Chestiunea zilei..

l-am urmarit si pe baselu la ast eveniment monden...avea lasere in ochi...ii ardea lui de slujba cum ii arde scumpului de dat praznic
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:37
da pe alea doua de s o dus cu fotbalistii s acum dau peafara sa se vada la tv??????
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:38
uff! cum sa mai scoti capul afara (pe usa europei) cu atatea etichete pe natie
LILO
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:41
io am parolat...am inchis tembelizoru'

asa ca, faceti voi sinteza stirilor
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:41
io-te brau...unul de la boyzone...steven numaistiucum...o murit in mayorca....baiet sanatos la 30 de ani....ioi doamne, ce fac drogurile din om....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:44
de mutu zici tu ca e asa ?

io am crezut ca zici de paler
wife_de_zmeu
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:45
pai faraoano... so vazut la tilivizor fetita ..trebuia sa stie lumea ca vine de la ibita......fotbalisti...???please....doare.....
io il simpatizes pe balanel..ca saracu macar fuge..in contra timp..da fuge pe teren.....restu....bani...atitica!!!!!stai linistita nici mutu nici chivu...nici unu nici aia din afara!!!!!
nazirra
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:46
gagici...dispar la baie sa ma spal pe cap....revin in juma de ora....
tutankhamon
Postat pe 11 Octombrie 2009 19:48
Bueyy, nu va mai lamentati atata ca va dau eu un motiv de mandrie: stire despre Romania aparuta intr-un cotidian de la capatul lumii, de unde se imbina Oceanul Indian cu Oceanul Pacific:

Herta Mueller wins Nobel Literature Prize.
"The 56-year-old Romanian-born German national was hailed by the Swedish prize jury as a writer who"...
"Ms Mueller's family came from a German-speaking minority in Romania and her father was in the German SS during World War II. The Romanian comunists deported her mother to a labour camp in Soviet Union after 1945"...

Articolul a aparut vineri, 9 octombrie, intr-un cotidian de limba engleza din Singapore. E un pic mai mare marishor, aici v-am dat doar doua extrase. Normal, astept acum un articol despre cei 4 romani arestati acum ceva timp pentru fraude cu carduri. Tineti aproape
ready_vivus
Postat pe 12 Octombrie 2009 05:34
A, si inca un motiv de mandrie: ieri am urmarit de vreo 5 ori aici, in Singapore, rezumatul meciului Serbia-Romania. Good job, baieti!
Wifo, oare prin ce club din Beograd or fi petrecut baietsashii inainte de meci?

PS: nu va uitati la ora postarii, nu-s chiar asa de matinal . Acasa o fi 6 fara ceva dimineata, dar aici e aproape ora 11.00 la amiaza.
ready_vivus
Postat pe 12 Octombrie 2009 05:36
nu cetishi bre, ready, ca fusasara douaua gagici cu ei la masa???...una blonda care "are cunostinte comune din cluburile de la ibizza" cu mutu.....si o bruneta care era mai proasta decat blonda....mai fusa un footbolist rumeno cu ei la masa, dar nu mai retin exact....poate chivu......dar nu bag mana in foc...si linisteste-te....fetili zasera clar ca nu facura niika......doar o tzara de conversatiune.....
tutankhamon
Postat pe 12 Octombrie 2009 11:24
ready..

esti binevenit la orice ora pe topicul asta,taticu'....pt ca nu bati campii, bre....
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 14:31
De la: wife, la data 2009-10-11 19:16:22am deschis televizorul. mare greseala. data viitoare am sa ma uit la el inchis. am urmarit stirea cu biserica cotroceni, mare eveniment monden

si m-am uitat siderata, la o turma de oi lovite de filoxera, avide sa intre si sa asculte slujba dupa ce isi impartisera generos cuvinte in care abundau sfintii, grijania, pastele si cristelnita

halal credinta! demna de cealalta oaie, care propovaduieste pe-acilea, pe forum

woman,

hai sa-ti spun o treaba ,pt ca sunt fata din popor.
in proportie de 80% poporimea se calca in picioare,stii de ce?

pentru ca se spune ca participarea la sfintirea unei biserici iti aduce implinirea tuturor dorintelor,unii umbla special prin tara, ca sa fie printre primii la inaugurarea unei noi biserici,cu cat mai multe,cu atat mai bine...mai multe dorinte implinite..
partea proasta este ca babetele alea agitate,isi pun si dorinte necurate..ehe,he,he...
d-aia nu pot sa intre normal in biserici,au draci in ele...
hai ca mor de ras acilea....
da' nu mint,va povestesc chestii primitive...
de fapt,in majoritatea cazurilor..nu gasim nimic sfant...

Doamne, iarta-ma!
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 15:59
Iasomic, sar'na
Odata era un Thor pe aici, sper ca nici el nu batea campii
Acum insa s-au mai schimbat vremurile, am plecat si eu in tari mai calde pentru un timp...
Stirea despre care scriam mai sus am citit-o cu ochii mei in cotidianul respectiv.
Am zis ca il aduc acasa in Romania si il pun in rama...
ready_vivus
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:38
ready, a aparut si pe aici stirea. cred ca in "adevarul". nu stiam faza ca tatal Hertei Muller a fost ofiter SS, dar a aparut un articol despre ea. subiectul cartilor ei este traiul in romania comunista. se pare ca a plecat dupa ce au fost returnati statului roman 8000 de euro (?! cred - nu retin valuta) - contravaloarea studiilor ei.

parca suna frumos sa mai vezi si ceva de genul asta in ziare nu numai pe urmasii celor trei ciobani din "Miorita"...
snowflake
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:49
ready,

sa traiesti...
salutari lu' dom thor...
si sa fii sanatos,sa vii cu banuti la copilasi,sa o pui in rama,de ce nu...

iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:55
snow, pai prin partea asta de lume Romania nu prea exista, decat datorita expatilor care muncesc aici pe rupte sia unor stiri de genul asta. Din cand in cand mai apar si unii care au impresia ca sunt destepti, ca romanasii prinsi cu fraude cu carduri... din fericire aici inca mai exista pedeapsa capitala pentru anumite infractiuni.
A, si mai e o pedeapsa, mult mai buna: te bat pe spate cu niste bete care la contactul cu pielea elimina o substanta. Aia iti lasa urme pe spate pe vecie, de nu mai mergi nici la plaja, nici la piscine si vara porti doar pulovere pe gat...
Ce buna ar fi si la noi macar o pedeapsa din asta...
ready_vivus
Postat pe 12 Octombrie 2009 16:57
ready,

haidi bre...

ca ar gasi romanii un mod sa anhileze betele alea,cred ca ar da fac culturii respective,nu stii ca suntem inventivi?

snow,

ma uitam la becali aseara,incredibil,este in parlamentul european...
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 17:01
ready,

am fost in 2004 in Dubay. mi-am lasat valiza in aeroport si m-am dus in duty free... am lasat-o nesupravegata. m-am intors in 30 de minute. era acolo. stii de ce? cica la hoti le taie mana... deci cred ca stiu cam ce inseamna o asemenea cultura. vag. si cred ca e mai instructiva decat militantii astia pt drepturile omului...

iasomio,

io de cand s-a declarat la radu moraru in emisiune Iisus Christos, schimb instantaneu canalul cand il vad pe becali... pavlov, nu altceva? si mai sunt si atee...
snowflake
Postat pe 12 Octombrie 2009 17:28
anul trecut in aeroportul din Dubay mi-au spart lacatelul si cifrul de la valiza, mi-au furat aparatul de fotografiat, incaracatoarele de la telefon, laptop, ap de fotografiat si o casetuta pe care o cumparasem din aeroportul din Atena . asa ca nu as zice ca nu sunt hoti si acolo!
garbo015564
Postat pe 12 Octombrie 2009 17:37
5564, lumea se schimba... ce pot spune?
snowflake
Postat pe 12 Octombrie 2009 17:40
fara nicio legatura..

m-ati facut sa-mi aduc aminte de nepoata mea,si-a luat o super masina in state.

sotul ei a plecat sa-i plateasca asigurarea,pe drum s-a oprit undeva,ma rog...cand a iesit,masina nema!

a gasit-o politia dupa o zi, era intr-un pom facuta praf si c-un mort in ea.
o furase un pusti care se droga...

in fine...

se intampla peste tot aberatii d-astea,cand e sa vina necazu',vine..

da va rog,nu va opriti..
distractie placuta...
iasomia
Postat pe 12 Octombrie 2009 17:54
nu era chiar fara nici o legatura...nu nai sunt hoti de carduri sau de genti nicaieri in lume dacat la noi???
garbo015564
Postat pe 12 Octombrie 2009 17:59
....cat de sinistru poti sa fii ca, cu o zi inainte de operatia mamei bolnava de cancer, sa mergi la o emisiune a lui Toni Grecu si sa reciti o poezie pe care, chipurile, ai facut-o in tinerete si sa descrii marinelul pe vas apoi,dupa momente de hahaiala, sa descrii, plangand, mormantul mamei la care mergi cu trei trandafiri...

....mi se face parul maciuca...
daria_
Postat pe 12 Octombrie 2009 22:30
...snow, tatal Hertei a fost ofiter ss, dupa razboi parintii ei fiind deportati in Siberia...Herta si sotul ei au trebuit sa returneze statului roman contravaloarea cheltuielilor facute de statul roman pentru ca ei sa studieze, in dolari (pe vreme impuscatului nu existau euroi)...eu cred ca a fost corect, pentru ca in occident ii costa mai mult...
...nu sunt de acord cu cei care s-au suparat ca nu s-a spus la decernarea premiului ca Herta este originala din Romania....
....ea este nemtoaica...a scris in limba romana doar cateva articolase la un ziar...premiul l-a luat pentru ca a aruncat venin nu doar asupra tortionarilor ei, ci asupra intregului popor roman....daca nu ar fi fost suferintele indurate din pricina originii ei, probabil ca nu ar fi ajuns niciodata scriitoare...
daria_
Postat pe 12 Octombrie 2009 22:43
daria...spune-i si Antei faza cu Herta asta...ca m-a zabunit de cap ieri cu ea, si cu patriotismul asta de opereta...
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:00
Daria, multumesc... eu in ultima vreme evit sa citesc ziarele. a fost un accident ca am dat cu nasul in articol.

wife, nu mi se pare o chestie rea sa se stie ca a fost nascuta aici, dar pe de alta parte ramane la latitudinea fiecaruia cu ce vrea sa fie asociat. cand eram in liceu am luat un premiu din ala de creatie pentru niste prostii pe care mi le-a debitat creierasul. eram intr-un cenaclu literar si ei ma incurajau sa scriu. profesoara de romana habar n-avea ce fac eu. dar cand am luat premiu au trecut pe locul 2 cenaclu care m-a promovat si au avut grija sa precizeze la ce liceu sunt eleva. am fost facuta foc si para pe chestia asta. mi s-a parut anormal sa fie promovata inculta aia care mi-a fost profesoara de romana si trecuta pe locul 2 femeia care m-a invatat sa ma exprim articulat. asa ca, da, sunt de acord cu tine ca nu vad ce se face atata caz de asta. oricum probabil daca ar fi stat aici n-ar fi auzit nimeni de ea... asa suntem noi: un popor de vodevil... ne inrudim cu toata lumea.
snowflake
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:37
snow, tu nu ai observat ca de fiecare data cand apare cate unu' mai cu motz, imediat se apuca ai nostri sa-l caute la arborele genealogic ca sa-i gaseasca oarsice stramosi ? e de toata jena, parol...

wife_de_zmeu
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:42
pai daca gasisera ei ca si Bush se trage de pe la noi... o fi din urmasii lui Brad [Bred] din seria cu ardelenii...
snowflake
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:50
dap...o iau de la descalecare cu stramosii...si ne umflam in pene, si da-i cu laude, si cu tamaie, si cu mandrie patriotica, cand de fapt stramosii alora au zis doamne-ajuta ca au scapat din tara asta, care e superba, e sublima...pacat ca e locuita
wife_de_zmeu
Postat pe 13 Octombrie 2009 00:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
prieteni sau dusmani 32 De la: Axl_22 10 Noiembrie 2011 17:52
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
Setari Cookie-uri