Chestiunea zilei..

ehhh

vrea basescu referendum:

1 parlament unicameral
2 reducerea numarului de parlamentari la 300.

hai ca vrajeste iar "pulimea" cum ar spune domn oprescu....

a! data?
in ziua alegerilor prezidentiale...ehe,he,he....
iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2009 17:46
...pentru a invia defuncta Mare Adunare Nationala trebuie sa fie modicata constitutia.....
....asta s-a intampat pentru a se istaura dictatura carlista, fascista si ceausista.... se prefigureaza cioaca basesciana....
daria_
Postat pe 24 Septembrie 2009 18:03
pana una'-alta,astia fac clabuci rau...

apropos,

nu l-am vazut pe crin astazi in luarile de pozitie,erau astia siderati,ce draq o fi zis?

il criticau si antenele si realitatea...era hurezeanu uluit,cica basescu e mic copil ca limbaj...

o fi si crin asta un dr jekyll & mr hyde....
iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2009 18:14
...azi o fost distrati in parlament....schimb de replici distractive intre Crin si Boc..
daria_
Postat pe 24 Septembrie 2009 18:22
puisorii,

voi stiti ca mamoanta va simpatizeaza....dar am pus mana pe gumoi si am mai ras cateva persoane.

am pastrat doar pe cei pe care i-am vazut in carne si oase.

am motivele mele...

sa nu va sucariti,si asa de relationat ..relationam doar pe forum...unde se vede cel mai bine cine cu cine se simpatizeaza sau nu...
pupici...

iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:15
Noroc ca n-am fost in lista ta, ca ma suparam.
Micass
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:21
micass,

hai ba mami...

sa fim seriosi,ce se intampla pe forum conteaza,iar in lista nu o sa am decat persoane reale,pe care le-am vazut.

iasomia
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:24
Glumeam draguta. Altfel te trezeai cu invitatie la prietenie de la mine. Normal ca doar ce se intampla pe forum conteaza.
Micass
Postat pe 24 Septembrie 2009 20:26
....alta chestiune "vesela" : economistii starini ne-au dat nota 1,3 la masuri de iesire din criza....daca nu putem fi in top 10, cel putin sa fim top 5 din coada doar Guatemala, Bolivia si Venezuela ne mai intrec (astia au 1 pur)
daria_
Postat pe 24 Septembrie 2009 22:27
ma uitam astazi la o astroloaga cunoscuta,prezinta horoscopul saptamanal din ce in ce mai ciudat,cred ca in clipa in care o deranjeaza vreun prieten,sau amant,sau etc...il face terci cu previziunile,ajunge la cateo zodie si se inversuneaza extrem de tare...

deh,ma pricep la oameni..

mda..caracteru' e lucru mare...e, sau nu e...
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2009 22:31
Iaso,este?!

io ma incordam tare de tot sa-i inteleg elucubratiile alea,prea e fara cap si fara coada uneori...
preciouss
Postat pe 27 Septembrie 2009 09:03
fleur_de_lis
Postat pe 27 Septembrie 2009 15:15
bre nea angelo,

cam gros obrazu'...ce-i in exces provoaca iritare,sau mai rau ..(avand in vedere afacerea pe care o ai),indiferenta.
iasomia
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:11
preci..

crez ca e de la menopauza ,fetita..
unele imbatranesc cam naspa..
ma uitam la ea,o apucasera spumele alea mari cand a ajuns la varsator:

"puteti sa spuneti:si ce daca e luna neagra?eu ma simt f bine,nu mi-e rau deloc,imi merg toate pefect.
-ei da' va venii o zi in care o sa dati buzna sa cautati toate informatiile despre luna neagra,veti fi disperat,ia sa aflu eu amanunte despre pozitia asta a astrelor, va veti spune...ca sa stiu sa ma pazesc."
bla,bla,bla..
tulai Doamne!
jenant..
ameninta...
iasomia
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:18
lasa-l mamoanta ca e taur....si vede rosu...si tat vrea sa impunga....pana o nimeri un zid din ala gros de beton si-o ramane infipt pe-acolo.....oricum, report de limbaj scrie pe capul lui.....stie andra cum sa-l lichideze....hi hi hi...trist e numa ca va gasi destule vitele care sa fie pacalite sa ajunga la el la salon...
tutankhamon
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:21
mamoanta...daca e vorba de borania....io nu ma mai uit la behaita aia de 7 ani....in schimb mama e topita dupa ea.....cat e de culta si cate stie........iiihhhh......
tutankhamon
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:23
a cam luat-o pe aratura...

ce chestiuni avem astazi?
ce va doare?ce va framanta?
sau poate e vreunu' p-acilea, de se bucura de ceva...
iasomia
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:36
Nu prea stiu ce face Andra, dar nu prea face bine. De atata timp zburda libere niste pasarici pe aici, care jignesc in stanga si in dreapta si vad ca nu se intampla nimic. Asta e!

Am vazut pe Pro TV documentarul ala "Romania te iubesc". Azi a fost despre pensiunile de la Bran si Valea Prahovei. Se plangeau proprietarii ca au incercat sa faca turism si ca nu prea le-a iesit. Au facut o pensiune si intr-un an voiau sa iasa pe profit. De lasat la pret n-ar fi lasat, indiferent ca au mers toata vara in pierdere la 10 % din capacitate. Decat sa ia 50 de lei camera si sa aiba pensiunea plina, mai bine tin la pretul de 120 de lei si inchiriaza 10 camere pe sezon. Si mai zic ca stiu sa faca turism.
Micass
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:41
ca orice o liber in tarisoara asta, andra este libera saraca duminica....aveti rabdare pana maine dimineata cand va veni la munca...si, in fond, nu e numai ea pe acolo....oricum, am facut flood cu reclamatiile frizeristului astuia de doi bani...si vad ca s-a bagat prin toate topicele si a deschis o gramada fara nici un sens....si nu numai pe el l-am raportat...pe yka, ykyana, roxana nu stiu cat si mai era o disperata...
tutankhamon
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:48
Ika nu jigneste de azi de ieri. E deja de o saptamana aproape. E jenant deja.
Micass
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:51
fleur_de_lis
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:51
De la: Micass, la data 2009-09-27 19:51:01Ika nu jigneste de azi de ieri. E deja de o saptamana aproape. E jenant deja.
draga mea nu jikneam, dar atit timp cit vad ca m-a facut vaca un nyk, si tot comenteaza la adresa mea inca, fara sa ma stie, nu tac. el jikneste nu eu, ce m-a muls el pe mine? asta nu inteleg? cine e el sa jikneasca si altii sa taca?
ykyana
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:55
si doar ti s-a spus ca este "a jigni"...macar corecteaza-te!
Ines
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:57
ehhh,

fetele...andra si alti ..zic merci sa fie trafic...in schimb, nu-mi place ca unele postari cu adevarat jignitoare nu dispar.
mie mi-au disparut vreo trei postari de-a lungul timpului,probabil am primit reclamatii...si pe cuvant de onoare ca nu faceam referire la nimeni de pe forum...dar deh..

micass,

m-am uitat si eu...jalnic.
aveau dreptate turistii,te duci, si-ti dau salam cumaparat din colt,cand ar trebui sa fi servit cu lapte si oua proaspete.
iasomia
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:57
ykuta,

e duminica seara,nu vrei si tu sa ne odihnim?
iasomia
Postat pe 27 Septembrie 2009 19:58
De la: Ines, la data 2009-09-27 19:57:44si doar ti s-a spus ca este "a jigni"...macar corecteaza-te!
ei pe draku, de ce? daca m-a bagat in categoria vacilor, pt cine sa ma corectez, fiecare scrie cum vrea nu? eu asa am vr. care e problema ta drada mea?
ykyana
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:00
De la: iasomia, la data 2009-09-27 19:58:48ykuta,

e duminica seara,nu vrei si tu sa ne odihnim?
si cine nu va lasa?
ykyana
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:01
pentru limba romana, de dragul ei...prea e schingiuita saraca...sau nu esti romanca?
Ines
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:02
De la: ykyana, la data 2009-09-27 19:55:08
De la: Micass, la data 2009-09-27 19:51:01Ika nu jigneste de azi de ieri. E deja de o saptamana aproape. E jenant deja.
draga mea nu jikneam, dar atit timp cit vad ca m-a facut vaca un nyk, si tot comenteaza la adresa mea inca, fara sa ma stie, nu tac. el jikneste nu eu, ce m-a muls el pe mine? asta nu inteleg? cine e el sa jikneasca si altii sa taca?

draga ykyana destepti astia merita jigniri, nu te necaji de vorbele lor, si nu le fa pe plac "-*
roxana234
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:04
De la: Ines, la data 2009-09-27 20:02:51pentru limba romana, de dragul ei...prea e schingiuita saraca...sau nu esti romanca?
nu, sint holstain, si din cite stiu nu, tu ce zici?
ykyana
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
sunt singer singerel 67 De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
prieteni,colegi de munca? 21 De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40
relatie de prietenie cu Dumnezeu 121 De la: betty37 18 Aprilie 2011 15:12
Setari Cookie-uri