mda... medicii prescriu medicamente compensate de lux decedatilor... desigur, mana-n mana cu farmacistii... fiecare cu mafia lui, nenica... | ||
zambil Postat pe 30 Septembrie 2009 09:47 |
||
---|---|---|
nea zambilu????ce ai bre cu farmacisti?????unu la mina ...reprezentantii de la firme merg la medici...si ii roaga sa prescrie....nu i corect!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 09:52 |
||
bre nazziro, tu crezi ca farmacistii aia elibereaza asa, de prosti?... | ||
|
||
zambil Postat pe 30 Septembrie 2009 10:01 |
||
nea zambilu....pleasse.....nu i baga pe toti in aceeasi oala!!!!!!!!!!!nu de prosti....dar iti spun ca nu i asa....stai linistit tati ca nu fac farmacisti averi!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 10:04 |
||
pai sunt prosti si printre farmacisti... ce, toti doctorii fac manareli cu medicamnente?... noi vorbim de baietii de baieti acilea... | ||
zambil Postat pe 30 Septembrie 2009 10:07 |
||
din pacate nea zambilu....80% da????!!!!! | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 10:09 |
||
i0auzi nene, declaratie la nea nelu moscovelu'.. ala adevaratu', nu asta d-acilea... despre parteneriatu' din coalitie, zice nea nelu: "intr-o afacere sunt doi parteneri... nu unu' face pe vatafu', se duce la celalat si-i da un sut in fund, si p-orma ii zice: intoarce si partea cealalta"... he,he,he... mi-i si imaginam chirciti de durere pe pesedei... |
||
zambil Postat pe 30 Septembrie 2009 10:50 |
||
io crez ca s au certat ca nu mai au ce impartii!!!la furat????ma refer....sau n o fi dat pd parte la psd????sau psd la pd???? | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 10:54 |
||
mai draga tovarashele, imi recunosc paternitatea declaratiei de mai sus! spune-mi dumneata daca nu am avut dreptate acum e drept, cand era vremea mea revolutionara, tot asa ne comportam si noi, dar alea au trecut, mai draga, acum nu mai putem dicta noi si de aceea cerem parteneriat, nu vatafeala... daca e sa-mi fie bine, atunci sa-mi fie! daca nu, atunci sa nu VA fie, mai draga! |
||
Nelu_Cotrocelu Postat pe 30 Septembrie 2009 10:54 |
||
hehe...zambilu...esti in forma, mami... cum ai zis...tampiti mai suntem |
||
wife_de_zmeu Postat pe 30 Septembrie 2009 10:59 |
||
....nea zambilu, asa si se vede - pd (ca si-a schimbat doara denumirea, dar nu si apucaturile)este vatafu si psd a inghitit galusca - pana acum... ...pe base l-a infuriat nu atat actiunea autobuzul (are el la BEC pe cucoana - aia care a primit pt.masa pensionara o statiune de administrat pe la Valcea - care refuza sa dea la procuratura listele de la euro ca sa nu sa vada de cate ori a votat o persoana pt.eba in turismul electoral) cat faptul ca o sa le confiste motorizatele care fac transpoartele si iese scandalu cu patronii care pun la dispozitie mijloacele pt.turism..... ....trebuie amanata discutia pentru raportul blonda de la drept... ....trebuie date urgent porturile la fratii Paunescu, ca au seracii doar vama de la Bechet (sunt din zona)si acolo dau 12 mii de dolari pe an (asa este concesiunea pe 50 de ani) si scot 30-40 mii de euroi/zi si nu le ajunge ca-s saraci, vai mama lor ... ....cine stie cat rahat se mai afla acolo ....io votez si cu ungurul numai sa plece betivul si curvarul aista cu toate capusele lui..... |
||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:04 |
||
ioi,Doamneee.. am carat prea mult,imi fuge un genunchi..si mi s-au bulit ligamentele,care n-am avut noroc..ehe,he,he.. hai ca glumesc,sunt norocoasa rau... |
||
iasomia Postat pe 30 Septembrie 2009 11:05 |
||
...partenerii astia doi nu s-or intales pe ciolan ca impartala nu a facut-o prostovanul de Boc ci ala de la cotrocenii si o fost mai lacom... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:06 |
||
..iasomio, ce ai carat? ne dai si noua? te ajutam la carat... |
||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:07 |
||
brei dario,brei.. esti psd-ista brei? ca de haia nu zici nik... |
||
iasomia Postat pe 30 Septembrie 2009 11:07 |
||
..nu bre, eram pd-ista pana l-o debarcat pe Roman....am votat cu base la alegerile tracute si-mi vine sa ma sinomor... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:09 |
||
....ase ca la primul tur nu dau pe la urne....ii dau lovitura de gratie la al doilea - votez caontracatindat....nu ma inetre cum raspunde la catalog sau coloarea de la carnetul de partid... si nici daca stie sa vorbeste bine romaneste... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:11 |
||
mey...la mine cestiunea e urmatoarea ma usuca hapurile coanei mari...dau cam 6 bulioane pe luna pe ele bine, ea e si dependenta de medicamente, ii plac la nebunie, da' sa ajungi sa dai un bulion pe un Plavix, si asta compensat...mi se pare mult morala ar fii ca ajunsi la batranete, e un lux sa mai traiesti...vira si next, daca nu-ti permiti |
||
wife_de_zmeu Postat pe 30 Septembrie 2009 11:11 |
||
dario, prima dragoste nu se uita niciodata,cam asa se vede de la mine,si crede-ma am un naaas... wife, lasa mami, ca o scoti tu la capat... |
||
iasomia Postat pe 30 Septembrie 2009 11:13 |
||
a! erai pd? tot un drac... pai treci la pnl ,mami..ca acolo e petrica acu'... |
||
iasomia Postat pe 30 Septembrie 2009 11:14 |
||
..in 2000-2004 erau compensate 90%....acu am fost cu maica-mea la spital si am cumparat buline de acasa...ba mai mult - nu avea spitalul fonduri ca si-a permis a batrana sa fie bolnava toman la sfarsit de luna si sa terminasara fondurile ...asa ca ne-a spus ce analize tre sa faca si pretul si am dat cu banu la care sa renuntam ca nu aveam bani de toate.. | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:15 |
||
...iasomico, ase am gandit si io ca-mi place la nebuneala de Roman si Crin... aia berbati - nu chiorul... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:17 |
||
iaso...e grele, mami...am un job tampit, lucru in 2 schimburi si toata lumea ma intreaba cum de n-am gasit altceva pai in puii mei...cum sa gasesc ? blonda nu-s, silicoane n-am picioare din gat n-am, proasta nu sunt...deci nu corespund stasului in vigoare care n-am avut noroc |
||
wife_de_zmeu Postat pe 30 Septembrie 2009 11:17 |
||
...wife, mamicule , ca sa ai noroace tre sa ai succesuri si vanzari anterioare, ori, pe langa cele enumerate de tine, tre sa faci si dreptul ca ase e traditia, mamicule - cica geaba esti blonda proasta (a incercat si Adriana Saftoiu si nu i-o mers ca era satena si-i merea si bibilica )daca nu ai facut si dreptul cu elevii de liceu prin Cismigiu... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:21 |
||
daria ....si io is blonda | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 11:28 |
||
daria ....si io is blonda | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 11:28 |
||
nazziro, nu trebuia sa repeti, am auzit din prima | ||
ready_vivus Postat pe 30 Septembrie 2009 11:31 |
||
...nazira, mami, geaba esti blonda daca nu ai facut si dreptul prin Cismigiu sau la golden sprit...doar ase iti asiguri succesuri..... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 11:39 |
||
pai daca s blonda??????????normal ca ma bilbii!!!!!!!!!iiiiiiii | ||
nazirra Postat pe 30 Septembrie 2009 12:21 |
||
.....alta stire"vesela" lucrarile la autostrada soarelui nu avanseaza pentru ca nu s-au facut expropierile....adeca vor sa zaca ca avea un teren prin zona blonda de la drept unde vra sa faca ceva imobile si trebuie sa sa ocoleasca zona, sa se faca un nou proiect care sa traverseze un cimitir si sa treaca o aputa...ma miram io de ce nu se pot face expropierile.....pai mi sa pare corect sa nu fie oamenii de acord sa le deranjeze mort pentru a nu strica jucarerile blondei de la drept ..... | ||
daria_ Postat pe 30 Septembrie 2009 13:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut | 2 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08 |
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
reactia fiului meu ... | 11 | De la: utad 14 Martie 2010 18:34 |
|
||
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
buna | 11 | De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară