m-am concentrat rau la el,mami.. nu-mi place,e alunecos...am un naaas... dap..s-a dus la grivko sa puna tara la cale,f prost inspirat.. ti-am zis ,se viseaza un fel de laszlo tokes,rastoarna dictatura.... vis mare pt un om mic.... nu trebuia sa accepte,base cica il tinea pt 2014 sa-l puna la presedentie.... |
||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2009 15:56 |
||
---|---|---|
iasomico.. noi la romanica suntem ca-n bancu' ala, avem unde, avem cu ce, da' n-avem cu cine... |
||
zambil Postat pe 19 Octombrie 2009 16:01 |
||
|
||
iasomia Postat pe 19 Octombrie 2009 16:03 |
||
chestiune: maine seara (aici e deja "deseara, ca e ora 00.48), pe Channel NewsAsia, la ora 21.00 (in primetime) se difuzeaza emisiunea "Remeber 1989". E despre revolutiile din vechiul bloc sovietic si aportul papei Ioan Paul al doilea la ele. Am vazut un trailer, o mare parte din documentar e despre Romania. Deci lumea inca mai stie de noi... |
||
ready_vivus Postat pe 19 Octombrie 2009 19:51 |
||
Bine ca mai stie lumea de noi, ca noi nu mai stim de capul nostru'. | ||
Tiffany Postat pe 19 Octombrie 2009 19:54 |
||
aia-i sora mea, vai mama noastra.. vericilor, suntem haliti daca iese iar baselu`.. |
||
melanie Postat pe 19 Octombrie 2009 22:51 |
||
mel, io crez ca suntetm haliti oricum | ||
zambila Postat pe 19 Octombrie 2009 22:59 |
||
cine ne haleste? bancili?!!! | ||
LILO Postat pe 19 Octombrie 2009 23:02 |
||
lumili bre..... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Octombrie 2009 23:05 |
||
...presele intrnatonale ne criticheaza ca cica francezuzii au fost in stare, intr-o republica semi-prezidentiala, sa faca govern de alta coloare decat presul, iara noi, cu un pres cu poteri mai micutele decat al lor, nu fusaram in stare... ... un destept (Zgonea) de la pdl zasa ca frantuzii sunt mai acana decat noi in dimocrataie..ca aia intai fura taietori da capiti la gilotina si apoi invatara dimocrataia... ...ma, Zgoneo, noi intai il imposcaram pal nostru (ca a mai ivoluat lumili) si amu e timpul sa facem dimocrataie occidentala...sau ce propui: sa mai imposcam inca unu |
||
daria_ Postat pe 20 Octombrie 2009 00:37 |
||
,,iasomico si zambilule, nemtoteiul vra sa cadindeze in 2014 si la chelios ii iste teama de il ... ..marinelul, zac gurili rele, vroia sa o puna pa blonda di la drept.. ...vazui az intr-un zar o pitzipoanca pozanta mai nult nuda dicat plina care era de la pdl si zacea ca in viitoarea legislatura vra sa ajunga ca blonda de la drept.... ...tulai doamne...acu nu mai viseaza pitzipoancele din zare pentru adulti ca devin zana, ci ministrese |
||
daria_ Postat pe 20 Octombrie 2009 00:41 |
||
n-am. mi-e tare lene.... |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 08:42 |
||
auziti acilea,copilasi.. ziaristii de la the economist si de aiurea, ne studiaza fascinati,de ce? pt ca in timp ce tara este in colaps,politicienii fac circ... fascinatia raului,neneaca... ma uitam la nasu',aratau o filmare veche de ceva ani,in care numele lu' iohannis era legat de ceva trafic de organe,numele lui aparea in 4 cazuri de infieri,o familie a infiat 4 copii..iar primarul a facilitat asta,bla,bla,bla...de copii nu se mai stia nimic,iar bla,bla,bla.. problema mea este ca reportajul incriminator fusese dat acu' ceva ani pe antene....aham,acu' pricep mai multe.... d-aia negociem la grivko? brei,ce tara..brei... |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 14:21 |
||
dap... nici in nemti nu mai poti avea incredere... | ||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2009 14:24 |
||
zambil,si noi am auzit ca nemtisorii si-or schimbat putintel stilul de manifestare...sunt mai comozi...dar tre sa recunoastem,mai norocosi decat noi,balcanicii (de noi) | ||
LILO Postat pe 20 Octombrie 2009 14:38 |
||
bai nene.. asta de castiga medalia de aur la sarituri, dragulanescu... nu era ala de-i dadea toata ziua-n bot lu' nevasta-sa?... | ||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2009 16:32 |
||
ba da.. da' se pare ca nu era draq atat de negru,fata a pozat goala intr-o revista,deh...dupa bataie,s-a apucat si de cantat... |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 16:33 |
||
mami, la cum arata aia, normal c-o lua urgent de la baiatu'... | ||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2009 16:35 |
||
pe otv... corneliu vadim tudor...cine ii curios... | ||
LILO Postat pe 20 Octombrie 2009 16:36 |
||
bingo...zambiliciule....ala-i...acuma e divortat si e cu una ....care seamana cu gabi szabo...dar dupa cum o vazui eu, cred ca ea il cam carpeste pe el....si-o gasit nashu, tata.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Octombrie 2009 16:36 |
||
bueyyy.. cica geoana l-a depasit pe base in sondaj..da' eu aflai de la andronic, ca un punct in sondaj costa 4000 de euro...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 16:39 |
||
asta da, depasire, nenica... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2009 16:39 |
||
vazui ca-l bagara la trebunal pa baiatu' ala de politist, de-o-mpusca accidental pe fatuca aia... bre, cam multe impuscaturi accidentale p-acilea pe la noi... ca aia l-a timisoara, bagara cutzitu in bulibasa ala de 50 de ori accidental, ca le tremura mana... |
||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2009 16:42 |
||
cica il bate oricine in turu' doi...ehe,he,he... oprescu se pregateste de retragere,chiar daca neaga.. iar vadim si-a depus candidatura... o statuie virtuala pt dorina lazar pt ca nu l-a lasat pe tacanit sa-si lanseze candidatura in teatru... |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 16:42 |
||
iasomico, scenarii, fata... isi fac si ei curaj.. | ||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2009 16:44 |
||
disperare mare... | ||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 16:45 |
||
stii cum e cu geoana asta?... cam ca la bataile din curtea scolii... era unu barosan de-i capacea pe toti, s-ailalti aduceau cate-un pispiriu de nu stia cum e treaba, si-l imbranceaiu in barosanu'... si p-orma strigau: bate-l, da-i omoara-l... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 20 Octombrie 2009 16:48 |
||
nu are stofa de invingator,clar...' auzi ce propune..sa fie aduse medicamentele acasa pensionarilor...asa cevaaaaa...nu ca nu ar fi o chestie mai mult decat necesara,dar sa fim seriosi...cum draq sa crezi asa ceva?....bleah... |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 16:52 |
||
cat mai pot romanii inghitii atatea minciuni?!!!! |
||
LILO Postat pe 20 Octombrie 2009 16:56 |
||
lilo, corect,mami...astia ne cred tampiti... d-aia unii il prefera inca pe baselu,e viu,are vana in el...ne face idioti in fata...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 20 Octombrie 2009 16:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
|
||
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
Caut iubita in Dej | 4 | De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară