Chestiunea zilei..

si eu am cunoscut una...a murit saraca(nu ma inghitea deloc),lu' omu' ei ii dadea iaurt,ea manca smantana..ala manca parizer..ea salam de sibiu si slaninuta impanata,se gasea cafeaua aia cu naut..lui ii alegea nautu'..ea bea cafeaua...

a murit inaintea lui..pancreatita...

iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:00
iaso...politetea ma omoara...la mine e reflex conditionat, parca-as si cutzu lui Pavlov, parol...

si eu as face cum zici tu, da' oficial vine sa o vada pe coana mare, care si ea e bolnava. imi fac impresia ca e ca un schimb de experienta intre ele.
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 09:01
fac bube pe mine daca incepi iar cu coana mare...

da' ma-ta nu are camera ei?...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:02
iaso...

si zici tu ca nu te placea deloc?

are draga, camera, calorifer, televizr si dresing room facut meseriash de pro...da' nah...ii place sa zica ce cum si pe unde o doare...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 09:03
cum draq sa ma placa?

frumoasa ,harnica si cuminte!

si modesta..pe deasupra...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:04
fetele... hai sa va mai bag cate-un coniac d-asta virtual... ne facem fleoarte si-ncepem weekendu d-acuma...

ma dusei sa mai trag doua suturi in topicu ala cu religia, daca tot m-am turmentat...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 09:05
iaso...io zic ca nu te placea ca nu ii cantai in struna. tu nu esti genul care sa lasi pe cineva sa isi planga mult de mila. bagi imediat din top...eheee...daca erai genul duios...alta era problema...deveneai pentru ea pretena anului...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 09:07
floricelu'

nu mai spune ca esti turmentat..sa nu ne apuce indrazneala...

wife,

ai omu' acasa? poate punem d-una mica....

a! ca uitai....
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:08
aoleu...zambilica...eu m-am dus acolo ca porumbelu' pacii cu maslinu'n cioc...si tu le pui iar sare pe coada?

cat coniac ai baut, suflete?
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 09:09
iaso...

sunt si turmentat s-am si vana umflata... de la nervi mi se trage, ca prea palpita jugulara aia...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 09:10
wife,

sunt genu' duios,crede-ma...vai de steaua mea!

dar am prins curaj de un timp,am indurat prea multe,nu ti-am spus ca eu aveam 7 scoacre? stateam intrun bloc cu intrarea de pe terasa in apartamente...

dar am invatat multe de la ele....chiar si alea care nu ma inghiteau, au sfarsit iubindu-ma...ehh. le-am imbracat cand au murit,le-am machiat...

sunt si eu un specimen...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:13
wife...

bagai viata d-aia, cum zice iasomica... ca prea aratau a moaste-n racla de sticla...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 09:15

te simt zambile...

da' io nu stiu ce zici matale acolo...

vezi ca bag rusine la greu?

ca doar asa ne-ai invatat sa fim rusinoase...

iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:16
fetelor, eu va dau trezirea la loc de dat cu capu' si voi aici erati!
cred ca sunt putin dezorientata de dimineata!
da' ce mai conteaza?
cred ca dupamasa mergem sa ne invartim cu masinile, daca mai ninge mult!
zambila
Postat pe 13 Februarie 2009 09:16
alta ametita...

asa mami..vino acilea ca nu suntem zgarcite..nu-i asa woman?...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:18
`mneatza!...vad ca la uni sistemu` de procesare a cafelei...funtzioneste mai iute!
la mine inca e noapte-n cap...si...mai sunt si la munci...si...cre ca tre sa mai bag o cafea ca incep sa ma imunizez se pare!
da...ce chestii se discuta p`aci
de soacre...de nasalii...de lume miloasa care-i gata sa te ferchezuiasca ...numa sa avem gand de duca!!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 09:20
esti tu duioasa iaso...da' nu iti toarce pe limba...tu dai pe gura imediat cand nu-ti convine ceva...asa te vad eu...

eu nu sunt prea duioasa, recunosc...da' sunt de o politete dezgustatoare, mi-e rusine sa zic omului in fata ca bate campii sau ca ma inoportuneaza....de-aia vin vecinele ca in pelerinaj. mai nou, ptr ca stau cu poarta incuiata, vin pe roata, prin gradina. drept e ca au cam mult de mers, ca un hectar nu e de colea, dar tot apar...

le latra cutzi, zici ca rup lantul...cred ca nici ei nu le prea iubesc.

zambile, ai nimerit-o cu bobii, cu cafeaua si alea alea...aici e sport national...venea una la mine si avea cartile in buzunarul de la rochie...si e una de-aia religioasa rau...

si imi zicea ca sa-mi dea in carti sa vad cine ma iubeste...se uita G la ea crucis...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 09:21
ovi,

si ce ma mami?

nu suntem frumosi?..

woman,

crede-ma ,indur mult pana incep sa dau din gura...iar daca ma vezi ca dau din gura,dau doar pt ca imi pasa de cineva in rest ignore...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:24
De la: iasomia, la data 2009-02-13 09:24:03ovi,

si ce ma mami?

nu suntem frumosi?..

woman,

crede-ma ,indur mult pana incep sa dau din gura...iar daca ma vezi ca dau din gura,dau doar pt ca imi pasa de cineva in rest ignore...

ba...santeti...da` yo...tot n-am gand de duca!
mai socoteli de incheiat pe aici!
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 09:34
pai..cine are "gand de duca?"

desi ,cred ca putem sa-i spunem si asa...nu ziceau ei stramosii nostri:

c-asa-mi vine-un dor de duuucaaa!

si nu la mierlit cred ca se refereau...

hai,sa va ajucati frumos...ma duc sa fac mancare pt we!

mai facem si ceva treaba...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 09:41
sa ai spor da`...une pleci asa...cu jucariile noastre?
de unde mai lom noi...o vb...o barfa...o apreciere mai acida asa?
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 09:43
ovi...noi ne-am procesat cafeaua, o descantam de fo' ora juma'...

si eu ma duc..sa fac mancare si spal blidele de le-au lasat pro si ploada mea in chiuveta...

maica mea...5 cani de ceai, 4 farfurii si doua capace de oala...ce or fi facut azi-noapte? maratonul ceaiului?

am deschis eu un ochi si am vazut ca pro e la compu din dormitor, cred ca n-avea somn...eheee...o fi hackerit ceva...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 09:56
De la: ovidiu42, la data 2009-02-13 09:43:19sa ai spor da`...une pleci asa...cu jucariile noastre?

ovi iti cauti mesajele?
mimosa
Postat pe 13 Februarie 2009 10:39
zambile...cum stai cu coniacul? ca parca m-as infige si eu la el...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 11:03
De la: mimosa, la data 2009-02-13 10:39:28
De la: ovidiu42, la data 2009-02-13 09:43:19sa ai spor da`...une pleci asa...cu jucariile noastre?

ovi iti cauti mesajele?

iote ca le cat da`...nu le vaz...
ahaaaaaaaaa........m-ai pacali sa vin aici?
ia zi...unde-s?...haaaaaaa??????????
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 11:23
adica...si de aici ati fujit?
ovidiu42
Postat pe 13 Februarie 2009 11:47
mi-am adus aminte..ma uitam aseara la n.djuvara,spunea ca pe la anu'1000 italienii uitasera sa-si mai faca semnu' crucii,si s-au apucat ai mai invatati sa invete poporimea,numa' ca fiind fata in fata,erau "ca in oglinda"..si l-au invatat invers,cica din cauza asta catolicii fac crucea altfel decat noi.

asta chiar ca mi s-a parut interesant,asa ca poate fi chestiunea zilei..

papesa ioana aia..nu prea am inteles eu in ce an a fost aleasa..dar de atunci cica se cauta papii de oua,ca sa fie siguri ca sunt barbati...

bai..am facut ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza,si ardei umpluti...cam multa tocatura..dar e recesiune ,ce basca mea...
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 12:59
iaso...

de mult ma chinui sa fac o tuslama meseriasa, da' n-am gasit intelegere... weekendu' asta insa o fac...
zambil
Postat pe 13 Februarie 2009 13:02
MMMmm!de burta,nu?

eu vreau sa bag o piftie meseriasa...dar mai stau cateva zile...

am mancat cam greu in ultimu' timp..
iasomia
Postat pe 13 Februarie 2009 13:05
sunteti dusi....bah...voi nu ati auzitara ca e criza?

tre' sa mancam lejer, legume, spanac fiert...voi ii trage-ti cu tuslamaua...si tocatura...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Februarie 2009 13:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
Stiati ca? 41 De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... 114 De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36
clonele - personalitati multiple - o problema psihiatrica??? 276 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
distractie,prietenie 4 De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48
Setari Cookie-uri