Chestiunea zilei..

mda..daca m-as apuca eu sa va povestesc cate amintiri am cu actori ati spune ca fabulez,asa ca mai bine tac....

de unde pana unde? in mare parte datorita cartierului in care am locuit...apoi era intamplarea pur si simplu...
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2009 13:10
unde ai copilarit iaso? suntem vecine?
Marisa
Postat pe 12 Februarie 2009 13:11
zambile, e foarte foarte bolnav...

si nu il ingropam deja...discutam...

si despre Pitis s-a stiut ca e bolnav, si despre Pintea...

eu tot ma indreb...de ce ia Dumnezeu oamenii astia? sunt atatia pedofili, asasini in serie...si traiesc frate, bine, merci...

n-am sa uit niciodata concertul de la Timisoara, cu Iris si Paula Seling...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Februarie 2009 13:12
wife,

de ce crezi tu ca au iesit romanii buluc asa pt marian cozma saracu'?

pt ca au vazut ce a fost la unguri,romani sunt o natiune in deriva, au nevoie de modele....

ne ducem draq de rapa...numa' tate si buci...
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2009 13:12
mariso,

om fi fata si rude si nu stim..

wife,

sa nu-mi spui ca pt tine este o surpriza...nu ai vazut cat de slab era ,ca un schelet si cu burta aia mare plina de lichid probabil..

eu stiu de mult,dar acum ..cred ca boala a pus stapanire...
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2009 13:15
blocul delta dunarii. tu?
Marisa
Postat pe 12 Februarie 2009 13:17
intre televiziune si sala floreasca,pe strada cu ceasca...ma rog,la una din intrari..

langa liceu ...mai exact..
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2009 13:20
stiam ca e bolnav...pro inca discuta deseori cu fostul lui profesor, Stefan Foarta, cel care a scris ptr Phoenix, "Canta Fabule", Foarta tine legatura cu Covaci, si uite asa aflam si noi detalii

iaso...macar Minculescu a trait cum a vrut, si a dat ceva din el , noua , astora care il muscam de cour...

ca asa l-au muscat si pe Pintea, ca a avut relatia ai de nush cati ani cu Irina Petrescu, si el era student...

ca asta vrea romanul sa faca...sa maculeze tot ce nu intelege si ii solicita capu', si sa se uite plin de prostatie adoratoare la putorile astea facute vedete prin patul unuia si-a altuia...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Februarie 2009 13:24
ce melanolie blegoasa....trebuie sa fac ceva sa ies din stare asta...hai sa ma destrabalez virtual

ma fac muci...
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2009 13:28
aiurea mai e vremea asta azi in bucuresti.
tineti pumnii, am o cumpana grozava azi si prost e ca nu depinde de mine si nici nu e problema mea directa; ma afecteaza insa in viata de zi cu zi, ca dealtfel tot ce o sa se intample si in zilele care urmeaza, pana la vacanta.
Marisa
Postat pe 12 Februarie 2009 13:34
lasa mariso...ca ai sa treci tu si de asta...ce dor mi-a fo' de tine, ticaloaso...ca intri cand iti aduci aminte...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Februarie 2009 13:39
nu papusa, nu pot sa intru mereu, asta e tot. si basca tampeniile pe care tre sa le rezolv si sa fiu mama-dolores pentru tot ce e in jurul meu, ca se lipesc toate sugatoarele de enrgie de mine si io pun botul. in fine.
Marisa
Postat pe 12 Februarie 2009 13:45
marisule,

stii cantecu' ala:
Oriunde te vei afla, voi fi aproape, oriunde vei
fi, oriunde te vei afla,
Oricand ma vei chema, voi fi aproape, oriunde vei
fi, oricand ma vei chema, in urma ta...

baga optimism ce draq ai?

ce sugatoare de energie? ai luat-o pe aratura?

hai..ca nu-i draq chiar atat de negru..
iasomia
Postat pe 12 Februarie 2009 14:26
iasomica...cred (inca) virgula, ca si eu as mai fi ok!!
chiar daca cineva pe aici...nu prea garanteaza!!
si...iete ne daduram si noi pe net nitzel...si...vezi daca ne lasi singurei?
ovidiu42
Postat pe 12 Februarie 2009 14:53
iaso, marisa zicea de vampirii energetici...aia care te obosesc atat de rau ca te lasa cu dureri de cap...imi amintesc ca fiica-mea vorbea cu unul si de cate ori venea madarfacarul in vizita, se lasa cu migrena.

nici eu nu am invatat sa ma feresc de ei...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Februarie 2009 17:41
walki...pe unde esti draga? vad ca esti on-line...da' nu postezi...
wife_de_zmeu
Postat pe 12 Februarie 2009 19:01
na! ca moartea aparu din cer...langa NY acolo,sunt cam ingrijorata pt ca am rude langa Ny ,da' parca nu au nimic de-a face cu buffalo,cred ca nu sunt in nord...

cand eu spun ca trebuie sa ne facem din viata sarbatoare, da'voi nu si nu...

nu se stie ca pamantu' din ce parte bate vantu'..uite iti cade avionu' in cap...fereasca sfantu'...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 08:08
ovi,

pai vad ca va prieste va apucati de nebunii...

wife,

daca incepem sa vorbim despre vampiri imbatranim acilea,povestea este f lunga...

daca credeti in asa ceva..de ce nu va activati "scutu'" ca in star treck?

am avut si eu o perioada in care credeam in asa ceva..da' m-am facut bine,ai energia pe care ti-o construiesti...sau.. o ai,sau nu..depinde de excesele pe care le faci...de armonia psihica,etc

in apropierea unor anumite persoane ne simtim f bine,dar cred ca este o chestie de chimie..la fel si cu cei care ne creeaza o stare de disconfort..reactia este negativa probabil..naiba stie...

dar da...sunt persoane care radiaza pofta de viata,astia sunt cei mai cautati..
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 08:18
iaso...

cred ca dumnezeu era la baie cand s-antamplat chestia asta... sau avionu' era plin de pacatosi?... sau aia din avionu' ala au lasat averile mostenire unor copii cuminti care-si spun rugaciunile la culcare si mananca toata mazarea la pranz?... nestiute sunt caile domnului. mai ales pentru el insusi...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 08:20
zambile,

la intrebarea asta... cred ca fiecare are raspunsu' lui...

ai baut nessu?...

tot asa..fara zahar si frecat tare?

indreapta cutele alea dintre sprancene..si zambeste...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 08:27
iaso...

imi beau cafeau ain timp ce ma uit la fomeia aia din america, acuzata ca a nascut duzini de copii ca sa stea acasa si sa traiasca din mila publica...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 08:29
iaso...

corect... ia sa bag eu un gat de coniac in cafeaua asta...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 08:35
iaso...nu am scut...desi as vrea, si, da, sunt persoane agitate langa care eu nu ma simt bine si care imi dau o stare de disconfort .

eu cunosc oameni care au o atitudine negativa, zici ca li s-au inecat toate corabiile, Elisabeth, Queen Mary, Titanic...oameni, care cauta vesnic spini in mamaliga. imi amintesc de o cucoana care atunci cand intra pe usa, daca o intrebai ce mai face, imediat iti raspundea cat ii ei de rau, si incepea sa-si enumere bolile, si uita sa mai termine. si musai trebuia sa o compatimesti. am incetat sa o mai frecventez, ca ma lua migrena si ma manca pielea de nervi

aoleu, zambile...tu bei ness fara zahar? cum reusesti, my friend?
si nu te mai lua de discutiile metafizice despre Dumnezeu. ca am vrut sa fac si eu un test colo sha.
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 08:36
baga si doua ,important este sa-ti fie bine lu' talica...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 08:38
iaso, ce e cu NY ? ca nu am apucat sa citesc ziarele, sunt inca in stadiul de procesare a cafelei...

stii ca nu e rea ideea cu coniacul ala?
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 08:38
fata,

baga unu' imaginar,pari o tipa destul de acomodata cu virtualu'...

eu asa faceam,"ma bagam" intr-un scut de lumina ca aia din star treck cand se teleportau...

si apoi..ce daca isi enumera bolile? cine asculta?
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 08:42
hai mah iaso...cat ai fi de imun...cand auzi pe cineva ca numai se vaita toata ziua...si iti explica cu un lux de amanunte ucigator ce boli are si pe unde o doare...colo sha...ici sha la ovare...in ureche si dupa ceafa...iti vine sa te tot duci...

si mai e si ofensata ca nu ii acord destula atentie, ca dadeam si eu din cap a proasta si ziceam, da...da....

e destul de greu sa traiesti in lumea asta nebuna. de ce sa fie cineva obligat sa te asculte zilnic cum te vaiti?

ma duc sa bag un lemn in centrala, ca a dat zapada si in banat
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 08:50
mda... eu am cunoscut-o pa una de tragea la haraspinci si baga in ea la potoale toata ziua.. si cand venea barba-su acasa se baga in pat si se vaicarea de ziceai ca-i pe moarte... multe femei au un singur gand in cap, cum sa treaca din grija parintilor in cea a barbatului, fara sa dea prea mult de la ele...

si multe din astea devin si mame... teroriste, nene...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 08:54
woman,

vezi ca esti la un pas sa intri iar in criza d-aia de respingere fata de coana mare...

altfel nu ti-ai face ganduri de acest gen la prima ora a zilei!

se vaita o dementa cand vine la tine? spune-i raspicat:"ma scuzati,trebuie sa plec" de cum intra pe usa,a doua zi baga-te in baie,a treia zi fa-te ca dormi...si se dezvata!

woman,
ce draq? ai 45 de ani..parca ai fi una de 25..
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 08:56
ah...zambile...mare dreptate ai...si dupa ce se umfla de mancare zicea ca are criza de fiere, nu?

nene, veni zapada peste noi...eu eram asa frenetica acu' o saptamana de caldura aia...ca ma si vedeam plantand florile prin curte...ma gandeam ca tre' sa caut rasaduri de rosii...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 08:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! 17 De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12
Imi caut sufletul pereche 42 De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03
Setari Cookie-uri