Chestiunea zilei..

sa va zic o cheste... mitul vietii indelungate, fara boli, e nascut din consumism... dac-avem de toate, vrem sa traim mai mult, bucuria vietii devine un scop in sine, nu o rasplata... de-acilea-si trag seva toate concernele astea farmaceutice... prostesc fraierii...

inainte viata era o lupta permanenta, marcata de lipsuri, griji si boli... de cele mai multe ori, moartea venea ca o izbavire, iar ideea unui paradis era zaharelu' nefericitilor...
zambil
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:32
Si o tinem ,tot asa,subiect morbid,dar real,media de viata in Romania,e in scadere,fata de alte state,in farmacii bate vantul,ca pe vremea lui impuscatul,cu pile gaseai atunci medicamentele,in sptitale iti cere sa aduci de afara,daca cade si sistemul farmaceutic,de unde,neica,cauti peste granita,iar
scrichy
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:35
si totusi pt ce traim?
LILO
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:35
zambilu'

nu mai fi incruntat...
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:36
mai...fratilor....parerea mea.....decat sa chinuie copilasii cu vaccinul ala la care nu se stie exact ce consecinte trage dupa el...nu e mai bine sa se faca - in paula mea - o educatie sexuala?? zic si io.....ca prea multe pitzipoance d-astea habar nu au nici ce e ala prezervativ....o iau pe aratura de la 12-13 ani si se mai mira ca le paste ciuma si buba neagra....nu dadeati, parerea mea....
tutankhamon
maimutza...

s-a umplut cimitiru' nu ca se moare mai mult, ci ca e criza de locuri de veci... daca te duci la d-astea cu staif, stai la picioare cu inca enshpe neamuri, nici alea putrezite de tot...

pe cand la unu d-asta nou, mortu' se simte aerisit, sta lejer, nu trebe sa stranga din umeri, decat daca s-au zgarcit neamurile la blana de stejar...
zambil
iasomico...

pai ma vezi tu pe mine incruntat?... murim razand, ce bomboana mea de pe coliva... he,he,he...
zambil
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:38
sa va potriviti ceasurile..ca s-a dat ora inapoi....

cred ca in mare parte este o strategie cu isteria asta in lumea medicala,sa ne ia gandu' de la iarna care vine,sa nu iesim in strada.

nu vedeti ce circ ni se serveste zilnic?ehe,he,he...
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:42
da...se creaza prin orice mijloace psihoza colectiva...ii lesne de inteles....
LILO
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:45
Totul e un haos,de ce crezi ,ZAMBIL,ca e criza de locuri de veci,eu una as fi ingrozita daca as fi un caracter slab,dar tot imi mai trec fioruri,
tot timpul in cartier la mine,se moare,cam si 3 pe zi,eu una am sarit de la un mort la altul in aceiasi zi,poate ca de aceia m-a simte IAsOMIa,cam deprimata,dar acum insa,uite,ca o sterg,pe intersectie,cum zice ea,plec,la
scrichy
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:50
asa scinciule...

baga o bericica,ce as mai baga si eu..dar nu are sens,eu ma intristez daca beau...
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:53
scricioaico...

e criza imobiliara, mami... si la drepti si la strambi... pai de ce sa dea investitoru' banu' p-un teren nou, cu taxele aferente, cand ii poate-nghesui p-aia ca pe sardele... nu mai zic la ce preturi... plus ca trebe sa-i traga si biserica partener de drept, aia fara sa miste un deget... nashpa...

iar de murit, se moare ca de obicei... te nimerisi tu la o intersectie aglomerata, zilele astea, ca tot ziceai de intersectie...
zambil
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:55
Va pup,pe toti ,plec rapid,ca il apuca dracii daca nu plec repede,e mort de foame,acasa nu mai vrea sa manance,e zi de targ
scrichy
Postat pe 25 Octombrie 2009 12:59
da' n-aveam io treaba rea cu virusel,mami Iaso!

era o chestiune de context,ca sa zic asa...
el dadea cu d'alea serioase,iar noi (sau ma rog - o sama)ne hilizeam prin alte toapice..

aia era mai degraba o invitatiune,mami!
cum ar veni,il invitam sa "pashol na turbinca,vidma",ca Ivan Turbinca,(adica sa-si bage seriozitatea in cotetz,ca-i Duminica azi),si sa se distreaza si el,ce dreaq?!

io-s cuminte,mami!

in alta ordine de idei: vezi,ai ajuns sa te vada nenea ala sex simbol!
cred si io ca nu te-ai putut opri din ras,ca nici io nu ma pot,desi decat imaginar vazui faza!
preciouss
Postat pe 25 Octombrie 2009 16:39
precilica,

ioi ,mami..

vrei sa para ca ne certam pe readylica acu'...

pai..pe ce topice era actiune,mami...la 5 dimineata?ma duc sa ma cheombez,ca sa ma raz si io...

cat despre sex-simbolu' ala..ai si tu dreptate,cum as putea fi la halul in care arat?...

iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 18:27
ca uitai sa va zic:
eu primavara si toamna fac cura cu spirulina,este fan-tas-ti-ca!
si va asigur ca nu este numa' de la cerebel...eu luam intr-un timp si habar nu avem ce este,cu alte cuvinte nu era placebo ala...

si bagati somon-fumee cand puteti...va da drumu' la motor....

bagai asta pt ca am observat cativa useri mai pe ganduri p-acilea...

ia sa vaz,ce-mi mai vine in cap?
astia il acuza pe base ca face campanie murdara?
pai oprescu ce face nenica?ca era astazi pe niste strazi prin aparatorii patriei,cica s-a apucat sa le asfalteze..
da? ca tot vine iarna?
de ce nu asta-vara?
bre,
ne e scarba de panaramele astea,bre...
noroc ca ne-am maturizat si nu mai punem la corason...
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 18:59
da' fiti atenti cu spirulina aia,ca face pofta de sex,care nu aveti partener, ati imbulinato....
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:04
CUM SA RAMAI TANAR?

1. Ignorati numerele neesentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea.. Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.

2. Inconjurati-va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima.

3. Invatati. Studiati computerul,mestesugurile, gradinaritul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului." Si numele diavolului este Alzheimer.

4. Savurati lucrurile simple.

5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.

6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti mai departe. Singura persoana care ne insoteste toata viata, suntem NOI INSINE. Fiti "VII", cat sunteti in viata.

7. Inconjurati-va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobbi-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.

8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are "hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.

9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara , dar NU unde este vina.

10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.

SI NU UITATI NICIODATA: Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea!

in mod sigur ati primit-o,o stiti...da' nu strica sa fie si aici.
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:20
la,la,la..

http://www.youtube.com/watch?v=rKgcKYTStMc
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:23
iaso, iubesc melodia asta...

si pe asta:

http://www.youtube.com/watch?v=c5IIXeR5OUI&feature=fvw
garbo_C
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:27
cerule...

iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:30
multumim iaso

pup fetele
zambila
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:33
si eu va pup....

http://www.youtube.com/watch?v=J5VQV8jTl5Q
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:38
da,ne vom putea odihni la noapte,dupa ce ne-am desfatat mintile si spiritele cu muzika de calitate...cu multumiri
LILO
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:38
sa traiti, sa fiti sanatoase si iubite....

si nu uitati ca exista o zicala:

spune-mi cu cine te insotesti,ca sa-ti spun cine esti....
iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:41
ioi iaso, ce m-ai nimerit cu melodia aia...asa-mi place
zambila
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:48
Si eu le ascult
scrichy
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:50
Asa e de o mie de ori mai frumos decat certurile de pe alte topice
scrichy
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:53
fetele...

hai sa dansam..iote,eu m-am sculat si ma unduiesc acilea pe asta...

http://www.youtube.com/watch?v=4kfTuNdku3A

iasomia
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:58
http://www.youtube.com/watch?v=t6Lp4w8wyy0&NR=1&feature=fvwp
asta e melodia mea de suflet
scrichy
Postat pe 25 Octombrie 2009 22:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? 28 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32
imi e frica sa ma mut cu ea 22 De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? 8 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25
fericire 91 De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53
Cum scap de albine 5 De la: Ciresica 21 August 2011 08:14
Setari Cookie-uri