Chestiunea zilei..

televiziunile lu' voiculescu sunt cu spume la gura.. mai au putin si dau aia coltzu, la ce convulsii fac... e rau cu baseleu?.. pai ia sa-mi zica mie cineva cu cine ar fi mai bine... da' zic sa alegeti din aia care ar avea sanse sa si castige alegerile in romanica, in conditiile d-acuma, nu sa-mi propuneti pe maica tereza sau mel gibson...

cat despre antenisti, ce sa zic?.. politica e courva, da' nici aia de iau banutii de la politicieni nu-s in oastea domnului... ba mai rau... nu li se apleaca seara, nene?.. cand se duc ei la culcare...

jigodismu', ca mod de viata pe termen lung, are efecte, chiar daca unii se fac ca nu le vad...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 10:46
hai ba mami ca de data asta nu mai zise nimeni ca esti tigan,cu cine vorbesc?

cu horia cretan,desigur...

http://www.youtube.com/watch?v=MKri6OrkRrg

iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 10:46
ioi,zambilu'..

acu' te vazui..

tare mi-e ca ma fac astia sa-l votez(iar) pe baselu...

oamenii s-au imbolnavit,se vede cu ochiul liber...au dat in galbinare...antenistii aia...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 10:49
oho...taica zambile....si inca cum.....nesimtirea e buruiana parca din ce in ce mai deasa in lanurile cultivate...iar bunul-simt si altruismul sunt flori de colt....greu le mai gasesti..
tutankhamon
Postat pe 2 Octombrie 2009 10:50
dap.. si eu tot pe baselu-l votez... n-am alternativa, nenica...

si pe urma, sa zicem ca vine unu la shtaif, numa-n oxforde si cambridge, de sta armani pe el ca turnat... ce credeti ca se-ntampla?... pai va zic eu, merg shmenurile-n fundal ca programele alea rezidente din windows, numa' ca nu le vezi...

asa ca lasa-l pe baselu... macar cu asta mai un scandal, mai o poala ridicata... mai simt unii cate-o jena-n coasta, din cand in cand... noi asa suntem obisnuiti... credeti voi ca pe haiducii aia d-acu 200 de ani ii ardea-n talpa de dreptatea sociala?... aiurea... erau neshte bagabontzi courvari si betzivi, da' paulimea se bucura cand mai dadeau astia cate-o lovitura, mai murea si capra boierului din cand in cand... asa si cu baselu...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:12
eu zic...cu baselu asa....ne'ntoarcem fics...la epoca de aur
fleur_de_lis
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:14
asa ,asa...

si eu m-am hotarat,pute prea tare isteria astora...

i-au reinoit mandatu' pe bucale lu' vanghele,imi vine sa vars...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:30
pai si ce, bre defloretto, e rau in epoca de aur?... sau iti inchipui ca daca nu iese baselu' la alegeri napadeste democratia si bunastarea pe noi?...

se porcaiesc astia pe la televiziuni?.. pai cin' va pune sa va uitati?... ia mai bine uitati-va la neshte discovery, ceva... vazui o emisiune, aia cu corpu' omenesc.. cum ne conduce pe noi creeru cum vrea neuronii lui, si noi facem tot ce zice el...

fiti atenti acilea, ce ziceau aia de creier, in legatura cu alegerile pe care le facem cand vine vremea de potoale... sute de mii de ani omenirea a cam facut foamea... am inceput s-avem abundenta abea de prin anii 50 incoace... da' creieru nu se ia dup-un tzasht-basht d-asta de juma de secol.. el stie una si buna, daca dai de potoale, baga-n tine, ca nu se stie cand mai apuci... d-aia gramezile de obezi de ne napadesc din toate partile... nu ce mancam e problema, ci ca mancam prea mult...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:35
exact zambilu, mancam prea mult
zambila
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:37
tot pe creier il apuca damblaua cand ni se pune pata aia fierbinte pe cineva, zambilu'?

iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:38
plus ca, si atunci cand mancam ciudatenii, tot de la creier ni se trage.. dadeau astia exemplu' ardeilor iuti... in mod normal, ar trebui sa nu-i mancam, usturimea aia le zice simturilor ca ceva nu-i in regula... da' noi nu si nu... pen' ca creieru stie el ce stie, zice: baga ba prostule vitamine-n tine, ca cam ai nevoie... un ardei d-ala iute are de 4 ori mai multa vitamina c decat o portocala...

p-orma, mai apare si inclinatia catre perversiune, de zace in noi... cand ne ustura limba, tot creerashu, saracu', produce endorfine, sa ne treaca... de ne simtim ca drogatii... s-atuncea, noi ce facem?.. iar o dam pe ardei iuti, chit ca poate nu ne mai arde ficatu dup-o vitamina d-aia...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:41
iasomico... hai ca-ti raspunsei fara sa vaz ce-ntrebasi.. pai da, tot de la endorfinele alea se trage... ne place sa suferim la sentimente, neica... ca ne doare la sufletzel, s-atuncea creerasu, pac, endorfina la drogatu'.. he,he,he...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:43
deci, de aia mananc eu ardei iute...
zambila
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:45
asa tatutzu..si da-i, si da-i....
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:46
hai ca-n episodu' de care va zisai, mai confirmara astia o banuiala... pusera un cuplu' cu electroji pe cap sa se sarute, si dup-aia le dadura sa haleasca ciocolati... ce credeti nene?... saracu' creerasu s-a bucurat cam de patru ori mai tare si de doua ori mai indelungat de ciocolatile alea, decat de posibilitatea unui oaresce mutai...

asa ca, baietii, atentie acilea la mine.. daca va pune dreacu' sa va cautati vreo partenera care-a stat mai multisor singurica, pai aia stie clar cum e cu ciocolata... asa ca daca vedeti ca va face ochi dulci, fiti sigur ca nu se gandeste la ce partener grozav de sex ati putea fi.. eu zic mai bine sa stati cu ochii pe portofel... he,he,he...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:53
iote bre..
d-aia sunt eu pupacioasa asa in ultimul timp,pt ca sunt la cura..te pomeni...eeee..ia sa ma duc sa-mi iau niste cioco sa bag in mine,crez ca-mi iau o cutie de bomboane..ca sa ma rezolv,nu de alta...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:58
cu ochii pe portofel, da' fetele astea de-acum nu mai vor cioco...si masinile si bijuteriile nu sunt de mancat!
sau alea sunt de umplutura, pe langa ciocolata?
hai, va pup!
zambila
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:02
de mancat, tu dai din mandibula la ciocolatile alea... da' de bucurat se bucura el, creerasu'... tu numa' mai pui pe coapse, atata...

acuma, nu ca dansatoarele alea din burice ar fi neshte slabaturi... e buna s-o sunculita acolo, daca-i pusa unde trebe...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:03
bre zambilo, nu pricepusi nimic.. sau numa' te faci?...

pai aia zisei, cioco-si dau gagicile si singure, ca nu-i mare gaura-n buget.. da' masini si bijuterii, deh.. ai nevoie d-un sprijin, acolo... asa ca pleci la pescuit, ce sa faci?...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:05
moshule..

imi bag picioarele in ea de cioco...te pup pe tine atunci...ia sa vaz...

iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:06
n-am bani...

he, he, he...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:07
io sunt mic, nu stiu nimic

iaso, daca te pup pe tine, se pune??
zambila
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:08
ce bani ,bre?
cu mine vorbesti?

sunt batrana am de toate...

acu' daca nu vrei,cu japca nu te iau....

zambilo,

vezi mami ca daca ma pupi pe mine ,s-ar putea sa nu se stie...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:10
ioi, iaso
problema e ca mie nu-mi place ciocolata
ma multumesc si cu masina numa'
zambila
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:12
asa fetita..baga interes...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:18
ia sa mai bag o chestiune-acilea, ca nu s-a termenat ziua...

ca tot pomenii de drogati... bre, stiti voi de ce-i alearga autoritatile pe astia cu drogurile ilegale?... credeti ca-i doare-n cour de voi?... nu nenica.. una la mana, ii alearga fiindca nu platesc taxe... doi la mana, ii alearga sub presiunea celorlalti furnizori de droguri: industria alimentara, fabricantii de bauturi si de tigari... care-s vad profiturile diminuate...

p-orma, drogurile astea psihedelice, daca le iei, te fac sa nu mai ai nevoie de nimic... nu-ti mai trebe tzoale, masina, mancare sau bautura... te doare-n tartitza de servici, sef, obligatiii... deci, nu mai esti candidatu' ideal la sclavie... de-o canepa d-aia indiana sau de-o marijuana poti sa-ti pui si singur in ghiveci, pe balcon...

cu alte cuvinte, revolutie, nene... cade societatea, asa cum o stim, si-n care numa unii profita... pricepurati ceva?...

iar cu interdictiile astea la tigari, stiti care-i shmenu'?... sa fiti voi mai sanatosi?... nu neneaca... una la mana, fabricantii cresc preturile, ca deh, au taxe de platit.. in ultimii 20 de ani crez c-au crescut preturile de vreo 4-5 ori, asa.. pai ce, a dat vreo molima-n tutun?... plus ca cu cat e mai interzis, cu-atatea fumeaza paulimea mai tare.. s-apuca si aia care-nainte n-aveau niciun gand...

a doua la mana, unii au scos bolile pulmonare din pachetu' de asigurari de stat.. adeca: fumezi, plateste, neneaca, daca vrei tratament la radiatii, acolo... stati asa, c-ajunge-acusica si la noi...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:19
zambilo.. hai c-am priceput, fetita.. prosti nu suntem... numa ca daca vrei masina, tre'i sa te si pricepi, oarescum, la ce-ti place tie-acolo...

iasomico, tu baga pupici acilea la moshu, ca nu se stie...
zambil
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:22
iaso, macar de-ar fi asa de simplu...

zambile, pai asa e, de aia nici nu-mi mai fac griji!
suntem ca-n jungla, scapa cine poate!
zambila
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:23
zambilu, ma mai pricep si io la cate ceva, ce sa fac acuma...
si apoi, da ciocolata aia, ca pupic vad ca nu primesc de la tine
zambila
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:26
moshule..ma ustura buzele deja...da' cu placere...

zambila,

e simplu fata, dar complicam noi lucrurile,nu auzisi ce zisa zambilu'

iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 12:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut ceva .... intra la acest subiect sa vezi ce caut 46 De la: pantera_neagra 30 Septembrie 2011 22:37
Cum sa scap de timiditate? 15 De la: Valy_Valentina_3 10 Aprilie 2014 16:28
ajutati'ma:( 3 De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... 36 De la: Ciresica 23 August 2011 19:28
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! 74 De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03
Setari Cookie-uri