Chestiunea zilei..

Apropo de chestia de azi, cu motiunea, il citez pe Pastorel, si adaptez epigrama lui la prezent:
"Caligula Imperator
A f�cut din cal, senator,
Pedeli�tii, mai sini�tri,
Au f�cut din boi, mini�tri..."
anakin
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:21
bre anakine, da' de ce numa' pedelistii, nene?... ca ai alorlalti or fi mai breji...

bai nenica, ascultati acilea la mosu', nu prostia ministrilor ne-a adus unde suntem, ci hotzia... astia doar fac pe prostii, da' cand vine vorba de furat ii duce mintea... prostii suntem noi, vere...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2009 11:38
corect

ne tot ducem la vot si facem din asta o mare mandrie cetateneasca.

votam mereu ce ni se pare mai putin rau din cel rau. adica, dam acoperire legala derbedeilor sa fure cu acte in regula

si_totusi
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:03
io zic ca nu ne este suficient de rau, din moment ce nu iasa nimeni in strada!! sau poate nu ne tine!

n-ati vazut la unguri, nemti, si alte popoare ce solidari sunt?? si parca nu e chair asa rau ca la noi...
mda
zambila
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:05
zambiliciu, romanu de cand se stie a fost lasa-ma sa te las. pe el tre sa-l scoata altu-n strada.

da, nu unu de-al lui. strain daca se poate. daca un roman zice ca-i alba, sare toata natiunea sa zica ca-i neagra.

apoi uncep intrebarile si contestatiile. totul se sfarseste cu decimarea activului averii de prin gospodarie . adica, sa-i moara capra

da, un strain? poa sa fie si rupt in fund , tot respectul. natiunea se inclina si face temenele.

si_totusi
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:22
Romanu' nici cand iese in strada nu stie ce trebuie sa faca... vezi greva bugetarilor de saptamana trecuta...
garbo_C
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:31
uneroi ma gandesc daca n-ar fi mai bine sa ne conduca strainii
ceva ceva, tot o iesi!
zambila
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:31
cred ca asta ar fi solutia.....uite...franta ii condusa de un ungur si de o italianca.....sua de un african.....si le merge bine....
tutankhamon
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:39
tuta, uite, la asta nu m-am gandit
zambila
Postat pe 13 Octombrie 2009 12:43
gata boc 2,las ca vine boc 3...ehe,he,he....

anakinu',

de ce esti ma mami asa incruntatel?
hai ca uite pnl il propune pe johannis de la sibiu ca prim-ministru,de parca ala e carlig de rufe sa accepte un jocco di mano de o luna juma'...

zambilu'

se fura guritza,se fura tot..

wife,

pacat ca e locuita?
da' ati vazut cand plecati afara.. cum oftati dupa bogatia asta de om care-i romanu'...

tusel,

asa am fost educati,chestie de civism.

zambila,

dap..pai eu n-am zis pe topicu' asta de vreo trei ori?
gyorgy frunda presedinte!!!

hai..ca am glumit,ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 13 Octombrie 2009 15:43
iasomico, asa-i mami, hotia-i endemica in romanica... traditia, bat-o vina... se fura de la ciocoi, se fura de la colectiva, pai a intrat in legenda... numa noi crez c-avem atatia hotzi si banditi ridicati la rang the eroi ai neamului, prin balade...

uite la engleji, numa robin hood ala, s-ala era si el neam de vitza, pan' la urma... restu' la ei doar criminali in serie si psihopati...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2009 17:50
da' ce de pshihopati,zambilu'...

ma uitam astazi in parlament,stateau aia langa urne,se pazeau unii pe altii,parca erau la accidentele de masini de pe sosele...
iasomia
Postat pe 13 Octombrie 2009 17:53
... si sa nu uitam ce celebri ne facu englejul Bram Stoker... cred ca a venit pe vreama lui ceasca cand ne hraneam cu soia si ne cresteau dintii strambi si-a zis: gata, astia-s vampirii mei...

ca eu si-acu sufar in hipermarket cand cumpara cate cineva langa mine paine integrala si iaurt dietetic... si ma uit la madame de-astea de 40 de ani care sigur au apucat pe ceasca si ma gandesc ce-l mai injurau... io mai bine mor de foame decat sa pun gura pe ele... si m-a invatat tata o poezioara sa nu mai sufar cand ma ingrash:

"stiu eu ca va este ciuda
fiindca m-am dedat la urda
si va trece cu naduf
ca sunt gras ca un burduf"... oooooops! treia sa ma duc la lumea cuvintelor.. iac.
snowflake
Postat pe 13 Octombrie 2009 17:57
flake, alea erau mistificari, nene, ce zicea shtecher ala... n-a prins el sufletu' adevarat al romanului... noi nu sarim la beregata megiesului, cel mult ii furam gaina si-i stropim corcodusii cu petrol la radacina, cand e la camp... finetzuri d-astea...

zambil
Postat pe 13 Octombrie 2009 18:57
nea zambilu', nu am nici un parti-pris cu nici unii, bre, dar adaptai dupa cum fu la guvernare. Ca mergea si cu pesedistii, si cu penelistii.. varianta originala era cu "comunistii", adica na, nu ca ar fi fost departe de adevar.
anakin
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:44
asa anakine, comunisti d-aia.. da' comunisti numa-ntre ei...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2009 20:55
bre, astia-ntinara idealurile, nene... ca burtosii aia din juru' lu' ceasca, de-au copiii acuma capitalisti cu acte-n regula, n-aveau neceo treaba cu ce crezura comunarzii aia fomisti de la paris...

ne plangem de manelizare?.. pai manelizarea incepu' din vremea lu' ceasca, baetzii de tzarani prosti si fara chef de munca s-au facut activisti de partid ca sa fumeze chentane si sa bea wiskeane de la protocol...

de ce credeti voi ca l-au dat jos pe ceasca, ha?... de dragu' democratiei?... nu nene, ala nu-i lasa sa-si aduca cate baxuri de tigari si cati blugi voia muschiu' lor... si cand s-au vazut scapati in fabrici si uzine, sa te tii capitalism dupa ureche...
zambil
Postat pe 13 Octombrie 2009 21:05
... e o formula veche de cand lumea: "regele a murit! traiasca regele!"...
snowflake
Postat pe 13 Octombrie 2009 22:18
...chestiunea zalei: ii trimisa Botezatu lu Mircea Badea chilotei si el si-i pusa in direct pe aia portocalii de bucurie ca nu o sa-si mai puna pene la popoul gol....
...perdu muc cel mic pariul...
daria_
Postat pe 14 Octombrie 2009 00:29
si uite asa, ne vom mai scalda in mocirla inca vreo 20 de anishori buni...
sa ne mai miram ca toti expatii plecati din Romania spun ca asta e o tara de kko?
ready_vivus
Postat pe 14 Octombrie 2009 08:49
ioi,

ca bine zice zambilu' cu blugii si kentanele...

mi-am adus aminte ce moarta eram dupa BT si chinezesti...

ready,

capu' sus..ca si asa esti la mama naibii..

daria,
sa fie la ei acolo..

snow,

pe mine ma distreaza teribil amicele mele cand fac laudatio, soiei...
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 08:55
iasomico, e adevarat ca eu sunt acum la mama naibii, dar din pacate sunt aici doar pentru o luna, in vacanta (cum imi reprosa cineva fost apropiat mie...)
tot din pacate in jurul datei de 8 noiembrie voi reveni in tara, asa ca... pana atunci nu am decat sa fac cat mai multe fotografii de aici, ca sa imi amintesc in viitor ca totusi exista si alta lume pe pamant, o lume in care cetateanul este cel care este respectat pentru simplul fapt ca plateste taxe si impozite.
ma uitam la ei, pana si in statiile de taxi se sta la rand ca la noi la supermarket...
nimeni nu se baga in fata celui care a venit inainte la taxi...
ready_vivus
Postat pe 14 Octombrie 2009 09:12
fa poze acolo,si incarca-ti bateriile...

si sa ne arati si noua...

chestiunea?

in sfarsit aer curat,m-am plimbat aseara prin parc,o minune....
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 09:16
dap, iasomic. fain cand mai gasesti o boare de aer curat si un petec de verdeata, mai ales prin Bucuresti...
pozele au inceput sa apara
ready_vivus
Postat pe 14 Octombrie 2009 09:50
ready,

ia sa vaz...

in alta dezordine:

iohannis a plecat spre bucuresti]

iohannis este in avion

iohannis a aterizat

ioahannis a plecat spre parlament

a ajuns...

asa si?

hai ba nenica ..ma lasati..
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:02
chestiunea zilei.....

mama lui george becalli a cazut si si-a fracturat mana la iasi, probabil impinsa de multimea care vroia sa intre in biserica, la caldura...
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:07
ii VIP de scarificiu. eu ma intreb :

1. ce-o fii fost in mintea lui de a acceptat
2. sau ce i s-a promis de-a acceptat ?
blanca
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:07
he he blanco.......ciolane grele....
tutankhamon
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:09
ready..ii nemaipomenit ce ne relatezi tu..eu nu imi imaginez cum o fi dincolo(cum se zice)
as avea si eu ocazia sa vad cum e..da eu sunt atat de conservatoare(batuta in cap) ca sunt intr-un fel de neinteles dealtfel,legata de plaiurile natale

insa ziua de ieri(marti 13) am avut niste experiente neplacute,mi-au schimbat perceptia despre ce este atit de pretuit de mine...

si totusi cei care sunt stabiliti pe alte meleaguri,duc dorul pana si a mancarurilor de aci..
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:12
ready,

m-am uitat,misto...

mai vrem..
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
am rezolvat problema cu iubitul meu 23 De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58
Mici probleme cu albinele. 4 De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58
Buna sa-ti fie inima. 2 De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32
paranormal 709 De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10
Setari Cookie-uri