Chestiunea zilei..

mai, runceanca biata de ea o murit asa cum o murit..o mai dezgropat mortii si ala de-o ucis-o cu declaratiile la mamarutza....acuma e dezbatuta si pe otv....oooof.....
tutankhamon
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:27
..de ce nu o lasa in pace dupa atatia ani?
..sa o caute in continuare pe elodia...
daria_
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:37
mai...anul asta si-a terminat pedeapsa cremenalul....
tutankhamon
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:38
..io nu as fi renuntat la pedeapsa cu moartea, ca unele state amerecane sinomoara cremenalii....
daria_
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:41
..o abolit pedeapsa cu moartea nea Nelu cotrocelu cand o vezut ca au murit impuscata....cica aveau da gand damonstranta pasnici sa omoare toata famelia ceausetilor + un bobu...postelnicu.ion teleaga & compani.....pantru genocid si subminarea economiei natonale....

...pai, acu sa vina...ca nu izista gloanta suficente pentru tot care subnineaza si ne genocid prin lipsuri....
daria_
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:46
...in '89 murira aia ca prostii..crezura ca scapa de unu care nu raspecta constitutiunea si el le stie pa tate, ca sa sa trezasca dupa douajdeani cu altul care este si mai dastept...

...scapara de unu cu una si veni amu unu cu 3-4... (udrea, kovaci, ritzi, roberta....)...

....scapara de marea adunare nationala care era intrabata : este ca pemantul e patrat? si dansa zacea- DA...si acu vrem sa ne intoarcem la ea...ba ii mai creticam si pe cei care-s impotriva...

...vai de capu nost ca nu avem habar ce vrem...lasa ca as unii care stiu ce vor sa pentru noi...
daria_
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:54
De la: zambil, la data 2009-11-01 23:04:08ia sa va fericesc eu c-un filmuletz, asa, ca de halouin... sa dormiti bine la noapte...

http://www.youtube.com/watch?v=_WlueciSsKg

ce face vodca din artist, nene...

zambilu'

no comment!

esti tare,tati...ca intotdeauna...

se accepta copy ca fu pe pagina cealalta..
iasomia
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:24
tuta,daria..

nu pot sa inteleg apetenta asta pt morbid a romanului,de fapt,poate gresesc.. ne-am invatat sa judecam romanu' dupa ce dau frustratii la tv.
mare greseala.

dap..
au audienta,dar sa fim seriosi, doar pleava sta pe asa ceva non-stop.
iasomia
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:27
iasomico... stii tu cum e cu sondajele alea de audienta.. ei dau tampenii frustrate, ei se sondeaza de succesuri...

da' doua-trei plevusti adevarate tot se gasesc sa caste gura, e drept...
zambil
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:32
si intrarea asta cu bocanci in viata unor oameni, este incalificabila,a unor oameni care au insemnat ceva pt cultura noastra.

citeam despre dinica:

streptococul auriu si candida l-au invadat.

numai suturi in bombeu le-as da celor care se exprima asa, cand este vorba despre asa o valoare imensa umana.

zambilu'.

aia au deranj la scufita,spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti,am mai spus-o..
trist ,dar adevarat.
ma rog,trist la ei acolo...

iasomia
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:41
neata! iar e luni?
alexal
Postat pe 2 Noiembrie 2009 09:52
'neata alex..

o saptamana buna...
iasomia
Postat pe 2 Noiembrie 2009 10:05
...spunea videanu la tv.ca treaba mere bine si de la anu o sa iesim din creza ....
..oare in ce tara traieste, ca in romanica nu sa vede.....

...e ca in bancul ala cu contabili: Doi contabili mergand spre casa vad un rahat pe trotuar.
- Daca il mananci iti dau un milion, zice primul.
Acesta il mananca, dar mergand mai vede unul si zice:
- Daca il mananci si tu iti dau un milion.
Primul contabil mananca si el. Pe drum au mancat fiecare cate zece rahati si la despartire unul zice:
- Am mancat atata rahat si suntem fiecare la banii lui. Ce folos?
Celalalt raspunde:
- Da, dar am avut rulaj de douazeci de milioane!

...asa am avut si noi "rulaj"
daria_
Postat pe 2 Noiembrie 2009 20:44
ce mai dezbate senatu' romaniei...

protejarea ciorii de semanatura... hai ca ne-am dat dreacu'...
zambil
Postat pe 2 Noiembrie 2009 20:51
adeca cum s-o protejeaza?

i trage un prezervativ pe pix?!
preciouss
Postat pe 2 Noiembrie 2009 20:54
LILO
Postat pe 2 Noiembrie 2009 20:56
bre rozatoareo, bre rasisto... de paseri e vorba, bre... ia du-te tu si le-arata la aia cum sta treaba cu pixu' ciorii de semanatura.. sau poate tu citisi semnatura?...
zambil
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:07
bine nea zambile...cum zici matale...
rasista,nazista,comunista,parashutista,and so one...
la acreala asta,decat ciorile ti-or mai tine companie...
preciouss
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:20
alea,rontaitoareo...CRA CRA CRA
LILO
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:23
maimutza, tu ce faci acilea, vorbesti limbi streine?...
zambil
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:25
complet straineze parol...
LILO
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:27
gata, m-am prins... ai vazut ca m-a lasat veveritza si te bagasi sa-mi tii de urat...
zambil
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:28
ti-as tine de urat,nea zambile...parol...da mi-i somn,ca vad in picatzele...si nici nu ma simtesc din aceia care vorbesc in straineza...
LILO
Postat pe 2 Noiembrie 2009 21:31
iaso, ai nimerit-o cu marele licurici, ala...

prin mediile de la 2 si-o litra asa se vorbeste, ca deja is cartile facute...cica iese raraitu', doamne apara si pazeste...

nu ca ailalti ar fii mai cu chichirez...
wife_de_zmeu
Postat pe 2 Noiembrie 2009 23:13
wife,

dap
cam asa arata treaba,a fost in state,omu' lor deh...

hai sa va zic chestiunea mea:

ieri m-am dus la farmacie sa-mi iau zantagu',ma pomesc cu farmacista ca zice:
-imi vine sa te pup!
dupa nu stiu cate ore esti prima care imi cere"un ulcer",pana acum am dat numai masti,antibiotioce,anti-gripale...este incredil am vandut cat in doua luni.

romanu' e ipohondru rau,neaneaca...
iar astia din media baga spaima in populatie ca la balamuc.
ce interese or mai fi?da' cine isi bate capul?
ca doar avuram si aviara aia...la plesneala
racim ..ca no..s-a facut frig afara.
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:02
iaso, la aviara aia au fo' enterese, mamicule...aveau baietii comisioane de la vandutu' vaccinurilor, a mastilor, de-alea

plus ca daca imi aduc aminte bine, ii mai si desplateau pe aia de le kilareau gastele de prin batatura

si iara, daca imi aduc io bine aminte, parca nicio analiza nu a fo' concludenta ca orataniile aveau gripa...da' mere bine un zvon d-asta, sa mai iasa romanu' din amorteala, ca prea sta numai la tivi, sa caste ochii amboulea

acu' e fumigena cu porcina, intre timp, iar cresc utilitatile, da' cine mai sta sa bage de seama ?
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:23
ca incepusem sa-i povestesc lu' zambilu' la lumea ,acolo..

au dat astia in libertatea un preot tinerel,care a avut o poveste de mare amor cu un tip.
au aia casete cu partide de amor fierbinte,in fine..
m-au scarbit total,aratau o poza in care preotul respectiv sfintea apa la patriarhie.
titlu:

cu mana care sfinteste apa,s-a masturbat.

ce au mai astia din presa?
in opinia mea, au cazut rau de tot in derizoriu...bleah...
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:35
wife,

aviara a fost un mare rahatel,ca si vaca nebuna de altfel...
iasomia
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:37
pai nah...tre' sa-si vanda si ei fitzuica

de parca e singuru care face o manuela

ce ? cand ne ducem la macelarie, stim sigur ca nenii aia s-au spalat pe maini ?

dap, acu' trag tare cu porcina...

io nu stiu de unde dreaq apar toate chestiile astea...iar o sa zici ca dau in paranoia si vad conspiratii...da' porcina asta aparu prima data in mexic, taman mexicu' ala care are granita cu sua, he, he...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Noiembrie 2009 09:41
....dupe cate mai tiu minte, aviara a aparut pi la noi ca o nacesitate de a termina cu fermele de pasareturi ale lu Nastasa...cica nu mai pridideau sa-i numere ouale ...

...da vaccineli s-o ocupat Flutur...firmele lu Cocosel le-or fost atrebuite spalaturile cu apa chioara a sosalelor patrei (ca tat nu aveu bani sa le repare ) - cica n-or aveut temp sa faca lecitatiune ca lumea....

...or fost asasinate orataniile teranilor (la uni cosul zalnic era doar painea, ceapa si un oulet) si le-or dat mai nemic pa ele, dar la aia de aveau ralatii nu o fost aviara...

...ex: la Cetate or omorat tate orataniile den curt, da nu s-or atens de ferma de curcani motat ai "marelui" poeata Denescu.....
daria_
Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Destin 9 De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
AFACERI 1 De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
Setari Cookie-uri