Chestiunea zilei..

zambilu'

m-ai facut sa cuget daca sa postez sau nu..cand am citit despre povara aia...:)hai ca glumesc...:)

ia sa vedem:

geaona bate cruci cand gusta din paine cu sare,ma ia greata....in campanie

iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 12:53
ma uitam la "dansez pt tine",care te astepti sa danseze sa ne dea cu cracii in sus,ne lasa masca..

tania budi e un dezastru mititica....nu mai zic de kamara,care vorba aia..e ciorica,si a dansat"stilul mj" ca un cour....ioi...
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:11
iaso...io am ras de m-am tavalit pe jos cand ala de la povestiri adevarate o incurcat pasii la "remember the time", saracutzu, si dadea din maini de parca alunga tzantzarii......ca soimii patriei in deriva...nu mai stia care cu care la care, pe unde...si avea o mocutza asa de disperata....
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:18
iasomico...

tania aia e de niciun fel, oricum a-i da-o... iar kamara ala cred ca are mai mult bronz de la latura romaneasca, decat de la gena africana...
zambil
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:19
tuta,

e frumos rau,juca fotbal cu puiu meu ala mare in curtea scolii, pe timpuri,deh...vad ca in televiziuni se poarta astia din dorobanti...

baiatu' chiar nu a dansat pana acu'...avea un fix,conteaza sufletelul ala bun....
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:23
si moni...numai ea putea sa fie mai cu mot.....o dansat vals cu ciupicii....ce dreaq...nu i-or venit pantofii....pai la cati bani are si cate tzoale....nu gasea ea o pereche de opinci in garderoba proprie....????
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:24
zambilu'

dap...l-am vazut si la "cireasa de pe tort" si la "serviti,va rog",tiganie curata...si extrem de obraznic,un tampit....
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:24
iaso...si mie mamoantza imi place emisiunea...contrar a ce zice lumea ca emisiunea e pierdere de timp....mie imi place sa vad ca vedeatele se implica..pe bune....ca nu toti au sansa sa se nasca cu sacul de bani legat de buric.....chiar daca.....chiar daca...vedetele astea am inteles ca iau intre 10-15 mii de euroi per sezon....
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:26
tutulica,

toate au fost in ciupici...la moni in schimb au facut aia gat,chestie de organizare,a spus fata ca nu le-au venit pantofii...ca nu ai voie cu pantofi de acasa.

mie mi-a placut de ea,creste...

asta-i ca basescu saraca,o foaute toata lumea...

iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:27
si la ce sa ma uit amore mio?

la zavoranca?
la bahmu?

mie imi place,sunt fana o luna juma' acum...acu' e adevarat,sunt si pro...
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:28
toate au fost in ciupici???? io-te ca nu am vazut....ma uit acuma la reluare....he he...probabil ca le-o adus la proaste ciupici, ca prea isi agatau egretele/boa de la tiv si tivul cu tocul....si ma amuzam cand dadeau asea, in afara ritmului din picior, sa se desprinda dreaq rochia din toc....
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:28
dap..

si eu bombaneam,valsul este elegant....apoi...s-a limpezit treaba.
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:31
he he ...amore...io la fiecare sezon am avut favoriti, am chibitat, am facut pronosticuri...trebi grele mamoantza...
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:31
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 13:33
"cati barbati n-au simtit intr-un moment sau altul povara femeii de langa ei?"?!

mda...cate femei n-au simtit intr-un moment sau altul placerea de a fi povara barbatului de langa ele?
sadice,nenea,sadice rau!
preciouss
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:20
preci.

animale de prada,guritza....dracoaicele alea....
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:27
da' stii ce-i interesant,Iaso?
ca traiesc printre noi,deghizate...ca sa zic asa...mai mult sau mai putin...
preciouss
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:31
preci..

acu' depinde si de nuante...ca sunt multe rau...dezvolta,ca poate pricep...
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:34
dap mamoanta.....erau in "ciupici " toate...numa moni ii avea ca niste pantofiori de balet....
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:36
ai vazut iubita mea ce nashpa sunt femeile fara tocuri, cand este vorba de eleganta?...
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:38
sister...decat sa le vad dand din picioare ca apucatele ca si-au prins tocurile in fuste...mai bine asa.....ca numa elegante nu erau cand le apuca bataiala si sfasiau rochia....si zburau penele din boa....
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:40
dar fara toale scumpe? numa pielea si osu

fara rautate....
LILO
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:41
sunt pantofi speciali pt dans...nu-mi plac fara tocuri,parca sunt oloage...se sfasia rochia pt ca exagera designeru' ala..cu brizbrizurile...

lilo,

nu inteleg ce zici..
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:44
facand abstractie de tantile din film,in viata reala te izbesti de multe diavolite diabolice...
ca observator,dar si ca...impielitzata din rolul principal...
nu crez sa existe vre-o femeie care,la un moment dat sau altul,vorba poetului (hihihi),sa nu-si fi platit politzele cu varf si indesat...
fie ca apeleaza la o fina futangeala afectiva,fie ca apasa pe sternul distinsului cu o crasa supraevaluare a calitatilor si meritelor dumnealor (supraevoluare direct proportionala gargantualismul sau pantagruelismul fiziologic),tot se cheama ca barbatii le simt ca pe o povara...
parerea mea!
preciouss
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:47
iaso, aicea da...ai dreptate....le-o facut lungi ca alea din concursuri.....dar o uitat ca toantele astea se impiedica dupa primii pasi...iar pantofii de dans sunt cu tocuri mai scurte si mai butocanoase si au obligatoriu baretutza....pe glezna sau peste picior....stiu

lilutzule.....moni.....ioi.....mi s-au facut niste calmante ca sa pot intra in emisiune ca ma durea...ce mamica??......creierasul...ca trebuia sa repet tot timpul...1,2,3...1,2,3.....1,2,3....
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 20:48
peci..

imi place,mami..mai baga...hai ca e interesant.

tuto,

ba mami,nu stiu ce o durea,stiu in schimb ca dansul ca perfomanta este f greu..
eu am facut niste ani buni in copilarie dansuri,e de balamuc..
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 21:07
stiu iasomico....dar la cati coco ia, ar putea sa taca in paula mea....ca au mai fost si altele mai firave ca ea si nu au transpirat atata suferinta....au cazut blege in culise, ca mamaliga..daca ii infigea domnul soferescu o coregrafie bine tintita nu mai se dadea lovita atata...
tutankhamon
Postat pe 24 Octombrie 2009 21:13
tutu,

am invatat in timp sa fiu mai ingaduitoare,junghiurile alea inter-costale in dreptul inimii,sunt extrem de neplacute...
iasomia
Postat pe 24 Octombrie 2009 21:16
Nasol: companiile farmaceutice, vorbesc de gigantii de la nivel mondial, au inceput sa scoata coltii. Cica vaccinati-va copiii impotriva gripei porcine, unele state vor sa vaccineze obligatoriu...
E foame mare de bani la astia, nene, numai asa pot sa mai iasa din kko, sa plateasca prostimea o gramada de bani ca sa isi revina niste aia din criza financiara.

Nu mai conteaza ca la nivel mondial gripa aia porcina nu a generat nici macar 1% victime cate genereaza o gripa obisnuita. Nu mai conteaza ca asa zisul vaccin nu are de fapt nici un efect benefic ci, dimpotriva, poate declansa chiar autism la persoanele vaccinate. Totul pentru bani, totul pentru bunastarea unora...
A, si inca ceva: totul pentru imputinarea rasei umane, ca si asa suntem prea multi si nu ne mai poate tine pamantul
Normal, se incepe cu tarile din lumea a treia: romania, bulgaria, tarile africane si unele de prin asia si america de sud...

Vaccinati, fratilor, vaccinati, gigantii farmaceutici va vor fi etern recunoscatori
ready_vivus
Postat pe 25 Octombrie 2009 05:20
Iote bre! Azi e ziua arma-sii, 25 octombrie, eliberarea ultimei brazde de pamant romanesc de sub jugul antifascist, antiimperialist, antiotoman, antiamerican, antiglobalizare, anti-, anti-, anti-...

Comemorarea are loc in parcul national Eternitatea, coliva si-o aduce fiecare de acasa.
Ca bonus, se asigura locuri de veci in asa fel incat sa nu mai fiti obligati sa va intoarceti acasa, la plata facturilor si a intretinerii.
ready_vivus
Postat pe 25 Octombrie 2009 05:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna toturor! 14 De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Caut iubita in Dej 4 De la: Anonimus007 13 Ianuarie 2018 09:40
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Setari Cookie-uri