hai, ca ma dedesi pe spate cu toate informatiili astea, Daria! | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:06 |
||
---|---|---|
Buna tuturor si sa aveti o zi placuta! | ||
florin_c76 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:09 |
||
wife, bine ca nu stim,fetita..ca nu am mai manca nimic.. daria, ioi,ce mai alergau aia gainile... sister, haidi bre iubirea mea...ca m-ai dat cu rotitele in sus, cand am vazut ce remarca ai facut nu pot sa cred asa ceva... florin, o zi placuta si tie... |
||
|
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:13 |
||
Iasomie frumoasa,la care remarca te refereai, iubito? Ca facui mai multe toate la fel de aiurea, pentru unii... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:21 |
||
sorela, aia cu datu' pe spate,ai fost delicioasa....rad cu lacrimi.... tu nu vorbesti aiureli,altfel nu stateam eu atat la relatia cu Dumnezeu, ca sa te cunosc mai bine. hai ca vine frigu' si ne bagam la naica,iar... |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:24 |
||
Mai, cum ati auzit de ouale (gainilor) lui Nastase, cum va dati pe spate.Parca n-au si altii ferme de pasari si cocosei. | ||
Ioana007 Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:28 |
||
fratelo, iote...mi-a venit familia in vizita... ce zici mami de pasari si de cocosei? adevarul este ca nastase atunci cu: le sugerez sa vina sa-mi numere ouale...ne-a lasat masca...ehe,he,he... un domn,deh... |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:31 |
||
dap...si cand le-a invitat pe nevestele jurnalistilor sa ii testeze virilitatea mare om, mare caracter...aferim !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 13:56 |
||
numai un frustrat poate avea asemenea reactii publice din inaltul functiei... si cand te gandesti ca noua ne plac mistocarii,da' nu d-astia.. il chemara pe cercel la parlament pt audieri..probabil pt gripa asta,no..hai ca ne-am linistit... |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:11 |
||
...iaso, las' ca pe nastase il lingea bine micu' titulescu...crez ca il cautase deja de oo... ce scarba mi-e de ponta asta, nu ai tu idee... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:13 |
||
dap.. alunecos si libidinos... cercel isi dadu demisia,l-au certat mai marii pt ca iesea prea mult pe tv..si a bagat panica in populatie.... |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:28 |
||
hehehe...tara de nebuni, iaso... stii proverbu' ala chinez..."in gura inchisa nu intra muste" |
||
wife_de_zmeu Postat pe 3 Noiembrie 2009 14:29 |
||
...iasomico, l-o dat afara dupe ce o zas, cica (ca nu am urmerit ca am remas in urma cu culturalizarea) o aparut asara la antene si o declarat ca nu avem navoie da vaccin din strainataturi (cum o zas Videanu)ca e bun sa ala de-l facem noi la institutul Cantacuzino... cica este de o calitate mai buna decat la vaccinul senzorin (ala de emport) si necesita doar o sangura doza, nu ca la aia minim doua.... ....cica nenea ala de e menistru la industrii si mare menistru al senetatii vroia sa cumpere vaccin din afara, la un pret mai mare de 10 ori...da premeam vaccinul dupe ce sa termena gripa, ca ne-o luara alt inainte si era arvunita productia..... ...unu Hoara (preten in succesuri cu Mantoc da la Gorj si Ritzi da la Hunedoara), cica o sa avem sacretar da stat politic...tulai doamne...noi avem porcina pa cap si avem atat menistru, cat si secretar de stat la senetate, habarnisti.... |
||
daria_ Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:31 |
||
...eu l-am auzt pa cercel vorbind si aratand pe un post (nu mai stiu unde) un grafec si zacea ca noi suntem la baza, unde este doara inceputul, da, daca ne strofocam nital, putem ajunge la varf... ..zacea ca nu e nevoie sa ne vaccinam tot, ca nu izista o asemenea tampenie...asa ca nu vaz unde ne baga in sperieti... |
||
daria_ Postat pe 3 Noiembrie 2009 15:38 |
||
no, s-a declarat pandemie..hai ca am pus-o... gripa si politica,sa moara bibi...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 3 Noiembrie 2009 17:11 |
||
'morning ia luati d-acilea...sa nu mai bag toata stirea http://www.traianbasescu.org/ ioi, ne-am dat dreaq...tre' sa stam cu masca pe figura... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 08:44 |
||
wau....asta da stire...wife... sa stii ca ai dreptate....masca pe figura |
||
l_flory Postat pe 4 Noiembrie 2009 09:03 |
||
basescu reales.. hai basescu... he,he,he... bre, da' porcina nu tot basescu a adus-o?... |
||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 11:31 |
||
dau astia cu paranoia in noi...parca vad mashcatii deghizati in cosmonauti, cum ne iau d-o aripa si ne baga-n tomberon dap, zambile...orden de la marele licurici... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 11:31 |
||
iote la catzavenci... http://www.catavencu.ro/foto/academia_catavencu_4_noiembrie_2009-12453.html hai ca-s tari, chit ca i-a manjit politicu' si p-astia... |
||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 11:34 |
||
..nea zambilule, nu marinelu o adus porcina, bre.....nu-l auzas cand zasa ca da tot e divina Iliescu? ...politichie e tat amu...daca nu ar hi, cum am mai videa noi mistoace daspra politiceni? |
||
daria_ Postat pe 4 Noiembrie 2009 12:40 |
||
...chesteunea zalei este ca io inched tembelezorul ...pa tate programurile dau enterveul lui pogea (ala de o fost menestru de fenante in boc 1, este acuma in asta enteremar boc 2 si iste propus si acum in boc 3 )care sa plange ca nu avem boget..... ...bai, pogeo-hogeo, uitas, teticule, ca anul tracut fusasi tat menistru si termenas bogetul de fecut abia in febroarie... ...daca-mi dai cu bancul: o durat pana s-o fecut pentru ca or durat tratativele pentru coalitae....si amu n-or aveut temp ca l-or enteremat psd-isti si pl-listi....i-o it spon ca treboia fecut pana pe 15 octombre (ase cum scree in lege) si atunci nu cazusa governul la motaune... ..si iara ne iau astia de fraieri...pai daca nu s-o fecut executaia bogetara pe anu veetor, den punct de vedere legal, nu entra in fonctie fostul si apoi sa face rectificarea bogetara? s-a schembat legislatia fenanciara si noi n-am aflat ...parca anu asta o entrat ala de pe 2008 si s-o modefecat, inclusiv cu adaugarea a 4 menestere... |
||
daria_ Postat pe 4 Noiembrie 2009 13:56 |
||
...bei, ce destractae in parlament ...premerul desemnat de marinel raspunsa la cretecele cu poezele... ...astia s-or delit? ...hai sa-i begam pa garbo la lumea cuvintelor noastre ...asta lua zorul marinelului cu poezelele...doar ca ala, dupe ce spusa versurile la emiseunea de hahait, plange pe mormantul manesi care n-o murit tulai doamne.... |
||
daria_ Postat pe 4 Noiembrie 2009 14:06 |
||
..goagal "B�sescu recit� o poezie scris� de el, la show-ul Divertis de la Pro TV" | ||
daria_ Postat pe 4 Noiembrie 2009 14:08 |
||
ia gura dario,ca ma lamurii,fii atenta acilea,din surse: 1 bazac i-a promis lu' cercel ca il face ministru sanatatii daca arde sandramaua,ca totul sa se rasfranga in spinarea lu' base,numa' s-o arda dupa ce baga spaima in populatie.. 2 se pregatea un tun,cu: masti medicinale,500 t dezinfectant,vaccinuri cat cuprinde,toate pt o singura firma. 3 in timpul emisiunii c dragotescu a primit 3 mesaje de la mihaela geoana in care era mustruluita.. hopa! pai ce faci raraiala? ne vorbesti despre"dictatura elenelor",da' tu o lasi pe michi sa faca gat?ehe,he,he.. ca ce chestie? |
||
iasomia Postat pe 4 Noiembrie 2009 15:40 |
||
hm ..da da.. | ||
LILO Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:51 |
||
maimutza.. primu' text era ok.. sau te rusinezi sa-i dai dreptate pe fatza iasomicii, ha?... asaaa... bai astia, antibaseshtii... ia mai ganditi-va voi daca nu cumva sunteti neshte marionete in mainile propagandei coalite... ca daca va iau la puricat, nu crez ca gasiti motive adevarate sa fiti anti... iete la petanca, o doare de democratie... pai bre petanco, ce ti-a dat tie democratia de romanica, bre?... sau altfel spus, a existat o democratie adevarat in romanica?... ca am mai zis eu, am dat dictatura lu' iliescu pe dictatura lu' basescu.. macar astia aveau coae, da sa va vad eu cu dictatura lu' geoana sau a lu' crin, unde trag de sfori toti parvenitii... |
||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 16:59 |
||
cred ca stiti bancul acela cu bula,cand il intreaba un amic:"bula,ce faci?sezi si cujeti?" bula raspunde:"ba,io numai sad!" io sad ashea si cujet...de dimineata pana seara ne infrica pe toate posturile mass media,cu spectrul imbolnavirii cu ah1n1...oare nu ni se distrage in mod voit atentia de la adevaratele afectiuni.. oare sunt mai grave cazurile cu contaminarea acestui virus decat cu hiv,sau cu hepatita b si c,sau a cazurilor de cancer,de toate soiurile.. ii nasphetee ee ee!!!! |
||
LILO Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:01 |
||
io nu-s nici pro nici contra base io is pro natiune!!! |
||
LILO Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:03 |
||
maimutza.. bancu era cu ardeleni.. daca era cu bula, replica era: da' ce paula mea te foute grija?... si despre manipulari, sa va mai zic ceva... da, se manipuleaza, da' nu cum credeti voi.. nu ni se abate atentia de la grijile existentiale, ca p-alea le stim pe dinafara.. se pregateste numa' un scenariu de acoperire ca sa-si faca unii daravelele pe fatza.. atata tot... nu mai cautati bre extraterestrii unde nu sunt... |
||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
retragerea prieteniei! | 202 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
|
||
nu stiu ce sa fac | 5 | De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37 |
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară