nu vi-i dor de cioc boc? ii pe b! | ||
LILO Postat pe 28 Octombrie 2009 21:23 |
||
---|---|---|
basescu acuzat de ong-uri de pre-frauda electorala... corect,vipera trage turta pe spuza lui,da' nu am mai auzit de nicio pozitie a ong-urilor anu' asta, in niciun caz,nashpa... |
||
iasomia Postat pe 29 Octombrie 2009 17:12 |
||
cine se opune, mami?.. ozeneurile?... | ||
|
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 18:01 |
||
tati, ceva de genu'... |
||
iasomia Postat pe 29 Octombrie 2009 18:11 |
||
ar face orice sa mai prinda un mandat,chiar si un referendum fara rost!oare de ce nu a facut asta la inceput , in 2004 ?!! acum e terminat...se agata de acest pai!!! poate ,poate mai castige 2-3 procente!! dar incapatanarea cu numirea prim-ministrului il va trage tare de tot in jos!! hai base...tai-o pe mare...am vazut de ce esti in stare!!! |
||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 18:12 |
||
super-buss, jos borcea!... |
||
iasomia Postat pe 29 Octombrie 2009 18:14 |
||
basescu presedinte... hai basescu... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 18:14 |
||
zambil...keep dreaming!!! iaso..cred ca pleaca singur ...e terminat si el!! saracu!! i-au papat banii expiratii aia!! |
||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 18:17 |
||
hai rapiduletu! ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 29 Octombrie 2009 18:19 |
||
superbe.. stii cum e?.. ca-n bancu' ala cu albu' prins de canibali... daca nu s-alege basescu, chiar ca am cojit banana... doar nu-ti inchipui ca ailalti au planu' secret de salvare a romaniei?... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 18:20 |
||
bee he hee | ||
LILO Postat pe 29 Octombrie 2009 18:21 |
||
atunci,ii rau cau rau,dar si mai rau fara rau? | ||
LILO Postat pe 29 Octombrie 2009 18:22 |
||
mami..dar de cand te-ai dat cu...farmecul vietii? | ||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 18:22 |
||
nea zambile...io sunt satul de salvamarul base si de pitzoasele udrea, eba , ritzi... am vazut ce poate gasca lui !! sa mai lase si pe altii.... ha ha ha ha !!! | ||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 18:26 |
||
maimutza... e rau cu rau, da' mai rau cu mai mult rau... cam asa se pune problema... astia, anti basestii... ia ziceti voi nene, care-i treaba de nu va place basescu, ha?... e betiv, gagicar, tupeist?.. pai atunci e clar, a castigat din start... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 18:26 |
||
daaaa...dati la "neam" beutura si sa vedeti ce votanti"onesti"veti avea si asta imi aminteste de "o tanti",inaintea alegerii primarului din urbea sa ,ca a fost f entuziasmata ca se oferea "electoratuli"mancare si bautura.. si femeia a zis si facut "eu ma duc si manc si beau de la toti!" de votat o votat,n-o votatat dar de mancat si baut tot ce o capatat |
||
LILO Postat pe 29 Octombrie 2009 18:31 |
||
lasa maimutza, ca daca nu voteaza tanti gospodina, s-o gasi cin' sa voteze si pt ea... sunt autocarele alea deja arvunite... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 18:35 |
||
nea zambile...s-a cam plictisit lumea de hahaiala!!! tara arde si el hahaie?? nicio masura anticriza!! ba mai mult acum adanceste criza prin incaptanarea lui cu numirea prim-ministrului!! apoi prea penali au fost ministrii lui!!! pogea? inginer la finante?? o gluma f.proasta!!! ritzi , udrea....varzete!! berceanu.. min. transporturilor de vreo 10 ori....cati km de autostrada? boc...o marioneta!!! dar care-s argumentele tale pro-haha??? doar ca-i gagicar si machitor?? |
||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 18:37 |
||
superbe, eu mai zisei, da' poate nu fusesi atent... eu votez cu baselu' ca ma distreaza... altfel n-as vota deloc... pe de alta parte, doar nu crezi tu serios ca tara-i in criza din cauza lu' baselu, nu?... e-n criza fiindc-au furat toti, de douaj' de ani, cu copii lor, si cu copii copiilor lor... ce vedem noi acilea, crizatii anti-basescu, e perdea de fum... a se citi: sa mai furam si noi, nu numa' astia... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 18:44 |
||
ok..tu vrei circ!!! da ...ai dreptate!! se fura de 20 de ani!! dar asta,dupa ce ne jupoaie, ne mai si rade in nas!! e chiar prea de tot!!! sa se duca invartindu-se!!! |
||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 18:49 |
||
aha, superbe... tu vrei sa fi furat la manusi albe si pantofi de lac, vaz eu... chit ca tot in tartitza goala ramai... vrei stil, nene... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 18:51 |
||
asa ...oleaca!! sa fie mai subtili! nu sa rada ...dupa ce ne-au jecmanit | ||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 18:59 |
||
gata, m-am prins.. tu vrei cu vaselina... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 19:02 |
||
tu vrei hard??? | ||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 19:05 |
||
pai cum sa nu rada, superbe, cand ne vede asa prosti?... tu n-ai rade?... cum sa las eu sa-mi traga la noada oameni fara simtzu' umorului?... m-as simti ofensat, deh... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2009 19:05 |
||
mda...pe asta mizeaza toti...e prea multa prostie in tarisoara noastra!! le dai paine si circ...si voturile curg garla!! | ||
superbus Postat pe 29 Octombrie 2009 19:12 |
||
..nea zambilule, matale votez cu base doar den destractie .. ...stai lenestit..sacuristul le stie pe tate si le "rezolva"...o inceput acu douaj de ani cu flota...asa de bine o rezolvat problema, de nu o mai repereaza nima..... ...mai facu si o tagareta II (arme contra �ag�ri ASOSS)...il introdusa pe fratelo mirciulica la baiet buni din energie.. o casuta in Mihaileanu ...afaceri cu alde cocos si casuneanu - regii asfaltului...afaceri cu luxten.....mai facu o rapire in Irak...o eliberare haisama, dublata de o reunire a fameliei (ca doar nu era sa lase copchii fara tata)....niste vanzari anterioare..niste succesuri...niste 30% actiuni pe numele fratelului mirciulica la firma de armament si munitie.... ...incalcarea constitutiei este cel mai scurt drum spre dictatura.... |
||
daria_ Postat pe 30 Octombrie 2009 01:33 |
||
petanco...da' ce mami, dictatura-i sperietoare?... sa nu uitam ca fiecare mandat in romanica, din 90 incoace, a fost o dictatura pe termen scurt... cum venea unu' la cotroceni, cum ii schimba pe toti in administratie, pana la secretare si soferi... nu-i prea democratic, este?... | ||
zambil Postat pe 30 Octombrie 2009 07:49 |
||
ca sa nu mai spunem si de controlul asupra guvernelor... | ||
ready_vivus Postat pe 30 Octombrie 2009 07:57 |
||
corect... | ||
zambil Postat pe 30 Octombrie 2009 07:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
paranormal | 709 | De la: sandy_bell 29 Mai 2015 20:10 |
|
||
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
neitegrare in colectiv | 27 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 17:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară