Chestiunea zilei..

"Chestiunea zilei"......poate fii si faptul ca avem noua cafenea.....(pt.ca cea de primavara mi se parea deja....gata de a -si inchide portile)....la care sunteti asteptati cu drag......."Cafeneaua celor indragostiti de viata!".......puteti sa faceti abstractie ca eu am indraznit sa o deschid.......dar va astept......si vreau sa ne "reindragostim" de viata...asa cum e ea,cu bune si rele.......dar impreuna toate pot parea mai usoare....
Tabitta
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:20
tabitta

ok...
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:23
gagicutele, fix la cestiune cine vrea o mamaliguta fierbinte cu smantinica yamy...
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:41
lilo, ai gresit topicu'...
garbo_C
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:50
celeste..poate trebuia sa postez pe topikul irinucai sau cum i-o mai zice...ca oricum enoriasii la ora asta se infrupta din pomeni diverse...
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:54
De la: LILO, la data 2009-10-14 13:41:47 gagicutele, fix la cestiune cine vrea o mamaliguta fierbinte cu smantinica yamy...

mmmmm taci din gura ca mor de foame!
alexal
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:56
liloaico,

vezi mami ca avem restaurante mai jos....
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 13:57
iaca-ta ,ma pun sa caut restaurante...mai jos ce sa faci? c'est la vie!

in traducere libera:asa-i la vie
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 14:01
ca uitai...

am dat nas in nas cu hossu de la sindicate,ii vin pana la cot,are 2 m,ma uitam si la iohannis,inalt barbat,si mitrea e f inalt..se pare ca barbatii inalti se impun mai usor...

titlu:iohannis a acceptat

aham ,sa vedem ce zice base..
tare am avea si noi nevoie de un pic de liniste.
desi,cand am fost la munte,dupa trei zile imi tipa trupu' dupa capitala...
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 16:25
dap.. aia mai inaltii fraieresc mai usor prostimea... ma rog, nu ei, ca ei sunt doar momai... da' dau bine la-naintare...

desi, pe duda nu-l vru bizonu'... chiar asa, presedintele duda.. ne faceam dreacu' de bacanie cu un presedinte pe care sa-l cheme duda...

na ca acu' avem neamtz... facem ce facem si tot la neamtz tragem...
zambil
Postat pe 14 Octombrie 2009 16:33
tati,

au astia venele umflate la gat...atata energie aiurea in tramvai,in discutii sterile,mass-media asta e de doi lei..

mda..badea se dadea egalul nemtilor,sa mai astepte nitel...
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 16:35
prafuri in ochi, mami... tot banditii sunt in spate... auzi la ei, voiculescu facea pe maistru de ceremonii, cand discutara banditii cu neamtzu'... parca-l si vaz pe voiculescu, cu moaca lui de codoasa batrana...
zambil
Postat pe 14 Octombrie 2009 16:40
e o fierbere de zici ca vine salvatorul neamului,sa fim seriosi,cand o intra asta pe mana mafiotilor..prafu' se alege...
iasomia
Postat pe 14 Octombrie 2009 16:46
bine- bine da noi cu cine votam?

si apropos..daca il pune pe neamtzu din sibii prim ministru,acesta (neamtzu) mai poate candida la presedentie?

iar jocuri politice?...
LILO
Postat pe 14 Octombrie 2009 16:54
Chestiune: cumpara sora-mea ieri un borcan de miere dintr-un superstore. Pe eticheta: "Made in Hungary OR Romania"...
In Europa erau amendati de nu se vedeau pentru expunere la raft fara a se putea depista producatorul. Iote ca nu sunt chiar atat de presus singaporezii astia...
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 05:53
nu i-ai inteles
sunt mai exacti in informatii decat restul muritorilor. iata deslusirea corecta a informatiei de pe borcan:
"aceasta miere e culeasa de albine ce-si culeg polenul de o parte si de alta a frontierei romano-maghiare, asa ca nu se poate face o localizare mai exacta"
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 06:00
snow, acu' iti vazui postarea cu Dubaiul. Asa e, in tarile arabe exista pedeapsa asta pentru hoti. Mai exista si decapitarea in piata publica pentru criminali, pedofili si violatori.
Asta am vazut-o intr-o transmisiune live, nu e din auzite.
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 06:19
acolo e de noi!
la tv-ul tau, bre, pentru adrenalina, nu in dubai!
pik_nik
Postat pe 15 Octombrie 2009 06:22
eheeii, pikule, las' ca nici in Dubai nu-i rau daca gasesti un good salary package la vreo multinationala...
cat despre adrenalina, sa vezi ce mishto e cand vine ala cu iataganul, condamnatul e in genunchi si dintr-o singura lovitura ii zboara capul cat colo. sangele nici macar nu tzashneshte din prima secunda, atat e de cumplita lovitura...
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 07:43
bei cata cruzime la ora asta...

tot la noi e mai bine

paine si circ....distractie maxima
eladaela
Postat pe 15 Octombrie 2009 07:45
bre, lamuriti-ma si pe mine, pan' la urma cine va fi prim ministru? nu ca ar conta prea mult, dar m-ar interesa daca sa mai vin inapoi sau nu ...
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 08:12
daca doar asta e dilema...mai bine nu
oricine ar fi,aceeasi marie cu alta palarie...
pe Johannis nu-l vrea base,pe cine vrea base nu-l vor ail..deci prim ministru...Boc-Poc
eladaela
Postat pe 15 Octombrie 2009 08:19
ready,

am trecut dincolo de lemahite,de clabuci...
ieri ma ambalasem nitel,da' ce?
am o viata,m-am hotarat sa nu mai pun la suflet..
urati oameni avem,urate caractere...
astia ar omora-o si pe mamitica lor...

stai bre p-afara, cat de mult poti...
iasomia
Postat pe 15 Octombrie 2009 08:22
amu, cu Johannis, faza sta cam in felul urmator (a mai zis-o si Thor mai demult): Bascosu l-a curtat foarte mult in ideea de a-l pregati pentru prezidentialele din 2014, cand el nu ar mai fi avut dreptul sa candideze. Cine mai e din Sibiu isi aminteste probabil ce multe vizite i-a facut base lui herr Klaus J. intre anii 2006 - 2008 inclusiv. In alta ordine de idei, cam peste tot prin tara romanashii il vor pe asta pe undeva pe la Bucuresti, din pacate insa profesorasul de fizica de la liceu nu cred ca are stomacul destul de tare pentru un post in conducerea mioritica a tarii...
Cred ca Base vaneaza de fapt relatiile superbune pe care Klaus le are cu Bundestag-ul si cu Luxemburgul...
ready_vivus
Postat pe 15 Octombrie 2009 08:30
corect..
cam avea clabuci,baselu...
iasomia
Postat pe 15 Octombrie 2009 08:37
acum base s-a sucit...cica nu e bun primaru'
el vrea un economist ca cica nu mai sunt bani ptr pensii si altele...
ala o sa-i scoata...din piatra seaca
las'c mai sunt cateva saptamani pana la alegeri,o mai taraie el pana atunci....
eladaela
Postat pe 15 Octombrie 2009 08:38
dap..

a fluturat iar chestie cu incapacitatea de plata...
bre,

cand ii vad cu ochii scosi din orbite asa..cum isi doresc puterea cu orice pret,imi vine sa vomit,ia sa bag un d-ala sa fiu mai explicita..

trebuie sa ne detasam,da' tot ma uit la nasu' asta seara sa-l vad pe baselu...
si pe urma,intru in greva....ehe,he,he
iasomia
Postat pe 15 Octombrie 2009 09:20
lasati-l dreacu' de guvern, vericilor... tot aia sunt, in spate-acolo...

fiti atenti cheste la zi... mi-am tras picassa 3.5.. si ce credeti ca face asta nene?... daca ai peisaje, ceva, iti gaseste unde le-ai facut, pe google maps...

sau si mai tare, daca ai mai multe poze cu moace diferite, asta-ti gaseste toate moacele la fel... distractie... ia sa compar eu neshte poze d-astea, ca cine ce surprize am...
zambil
Postat pe 15 Octombrie 2009 15:10
zambilu'

ioi..tati..am inchis tv-ul,nebuni sunt...
campanie deh...
arza-i-ar focu' ..

ce zici ca faci?
te joci cu pozele,mami?...
iasomia
Postat pe 15 Octombrie 2009 15:21
dap... am neste poze cu travestiti...
zambil
Postat pe 15 Octombrie 2009 15:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
conteaza virsta 308 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Sa ma ajute si pe mine cineva :D 27 De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? 15 De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? 62 De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27
Setari Cookie-uri