pai wife... tuslamaua e de oameni sarmani.. d-aia de le put picioarele si au nevoie de o diversiune... | ||
zambil Postat pe 13 Februarie 2009 13:19 |
||
---|---|---|
zambilica, spune drept...mai e ceva in sticla aia de coniac? ca azi ai fost in verva... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Februarie 2009 13:22 |
||
wife, cum mami?ca sa fim in verva trebuie sa ne facem prastie?... io zic ca nu...eu de ex sunt in verva din cu totu' si cu totu' alte motive,alcool nu am mai pus in gura de ani... |
||
|
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 13:26 |
||
tu esti in verva de la ciorba de perisoare...si de la lipsa nicotinei... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Februarie 2009 13:28 |
||
woman spune drept,tu ai trisat..ai fumat toate zilele astea...este?.. |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 13:40 |
||
yeap... si nu ma bate... iaso...acu' ma uitai mai bine la tine...faci cu ochiu'...oatzo... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 13 Februarie 2009 13:44 |
||
woman, nu fac fata cu ochiu',nu vezi ce expresie am? pricep multe... mda...james blunt la bucuresti,copiii astia ai nostri au sansa sa vada ultimii cantareti in voga..ultimele filme aparute,nu ca noi...ehe,he,he...i-am vazut si noi cand erau cu un picior in groapa..vezi rolling stones & comp. ma rog..i-am vazut este un fel de a spune...dar i-au vazut ei si asta conteaza... |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 14:56 |
||
Chiar face cu ochiul?Eu asa am crezut, ca are ochii mici.La capitolul oata, sunt de acord cu tine.A spart cateva banci in cismigiu si din cauza asta cei tineri tre sa se sarute in picioare. | ||
Ioana007 Postat pe 13 Februarie 2009 15:49 |
||
frate Vanghele, devii din ce in ce mai ciudat...un control medical al incercat? |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 16:24 |
||
De la: iasomia, la data 2009-02-13 12:59:50mi-am adus aminte..ma uitam aseara la n.djuvara,spunea ca pe la anu'1000 italienii uitasera sa-si mai faca semnu' crucii,si s-au apucat ai mai invatati sa invete poporimea,numa' ca fiind fata in fata,erau "ca in oglinda"..si l-au invatat invers,cica din cauza asta catolicii fac crucea altfel decat noi. iaso...gresit mamica...in ce priveste cum se face crucea...la catolici... deci...n-as vrea sa intri in top cu ceva ce se poate remedia... si...poate iti mai iei pe cocoashsha...si alte cele!! deci...nu vb despre asa ceva ca...nu-i asa! e adevarat ca au ei...altele in carca dar...nuasta!! deci...nu glumi cu asa eva ca...cine stie ce iese... si...chiar n-as vrea ma iartav ca...intervin dar...nush` ce studii ai vazu tu ...insa...e...wrong!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 16:35 |
||
ovi, aseara pe "cultural" asta zicea djuvara..eu nu am facut decat sa relatez,si am citat un om cu studii..nu crezi? cred ca nu ai citit bine ce am spus,catolicii (spune djuvara) faceau semnu' crucii la fel ca noi,dar el sustine ca din anu' 1000,s-au schimbat lucrurile... |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 16:38 |
||
De la: iasomia, la data 2009-02-13 16:38:51ovi, deci...eu vb din ce stiu acum... sincer...tu...ai incercat sa studiezi aceasta relige? sa vezi ce implica si...cum sta treaba? cand ai ocazia ...incearca sa intelegi despre ce e vb... si...sincer...nu te supaa dar cred ca ai inteles gresit ce se spunea acolo... asa ca...e posibil sa-ti iei bobarnace ...si...n-as vrea!! iar cand am spus ca vb din ceea ce stiu...vreau sa ma crezi... am prieteni si...foarte buni chiar prin lume si...am intrat in biserici catolice si...stiu cam care e ritualul... nu ca as fi bisericos dar...studiind cultura...tre sa stiu si asta! deci...nu cauta sa ma convingi ca...e greu!! sincer...nu vreau sa te supi!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 17:38 |
||
nu ma supar deloc,de ce sa ma supar..care-i treaba? nu putem sa avem o discutie in contradictoriu? care ritual nene? aia erau tarani in camp,djuvara spune ca se instrainasera de religie , practic au fost invatati din nou sa creada! am zis poporime,nu am vorbit despre patura de sus,patura nobila... noi facem semnu' crucii punand mana prima oara pe umaru' drept,da? catolicii pe stangu',ce nu intelegi...? aia stateau in fata lor si ei ...in oglinda cum se vede imaginea?invers,nu? io crez ca esti tu cam greu de cap in seara asta, si tot asa...vreau sa nu te "supi"... |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 17:55 |
||
si de unde pana unde apar in discutie"bobarnacele"? daca asa se pune problema,e naspa...nu de alta..dar eu stiu sa dau cu sutu' in cour...asa ca nu-mi duce grija... suport oricand o discutie in contradictoriu,stiu sa-mi cer si scuze,dar doar cand este cazu'...acu' sincer nu inteleg de ce te-ai ambalat,io zic ca ai citit alt topic si ai dat aici la mine,mizand pe faptul ca eu sunt fata buna,este?...he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 17:59 |
||
De la: iasomia, la data 2009-02-13 17:59:51si de unde pana unde apar in discutie"bobarnacele"? vaaaaaaaiiiiiii!!!!!!....da ce ai luat foc!! cu...shutu-n...undeva... sincer...cred ca ar trebui sa nu iei ca si...axiome cele ce se spun pe media!! si eu...il adulam pe....pallewr!!!...dar...can a scos prostii pe gura...am mers si i-am zis ce trebe!! nu ca i-ar fi placut...s-a sscuzat diplomat...dar...cand am despicat firu`...a recunoscut a...l-a luat valu` si...a spus traznai... deci...hai sa nu fim ipocriti si...sa luam de bun ce se spune pe media...chira de catre oamnei la care avem pretentii... sant oameni si ei...si... offfffffff!!!!!.......si cat mi-am impus sa nu polemizez pe net...iata ca tu...ma facushi sa ma desfashor... nu de bun augur dar...sincer...nu pot accepta ceea ce spui...cu...crucea invers...si alte cele vad ca esti foarte incisiva si...chiar cred ca ar trebui sa stii ce spui cand...faci afirmatii! iarta-ma ...dar nu pot fi de acord cu tine... deci...pot purta o dicutie chiar si in contradictoriu!! dar...argumentata!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 18:29 |
||
sa se fi terminat ...chestiunile? sau...lumea...e pe altundeva? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 20:36 |
||
eeee, Ovi, ai muscat de fund, ca sa ne exprimam "elevat"... I-ai gonit, Ovi. tztz |
||
gianiblue Postat pe 13 Februarie 2009 20:45 |
||
De la: zambil, la data 2009-02-13 13:02:40iaso... Ce este tuslamaua? Pot sa aflu si eu? Credeti ca as putea sa o si gatesc, adica nu e complicata rau???? |
||
Aemulus Postat pe 13 Februarie 2009 20:46 |
||
maine fetele..sunt rupta... mica..vezi ca bagai acolo la razbunare...poate ne distram si noi nitel... giani..te astept mai des... noapte buna... |
||
iasomia Postat pe 13 Februarie 2009 20:49 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-13 20:45:03eeee, Ovi, ai muscat de fund, ca sa ne exprimam "elevat"... giani...nu cred ca...am eu dintzi pt...cat de groasa e...epiderma lor!! asa ca...nu ma strofoc... deci...cine ma poate inghitzi...ma ionghite asa cum sunt... cine nu...nu fac eforturi sa fiu...inghitzit... |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 21:03 |
||
Ovi, eu iti "recomand" sa fii alunecos... sa te duci usor pe gat. Nu vezi cum este lumea in care traim? tu parca te straduiesti sa inoti impotriva curentului. fii, draga, ca un melc fara cochilie si viata iti va fi plina de minciuna si compromis. | ||
gianiblue Postat pe 13 Februarie 2009 21:05 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-02-13 21:05:36Ovi, eu iti "recomand" sa fii alunecos... sa te duci usor pe gat. Nu vezi cum este lumea in care traim? tu parca te straduiesti sa inoti impotriva curentului. fii, draga, ca un melc fara cochilie si viata iti va fi plina de minciuna si compromis. giani...sincer...nu stiu sa fiu asa...!!! alunecos...si...omestibil!!! ci doar...ca un nod in gat... ce a fac? asa sunt...si..asa voi ramane!!! cine ma inghite...ma va accepta!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 21:15 |
||
Ovi, inseamna ca-ti trebuie o femeie cu gura mare de tot. iata un barbat care chiar are nevoie de una cu gura cat usa de biserica (nu ar fi rau sa fie tot ca aceasta de fidela, nu?) | ||
gianiblue Postat pe 13 Februarie 2009 21:21 |
||
Cineva spunea "cine nu poate sa ma inghita sa ma suga" Ce zici e mai bine asa?Adica esti ca bomboana tare care se suge inainte de a fi inghitita |
||
Aemulus Postat pe 13 Februarie 2009 21:23 |
||
micabis, nu fii obscena... | ||
gianiblue Postat pe 13 Februarie 2009 21:24 |
||
Obraznicatura mica, eu nu m-am gindit la ce te-ai gindit tu... | ||
Aemulus Postat pe 13 Februarie 2009 21:27 |
||
De la: micabis, la data 2009-02-13 21:23:35Cineva spunea "cine nu poate sa ma inghita sa ma suga" micas...cu riscu` de a fi...obsceni...DA...SUNT...bomboana care ziceai tu!! multa lume...nustie ce inseamna asta si...gandeste...XXX dar...in tine...am incredere!! ca...nu etalezi neadevaruri!! |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 21:28 |
||
Putem sa te numim Bombonel atunci? Putem, putem? | ||
Aemulus Postat pe 13 Februarie 2009 21:31 |
||
De la: micabis, la data 2009-02-13 21:31:07Putem sa te numim Bombonel atunci? Putem, putem? haloooooooooooooooo!!!!!!!!.ce zici tgu acolo? la cine te referi? haaaaaaaaa???????? |
||
ovidiu42 Postat pe 13 Februarie 2009 21:36 |
||
Aemulus Postat pe 13 Februarie 2009 21:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Fall in love | 19 | De la: tutankhamon 10 Noiembrie 2009 00:29 |
|
||
Despre ea... | 45 | De la: garbo165927 16 Decembrie 2010 11:06 |
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri