iete democratie romaneasca... parlamentu' respinge 10 din ministri propusi de croitoru'... credeti ca sunt altii mai buni care-asteapta la coada?... nu nene, baza de selectie i-aceeasi... da' noi ne jucam de-a sicaneala, sa scoatem tara din criza... ii doare-n mandat pe alde parlamentari de tara, ei au alte treburi mai importante... | ||
zambil Postat pe 30 Octombrie 2009 08:12 |
||
---|---|---|
las' ca-i bine, ca doar prezidentialele bat la usa... cand or trece aia propusii, abia astept sa vad care or fi plocoanele primite de "majoritarii" din parlament. da' ce puii mei, criza e la altii, nu la noi. altii sa isi bata capul cu ea, noi avem interese mult mai presus |
||
ready_vivus Postat pe 30 Octombrie 2009 08:27 |
||
dap... mare courva politica asta,ma uitam ieri la ei ...nici macar nu ma mai scarbesc... in schimb,mi s-a stricat televizoru' din camera mea...ioi,ce bine a fost... |
||
|
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 08:29 |
||
he he, mami iaso, ce bine-i aici ca nu ii vad neam pe la televizor! si cand am chef sa ma uit la stiri, exista un cnn, un bbc sau newsasia. daca am chef de divertisment, bag un asiafoodchanel tv, baga aia niste chestii de mancatorii, de sta matzu-n coada (ca sa ma pun bine si cu damele care iubesc matzele ) da' din pacate sejurul mi se cam gata... mai vreo saptamana si ajung iar in preajma dambovitei, cibinului et co... |
||
ready_vivus Postat pe 30 Octombrie 2009 08:33 |
||
hai sa va dau un exemplu care ne doare pe mai toti... autostrazile... orice autostrada poate fi construita in patru ani, dar... anu' unu... un nou guvern negociaza pe sub masa cine sa castige licitatia... apoi se scoate documentatia de licitatie, croita exact pe masura fericitului ales, care si castiga... competitia, care si ea a cotizat, pe ici, pe colo, contesta-n justitie... atribuirea se amana... anu doi... alte spagi prin justitie, castigatoru' este confirmat... acuma castigatoru' incepe fitzele, ca documentatia tehnica nu-i corect intocmita, ca are cantitati mult mai mari care n-au fost luate-n calcul.. doar trebe si el sa-si recupereze banii din comisioane... anu trei... apar aia de la cultura, mediu, proprietari de terenuri picati din cer, de obicei rude cu mai marii din administratie.. alte piedici si contestatii, ca trebe sa manance si gura lor o painica... anu' patru... se incep oaresce sapaturi, da' ploua, ninge, e prea mult soare... anu cinci... se alege un nou guvern.. se anuleaza licitatia, pe motive de procedura... se negociaza cu alti alesi ai sortii comisioanele.. fiecare cu amicii lui... si tot asa, procesu se reia... |
||
zambil Postat pe 30 Octombrie 2009 08:38 |
||
ready, e f misto fara tv. bine,ca as fi putut sa ma duc la copii,la babuta si sa-i vaduvesc,da' sunt fata finuta,ca sa zic asa... zambilu', esti incruntat sufletel? te calcara fetele pe picioare azi-noapte?... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 08:45 |
||
he he... mosh-mosh, da' nu crez io ca s-a lasat el asa, calcat in picere! cre' ca nici ciolanele nu-l mai dor amu |
||
ready_vivus Postat pe 30 Octombrie 2009 08:48 |
||
cert e ca nu i-a priit,asta-i foarte bine.... manca-i-as guritza lui... da' acum drept ii...mai vorbim si serios,ca doar suntem la chestiune... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 08:51 |
||
bre mami, eu asa rad, de felu' meu, mai incruntat... | ||
zambil Postat pe 30 Octombrie 2009 08:52 |
||
zambilu' daca nu stiu eu,atunci cine? da' o bagai asa la plezneala,ca sa vii in fustele mele nitel... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 08:53 |
||
haz de necaz, tati... vorba aia, "o tara trista, plina de umor!" ca nicaieri in lumea asta nu mai vezi oameni atat de grabiti si stresati pe strada, imbranceli, injuraturi, cafteli, tziganeli ca la usa cortului, inclusiv sau mai ales la nivel "inalt"... |
||
ready_vivus Postat pe 30 Octombrie 2009 08:59 |
||
ma uit la astia.. oare de ce draq peste tot in lume sunt doi-trei candidati,si la noi e ditamai gascoiu'? oprescu,vadi,becali...papagali pusi sa serveasca anumite interese,chestia cu "da voturile nu stiu cui,pe urma"este o aiureala... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 09:01 |
||
iaso, acum ceva ani, in state, candidau 2...si una lume il stia doar pe bush | ||
zambila Postat pe 30 Octombrie 2009 09:04 |
||
mda... e mare cashcavalu' asta electoral... se deconteaza multe facturi pe neve |
||
ready_vivus Postat pe 30 Octombrie 2009 09:05 |
||
auzi neneaca... cica pandemia a ajuns in romania,de-acu'... bagati tarie ehe,he,he... auzi la babuta mea: imi faci si mie o tuica fiarta? sa nu ma molipsesc... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 09:08 |
||
zambilu' apropos ! este incredibil,facura centura aia la gherla si pocnii a doua zi... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 09:11 |
||
mami, cica prin canada e nebunie mare cu vaccinul asta... vor sa il faca obligatoriu si parintii vor sa nu isi mai trimita copiii la scoli in semn de protest. cica unul din efectele benefice ale vaccinului aluia este ca... nu are nici o influenta asupra virusului. unul din efectele malefice este ca poate provoca autismul. |
||
ready_vivus Postat pe 30 Octombrie 2009 09:12 |
||
auzi chestiune: fotbalistii nu mai au voie sa scuipe in timpul meciului....ioi,i-a distrus... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 09:14 |
||
sadici nene, sadici!! | ||
zambila Postat pe 30 Octombrie 2009 09:16 |
||
zambil, ai dreptate cu autostrazile, chiar daca se declara castigatorul licitatiei, celelalte firme participante fac contestatii peste contestatii numai asa de-ai draq ca sa le puna betze in roate astora, ca sunt constienti ca nu se mai poate face ceva. iaso, centura din brasov a crapat la o saptamana dupa ce au dat-o sub trafic |
||
nelly05 Postat pe 30 Octombrie 2009 09:24 |
||
astia s-au tampit,anunta din ora in ora: starea actorului ghe. dinica din ce in ce mai grava. parca ar fi niste corbi.. nu i-ar fi placut deloc maestrului nostru asta. un om de afaceri din bacau hotareste sa se sinucida,ce face? il suna pe feciorul lui si se impusca in cap in timp ce vorbeste cu el la telefon,cica mai voia sa-i auda o data vocea. fereasca sfantu' pe toata lumea. astazi dansez pt tine,ar fi cazul sa se care acasa tania budi...zic eu... etc. |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2009 16:57 |
||
....chestiunea zalei: blonda di la drept vra s� desf�oare o campanie publicitar� �n metroaele din Roma �i Milano... "Partener este firma JC Decaux, aceea�i care a primit 35.880 de euro pentru afi�ele postate �n 18 loca�ii timp de o s�pt�m�n� la Paris, �n celebra ac�iune "Rom�nia � the land of choice". Campania de panotaj este programat� exact �n perioada electoral� pentru referendum �i preziden�iale (Roma � 9-22 noiembrie) �i pentru turul doi (23 noiembrie-6 decembrie). Datele acestui nou contract par s� arate c� Udrea mai vrea o nou� comisie de anchet� parlamentar�. La fel cum spune pre�edintele Traian B�sescu �n afi�ele electorale: "De ce le e fric� nu scap�". |
||
daria_ Postat pe 31 Octombrie 2009 00:18 |
||
..ce o dai mata, bre zambilule, cotita...io it zasai de afaceri curat murdare si meta vezusi doara dectatura... ...io zac ca e deferenta mare intre a schimba o sacretara (chestie da gusturi: unu o vra blonda..altu breuneta..unu grasa...altu slaba) si chiar a o aduse di la Cluj si a incalca o constetutie... ...ce pui, bre, samnul egal ca e cam oabla chesteunea si prezenta unflaturi? |
||
daria_ Postat pe 31 Octombrie 2009 00:24 |
||
dariuto, m-ai zapacit cu postarea asta pt zambilu',din ce zona ai zis ca esti? chestiune. crez ca sunt cainii in calduri,40 de caini am numarat astazi in cartier in nici o juma' de ora... nu mi-e frica,ca vorba ceea..ma ling cainii de zici ca sunt OS,da' strangeam nitel din popou...ehe,he,he...cand treceam printre ei.. nashpa,oameni buni...pe trotuare masini si caini...lupta pt supravietuire,neneaca... |
||
iasomia Postat pe 31 Octombrie 2009 20:29 |
||
vorbesc acum cu nepoata-mea in state,e la munca...sunt costumati,ipod touch ala sa traiasca... ea e spider woman...ne-am dat naibii,ma gandeam eu cand o leganam ca o sa ajunga candva..in state,imbracata in paianjen? ioi,mama care m-ai facut... |
||
iasomia Postat pe 31 Octombrie 2009 22:24 |
||
De la: zambil, la data 2009-10-30 08:12:01iete democratie romaneasca... parlamentu' respinge 10 din ministri propusi de croitoru'... credeti ca sunt altii mai buni care-asteapta la coada?... nu nene, baza de selectie i-aceeasi... da' noi ne jucam de-a sicaneala, sa scoatem tara din criza... ii doare-n mandat pe alde parlamentari de tara, ei au alte treburi mai importante... da hahaici de ce-l respinge pe neamt? si se imbatoseaza aiurea sa puna el prim-ministru??? mare mafiot... stie ca zboara... de aia... atata mai poate sa faca si el...e ultimul zvac!!! |
||
superbus Postat pe 1 Noiembrie 2009 14:02 |
||
superbu' acu' tu crezi ca iohannis chiar o sa ajunga prim-ministru?mai ales dupa ce s-a scapat crinu' si a spus ca l-ar pune pe patriciu la conducerea executivului.. sau geoana? iohannis a fost scos la inaintare pt ca este considerat un om fara pata,desi, in opinia mea are secretu' lui murdar,altfel nu se lasa folosit de gasca... am mai spus-o: de ce nu s-au unit toti sa-l sustina pe iohannis pt presedentie?ha? chestiunile sunt complicate,complicate rau... |
||
iasomia Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:00 |
||
mami...ma deranjeaza caposenia hahaitului...atata tot!! vede ca e pe duca...cu tot pdl-ul lui .... prefera sa puna o marioneta si sa tina tara in criza politica... decat sa o taie pe mare... ca presedentia e o palarie prea mare pt el!! cat despre neamt .. nu stiu ce e cu el... ce manarii or fi prin culise... dar daca e sustinut de o majoritate.... apoi base sa isi vada lungul nasului!! hai Dinamoooo!! |
||
superbus Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:11 |
||
mami...ma deranjeaza caposenia hahaitului...atata tot!! vede ca e pe duca...cu tot pdl-ul lui .... prefera sa puna o marioneta si sa tina tara in criza politica... decat sa o taie pe mare... ca presedentia e o palarie prea mare pt el!! cat despre neamt .. nu stiu ce e cu el... ce manarii or fi prin culise... dar daca e sustinut de o majoritate.... apoi base sa isi vada lungul nasului!! hai Dinamoooo!! |
||
superbus Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:11 |
||
sorry .. nu stiu de ce s-a postat dublu!!! | ||
superbus Postat pe 1 Noiembrie 2009 18:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un om cu doua fete UN OM RECHIN CU DOUA FETE .DELFIN SI RECHIN? | 106 | De la: laura30 31 Octombrie 2011 21:39 |
Sa ma ajute si pe mine cineva :D | 27 | De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15 |
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
|
||
fata blonda cu ochi albastri | 7 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33 |
Carciuma din vechime | 1085 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară