a da..nea "floricel"matalutza ai colorat bine bancul ardelenesc...nimik de zas.. oricum,in alta ordine de idei,bag sama ,ca p-acilea prin imprejurimi,lumea toata ii o orajada asa ca... base,nebase...om videa.. |
||
LILO Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:10 |
||
---|---|---|
fiti atenti acilea manipulare in presa... basescu invins de majoritatea parlamentara... basescu pus la coltz de decizia curtii constitutionale... bre, da cine-i nene majoritatea aia parlamentara?... or fi cavalerii mesei rotunde, sarind in apararea natiunii in suferinta... sau curtea constitutionala... neshte boshorogi de ceausisti pusi pe capatuiala... stit voi chestia aia, cand doi iti zic ca esti beat, te duci si te culci... pai nu-i chiar asa, chiar daca suna democratic.. in politica, aia doi de fapt sunt unu si-acelasi, da' canta la doua voci.. sau la cate e nevoie ca sa lase impresia de consens acuzator... hai ca pricepeti voi, ca doar mai vedeti cate-un amarat d-asta care practica aceleasi scheme si p-acilea pe forum... ascultati la moshu, feriti-va de consensuri d-astea dubioase.. de cele mai multe ori e facatura, desi cateodata e foarte posibil sa se-adune doi trei frustrati sa cante la aceeasi masa... ca-i lumea plina de nebuni si sunt destule sanse ca astia sa se intalneasca intr-o zi... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:17 |
||
ma uitam la pro,la frumusete pe muchie de cutit... are nas sarbu,stie sa aduca retete probate de altii..de succes... am ajuns la concluzia ca in chirurgia plastica rezultatele sunt super, atunci cand este reparatorie... desi ,daca se duce vreun amarat,parca vine cu cicatricea mai urata decat inainte...of,of,mai,mai... |
||
|
||
iasomia Postat pe 4 Noiembrie 2009 17:23 |
||
zambilu' oricum am da-o, un atac de asa o virulenta ,cum este asupra lu' base nu am vazut in viata mea,si asta ma face sa ma duc sa-i dau votu'.. macar o sa fiu cu sufletul impacat, pt nu am dat votul unei marionete... |
||
iasomia Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:07 |
||
iaso, cand ziceai ca vii la timi ? ioi, ca mi-am adus aminte ce-mi povesteai tu de timi ala bre, io zic sincer...m-am saturat de cum se porcaie astia la tembelizor si prin ziare is fascinata de paranoia cu porcina...cum pune paulimea botu' la diversiuni, hehehe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:16 |
||
iasomico.. cam asa judec si eu... sunt gica contra... cu cat fac mai multe spume aia cu atacurile, cu atata inclin sa cred ca bietu' atacat e ok si atactorii sunt deranjati la scufitze... mai ales ca n-au dat dovada, la randu' lor, de cine stie ce realizari notabile... |
||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:18 |
||
si hai ca mai am un oof...m-am saturat de fata andei calugareanu...taman ce o auzii iar cum se vaita ca are fo' 78 de bulioane datorii la intretinere, ca n-are bani, da' recunoscand ca nu a dat in viata ei un interviu si ca se teme sa se angajeze ca sa nu piarda ajutorul de somaj... adeca...ajutati-ma fratilor, da' daca se poate fara sa ma puneti sa lucrez, ca imi place lucru cum ii place cainelui lantu', he, he, he... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:21 |
||
waifo.. las-o pe iasomica, vin eu la timisoara saptamana viitoare.. ia baga tu la moshu in privat o adresa si-un numar de telefon care merge, sa te fac un shpriz si-o friptura.. sau un chinezesc... si dace e baiat de gashca, il luam si pe g ala al tau... | ||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:22 |
||
wife, nu depinde de mine... dap...si in spate tunuri care nu au apucat sa se rezolve,de aici spumele... zambilu' vorba lu' base: nici macar nu o sa am parte de satisfactie ca am invins un contra-candidat de calibru,nu-i vedeti?sunt trasi de ate... |
||
iasomia Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:22 |
||
poci sa te deranjez in privat, moshule ? hai ca-ti dau mesaj cu numarul de tilifon... mey...o fii ajuns porcina si la timi ? iasomico...macar base are sange in pix...astilalti sunt parca d-aia de opereta... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:25 |
||
waifo, baga mami... | ||
zambil Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:28 |
||
ioi, ma dispera cu ploada asta a lu' anda calugareanu...s-o prostit maruta de tot, nu ca ma dadeam io in vant dupa el, da' deja e penibil cu toate can-canurile astea... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:35 |
||
copilasi, v-am mai spus,se zvoneste prin bucale ca marele licurici il vrea pe geoana,ca doar a stat in state,nashpa.. o sa fie plictiseala mare |
||
iasomia Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:36 |
||
dap, iaso...s-a intalnit G duminica la o cola cu neste neni, si era si unu' cu ochi albastrii la masa, deh...si se descuta problemu alegerilor... au dat-o in teoria conspiratiei si taman asta auzi si el... sa ne fereasca al de sus cu raraitu' ala, c-am pus-o de malineanu...parca-l si vad pe nea nelu cum iar se infige la placinte, da' din umbra, ashe...ca richelieu iaso...as ucide pentru o tigara, soro... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 18:50 |
||
nea zambile....si hahaici...e aceiasi marie...cu alta palarie!! iaso....dar tu de ce tii cu marinelu asta capos??/ zambil ...vrea circ.......tu? |
||
superbus Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:07 |
||
pot sa confirm ca maxima aia ardeleneasca e 100% originala,ca la mama ei,asa cum o spuse zambilu... n-are coloranti,aditivi sau E-uri,parol! |
||
preciouss Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:14 |
||
ioi, ishtenem, preci... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:30 |
||
ce-i?! iar am zis ceva?! sa nu dadea,ca io decat am confirmat,n-am inventat! |
||
preciouss Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:33 |
||
dap, autorele moral e zambilu'...hehehe... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 4 Noiembrie 2009 21:34 |
||
wife, fumatul poate produce avort spontan,si nu cred ca ti-ar ierta pro asta,ia gandeste-te...ella se pare ca e pe drum,nu? hai ca se transforma in "moda" purtarea mastilor pe mecla,te pui cu romanu' neneaca?.. |
||
iasomia Postat pe 5 Noiembrie 2009 08:40 |
||
iaso, nu mai speria femeia, stie si ea ca trebe sa se lase... si apoi, nici stresul nu face prea bine |
||
zambila Postat pe 5 Noiembrie 2009 08:44 |
||
zambilo, nu am ce sa fac,lu' wife ii place sa-i spun ce gandesc,chiar m-a rugat sa fac asta,mi-a spus pe forum candva ca "am imbogatit-o" prin felul meu de a fi... si apoi..zambilici..sa stii ca mai bine bagi la cap (uneori), daca te trage cineva de maneca... o sa-ti dai si tu seama pe parcursul vietii.... |
||
iasomia Postat pe 5 Noiembrie 2009 08:49 |
||
' morning, doamnelor mai, pe mine ma framanta o cestie vis a vis de campania asta contracandidatii astia se raporteaza toti la marinel in loc sa-si vada de promovarea propriului program politic, urla toti convulsiv patetic fericiti ca au identificat inamicu' cum sa crez io in calitatea astora de leadership, cand aproape fiecare pozitie este raportata, chiar si negativ, la mariner ? astia nu ragusesc pentru propriile idei, ci ragusesc pentru a rosti negativ alt nume... io zic ca astia nu au cojones, parerea mea... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 09:48 |
||
si asa imi vine cate oadataaaaaaaa...........sa dau cu cutatu in piatraa, ca nare cine sa imi aduca lemne in casa, si......... afara ploua | ||
yanyacharberet Postat pe 5 Noiembrie 2009 10:15 |
||
wife, cred ca daca ii cautam,ajungem la concluzia ca au ajuns in varf oameni traumatizati in copilarie,da' la romani este ceva normal,altfel nu-mi explic de unde atata dizarmonie in ceea ce fac... e ciudata rau treaba,vorba lu' babuta mea: ma ia cu fiori pe sira spinarii,a intrat draq in ei... |
||
iasomia Postat pe 5 Noiembrie 2009 11:10 |
||
iaso...io asta am observat-o la toata natia de romani...toti avem instinctu' asta de a fii gica contra si de a arata cu deshtu la altu' ca e mai putin bun decat noi, mentalitate balcanica, crez... cu cantindatii astia e limpede...acelasi sindrom...sa moara si capra vecinului...nimic constructiv, nimic de substanta, numai bla, bla... abereaza toti de pensii marite, de bugete extinse la sanatate, etc...de parca noi am fii prosti si nu am stii ca prezidentele nu are nicio treaba cu bugetul statului, de ala se ocupa guvernu', in pushca mea...nu aproba presedintele cat se aloca la fiecare minister... bref, vorbesc pe langa si paulimea pune botu' |
||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:04 |
||
wife nu vrei sa imi aprobi cererea | ||
yanyacharberet Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:12 |
||
acu' am dat ok | ||
wife_de_zmeu Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:13 |
||
De la: wife, la data 2009-11-05 12:13:27acu' am dat oksarut-mana |
||
yanyacharberet Postat pe 5 Noiembrie 2009 12:18 |
||
deci se vota legea salarizarii unitare.. aia de ia de la saraci si da la bogati.. haiducie, nene... bre aia de sunteti someri, ferice de voi.. macar nu mai bateti drumu-aiurea pana la servici si-napoi... |
||
zambil Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum scap de albine | 5 | De la: Ciresica 21 August 2011 08:14 |
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
|
||
Liban | 17 | De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34 |
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară