Chestiunea zilei..

iasomica, e plin de fructe si sunt foarte ieftine, dar sunt importate din vietnam, australia, sua, noua zeelanda, malaiezia, indonezia, japonia... legumele la fel. ei traiesc aici din rafinarii (au cea mai mare rafinarie din asia), turism, industrie electronica si industrie derivata din petrol. a, si din sistemul bancar, cele mai mari banci ale lumii au sucursale aici.

apropos de fructe: e un fruct aici, durian ii zice, seamana cu o minge de rugby si e foarte tzepos. e foarte scarbos, miezul are gust si miros de ceapa putrezita, doar ca e dulce. astia il apreciaza foarte mult dar daca il tii mai mult de cateva minute in contact cu aerul are un miros si mai rau
ready_vivus
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:07
cate nu avem si noi care put...

da' cred ca mai putine ca ei...

noi suntem slabi de colecist...
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:11
bueyyy garbo!

fa neneaca ceva la site,ca stau mai mult pe afara,am intrat de 6 ori pana acu'...

da-o-n pipoasca ma-sii de treaba....
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:24
"Sigur ca se dezvolta "cine vrea muschiul lor".....credeati ca suntem de capul nostru.....nicidecum......criza........e pedeaspsa cu care ne-au pus botul pe labe...........ca prea ne sumetiram gaturile cu intrarea asta in Uniune.....ca prea o luase uniunea asta asa un avant.......NU se intampla nimic in tara asta care sa ne duca spre culmi pt.ca suntem supraveghiati atent....suntem si trebuie sa ramanem......asa.......
Tabitta
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:28
dap..papusico..

suntem sub microscop...
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:31

pentru tabitta erau alea de mai sus
hai ca ies la plimbare, ne citim un pic mai tarziu.
ready_vivus
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:34
pa-pa...

o zi buna..

eu sunt inca aici,ploua cu bulbuci...
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:37
iaso, unde ploua mai??
ca la noi e un soare frumos...mai ca-ti vine sa iesi la plimbare

io nu ma bag in subiecte din astea, ca sufar de teoria conspiratiei
si apoi, la noi nici nu-i asa greu, nu mai avem nevoie de ajutor "extern"...ne "descurcam" singuri
zambila
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:43
ploua ca la balamuc,o ploaie rece....de iti vine sa te bagi in patut..sa faci nani....
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:51
Aici ninge de`ti vine sa scoti sania.
AMELYY
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:54

fa un om de zapada...hai ca-ti trimit eu tigaia sa i-o pui in cap...
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:55
ioi, n-ar ninge si aici
nu de alta, da' o zis sefu ca daca ninge, ma trage cu sania prin parcare
si avea si camase verde si vesta ROZ cum sa-l iau in serios??
zambila
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:56
Da` sa fie de teflon, omul meu e pretentios
AMELYY
Postat pe 16 Octombrie 2009 09:59
Zambila, poate era parcarea de la Paltinis
AMELYY
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:00
eheee, as vrea eu
la mine-i soare cu dinti
zambila
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:02
amelly.....hai ca iti arunc eu si un morcov ca am luat ieri pentru zacusca niste morcovoi suuuper.....d-aia rotunzi la varf...carote...da vezi unde-l pui.....
tutankhamon
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:50
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 12:08
gigi becali trimis in judecata pt sechestrare,chiar ii spusesem lu' babuta mea ieri:

-auzi mamica...sunt curioasa ce perdea de fum scot astia ,ca e groasa rau...

chiar ca... parca am fi in teatru absurd,intr-o piesa de ionesco...eu pe cioban vreau sa-l vad la zdup,da' e cusuta rau cu ata alba,cred ca special l-au trimis, ca sa mai ia voturi de la cele trei gratii ...
iasomia
Postat pe 16 Octombrie 2009 15:53
ce naiba se intampla cu garbo la ora aista? se simte naspha?
LILO
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:26
ARTICOLUL 80
(1) Pre�edintele Rom�niei reprezint� statul rom�n �i este garantul independen�ei na�ionale, al unit��ii �i al integrit��ii teritoriale a ��rii.

(2) Pre�edintele Rom�niei vegheaz� la respectarea Constitu�iei �i la buna func�ionare a autorit��ilor publice. �n acest scop, Pre�edintele exercit� func�ia de mediere �ntre puterile statului, precum �i �ntre stat �i societate.

..base intelege cuvantul "mediere" in sensul de io va zac si voi izecutati....
daria_
Postat pe 16 Octombrie 2009 23:15
ARTICOLUL 83
(1) Mandatul Pre�edintelui Rom�niei este de 5 ani �i se exercit� de la data depunerii jur�m�ntului.

(2) Pre�edintele Rom�niei �i exercit� mandatul p�n� la depunerea jur�m�ntului de Pre�edintele nou ales

ARTICOLUL 85
(1) Pre�edintele Rom�niei desemneaz� un candidat pentru func�ia de prim-ministru �i nume�te Guvernul pe baza votului de �ncredere acordat de Parlament.

ARTICOLUL 89
(1) Dup� consultarea pre�edin�ilor celor dou� Camere �i a liderilor grupurilor parlamentare, Pre�edintele Rom�niei poate s� dizolve Parlamentul, dac� acesta nu a acordat votul de �ncredere pentru formarea Guvernului �n termen de 60 de zile de la prima solicitare �i numai dup� respingerea a cel pu�in dou� solicit�ri de �nvestitur�.
(2) �n cursul unui an, Parlamentul poate fi dizolvat o singur� dat�.

(3) Parlamentul nu poate fi dizolvat �n ultimele 6 luni ale mandatului Pre�edintelui Rom�niei �i nici �n timpul st�rii de mobilizare, de r�zboi, de asediu sau de urgen��.
daria_
Postat pe 16 Octombrie 2009 23:17
....chestiunea zilei este santajul pe care il foloseste presedintele asupra Parlamentului...

...cum adica sa dizolve Parlamentul pe 7 decembrie?

...spune constitutia foarte clar ca poate sa dizolve parlamentul, daca nu a acordat increderea la doua solicitari si numai dupa ce i-a consultat pe predesintii camerelor si pe liderii parlamentari....

...base are impresia ca a "consulta" este a asculta toata lumea de ce emana tartacuta lui... si a media insamna "faceti ce zac io, ca va dizolv"
daria_
Postat pe 16 Octombrie 2009 23:21
buna dimineata, dragilor!
ce naiba se intampla cu site-ul asta? iar a dat Andrutza cu mop-ul si a deranjat ceva fire pe langa perete?

chestiune: azi am fost la un restaurant japonez... m-a umplut cumnatu-meu de toate lighioaiele comestibile care se plimba prin ocean...
au fost totusi si vreo 3 lighioane terestre pe platouri, cel mai mult mi-a placut nenea porcul cu ghimbir, fript un pic pe gratar si scaldat intr-un sos cu miere...
a, si puiul era in caramel. un deliciu, chiar daca voi, europenilor, va oripilati! :)):))
nici nu mai tin minte cum se numeau bucatele alea, ca a fost un regal de gusturi si o simfonie de culori in farfurii care au durat vreo 2 ore :)).
ready_vivus
Postat pe 17 Octombrie 2009 11:45
hmmm, fructe de mare zici?
mai, astea chiar nu-mi plac, numa' cand ma uit la ele mi se face rau...

dar am mancat la chinezi pui si ciuperci caramelizate, o bunatate :-)
zambila
Postat pe 17 Octombrie 2009 13:42
vreau eu d-alea! salivez acilea...

si chestia aia cu caramel de zice vivusu`, trebuie sa fie intr-un mare fel..
melanie
Postat pe 17 Octombrie 2009 14:01
Pui in caramel as risca si eu.
Micass
Postat pe 17 Octombrie 2009 14:14
este? trebuie sa fie un deliciu..
melanie
Postat pe 17 Octombrie 2009 14:18
Daca nu e, mananc doar caramelul
Micass
Postat pe 17 Octombrie 2009 14:23
iote la virusel,cica "chiar daca voi,europenilor,va oripilati"...

matale-i fi vr-un sud-african d'ala te pomenesti...
ori ceva membru de specie extraterestra...
mmmllll...(am scos limba,ca n-am emoticoane!)
preciouss
Postat pe 17 Octombrie 2009 16:00
....cica ca noi e prosti si nu stim ce e aia fructe de mare.... :P
daria_
Postat pe 17 Octombrie 2009 16:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce ne plac "baietii rai"? 18 De la: garbo_1155 7 Februarie 2014 16:26
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
Dilema! 14 De la: garbo_461448 23 Ianuarie 2017 15:38
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... 114 De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36