Chestiunea zilei..

dap... mosulica-iubirica...

ca drag imi e cand le zici cu patima asa....

'tu-le asa si pe-dincolo...la toti...
iasomia
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:37
hai ca uitai sa va spun...

sambata fusei la ziua recoltei, la muzeu' taranului roman... ploaie in draci, tarani nexam... vreo patru-cinci tarabe cu miere la borcan, bio cica... inca unu vindea neshte gogosari, si altu' carnati si slanina, care cam semanau cu alea de la supermarket... in rest, apa de ploaie, la greu... vorba unui mosh, care o uschea in graba cu nepot-su: tzeapa, tataie...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:09
tzeapa si la mine...

am luat confidentialul, ca-l vazui pe jamie oliver cu o salata in mana(era varza,nu aveam ochelarii la mine),da' cand colo e o carticica care ne plimba nitel prin viata lui...mdeh...credeam ca sunt retete...

mie mi-e tare drag jamie,inca de pe vremea cand era un pusti mic de tot ,si aproape necunoscut....

nu-mi place brancu..
si nici nevasta-sa...
d-aia zic ca luai confidentialul ala aiurea..
iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:14
lasa mami c-am eu doua volume d-ale lu' jamie asta... mai mult gargara...

zambil
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:16
dap..

e mai mult pt tv-eu asa...
iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:17
gigione era suparat ca l-au declasat astia la averi in top, acolo.. cica are cu 500 de milioane de euroi mai putin decat zice el ca are... adeca nimic, va zic eu...

ce ma distreaza topurile astea ale bogatilor din romania... s-avem si noi falitii nostrii... zi-le, nene iancule...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:20
aia de-l votara pe oprescu fac clabuci,au votat masiv ca sa nu iasa blaga...

si acu' vrea sa-i lase cu ochii in soare...dr doctor..

badea era necajit rau...deh..i-a facut campanie, nu gluma...
iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:25
Mami iaso,
mie imi placea de Brancu inainte de a-si aduce nevasta la tv, in propria-i emisiune. Ca din stilat si ironic cum era inainte, a devenit usor kitschos si teatral.. un fel de nea Ceasca, la scara redusa, ca si ala si-a bagat nevasta in conducerea partidului si pana la urma a mierlit-o.

Imi place ca a intrat Oprescu in cursa; apai daca-i circ, atunci sa fie complet.
anakin
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:35
si mie imi place ,baiatu'...

mai ales ca nu l-am votat,asa ca nu am dezamagiri,si apoi,ma bucur, pt ca in felul asta o sa fie campania mai pitoreasca...deh...golan de bucale,sa te tii....

cat despre brancu...face niste glume nesarate de la un timp,te ia greata...nici nu zici ca are nevasta acasa...

iasomia
Postat pe 6 Octombrie 2009 14:39
da' cine-i bre brancu asta?...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2009 19:51
ioi nea zambilu...nu stii cine i brancu....de4 pe antena 3????ne tine la curent....cine i cu cine care cu care.....!!!!!
nazirra
Postat pe 6 Octombrie 2009 19:54
pai naziro, nu servesc antena 3 decat cand il da in reluare pe badea...macar asta mai face cate-un misto de calitate, din cand in cand, cand n-are farfuria cu chachat voiculescian in fatza sau cand nu raspunde la atacurile la persoana proprie... deh, are si mircica frustrarile lui...
zambil
Postat pe 6 Octombrie 2009 19:59
neneaca,

am plans cand l-am vazut pe cristi miculescu cantand live din nou..

sper sa fie bine,bine de tot...ca tare drag imi este...
si cum s-a potrivit el la toate alea cu nevasta lui,asta-i subiect de film ,taicuta...
iasomia
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:29
Dap, Minculescu e craiovean de-al meu, crescut pe strada Nanterre, mai ca iti vine sa crezi ca a invatat sa cante in parcul puskin, alaturat strazii. Imi pare rau ca nu pot veni joi la Bucuresti ca sa il vad, dar poate il prind de zilele Craiovei (am auzit ca va concerta atunci), fiindca oricum ma duc pe acolo.
anakin
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:48
sa te duci,baiatu'...

asa ceva nu se pierde,si sa-ti mearga la inimioara....
iasomia
Postat pe 7 Octombrie 2009 08:51
iaso,

uite aici ceva care ramane la corazon, ca o demonstratie a realitatii despre cum e primit minculescu in Craiova:
http://www.youtube.com/watch?v=6kdNG9iSenk

anakin
Postat pe 7 Octombrie 2009 16:04
un amarat a furat acatistele din biserica...bani in cutia milei, nexam!

eh, criza grea, neicusorule..
melanie
Postat pe 7 Octombrie 2009 18:50
anakin baiatu'..

misto,mami...multam...

melanie

dap..balaceanca...
iasomia
Postat pe 7 Octombrie 2009 19:03
dap.. si nici iaurturile bio nu mai sunt ce erau... adeca, ce credeau unii ca erau...

cica neshte cercetatori de-ai lu ue au analizat s-au zis ca bifensis ala e frectie la picioru' de lemn... asa ca daca va apuca cufureala dup-un iaurt d-asta ecologic, crez ca-i fiindca nu v-ati spalat pe maini... si nici pe linguritza...
zambil
Postat pe 7 Octombrie 2009 19:04
aham..
melanie
Postat pe 7 Octombrie 2009 19:09
...chestiunea zilei: azi a iesit lumea in strada...
...zambilica, cred ca i-a scos Voiculescu si Antena 3 in strada cand au auzit ca azi, 07.10.2009, in plina criza financiara, s-au facut cateva plati pentru tacere (tacerea se cumpara, de...) si campania presedentiala ce se profileaza in viitorul apropiat....
...sa ma isplic ca sa nu cad in abatere:
1)...doamna Placinta (amanta domnului Flutur de la pd-l si ministereasa in doua ministere)a recompensat sportivii, care au avut performante, cu sume cuprinse intre 300-700 roni (sportivul care a luat premii internationale la sarituri in apa facand antrenamente la sarituri pe saltea a luat 700 roni)...pe directorii de la Ministerul Tineretului si sportului (sunt doar 24 de directii si tot atata directori plus adjunctii care sunt olecuta mai multi) cu sume de 5.000 roni (astia trebuie sa taca - trebuie sa inceapa cercetarile penale in cazul Ritzi si se poate descoperii cum a ajuns eba europeanca ....)...
2)....doamna ministereasa de doua ministere, blonda de la drept, a primit printr-o ordonanta de urgenta (se apropie campania electorala si banii trebuie sa se indrepte spre "ministerele sigure")30.000 euro (banii evident ca sunt din imprumuturile pe care le vom rambursa din banii tuturor )pentru "modernizarea" parcurilor....
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:13
asta cu modernizarea parcurilor o stiam pt ca...s-au facut valuri prin toate oraselele...si se cer solutii la greu, asat e ultima moda
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:16
...ce rau e Voiculescu asta??? ...cum il face el pe seracu base sa faca afaceri necurate cu familionul dumisale si sa cheltuie el banii din imprumuturi aiurea ca sa aiba trustul dumisale subiecte de discutie....
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:19
..care moda, love? ...moda chelului cu tichie de margaritare si aia luata pe "caiet"....datorita aceste "mode"avem nota 1,3 la masuri anticriza....asa o sa scapam din criza: "modernizand" parcurile - macar daca ar merge banii acolo....
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:20
tztztz... iote vezi??!! de unde era sa sufere saraca??
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:21
De la: daria_pet, la data 2009-10-07 21:20:54..care moda, love? ...moda chelului cu tichie de margaritare si aia luata pe "caiet"....

moda proiectarii draguta mea...
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:22
...sufera rau di tat base...si dai si lupta cu coruptia...si dai si lupta.....
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:24
fleur_de_lis
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:25
...mai, bucuresteni, nu v-au mai ramas niscavai strazi fara borduri? ca sa pregatesc bani buni de dat de la guvern pentru sectorul 1.....gurile rele spun ca in euroi, ca fondul monetar nu are lei....
daria_
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:26
mie mi greata de toti!!!!sory...da cind vad atita nemernicie.....i as impusca pi tati!!!!!!
nazirra
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Destin 9 De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53
am ales cu inima.am ales bine? 16 De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31
Definitie prietenie.... 90 De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
prietenie 61 De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51
Setari Cookie-uri