walki, du-te la putul garbo...ca am pus acolo ceva... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 14:00 |
||
---|---|---|
"Ce faci Iasomici?Am niste pupici,daca-ti dau, ce zici?Dar mie imi place sa poop nu numai de zile deosebite, ci in toate zilele vietii.Sunteti niste fericite daca va multumiti cu atat de putin." vanghelici,ionici,septici! iar iti arde de pupici iar vrei sa ma pupi indata? vrei gurita-mi rosioara.. nu-ti dai mai ca este seara si te-apuca vreo dambla mu-ha-ha, si iara ha. welcome back |
||
iasomia Postat pe 15 Februarie 2009 17:59 |
||
Ella, am citit..ce sa zic..naspa,trebuie sa fie tare enervant... ehhh..necazu' asta sa-l aveti voi,se repara.. ovi, orice om are si zile proaste,gata ,te-ai victimizat destul..zambeste! walki, bravo! sunt mandra de tine.. |
||
|
||
iasomia Postat pe 15 Februarie 2009 18:01 |
||
a bonjour...bine ai revenit...si pe unde zici ca ai umblat azi? sau iar ai dat iama prin joffre? chiar iasomico...asa as manca ceva dulce...o prajitura de-aia cu crema...bomba calorica...dar, abia am ajuns la 54 de kile...deci...incerc sa ma abtin... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 18:08 |
||
esti d-aia "pe osss", mama ta de aschilambica ..ce draci imi faci... |
||
iasomia Postat pe 15 Februarie 2009 18:26 |
||
iaso...am avut si 58 de kile...disperasem, fata draga, ca am 1,62..is mignona, nea...si ti-am zis ca nu prea am nici in fata nici in spate... si nici toace nu port ca am probleme mari cu coloana...sa ma faca mai inalta si mai impozanta... tu nu te vaita, ca ai zis ca ai 1,70...deci esti normala. da' tot as hapai fo' 10 eclere...asa...la prima strigare...sa-mi fac pofta, de apetit.. |
||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 18:44 |
||
da' ce-o fi cu fratele zambil? ca nu l-am vazut azi...poate apare maine, sa ne faca revista presei. | ||
wife_de_zmeu Postat pe 15 Februarie 2009 19:02 |
||
cestiunea zilei... azi: teoria conspiratiei... bai nenicilor... mai tineti voi minte cruciada loteriei de la otv?... unde ogica si lazarus o crucificau pe biata tanti aia, sefa loteriei?... ziceai ca-s cavalerii apocalipsei veniti sa faca dreptate pensionarilor carora le tremurau intre degete biletele necastigatoare de la 6 din 49... si cand colo, ce vaz pe la prima tv mai ieri-alaltaieri?... un lazarus convertit la epicurism, care-si face cumparaturile la hipermarchete alaturi de bunii sai prieteni, familia minca... care familia minca?... aia a carui jumatate cu aspect de femeie este tocma' tanti liliana, sefa de la 6 din 49... pentru perversii care inca nu s-au trezit bine: epicurism nu e ce credeti voi... |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 08:16 |
||
eu unu.. fac cinste cuiva care a cunoscut direct, face to face, un castigator al marelui premiu la 6 din 49... | ||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 08:19 |
||
da' jafu' de la cluj? un min si zece sec. la noi totu' cade in derizoriu,pana si o spargere de banca meseriasa au existat complici inauntru,clar... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 08:26 |
||
iaso... ca sa tragem remarca ta la teoria conspiratiei: da' daca aia de la banca si-au organizat singuri jafu'?... ca uite, alde ovidiu vantu e bine mersi, formator de opinie cu televiziuni si presa serioase la portofoliu... si nici capra ispasitoare, tanti vlas aia, n-o duce prea rau... circoteca, nene... | ||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 08:33 |
||
pai..eu ce zisai mai sus? suntem de tot rasu'..ce s-o mai lungim,parca devine poporu' asta pe zi ce trece tot mai ciudat.ca sa nu-i zic altfel.. iar a fost violata o fata in italia,se pare ca sunt tot romani.. ma incearca o mare ingrijorare,o sa fie romanii facuti pachet si trimisi acasa pe capete..sa te tii hotii la drumu' mare,cu victime binenteles... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 08:41 |
||
poporu' asta e la fel de ciudat cum il stim de 2000 de ani si mai bine... adica romanii aia taie la daci intr-o veselie, si dupa aia dacoaicele ii iau de barbati pa cremenali si le toarna la plozi cu duiumu'...iar urmasii urmasilor lor s-ascund prin paduri de unde se lupta cu navalitorii punandu-l piedica sau dand in ei cu copile precoce dpdv sexual... ce e nou e ca vedem toate chestiile astea in fiecare zi la televizor... romania profunda... incesturi, violuri, batai si omoruri de neamuri... pe de alta parte ne dam mai albi decat tiganii... |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 08:56 |
||
zambil, de vina este si mediatizare excesiva a lucrurilor negative din romanica,nu pot ,si nu vreau sa cred ca suntem atat de nenorociti.. au reusit astia sa ne scarbeasca de tot.. dar...stii vorba mea: o sa fie bine...! nu exista alternativa... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 09:01 |
||
stiti care e treaba?... tindem sa ne comparam, ca popor, cu o imagine fabricata pe morive propagandistice... oamenii au tendinta sa vada trecutul in culorii pastelate, uitand de necazuri... d-aia-i nenea iancu mereu actual...tara de mahalagii si precupete... |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 09:03 |
||
necazuri au fost si vor mai fi,da' cine le baga in seama? trebuie sa bagam optimism la sufletel ca altfel cadem draq in depresie,si nu vrea nimeni asta... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 09:07 |
||
iaso... noi sa fim sanatosi... he,he,he... rumanii au solutii pt orice... daca vrei sa cunosti rumanii, citeste-le zicalele si vorbele de duh... noi sa fim sanatosi inseamna apres nous le deluge. ne doare-n basca, sa moara capra vecinului, pupa-l in bot, fa-te frate cu dracu', fuga-i sanatoasa, zii ca el, ce-am avut, cainii latra, gaina vecinului, etc... o comoara de folclor... |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 09:17 |
||
pai..altfel nu am fi rezistat in timp...trebuie sa fim uneori nesimtiti,interesu' nostru sa primeze,altfel ajungem la balamuc. eu am tras un plans de dimineata ( de s-a zgaltait camasa pe mine) cand am vazut ce admosfera era la unguri acolo..la meci..cand am vazut cum plangeau jucatorii,cum unu' si-a pupat mana cu care a dat gol ,si a suflat sarutarea spre cer...sa ajunga la marian al nostru.. asta este viata...atat de dificila,dar atat de frumoasa... e complicat.. |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 09:27 |
||
eu zic ca nu e dracu' chiar asa de negru! intr-adevar, suntem o natie de dezaxati, dar asta nu inseamna ca altceva mai bun nu avem de promovat la tv! parca la altii nu se dau spargeri, nu sunt crime si violuri!? sunt, evident, dar nu le promoveaza atat! la noi zici ca sunt apucati, cand se intampla vreo tragedie, numa despre asta vezi la tv o luna! nu zic, e trist ce s-a intamplat cu marian, dar pana sa moara, dee cate ori ati auzit despre el la tv? acum e erou national! ma uitam in ziua cand asteptau sa-l aduca acasa, o reporterita de la realitatea parca, era la el acasa si ii lua interviu unui prieten din copilarie.....si il intreba ce simte "exact" in momentul ala!!? cat de penibil sa fii?? m-am saturat de stiri senzationale!! parca ma uit la 0tv pe orice post as schimba!! |
||
zambila Postat pe 16 Februarie 2009 09:43 |
||
astia din media ar trebui inlocuiti! sunt bolnavi nene! baga mortului aparatu' in nas! nu sunt scoliti,fatucile au ajuns acolo pt ca au stat capra in marea lor majoritate! e jale...cica asta se cere! ne vine sa dam la boboci cand ne uitam la stiri..se intampla atatea nenorociri,dar este atat de greu sa inceapa ziua cu o stire pozitiva? si da! nu e draq atat de negru...poporu' roman in esenta lui este bun,este un popor binecuvantat...numai ca noi uitam ..nici nu e de mirare!suntem in lupta pt supravietuire doar... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 09:57 |
||
iaso, aici nu e vorba de scoala, ci de bunul simt elementar...care lipseste cu desavarsire!! in ziua de azi, daca nu ai tupeu, esti luat de fraier, cica nu ai ambitie!! dar cum si sa stai capra e nevoie de ambitie... |
||
zambila Postat pe 16 Februarie 2009 10:15 |
||
zambilo, sa-ti spun eu cum este treaba,tineretu' nu mai are zvac in el,uita-te cate tinere nefericite p-acilea,e plin forumu'...este adevarat..pofta de viata se invata,dar unii se nasc cu ea... cine spune ca trebuie sa fii tanar ca sa te bucuri de viata? ia uite la purisanii astia.. http://www.youtube.com/watch?v=NmPYzWEEHOU&feature=related trebuia sa aerisesc un pic,ca ma luasera angoasele..astazi m-am luptat al draq de mult cu nicotina,la 5 umblam prin bucatarie..m-am apucat sa fac sarmalute-n foi de vita,he,he,he... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 10:30 |
||
iaso, imi faci o pofta cu sarmalele tale... sa va zic: am fost sambata seara intr-o discoteca/bar, pt ca n-am mai gasit locuri la restaurant, si am zis sa iesim si noi pe undeva! eu eram infofolita de zici ca ma duceam in expeditie pe everest, cred ca de la raceala asta mi se trage, si cand am ajuns acolo....m-am simtit complexata!! care mai de care mai dezbracata, mai sexoasa, mai ca imi venea sa ies afara sa verific daca nu cumva venise vara intre timp!! erau fetele la fustite, maieutz, alea alea.....stau acum si ma intreb, care mai e diferenta intre vara si iarna?! in concluzie, vorba lu' baselu nu se verifica!! stau si ma gandesc, "e" barbatii porci, dar la asa o oferta, cine poate refuza?? mai nou s-au incersat rolurile, barbatii nu mai vaneaza, sunt vanati!! interesant... |
||
zambila Postat pe 16 Februarie 2009 10:58 |
||
aleluia ca sunteti... zambil...sunt in ceata la faza cu cavalerii apocaliptici ai OTV-ului nu m-am uitat la OTV niciodata...acum imi dau si eu seama ca ar fi trebuit, ca sa imi fac o parere de ce si cum... e acord cu cei din media care ar trebui inlocuiti...asta nu e jurnalism, e mahala, zici ca sunt cumetre care se uita pe gaura cheii, parol... nene, ma dispera astia sa le dau un autograf... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 12:29 |
||
wife... pai care-i chestia daca te uiti la otv sau la protv, sau la oricare alt post romanesc?... numa' bugetu' le desparte...da' daca te uiti la cate putin din toate ai sanse sa prinzi imaginea de ansamblu... ca atunci cand mijesti ochii.. the eyes wide shut... ce mi-a placut filmu asta, lasand la o parte ca jucau cruise si kidman |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 12:48 |
||
i-auzi acilea, vere... Salut, Numele meu este yelena, i-ti vezi de la adresa (amor.md) Sunt un minunat �i �ngrijirea girl.I dragoste pentru a stabili o rela�ie cu you.Please r�spunsul meu privat mine prin e-mail box ([email protected]) l promit, atunci c�nd l-ti vezi nota l va trimite-mi poze, Mul�umesc �i am a�teptat s� aud de la tine mai repede Parerea yelena... ce alta confirmare vreti ca p_ _ _ _ a - ca si p_ _ a de altfel - nu stie carte?... |
||
zambil Postat pe 16 Februarie 2009 12:53 |
||
floricelu' da' bagasi de dulce guritza...nu gluma... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 13:20 |
||
sorry...acu' pleca vecina, deh... zambile, nici la pro-tv nu ma mai uit...mi se face greata, si nu am lamaie... dar ai dreptate, abordarea mea e gresita, trebuia sa ma uit la toate si sa am o privire de ansamblu... doar ca eu sufar de mania conspiratiilor...stii tu bine ce vreau sa zic....astia ne spala mintea, nene... ioi...yelena...buna fata...si dasteapta cat incape...haifaivul sa traiasca... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 13:50 |
||
mama mea...ce este in italia! ii inteleg ,pe cuvant! unu' a propus ca romanii sa fie castrati...se pare ca nu au dubii,sunt convinsi ca tiganii au violat fatuca aia de 14 ani. este o isterie generalizata,nu ne mai suporta aia..si ii cred! au aratat la tv niste baraci d-ale tiganilor...aveau ai draq antene parabolice pe ele...cersetori,cersetori...dar orisicat..sa prinda omu' satelitu'..sa-l vada pe salam... |
||
iasomia Postat pe 16 Februarie 2009 17:07 |
||
bre, da' am avut azi o zi...de-mi vine sa dau cu capu' intai vecina, pe urma coana mare si acu' meciul cu soacra-mea... dudui din toti cilindrii... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 16 Februarie 2009 17:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
relationare? | 44 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 04:08 |
|
||
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata | 142 | De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri