02 |
||
iasomic, e retrograd din 7 septembrie si-o sa ne mai luam in coarne , tocmai pana pe 29 septembrie.. he, he, stiti ca mai am inghetata? |
||
kyra Postat pe 17 Septembrie 2009 22:06 |
||
kyrutzooo...si ce te lauzi???? si io am....de fistic, de ciucalata si de rom cu stafide..... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Septembrie 2009 22:16 |
||
vanilie cu caramel, da` stii, bucati de-alea de camel in ele, o nebunie si de ciocolata cu sirop.. stii cum e ?? rupere... |
||
kyra Postat pe 17 Septembrie 2009 22:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salarizarea la administratiile locale ! | 10 | De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14 |
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
|
||
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară