Chestiunea zilei..

kyro..io inghetata cu camel(a) inca nu am papat...dar daca zici tu ca e buna.....o fi...io numa am fumat tigari camel....maaaiii.aia de fistic are fistic in ea, asea...maruntit.....iar aia de ciucalata are sirop gros de ciucalata si aia de rom are stafidele inmuiate in rom.....de manci d-asta, te ia cu nabadai de la alcohool...
tutankhamon
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:23
tuth, ai auzit despre Arbutus unedo? e un pom fructifer, dar folosit in mod special in gradinarit, ca arbust ornamental.
mi-am amintit de el pentru ca, manacand cateva fructe ale acestui pom, ai putea sa-ti deplasezi serios centrul de gravitatie
iar de fistic nu-ti mai pomenesc, ca faci alergie
pik_nik
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:30
pikulaneee...shi vrai sa zici????
tutankhamon
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:32
ca v-as oferi o inghetata din fructul asta, care, la coacere, contine alcool in stare naturala
pik_nik
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:35
aaaaaa....asa deci.....si dupa aia ce ne faci bre???
tutankhamon
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:36
pik_nik
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:37
si chiar esti convins tu ca trebuie musai sa ne imbeti pe unele dintre noi???
tutankhamon
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:40
cred ca orice fel de raspuns e periculos, si poate fi folosit impotriva mea
da' tu intelegi
pik_nik
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:42
tutankhamon
Postat pe 18 Septembrie 2009 00:46
tuta,

asa ma stii tu pe mine,suparacioasa?

nu conteste unde....important este ca a fost dulcica,nu am auzit pana acum expresia respectiva,d-aia v-am dat-o si voua.

kyralina,

lasa fetita,capacim noi astrele alea,pai ce?suntem la cheremu' lor?

bai..da' rai sunteti! io tin cura si voi va scaldati in dulciuri aici,mama voastra...

dar mi s-a intamplat o chestie misto,vad ca nu poftesc,hai mercic...
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 08:12
nenica...

s-apropie prezidentialele si noi nu c-am cojit banana, ci ditamai plantainu'... romanica devine un fel de macondo jegos, unde rudele si-o trag intre ele in draci, iar un aureliano buendia chel si sasiu le-o trage la toti intr-o veselie...
zambil
Postat pe 18 Septembrie 2009 09:08
problema este ca astia au sperat sa tina tara pe o aparenta linie de plutire pana la prezidentiale,dar suntem deja in colaps...se intarzie plata salariilor,si nici pensionarii nu stau prea bine....

iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 09:15
d-aia trista....
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 09:23
hai ca incet-incet iese la iveala manareala cu atacu' furgonului cu bani... sa mai ziceti voi ca sufar de mania teoriei conspiratiei (ce mi-a placut filmu' ala cu mel gibson!)...

asta nu inseamna ca se jeneaza cineva...
zambil
Postat pe 18 Septembrie 2009 09:38
nu te-a contrazis nimeni,zambilu'....

eu zic ca o sa se cam inmulteasca jafurile astea aranjate,e foame mare de bani...

si romanu' inventiv...
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 09:41
ia sa mai bag una si pe cai!

parca am mai zis,dar sunt iarasi siderata,am o amica(e drept,e vice la o banca) plateste bona de la agentie cu 13 mil vechi pe luna.

exista deja sa-i spun asa,un mare shto ...
daca nu mai vrea bona sa mearga in casa respectiva,si clientul cere alta bona, i se percepe comision 50% din salariul bonei...si cum asta "a vizionat" pana acu 10 bone,au luat aia si pielea de pe ea...
de ce pleaca? nu vor sa faca nimic,nici macar la plimbare nu duc copilasii.

in fine,lasa ca mai zic mai tarziu..

este in-cre-di-bil!
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 10:09
iasomico du=te tu mami vreo 2pagini mai inapoi sa vezi si tu singurica ce'ai zis cd te-am intrebat de maia...k mie..chiar mii-e rusine sa spun....si mai rau este ca...mi-e rusine pt tine !
fleur_de_lis
Postat pe 18 Septembrie 2009 12:20
oi zambilu, ca m-ai facut curioasa.ce-ai vazut matale ,la cele 10 persoane , in ce priveste limbajul cela nonverbal? au inceput gaitile astea cu filemele si n-ai mai spus
si_totusi
Postat pe 18 Septembrie 2009 13:45
lis,

te mai lamentezi mult pe toate topicele?

buun,am citit,nu te-am injurat..am zis:paula!

vrei un comentariu la toata atmosfera asta pe care o imprasti ?
reed my lips:

paula!
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:29
las-o bre iasomico-n durerile ei... cine se uita la ea, in afara de clonele ei si de vreo doi constipati cu aceeasi jena la sfincter?...

totusoaico, n-am timp de descrieri acuma, si oricum trebea sa vezi ca sa realizezi situatia...
zambil
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:50
pai..am cam lasat-o....

apropos de comunicarea asta nonverbala....este incredibil la ce performante se ajunge....

am ex mii..
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:53
mami...eu oricum te-am sters automat din lista aia (unde te laudai tu ca asteapta lumea ca la pomul laudat la tine!)....si doi...nea zambil...eczact ce ziceam...aratatzi fierea mami....da-o pe forum..: improasca tot si nu ierta nimic
fleur_de_lis
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:56
bre duneto, eu zic sa-ti iei hapurile si sa-ncerci si tu sa dormi vreo doua trei zile, poate te mai linistesti...
zambil
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:58
fleur_de_lis
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:58
ok,ok...acu' vreo doua saptamani imi dadeai mesaj in care imi multumeai ca te-am descoperit, ca nu te prea baga nimeni in seama ,nu de alta...
nu m-am laudat niciodata ca asteapta lumea la mine,ma confunzi.

te invit la un ignore total.

multumesc.
iasomia
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:59
heheheeeiii, tovarashi!
nu a durat prea mult incognito-ul...
bravo, mai draga!
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 18 Septembrie 2009 16:03
iar cerem bietului om mai mult decat poate da?

panty_C
Postat pe 18 Septembrie 2009 16:04
De la: iasomia, la data 2009-09-18 15:59:24ok,ok...acu' vreo doua saptamani imi dadeai mesaj in care imi multumeai ca te-am descoperit, ca nu te prea baga nimeni in seama ,nu de alta...
nu m-am laudat niciodata ca asteapta lumea la mine,ma confunzi.

te invit la un ignore total.

multumesc.

acum 2saptaamni k si intotdeauna eu cred ca ma vb frumos! cum bine zici....dar ma voi uita pe buzele tale....sa iit citesc "rugaciunea"
nu de altceva..dar e unexeoplu extremd e frumos,...si merita efortul! pupic!
fleur_de_lis
Postat pe 18 Septembrie 2009 16:04
Bre nea zambilu', cam aceeasi senzatie de deja-vu vis-a-vis de personagiu o aveam si eu, de la cateva pagini de postari incoace.
anakin
Postat pe 18 Septembrie 2009 16:07
De la: Nelu_Cotrocelu, la data 2009-09-18 16:03:06heheheeeiii, tovarashi!
nu a durat prea mult incognito-ul...
bravo, mai draga!

incognitop=ul cui?? al unor bieti creieri rataciti??
vai de capul meu! cata varzaa ,,,,
fleur_de_lis
Postat pe 18 Septembrie 2009 16:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
vindecare de iubire 41 De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30
Ce va amuza??? 117 De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! 17 De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12
Setari Cookie-uri