De la: Ines, la data 2009-09-27 20:02:51pentru limba romana, de dragul ei...prea e schingiuita saraca...sau nu esti romanca?nu, sint holstain, si din cite stiu nu, tu ce zici? |
||
ykyana Postat pe 27 Septembrie 2009 20:04 |
||
---|---|---|
fetele, daca vreti paruiala, va invit pe alt topic. multumesc. |
||
iasomia Postat pe 27 Septembrie 2009 20:04 |
||
De la: roxana234, la data 2009-09-27 20:04:23asa e, de cind am intrat ,vad ca nu accepta si dupa ce jignesc in cor, se simt ei jigniti. nu bag in seama, nu merita din cauza la asa specimente, care vin de la antipa ele, cum au zis mie, asa cum nu se merita sa mai ramin pe forumul asta, dekk. am spus doar ce trebuia la pers respective, si sa ramina, in desteptaciunea lor. o seara buna, si multumesc.De la: ykyana, la data 2009-09-27 19:55:08De la: Micass, la data 2009-09-27 19:51:01Ika nu jigneste de azi de ieri. E deja de o saptamana aproape. E jenant deja.draga mea nu jikneam, dar atit timp cit vad ca m-a facut vaca un nyk, si tot comenteaza la adresa mea inca, fara sa ma stie, nu tac. el jikneste nu eu, ce m-a muls el pe mine? asta nu inteleg? cine e el sa jikneasca si altii sa taca? |
||
|
||
ykyana Postat pe 27 Septembrie 2009 20:11 |
||
draga ykyana destepti astia merita jigniri, nu te necaji de vorbele lor, si nu le fa pe plac "-*[/quote] asa e, de cind am intrat ,vad ca nu accepta si dupa ce jignesc in cor, se simt ei jigniti. nu bag in seama, nu merita din cauza la asa specimente, care vin de la antipa ele, cum au zis mie, asa cum nu se merita sa mai ramin pe forumul asta, dekk. am spus doar ce trebuia la pers respective, si sa ramina, in desteptaciunea lor. o seara buna, si multumesc.[/quote] la fel si tie o sera buna,.....ce sa faci haita-i faita, te-am pupat |
||
roxana234 Postat pe 27 Septembrie 2009 20:16 |
||
iaso...nu te mai am in lista paranormale, ceva ? si ce-i cu cearta asta pe topicul tau ? n-au gagicile ce face? ca doua toapice erau serioase, asta si ala cu lumea cuvintelor fetele...sushaua...nu va certati aici...si incercati sa nu mai scrieti cu k, ca e limbaj de mess |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Septembrie 2009 21:08 |
||
wifo! bicarbonatu' ala l-ai adus,mami? ca asea ma arde la stomac... |
||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 22:03 |
||
hehe...te arde la lingurica? cat jack ai beut, ticaloaso ? ha ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Septembrie 2009 22:05 |
||
chestiune: ce-a ajuns horoscoapele in ziua de azi,mai nene? iesi din casa,iei ziaru',cetesti hororscopu' si te-ntorci fugutza-napoi... te ascunzi in dormitor,dai drumu' la teveu,si o tanti se stropseste la tine,care n-am avut noroc... intru p'acilea,dau de godac..asta - zodiaci.. un' sa ma mai ascude si io de lumea asta ria in care vetzuiesc? ca-n capu' meu m-am saturat sa m-ascund,e multi acolo...face fata implozie... |
||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 22:10 |
||
decat ala ce-o ramas de la talica,wifo... da' neste castraveti murati,o moare de varza-ceva- iaste?! |
||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 22:12 |
||
Despre care tanti vorbiti voi de 2 zile? | ||
Micass Postat pe 27 Septembrie 2009 22:13 |
||
preci...am castraveti murati, sora mea...o bunatate... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 27 Septembrie 2009 22:15 |
||
de Hurania aia,Picasso mica.. | ||
preciouss Postat pe 27 Septembrie 2009 22:17 |
||
romania a castigat cupa mondiala la handbal feminin... bravo fetele... chestiunea e alta... una la mana - am cautat in draci sa vaz ce post tv transmite meciurile... draci baltzatzi... numa politica, pitzipoance si telenovele de doi bani... doi la mana - noroc cu fetele astea, ca-s mai serioase, asa... la baieti am decazut total, ii doare-n pixuri, nene, de performante... ne-am scos cu cozma al mic, la necroloage, da' si-ala iesi ciuruit dintr-o discoteca, ca se puse cu tiganii... si alora nu le place handbalu... |
||
zambil Postat pe 28 Septembrie 2009 08:53 |
||
wife, acu' nu trebuie sa te superi,am avut o zi d-aia in care nu mai intelegeam nimic,jigniri in privat,conturi sterse,pe tine nu te-am mai vazut pe mess de saptamani... da' ce? in lista aia la shto stam noi? preci, ar trebui madamele astrolog sa fie mai optimiste,daca tot mananca rachat,sunt roamanii in stare d-aia extrema..scapa cine poate. |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 09:10 |
||
zambilu' trist,mami... performanta frumoasa si nu urla niciun post,in schimb lasa ca baga subiectu' basescu la greu. am mai zis, o sa-i faca draq pe romani sa-l voteze iar,ca asa sunt astia:contristi.. |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 09:12 |
||
cetateanu' turmentat... al dreacu' nenea iancu, ne mai bantuie vreo mie de ani, parol... | ||
zambil Postat pe 28 Septembrie 2009 09:31 |
||
corect. | ||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 09:35 |
||
bre mami.. o sa votam pe principiu': pish-te ca vine trenu'... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 28 Septembrie 2009 09:40 |
||
vai de steaua noastra,popor amarat... hai ca se insura si crinu',ca deh..vin alegerile,si romanu' nu prea voteaza burlaci. facatura... are aia o fata,te astepti sa faca dintr-o clipa in alta:muuuu! |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 09:46 |
||
Zau?.. nu stiam ca a renuntat Crinu' la burlacie pentru niste prezidentiabile, nene, ca uite-asa isi pune omu' latzu' de gat ca sa se aleaga, ma-ntelegi? Cine mai e cantidat neinsurat? parca primarele general, nu? | ||
anakin Postat pe 28 Septembrie 2009 09:53 |
||
dap.. fantele de dorobanti...fie vorba intre noi.... |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 09:55 |
||
iete nene chestiunea zilei la ei... berlusconi ii facu pe obama si nevasta-sa bronzati... uite-asa se aleg cocalarii romani din italia cu neshte neamuri sus-puse... si ne mai plangem de baselu', ca-i slobod la gura... pai marinelu' e mic copil, si mai are si umor pe deasupra... |
||
zambil Postat pe 28 Septembrie 2009 09:57 |
||
sa-l ia naiba si pe baselu asta...ca prea e conflictual,dar, asa popor asa conducator... eu as opta pt un conducator strain,sa ma bata soarele... |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 10:10 |
||
tati zambilu' i-auzi chestiune aici: boc l-a demis pe nica...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 10:59 |
||
chestiune d'ale sportului,ca vaz ca se poarta... baietii de Baia Mare e capioni pe tara la rugby! le-au dat-o-n freza stelistilor de doo ori,vai de mama lor! in schimb,FC-u' e-n mare kakao... cica asta fu' ultimu' lor meci din liga doi...nexa money,nexa spnsori,nexa interes... |
||
preciouss Postat pe 28 Septembrie 2009 20:28 |
||
De la: zambil, la data 2009-09-28 09:40:38bre mami.. o sa votam pe principiu': pish-te ca vine trenu'... he,he,he... ...care tren, bre?? cica si ala o sa sara de pe sine... mere sa sa intalneasca cu autostrada soarelui |
||
daria_ Postat pe 28 Septembrie 2009 23:49 |
||
...chestiunea e ca Nica este "aut" ca nu stie ce vorbeste si cetateanu este in nesiguranta pe strada.....Berceanu e bine, merci...ca trinurile sunt mai sigure ca niciodata.... deschid tembelizorul si vad stirea zilei : altu trin s-o rasturnat.... | ||
daria_ Postat pe 28 Septembrie 2009 23:53 |
||
De la: daria_pet, la data 2009-09-28 23:53:59...chestiunea e ca Nica este "aut" ca nu stie ce vorbeste si cetateanu este in nesiguranta pe strada.....Berceanu e bine, merci...ca trinurile sunt mai sigure ca niciodata.... deschid tembelizorul si vad stirea zilei : altu trin s-o rasturnat....cred ca s-or dus sa sa intalneasca cu autostrada soarelui... nu mai vrem stiri..nu mai vrem deraieri si alte atrocitati...chiar nu putem trai o viata normala? pt ce s-or sacrificat eroii neamului? pt neroziile prezente.. |
||
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 23:57 |
||
...s-or sacrificat ca sa ne intoarca unii in '89... | ||
daria_ Postat pe 29 Septembrie 2009 00:01 |
||
De la: daria_pet, la data 2009-09-29 00:01:00...s-or sacrificat ca sa ne intoarca unii in '89... dar in'89 mai existau sperante...ce am visat si cu ce ne-am ales.. cica tot noi am fi de vina,ca ne meritam conducatorii |
||
LILO Postat pe 29 Septembrie 2009 00:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce faci atunci cand prietena cea mai buna rupe orice legatura cu tine???!! | 17 | De la: garbo164751 28 Iunie 2011 22:12 |
Cum scap de albine | 5 | De la: Ciresica 21 August 2011 08:14 |
ce pot face?? | 8 | De la: Freya__ 16 Februarie 2011 17:12 |
|
||
vindecare de iubire | 41 | De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30 |
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară