Chestiunea zilei..

poate a gasit si ea un biliboy...si atunci ...e ok.
iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:49
Dea Domnul! Tare-as vrea sa-i citesc impresiile intr-un moment in care se simte fericita...
Ella34
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:54
si eu..

e fata buna,merita...
iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:57
'neatza!

hmmm... mi se pare mie sau chiar a disparut cineva de aici?
ready_vivus
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:59
noup! nu mi se pare.
chiar a plecat...
ready_vivus
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:00
cine bre?

spune repede ca sunt cu un picior afara din casa....
iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:01
iasomico, ai raspunsul in privat.
ready_vivus
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:02
De ieri a plecat. Se pare ca s-a cam saturat de ceea ce s-a intamplat in ultima perioada.
anakin
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:04
Mai, nu face d'astea, ca mor de curiozitate... Cine-a disparut?
Ella34
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:05
dap... uite asa, inca vreo doua-trei plecari din astea si se va putea spune si aici, cu referire directa la acest site: tetrailes bahtalo, rromales!

sau, adaptare pe romaneste: salutare, tziganie!
ready_vivus
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:06
redi, pai cred ca tiganeala va ramane de forumul asta.
anakin
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:08
De la: anakin, la data 2009-09-22 10:08:37redi, pai cred ca tiganeala va ramane de forumul asta.
e la moda si se poarta tiganiada , exemplu este MARIA lui BASE
yanyacharberet
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:11
si ce se poate face??? adminilor le convine sa fie multe clone ca asa creste numarul de postari si ratingul...nu ati vazut ca in momentul in care apare o curca beata, care da cu fasole in noi, se aduna lumea mai ceva ca la meci???? in loc sa o lasam sa centreze, sa dea cu capul si sa-si apere singura poarta goala???
tutankhamon
Postat pe 22 Septembrie 2009 11:29
ia sa va mai bag neshte filme de vazut, ca v-am cam negliat in ultima vreme... kyrule, ciuleste ochelarii acilea...
zambil
Postat pe 22 Septembrie 2009 14:40
ia spune,mami...ca de citit ,cred ca citeste ea....
iasomia
Postat pe 22 Septembrie 2009 14:44
s'aude ceva cu filmele alea nea Zambile?

mai,io ma uitai la "Badaranii" a enshpea oara..
preciouss
Postat pe 22 Septembrie 2009 20:13
...pretioasa mica, dupe ce cetesti matale oaresce postari icisa pe forum, mai poti sa privesti la filmul cu Badaraniii???
daria_
Postat pe 23 Septembrie 2009 01:02
la chestiune...

hai ca-mi placu' de tanti saftoiu, cum ii lua ea la mishtoace pe parlamentari... le-a facut o declaratie politica, de fapt o insiruire de citate din personalitati americane, fara nicio legatura unele cu altele...

la sfarsit, parlamentarii au aplaudat, iar presedinta de sedinta i-a multumit...

he,he,he... pai ce sa mai asteptam, nene, de la astia, de dorm cu ochii deschisi?...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:35
din ciclu':fii pe faza si la sala de forta.

ma uitai acu' in catavencu,il filmara pe predoiu pe shest.. ...

hai ca mi-a placut de el....

ce viata de rachat au si astia,nici nu stii cand te filmeaza unu',ajungi sa nu mai ai incredere nici in propria umbra,naspa...
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:42
aseara ma uitam la nasu', care-o avea ca invitata pe monica macovei... discutau despre faraonii la sarcofag din justitie, cum s-au inchis ei in piramida consiliului magistraturii si-au tras bolovanu' dupa ei... nu-i mai scoate nici dreacu' d-acolo...

mai nasol e ca metoda-i patentata in toate domeniile de decizie: politica, afaceri, banci...

pe de alta parte, imi placu de tanti macovei... cum statea ea asa, aparent neajutorata... cred c-as fi scos-o la un cico, ceva...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:46
m-am uitat si eu si la nasu'..da,are cateodata macovei un aer de fata batrana neajutorata,iti vine sa o protejezi...

poate de la bretonul ala...si coada de cal....

nu o mai suport pe madame pivniceru',zici ca-i ies bolovani din gura,imi este imposibil sa-i urmaresc rationamentul...

si vorba ceea: vreau sa stiu,sa invat,sa inteleg...

da' de la cine?
ca schimb postu'...vorba lu' buna:

mi-e a liniste,maica...

iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:55
hai ca va lasai in aer cu filmele alea... si intelesei ca nici kyru nu mi citeste din contu' de baza...

unu - the prestige... un film care pana acu' imi scapase... hugh jackman, christian bale, michael caine, scarlett johansson... un film exceptional, stati cu gura cascata pana la sfarsit... cum dreacu' de-l ratai eu la vremea lui?...

doi - amarcord - best of fellini - il gasii pe dvd la diverta... nu se poate povesti, da' cine-l vede ramane marcat pe viata... intr-un fel sau altu'... he,he,he...
zambil
Postat pe 23 Septembrie 2009 08:58
zambil,

lasa mami ca facusi bine ca ratasi,stii cum e..mai bine mai tarziu decat niciodata,iote cum te-a tinut cu sufletul la gura...
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2009 09:01
i-auzi chestiuni aici:

am dat o raita prin magazinele din preajma,si erau patroanele buba,sau bube?ehe,he,he...

au vandut marfa pe bonuri false si pe bani falsi,aveti grija ca se falsifica in draci hartia de un mil,aia albastra...

si inca o chestie:

in germania mor in accidente de circulatie in medie 12 persoane zilnic.

asta m-a pus in shpagat.
cum draq?
la disciplina lor?
si la drumurile lor? nashpa...nashpa rau...
iasomia
Postat pe 23 Septembrie 2009 15:06
fain prestiju' ala,drept...

cre' ca stiu ce s-a-ntamplat cu dispozitivu' ala de clonare a lu' nea Teslica...
l-au imprumutat astia de la garbo...
pacat ca au uitat de pistol...
preciouss
Postat pe 23 Septembrie 2009 20:56
dario...la badaranii aia de ma uitai io le poti zice gentalmeni in comparatie...sa nu zic vorba aia,cum te vad si cum ma vezi!

sluga dumitale...
preciouss
Postat pe 23 Septembrie 2009 20:59
chestiunea zilei... locuinte...

bre taica, daca te uiti la preturile apartamentelor din romanica, noi n-am intrat niciodata in criza economica... ba dimpotriva... "dezvoltatorii" si intermediarii sunt ferm convinsi ca romanu' mediu are bani gramada la ciorap, da' nu vrea sa-i scoata.. asa ca ei au rabdare s-asteapta...

romanu' mediu asteapta si el... nu c-ar avea cu ce sa cumpere, sau c-ar mai avea sperante sa se schimbe ceva... asteapta fatalist si resemnat, sa mai moara vreo matusa, vreo bunica, sau chiar ta-su si ma-sa...
zambil
Postat pe 24 Septembrie 2009 08:06
sa facem loc...

mda..

eu ma felicit pt faptul ca sunt si eu trecuta pe acte la propietari acolo,ma uit la gagicile pe care le cunosc...cand schimba buletinul trebuie sa le dea barbatii semnatura,sunt tolerate d-alea...naspa..

eu am avut cu fecioru' al mare la un moment dat un clenci,voia casa omu'....i-am sugerat sa se mute cu chirie pana isi cumpara casa,si s-a mutat,dupa o luna a venit inapoi..

iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2009 08:16
bre mami... fie-tu crez ca nu vroia casa, voia hogeac... ca si fi-miu, dealtfel...
zambil
Postat pe 24 Septembrie 2009 08:18
ehhh

sunt la varsta cand incep sa-si caute perechea,vor sa-si faca cuib,deh..

si unu' facut de mama si tata ar pica la fix...

numai ca nu e cazul deocamdata,trebuie sa-l ridic si pe al doielea.
plus ca am ditamai casoiu...atat ii pot oferi in momentul de fata,ii convine,bine...nu?

sa-si faca gentuta...
cand a dat el cu capu' de grinda si a vazut cat de greu se tine o casa...ehhhh..
iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2009 08:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imi e frica sa ma mut cu ea 22 De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? 15 De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... 36 De la: Ciresica 23 August 2011 19:28
in dilema ... din dragoste 37 De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20
ceao 8 De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50
Setari Cookie-uri