Chestiunea zilei..

pai ma gandeam si eu...
ce, numai alde anastase si placinta sa fie pe cai mari? o zambilica nu ar putea?

certurile astora chiar m-au scarbit de tot de tara asta, nici macar copiii nostri nu vor putea trai decent aici...

superbuse, in afara de un Dancu si Rus de la Cluj, care au fost candva ministri, spune-mi tu macar UNUL competent care sa se fi perindat pe la guvern...
a, da, ar mai fi un Ilie Serbanescu, dar si asta e istorie...
ready_vivus
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:49
mai eu stiam ca am venit acilea pe 3,da' e tot un drac...

pana ma duc eu sa mai bag niste gogosari..poate imi spuneti si mie ,voi..astia mici...

pe cine vedeti presedinte,pe cine ministri si unde?

iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:51
mami iaso, grea intrebare...
presedinte l-as fi vazut pe Diaconescu de la psd.
ministri? nu exista inca in front desk oamenii care ar trebui sa fie ministri.
oamenii care trebuie sa ajunga acolo isi vad de treburile lor, pentru ca stiu ca nu au nici o sansa atata timp cat sleahta de gunoieri inca e nesatula...
ready_vivus
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:54
ready....era tanasescu de la finante..cam cel mai bunicel min de finante..care acum e la fmi si diaconescu e bunicel la externe!! in rest cam praf la neocomunisti...dar astia de la pdl sunt si mai trompete..(ridzi , udrea, boc)!!
superbus
Postat pe 2 Octombrie 2009 14:04
ba mami

atat?
se duce tarisoara de rapa...

a treia lansare a lu' geoana ...hai ca nu sunt sanatosi la cap...

azi e ziua lu' mircea albulescu..
LMA maestre!

http://www.youtube.com/watch?v=_oGV9F_fyYs

il ador,ehhh 75 de ani...
iasomia
Postat pe 2 Octombrie 2009 15:18
buna ce faceti?despre ce vb voi aici?
anka366
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:20
e careva din voi l scoala adica ma refer merge ?
anka366
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:20
Si acum traducerea te rog.
Tiffany
Postat pe 2 Octombrie 2009 20:22
n-auzi ca e la scoala?? o fi in clasa intai si abia acuma invata sa scrie.....
tutankhamon
Postat pe 3 Octombrie 2009 00:33
Deja vomit de ce se intampla in tara. Oricum eram la furat cu politica si incercam sa nu imi pun mintea cu ei. Nici PD-ul nu e mai breaz dar eu una am pata pusa rau pe PSD. Cred eu asa, cu mintea mea cea proasta, ca din cauza lor suntem de atatia ani in saracie, prostie si mizerie.
Tiffany
Postat pe 3 Octombrie 2009 07:57
ce na i inteseles..tifany??se apropie a;legeriliii....si astia nu s au inteles....intelegi???la impartit!!tu iei atita io atita.....ala mic si negru...de respira greu o zis...da adica nu va convine cit va dau???ciocu mic sau ...la tilivizor...sa vada natiunea..ce porci incompetenti sinteti!!!!intelegi...nu stiu cum sa mai imparta ministerele unde mai intra lniste bani de pe afara cu care se pot construi statui....ceasuri....din alaea ce are poporul nevoie.....bai....cine a zis ca ...caragiale a murit??????
nazirra
Postat pe 3 Octombrie 2009 09:16
Aproape ca nu ma deranjeaza cata vreme nu mai vad picior de psd-ist care sa ma conduca.
Tiffany
Postat pe 3 Octombrie 2009 15:44
buuueyyyy...s-o subtiat rau ciolanu si nu le mai ajungeeeeeee...si comprima toate, doar doar mai iese o zama buna de ciolan...
tutankhamon
Postat pe 3 Octombrie 2009 16:05
nici unul nu-i breaz, culoarea aia e doar de impresie.
melanie
Postat pe 3 Octombrie 2009 16:08
Aham, totul tine de gasti acuma, depinde in care ai avut norocul sa intri... faci parte din gasca lu'marinelu', din gasca lui Hrebenciuc sau a lui patriciu.
blairwitch
Postat pe 3 Octombrie 2009 16:19
si asa imi vine cate odataaaaaaa sa dau cu cutatu in piatraaaaaaaaa sa lalalaalaaaaalaaaa, si asa beu oamenii bunii de sambata pana luniiiiiiii , de sambaaataaa pana luni, hai noroc s numai bine
yanyacharberet
Postat pe 3 Octombrie 2009 19:32
deh atmosfera de toamna..cind fierbe tuiculita,se storceste mustuletul....
LILO
Postat pe 3 Octombrie 2009 19:39
De la: LILO, la data 2009-10-03 19:39:47 deh atmosfera de toamna..cind fierbe tuiculita,se storceste mustuletul....
asa e draga LILO
yanyacharberet
Postat pe 3 Octombrie 2009 19:40
n-am,sunt obo rau...

in schimb,ma uitam la badea saracutu',e plecat rau cu capu'...a zis de n ori ca are probleme,ce sa-i faci baiatu'..."ni se rupe sufletul"adecatelea ne doare-n pix...

si noi avem destule pe cap..
plus ca, atunci cand o iei pe aratura la stilu' in care ai inceput tu sa o iei,e naspa rau de tot...

iote nenica.. vorbesc cu badea..ce inseamna toamna asta...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:06
iaso, ce-i drept, a luat-o si el pe aratura, e dus cu pluta, dar e singura emisiune la care mai am rabdare sa ma uit!

e el nebun, dar nu-i prost degeaba!
zambila
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:58
zambiliceo,

e suparat rau de tot pe viata,frustrari,deh...

sta inca cu mamica,bunica,tatutu ...la 34 de ani.
aseara marturisea ca s-a dus la boc si l-a felicitat, cand a iesit primar,cica il uraste pe ioan rus...
daca tacea filosof ramanea,l-a felicitat pe boc auzi....credea ca-si aranjeza niste afaceri pe care le-a avut el acolo,pupincurist cu alte cuvinte...

hai ca se baga si nea doctoru' in cursa prezidentiala..ehe,he,he...

m-a intrebat adineauri una,cica:
-cum draq ai puterea asta sa razi tot timpul?
zic:
pai...si daca plang imi foloseste la ceva?nope!

bagati veselie si optimism,acu' trece viata...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 12:18
radem noi radem iaso dar scroafa-i moarta-n cotet...
tutankhamon
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:10
tutulico,

ce jocuri fetita...

auzi oprescu..cica vrea sa aduca zambetul din nou pe buzele romanilor,haidi bre....ca a fost dulce...ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:03
zambilu'
unde esti tatutzu?

cum de il apuca mami pe oprescu sa-si anunte candidatura tocmai astazi,cand se stia demult ca pe 5 e greva generala?

al draq,asta a fost pus...deh...le lua fata la sindicalistii aia,se mai uita papa de la roma la ei...

ai draq bagabonti...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:47
iaso...doctoru asta cred ca se baga aiurea in seama...doar sa-l caroteze pe geoana!!! in loc sa se ocupe de bucuresti..el vrea prezidente!!! hai sa fim seriosi!!! dar poate il ajuta pe crin si ajunge in turul 2!!!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:58
ba mami..si ne-a promis ca nu pleaca de la primarie,da' ce?
asa ne-au promis toti...

se spune ca intra pt crin in lupta,da' asta-i sharla mare, joaca la mai multe capete....
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:01
sa joace si la 7:))) numai sa il ajute pe Crin!! daca nu ajunge floricel in turu doi cu balauru de ba-hahaha... iar nu ma duc la vot!!! dintre jeoana si hahaitul asta...mai bine stau acas!!
superbus
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:06
ia sa va zic una, cam de cand iesira pesedeii de la guvernare... tzipa presa: ia uite, criza de guvern a produs scaderea cursului leului, tocma cand se stabileau accizele pentru anul viitor...

he,he,he, prosti ne cred astia... pai cursu' ala a lu' leutzu' e oricum artificial, asa ca-l shuntara in raport cu euro tocma' ca sa creasca accizele... ai dreacu' banditi, de parca s-a remarcat vreun guvern prin performante economice pan-acu...
zambil
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:24
si-nca una...

doctorache prescriu la greu retzete scumpe pe compensate, la morti si la vii, d-a valma... regula e o retzeta pe pacient, pe luna, da' multi baga cate cinci-sase pe acelasi pacient... schema e ca astia de deconteaza, casele, nu pot urmari bolnavii pe cnp, ca sistemu' informatic se implementeaza de 10 ani si tot nu s-a terminat...

bre nene, va zic eu, legea-n tarisoara asta e facuta sa se fure... mafiotii ataca din toate partile, iar unii dintre cei mai tari sunt doctorache de mana cu farmacistii...asa ca, daca sunteti putin bolnaviori de boli d-alea grele, eu zic s-apelati la neamurile lu' mama omida, daca tot e sa dati bani din buzunar... macar balaoachesele alea va zic ce vreti s-auziti, in timp ce va toarna plumb si pishat de broasca pe esofag...
zambil
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:30
imi placea un banc de pe vremea cu radio erevan... cica un ascultator intreaba:

ce masuri trebuie sa luam in cazu' unui atac nuclear?..

radio erevan raspunde:

va dezbracati de haine, va infasurati intr-un cearsaf si va indreptati in liniste catre cimitir, ca sa nu starniti panica...

bre, eu zic sa va luati d-acuma cearsafuri de fitze, ca acu' cade boamba...

si nu va mai luati dupa antenele lu felix, ca nu din cauza lu' baselu' se-ntampla tot ce se-ntampal in tzarisoara asta... ne ducem la fund ca submarinu' inca de cand il dadu ilici jos pe ceasca... n-a existat niciodata vreun moment in care am fi putut zice ca am dus-o mai bine decat inainte... acu' vine socoteala, nenicilor...

trebe sa recunoastem ca am conspirat cu totii la ce se-ntampla acuma, in spiritu' nostru caragialesc... ne-am zis: ce daca fura barosanii, daca ne ramane si noua de-un furtisag mic, fara munca, acolo?...he,he,he...
zambil
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... 19 De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
buna..vreau si eu un sfat 2 De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43
Setari Cookie-uri