Forumul asta pare bolnav..Va pup pe toti! | ||
kyra Postat pe 21 Septembrie 2009 07:47 |
||
---|---|---|
lasa ca-i dam pastile si-l tratam | ||
eladaela Postat pe 21 Septembrie 2009 07:53 |
||
cred ca nici cu antibiotice nu-l mai tratam...pacat | ||
|
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 08:54 |
||
io zic sa nu disperam | ||
eladaela Postat pe 21 Septembrie 2009 09:01 |
||
da de ce sa disperam?? mai bine ignoram fenomenele astea de au aparut in ultima vreme, ca poate se plictisesc sa vorbeasca singuri |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 09:24 |
||
asa nenica, s-a suparat nea cozmanca asta pe partidu' mama... inca odata se dovedeste ca politica e boarfa centurista, iar politicienii neshte clienti cu gusturi perverse... pai bine, bre, parca noi nu stiam ca-n tzarisoara asta nu exista stanga si dreapta decat in raport cu organu' ce trebe frecat... nea octav este insa un caz clar de cartiza activata la momentu' oportun... pe langa faultarea opozantilor politici, deconspirarea asta are un efect mult mai trist: chiar spusu' adevarului este devalorizat... demascarea ticalosilor cade in fapt divers, langa stirile cu manelisti si pitzipoance... traiasca miticismu', vericilor... |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2009 09:32 |
||
zambile, iar te uiti prea mult la televizor??? te ia capul niste idioti! ti se face scarba... |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 09:34 |
||
Cozmanca?.. mai exista? eu aveam impresia despre el ca e un fel de strabunic al lui Bula, cand trece postasul cu pensia, il scot din lada, il sterg de praf si il pun in geam. | ||
anakin Postat pe 21 Septembrie 2009 09:37 |
||
i-auziti, bre... accidentu' feroviar de la craiova se datoreaza tziganilor fierari... adeca aia de fura fier sa-l dea la remat... asta daca nu-i cumva vreo cioaca de-a lu' berceanu, sa-i acopere p-aia de la intretinere de linii... |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2009 09:53 |
||
prrrrrrr!iu-huuuu! uite acilea pofta de viata,in rest,mi se rupe! o saptamana buna... porcariile d-acilea te afecteaza in masura in care lasi sa se intample asta,suntem prea batrani ca sa bagam in seama aiurelile astea.. http://www.youtube.com/watch?v=Lx_4YXmBelY&feature=related |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 09:55 |
||
bre mami, esti caragiale curat, parol... orice problema se rezolva cu doi mici, o bere si neshte lautari... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2009 09:59 |
||
kyralino, pe cate pleduri nu am eu poze la plaja....asta nu inseamna ca te miri cine a vazut-o pe aia mica...ehe,he,he.... lasand gluma la o parte, sau nu...nadia traversa o perioada infioratoare,a mai dat-o prin mancare,brin bautura..conteaza ca in ziua de astazi este o doamna... stii,se spunea ca a ajutat-o nicusor sa fuga,de fapt..a ajutat-o nea dolanescu. viata.. zambilo, trebuie ignorati... zambilu' trage la car cu oprescu,nea cozmanca ala.. bleah...sa fie la ei acolo,tati... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 10:00 |
||
tati.... | ||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 10:01 |
||
i-auzi problema la astia: cate persoane pot desface neshte buloane la calea ferata... bai, va zic eu - un nebun cu vointza-n el face cat patru-cinci insi normali, inclusiv la desurubat buloane... da' uite adevarata chestiune acilea: vandalismu' fara tinta precisa... adapostu' anonimatului naste monstri, nenica... va plangeti de clone pe forum?... alti nebuni sunt mult mai periculosi... imi aduc aminte, pe vremea lu' ceasca erau unii de trageau cu pusca si spargeau geamurile vagoanelor cand trecea trenu' pe la ei... nu stiu daca i-au prins pe aia, s-au si-au gasit nebunii alta distractie intre timp... |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2009 10:29 |
||
au stat 4 ore pana au venit niste autocare sa-i ia....nu's ce sef de la ghefere facea gura,vezi Doamne,s-a actionat rapid,ce draq vor calatorii astia de fapt? de parca e usor sa o ia trenu' la vale ,si sa mai stai si 4 ore in bezna ,cu magaoaia rasturnata langa tine... trauma neneaca... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 10:34 |
||
bre... luai si eu cotidianu' ala cu dvd la pachet... sex appealu' descifrat... hai ca nu degeaba lucrara alde menghele pe la auschiwitzurile alea... oricum, fiind forum feminist, e bine sa reamintim concluziile cercetatorilor in legatura cu motivatiile femeilor... grija fatza de progenituri, evident... dragostea trece prin stomac din toate directiile... |
||
zambil Postat pe 21 Septembrie 2009 10:47 |
||
pai sa ne mai spui,zambilu'.. pare interesant... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 10:51 |
||
fratilor, da ceva mai vesel nu aveti?? numa accidente si auschwitz?? habar n-am despre ce accident vorbiti...e toamna, e frumoas afara, mai iesiti si voi la aer |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 11:36 |
||
...nenea, Berceanu zace ca e mana cremenala la chefere...gurile rele zac ca nu's facute la timp reviziile pe motiv ca nu sunt bani.... ...facura o comisie ca sa afle...vorba aceea: daca vrei sa se ingroape tot si sa nu sa afle nemica - fa o comisie.... |
||
daria_ Postat pe 21 Septembrie 2009 11:38 |
||
zambilico, floricico, ma ceteste si matale un ziar, priveste o stire si lasa telenoveaua.... ca pe vremea lu ceasca ne plangeam ca nu avem ce... | ||
daria_ Postat pe 21 Septembrie 2009 11:40 |
||
...sa-ti dau o veste vesela ca sa nu zaci ca sunt rea "Iubitul Elenei Basescu are o pasiune pentru "caii putere", avand un garaj plin cu masini a caror valoare depaseste jumatate de milion de euro. De cele mai multe ori Syda prefera sa isi conduca singur bolizii. Sambata dimineata, pe una dintre strazile cartierul Tei din Bucuresti, iubitul Elenei Basescu a realizat o adevarata prezentare de moda in materie de "cai putere". " ..Base este foarte multumit de noua achizitie a succesurilor.... ...oare ce parinti cu scaun la cap isi alinta progenitura Syda? ....eu crez ca astea avura prea multe scaune prin casa.... |
||
daria_ Postat pe 21 Septembrie 2009 11:45 |
||
daria, nu m-ai nimerit cu telenovelele...iar tv, de cate ori il deschid vad numa' mizerii, ca mi se apleaca...da promit ca o sa bag si eu un ochi deseara Syda zici, dap, lipsa de inspiratie, nu gluma vezi de ce nu cetesc eu presa? syda, cai putere, parade si alte cela...nici nu mai dorm la noapte de grija lor! crezi ca ei stiu ca noi existam? nici gand! |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 12:17 |
||
ah, si eu n-am apucat vremea cu restrictiile, asa ca...nu sunt afectata, nu simt nevoia! |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 12:18 |
||
...norocul tau cu mine...te culturalizai nitel cu privire la alintatura aia de Syda | ||
daria_ Postat pe 21 Septembrie 2009 12:19 |
||
mersi daria, ma crezi ca nici nu stiu cum arata syda asta?? ia sa ma uit si eu, sa nu mor proasta! |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 12:22 |
||
...arata bine ca animal si are, spun gurile rele, vreo 30 de limuzine de lux - asta corespunde, nu ca sarantocul de Hrebe | ||
daria_ Postat pe 21 Septembrie 2009 12:26 |
||
mda, e ok numa 30? ma intreb unde le tine pe toate? ca banuiesc ca nu umbla cu mai multe odata?? are si vreo 15-20 de resedinte, sau...discutam degeaba? |
||
zambila Postat pe 21 Septembrie 2009 12:29 |
||
"nu este vorba de furt,un fost anagajat al cfr-ului pensionat pe caz de boala, a comis infractiunea" vazurati bre? acaru' paun....mda.... |
||
iasomia Postat pe 21 Septembrie 2009 12:31 |
||
...pai e baiat de succesuri, zambilico... | ||
daria_ Postat pe 21 Septembrie 2009 12:33 |
||
...scapai stirea... ....pai ce sa facem, draga, daca pensionarii astia se tin de prostii??? i-a sa-i eutanasiem imediat ce se pensioneaza ca sa nu mai faca prostii... .....ma mut la tv ca vaz ca devine distractiv... |
||
daria_ Postat pe 21 Septembrie 2009 12:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
Destin | 9 | De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53 |
|
||
Definitie prietenie.... | 90 | De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02 |
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară