waifo, vrei sa te legan, sau ce?... hai ca-ti bag neshte basme... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:39 |
||
---|---|---|
iote mai si la zambilu ce da din el pai tu crezi ca io vroiam sa ma iei in brate si sa ma lasi sa-mi plang de mila ? io vroiam o incurajare, bre... care n-am avut noroc... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Octombrie 2009 20:42 |
||
tine-o tot asa.. | ||
|
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:43 |
||
wife, hai ma mami ca te-a incurajat in felul lui....eu am ras tare cand a zis de zugraveala... ti-a facut pro iar poza?.... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 20:45 |
||
adica, asa deprimata ? ioi, zambilu dap...iote asa ajung cand se joaca el cu fotosopu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Octombrie 2009 20:46 |
||
pai nu zisesi bre sa bag incurajari?... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:47 |
||
waifo... hai ca pe tine te-am recunoscut in poza aia, deprimata cum esti... da' ochioasa aia din spate cine e?... |
||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:49 |
||
tati, ai vazut cum traduc eu ce spui tu? te-as pupa ,da' mi-e sa nu-ti dau ceva...vreo raceala... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 20:49 |
||
oalio, zambilica io is aia, bre...deprimata, dohhh |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Octombrie 2009 20:51 |
||
mami, lasa tradusu' si hai s-o recuperam pe waifa, ca ia uite la ea in ce hal a ajuns... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:52 |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 20:52 |
||
se descompune.... woman, nu te supara.... |
||
iasomia Postat pe 10 Octombrie 2009 20:52 |
||
bre waifo, da-i meserias omu' tau la fotoshoape, nene... te-oi fi uitat in oglinda dupa ce-ai vazut retusurile pe calculator, de esti asa deprimata... | ||
zambil Postat pe 10 Octombrie 2009 20:53 |
||
ioi, zambilule...ti-a iesit pasienta...m-ai facut sa rad iote domle, ce baiet bun e zambilu nost... nemernici mici... ca nici sa fiu deprimata nu poci, cu voi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Octombrie 2009 20:54 |
||
hai sa incerc din nou,mai scrisei o data ..da' ma arunca afara,cred ca incearca dementii sa-l prajeasca si pe asta... bai astia de la SC!vedeti ca sunteti lucrati,nenica....parol.. 1 ma uitam oripilata la domn doctor,vorbea despre pantaloni cazuti in vine,despre cocosei care se dezgolesc,etc. ai cui cocosei? pai..mai conteaza? bre nea doctoru',nu de golani avem noi nevoie,bre... scarbos erai,pe bune... 2 doi pusti :o sarboica ,si un roman. hotarasc sa "se sinucida",dar au avut grija sa afle lumea la timp. hai ca al nostru voia sa bea otrava de gandaci,da' dracoasa de sarboaica avea pistol... cred ca meciu' le-a pus bigudiuri ... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2009 08:39 |
||
bre.. la bucale e o ceata sa o tai cu cutitu',nu stiu cum o fi in alte cartiere,da' la mine e jale... ma tine in loc....da' inca nu m-am enervat ehe,he,he... wife, asa fetita,baga veselie... zambilu' hai mami ca acu' vaz ca o rezolvaram.... |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2009 08:43 |
||
mda.. s-a cununat crinu' religios ,da' nu acilea..in italia.... cica baiat discret,da' daca ma intrebati pe mine ,e mireasa cam umflatica, si nu dadea bine in prime time... si di she brei in italia? or fi catolici,hai? no,in cazu' asta mai pierdu niste voturi... ca acu' cine mai voteaza? nea ion si tata floarea... desi, la ce miscari de culise vad ,tare mi-e ca la anu' tipam: unde plecasi mai baselu? |
||
iasomia Postat pe 11 Octombrie 2009 16:41 |
||
si la mine in dr tab era ceata s-o tai cu cutitul dimineata la 7 30... in alta ordine de idei....on topic....imbulzeala, buluceala si principiul dominoului la sfintirea bisericii cotroceni....bai tata....o multime nebuna, nebuna, nebuna, de parca se dadeau colaci de aur....s-au calcat in picioare, s-au impins, si-au rupt hainele....nebuni frate... |
||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 19:04 |
||
hei11 voi va zbantuiti pe alte toapice vazurati "nebuneala" de la cotroceni? poi asta ii credinta? ii inchinare... forumistii!! pareri |
||
LILO Postat pe 11 Octombrie 2009 19:05 |
||
doamne fereste!!!!!nu poci sa crez ce vaz.....sa ajunga la bataie..parol....in ce lume traim mai frate!!!! | ||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 19:08 |
||
nici in iasi nu ii mai binee!!! |
||
LILO Postat pe 11 Octombrie 2009 19:12 |
||
am deschis televizorul. mare greseala. data viitoare am sa ma uit la el inchis. am urmarit stirea cu biserica cotroceni, mare eveniment monden si m-am uitat siderata, la o turma de oi lovite de filoxera, avide sa intre si sa asculte slujba dupa ce isi impartisera generos cuvinte in care abundau sfintii, grijania, pastele si cristelnita halal credinta! demna de cealalta oaie, care propovaduieste pe-acilea, pe forum |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Octombrie 2009 19:16 |
||
he-he...stati pe-aproape ca la iesi va fi jale....si la sarmale va fi si mai mare imbulzeala.....ca erau multi fomisti...da acu, pe criza, vor fi si mai multi... | ||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 19:18 |
||
pai..la sarmale se imbulzeau in halul aista..ca de minuni...cine o mai auzit? de-atitia ani se calca in picioare de credinciosi ce is...da unde-s minunile? or scapat de griji?...doamne sfinte da cita intunecime!!! |
||
LILO Postat pe 11 Octombrie 2009 19:23 |
||
tut, nu cred sa existe o natie mai imbecila decat natia a romaneasca, tot neam de milogi si cu mentalitate de slugi suntem cum sa fiu eu patrioata de-aia, intr-o asemenea tara, locuita de asemena oameni ? tampiti, tampiti... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Octombrie 2009 19:23 |
||
mai nu am crezut ca pot trai sa vad o imbulzeala la intrarea intr-o biserica....si in halul asta ca sa cada toti pe spate ca la un domino ieftin... io-te in targu mures..o disparut mancarea in 30 de minute....or ras furnicile romane....io-te mosu ce si-o umplut farfuria....lacomiaaaa.....or luat si acasa....bai ce nesimtiti....parca o trecut tzunamiul...... |
||
tutankhamon Postat pe 11 Octombrie 2009 19:30 |
||
si criza nici n-o inceput bine | ||
LILO Postat pe 11 Octombrie 2009 19:33 |
||
eheheee...ori spalatii astia pe creier, ori alea de se dau cu couru' de pamant cu zodia, tot un drac... plini de superstitii toti, mai ceva ca in evu' mediu |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Octombrie 2009 19:33 |
||
doamne maica domnului....se duc dupa mincare fratili meu...si cind ii gata papa..roiu..... | ||
nazirra Postat pe 11 Octombrie 2009 19:33 |
||
noi suntem romani,noi suntem romani....vaaaiii nici mie nu-mi vine sa cred ce vad si aud!!! | ||
LILO Postat pe 11 Octombrie 2009 19:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 11 | De la: dor72_ 7 Februarie 2012 16:13 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
|
||
Ati simtit? | 241 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
prieyenye | 44 | De la: elodia 18 Decembrie 2009 14:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară