bre, dalimio, o fi ea serioasa treaba aia cu votarea, nu zic nu, dar la altii, mami, nu in eterna si pitoreasca Romanie. Sa nu foloseasca votul in alb? Ma faci sa rad! De parca daca ma duc sa votez, nu isi gasesc oricum destule alte "voturi in alb"... Si cat mai exista paulime in romania, care sa voteze dupa cum primeste sacosica aia cu ulei, faina, bere si mici, stai linistita ca oricum votul tau nu va valora nici cat o ceapa degerata. Solutia? Numai pamantul ne mai scapa de astia. Mi s-a facut pielea de gaina... cica "cine urmeaza?"... Din pacate inca vreo 20 de ani cel putin vor urma tot astia. Brucan, saracul, odihneasca-se in pace!... | ||
ready_vivus Postat pe 27 Octombrie 2009 06:01 |
||
---|---|---|
asa vivache, da-le la oase... i-auzi, bre, cica cele mai multe medicamente intrate in romania de vreun an juma' incoace sunt pentru tratarea sistemului nervos... acuma, lumea o sa creada ca suntem o tzara de stresati, de dam si p-afara... da' nu-i asa... romanu-i jemanfishist, il doare-n basca... numa ca medicamentele alea-s scumpe-n draci, iar efectu' e mai mult decat discutabil... cine sa zica dac-au avut efect sau nu, cand e greu sa definesti unde-ncep bolile psihice... ma rog, in afara cazurilor evidente... |
||
zambil Postat pe 27 Octombrie 2009 08:17 |
||
ready, nici in 100 de ani.nu o sa ajungem la un grad de civilizatie cat de cat...e prea tare inradacinata nesimtirea in genele care este.. zambilu' tati..ma uitai la oprescu,e trist rau...oare ce-l mana pe el in lupta...? interesele...deh... |
||
|
||
iasomia Postat pe 27 Octombrie 2009 08:42 |
||
e he, nea zambile, cui dreaq sa le mai dam la oase? Nu vezi ca nici nu-i mai atingi in nesimtirea lor imensa? Astia nu se invata minte daca nu le pui macar un kalashnikov asa, de samanta, in coaste. Si cum rumanul e mare consumator de polenta mioritica, ce, se stie, explodeaza intotdeauna cu intarziere, va mai dura pana cand se vor gasi aia care sa ii invete minte. De fapt pe asta cred ca se si bazeaza indivizii aia de sus. Iote, am putea spune ca explozia mamaligii a avut o anumita ciclicitate. Prin 1907, apoi se zice ca in 1944 (lasand la o parte amestecul maicii sovietice) si pe urma prin 1989... Deci astia de acum stiu ca va mai dura ceva vreme pana se va rascula iar gugulanul... Pana atunci noi "ne facem datoria cetateneasca", ca vorba aia, "cum sa nu mergi la vot, ce fel de cetatean esti tu??? ". Pana acum vreo 3 ani gandeam si eu asa. De atunci insa cred ca am mai crescut un pic... Mami iaso, spun unii ca noi ne lamentam si nu facem nimic altceva decat sa stam pe margine. Ba uite ca multi facem cate ceva, la nivelul la care putem fiecare... Dar, cum spuneai, la ce nivel de nesimtire s-a perpetuat de ceva ani buni incoace, numai schimbul a cateva generatii va mai putea remedia ceva. Cei mai multi insa isi baga picioarele si pleaca unde vad cu ochii, in lumea larga, unde oricum sunt tratati omeneste si nu li se spune zi de zi, ca la noi, cat sunt de prosti. |
||
ready_vivus Postat pe 27 Octombrie 2009 09:11 |
||
Zici ca trebuie sa se schimbe ceva generatii, ready??? Daca din ai buni pleaca care n-au chef sa astepte schimbarea pt nepotii lor si raman cei care-s mai optimisti( in contextu' asta optimismu' deja e defect) ...cam putintei pt toate schimbarile. Iar la ce modele are tineretul...greu. |
||
bluelight Postat pe 27 Octombrie 2009 09:24 |
||
ready,trebuie doar ca cei ce primesc plasuca cu dar sa le ia si sa puna unde trebuie,nu unde i se cere...au prostit destul imbuibatii,dar cred ca ce-i carora le-au strapuns osul nu mai au toti ceata pe lunete. | ||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 09:25 |
||
mai, eu bag de seama ca ne lipseste un bin laden, ceva | ||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 09:28 |
||
Sunt optimista incurabila si inca mai sper ca va fi bine si la noi...simt ca ceva se va schimba...in '89,la spectacolul transmis la sala Palatului,am simtit in vocea solistilor un patos enorm,iar acum simt ca lumea nu mai rezista. | ||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 09:29 |
||
dalimi, din pacate, cei care iau plasuta INCA sunt, in marea lor majoritate, cu ceatza pe lunete. Adevarul e ca romanul dintotdeauna s-a invatat sa fie dus cu turma, sa fie condus, sa i se spuna ce trebuie sa faca. A preferat asta, fiind mai comod decat sa isi puna mintea la contributie. Daca azi a avut o coaja de paine pe masa, a fost bine. Maine... va vedea el ce are de facut si de unde va capata o alta coaja... Inclusiv sistemul de invatamant prelucreaza creierele copiilor in acest sens. In loc sa ii puna sa gandeasca, li se da mura in gura, dictari si materii total inutile pentru dezvoltarea ulterioara si necesitatile pe care le vor avea cand vor creste mari. Normal, spalarea asta de creiere e foarte convenabila celor de la nivel inalt. Uitati-va numai cat de 'teligenti sunt marea majoritate a parlamentarilor. Nu-s in stare nici macar sa lege doua cuvinte. Bineinteles ca le convine ca prostimea sa nu comenteze si actioneaza in acest sens asupra mintilor paulimii, inca din etapa de invatamant prescolar... |
||
ready_vivus Postat pe 27 Octombrie 2009 09:33 |
||
dalimi, normal ca va fi bine si la noi. Din pacate insa, eu unul sunt din ce in ce mai convins ca ori nu voi apuca zilele alea, ori va fi prea tarziu pentru a ma mai bucura de binele ala... | ||
ready_vivus Postat pe 27 Octombrie 2009 09:35 |
||
ready, stiam eu ca ai cateva sute de ani...da' nici chiar asa si apoi, mie nu mi se par ca altii ar fi mai isteti decat noi poate doar conducatorii lor sunt cu mai mult bun simt |
||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 09:39 |
||
ready,inclusiv taranii s-au saturat de minciuni,caci ajutoarele dupa ce ca sunt mici,nici nu se dau,iar platile pentru lucrari sunt foate mari...agricultura e o loterie.Indiferent ca stai in oras sau la tara,lipsurile si greutatile sunt aceleasi. | ||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 09:46 |
||
zambilici, conducatorii altora nu-s mai cu bun simt ci cu frica de alegatori si de justitie dalimi, tare as vrea sa vad pe unul din cei de care zici tu ca nu voteaza cu alde geoana sau basescu... de vreo doua decenii tot asta spunem, ca nu mai putem fi pacaliti, ca nu mai merge cu cioara vopsita... Iote ca la fiecare 4 ani (si mai nou la 5) parca obligatia cetateneasca de capatai este sa infirmam cele de mai sus. |
||
ready_vivus Postat pe 27 Octombrie 2009 09:53 |
||
ei, si la noi sunt legi,dar cum justitia e impartiala si echidistanta... | ||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 09:56 |
||
cunosc cativa care si-au schimbat parerea,pentru ca s-au saturat sa traiasca mai rau ca pe timpul lui ceasca...cine ii intreaba, spun ca inca nu stiu daca merg sa puna destiu,dar intre prieteni altele sunt optiunile. | ||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 10:06 |
||
optiuni ma faci sa rad...ca si mascaricii de la televizor, de altfel |
||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 10:09 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-27 10:09:33optiunipoate,dar se intampla cam ce era pana la decimarea din decembrie '89. |
||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 10:18 |
||
mai, lumea imi pare multumita, nu a iesit nimeni in stada hotarat pana acum! si aia cu grevele lor tot mascarici sunt...ies in strada, si nici nu stiu pentru ce mda, dimineata am vazut un boschetar descult prin ploaie offf, cum de numai io vad din astea? |
||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 10:23 |
||
De la: zambila, la data 2009-10-27 10:23:21mai, lumea imi pare multumita, nu a iesit nimeni in stada hotarat pana acum!stiind ce a fost in '89,multora le e teama,mai ales ca e mai ca atunci...trebuie o scanteie si cine stie?! |
||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 10:41 |
||
da da, o scanteie sub palatul parlamentului, cu tot cu bomba | ||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 10:45 |
||
se doreste sa devenim someri in masa..pt confortul paulimii ciocoiste... orice ar vrea bietul roman sa "intreprinda"pt binele lui,a familiei lui si implicit al tarii,este descurajat,dezarmat din start... ati vazut ce patesc in prezent acei nefericiti care s-au incumetat sa profeseze ca instructori independenti,pt viitorii soferi... e un exemplu.. alt exemplu ar fi descurajarea taranimii romane,.. aici toti stim cum stau lucrurile dar lasa ca ii numim agricultori pe bietii tarani, vai dar e degradant sa ii mai"intitulam" tarani...ca deh...care tara |
||
LILO Postat pe 27 Octombrie 2009 10:55 |
||
De la: LILO, la data 2009-10-27 10:55:37se doreste sa devenim someri in masa..pt confortul paulimii ciocoiste...va spun eu cum e la tara,ca acolo locuiesc,iar oamenii isi rup oasele si sanatatea pe camp si de multe ori nu scot cat investesc.Le-au promis subventii dar nu le-au dat,ca de...nu au bani decat pentru asi mari averile lor |
||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 11:31 |
||
Mediasul e un oras mort.Mai sunt doar cateva societati,dar si acelea sunt reduse...someri cat cuprinde...pensionari cersetori,copii la fel,sau oameni care din mandrie nu cer nimic dar le plangi de mila. | ||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 11:37 |
||
lasa dalimi...ca nici in bucuresti nu umbla cainii cu covrigi in coada.....or dat afara de la muulte societati ......sau au redus salariul cu 75%.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Octombrie 2009 11:40 |
||
ehe, incepe sa se simta criza... nici un parlamentar nu isi doreste someri, ca n-au nimic de castigat din asta... e grele, acum incepe criza si la noi |
||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 11:42 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-10-27 11:40:11lasa dalimi...ca nici in bucuresti nu umbla cainii cu covrigi in coada.....or dat afara de la muulte societati ......sau au redus salariul cu 75%....[/quote stiu.Peste tot la fel.Am si eu fata in capitala.Aici se iau salarii cand isi aduc aminte sefii,dar reduse. |
||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 11:42 |
||
bai,fratilor..io acuma vaz...unde-s "mai marii clipei" de pe dealul mitropoliei? is? ca nu-i vazui?ha ? ce zike?ce zike? pen ce nu-s?ca erau prezenti,alte dati,de ochii lumii,nu de dragul credintei |
||
LILO Postat pe 27 Octombrie 2009 11:44 |
||
avem oameni destepti destui,dar ajung doar refuzatii in functii | ||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 11:46 |
||
deci, avem nevoie de mai multe bombe | ||
zambila Postat pe 27 Octombrie 2009 11:48 |
||
De la: LILO, la data 2009-10-27 11:44:26bai,fratilor..io acuma vaz...unde-s "mai marii clipei" de pe dealul mitropoliei? is? ca nu-i vazui?ha ? ce zike?ce zike?Geoana si-a trimis autobuzul la Medias,iar el la Mitropolie sa jigneasca lumea,intrand inaintea tuturor...poate ajunge in varf daca atinge moastele...pacat ca le murdaresc. |
||
Dalimi Postat pe 27 Octombrie 2009 11:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... | 36 | De la: Ciresica 23 August 2011 19:28 |
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
|
||
Chestiunea zilei.. | 23567 | De la: Clm 4 Iulie 2017 15:59 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară