Chestiunea zilei..

teoria conspiratiei...

bre nene, da' daca dementza asta cu porceasca e la shto, ca sa-i faca pe bugetari sa stea acasa alea douaj' de zile fara plata cu inima-mpacata, ha?...
zambil
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:32
robin hood in izmene, moshule...vai de steaua noastra

m-am gandit si io la asta, da' parca nu-mi venea sa dau pe goarna...c-ati fii zis ca-s paranoia

si porcina asta sigur e la shto...n-auzi ca cica tre' sa importam 550000 de vaccinuri care costa 2, 2 mil de euroi ? he, he, he...ce comisioane or sa iasa si d-acilea...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:33
dap..

bagai si eu o conspiratie in alta parte..

eu zic ca se mizeaza si pe faptul ca vom evita multimile ,si nu vom merge la vot,parerea mea...

plus asta cu statul acasa...
iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:36
De la: superbus, la data 2009-11-04 21:07:55nea zambile....si hahaici...e aceiasi marie...cu alta palarie!!

iaso....dar tu de ce tii cu marinelu asta capos??/ zambil ...vrea circ.......tu?

si eu la fel,

daca tot o sa fie situatia de kko,macar sa ma distrez,am mai zis-o,da' stai linistit ca iese geoana.
iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:45
eu sper sa iasa crin!! dar e bun si jeoana.... sa nu mai iasa hahaici!!!
superbus
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:47
acu' ma intreb si io ca blonda...atunci cind cumperi 500.000 de doze , direct de la producator , te duci sa cumperi cu plasa de prin farmaciile occidentului ? pretul nu poate depasi 1-1,5 euro

mie nu-mi vine a crede ca pretu' ala de cumparare e real
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:48
wife,

am zis mai in fata ca e lucratura,din scenariu face parte si demisia lu' cercel...

iohannis,cercel...mi se darama miturile,neneaca...
iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:51
mai aveai iluzii, iaso ?
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:52
De la: wife, la data 2009-11-05 14:48:32acu' ma intreb si io ca blonda...atunci cind cumperi 500.000 de doze , direct de la producator , te duci sa cumperi cu plasa de prin farmaciile occidentului ? pretul nu poate depasi 1-1,5 euro

mie nu-mi vine a crede ca pretu' ala de cumparare e real

de care mami????nu tre sa merji acolo....licitatia se face aici....
nazirra
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:55
era o figura de stil, mami...
wife_de_zmeu
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:56
naz,

nu mai da copy daca e postarea pe aceeasi pagina,multumesc.

wife,
si inca mai am.

stii tu cat am tras eu pana acu'?
doar nu o sa pun batista pe tambal acu' la batranete....
iasomia
Postat pe 5 Noiembrie 2009 14:59
....ieri micul boc o zas la tembelizor, intr-o conferenta da presa cu pasaricile, ca in tata is 709 de bolnavi da grepa si 207 sub tratament...pai, daca porceasca aista e ase de perecoloasa da ce nu-i trateaza si paia 502? casa ne enfecteze aia pe tati?
sau ca sa ne bage in sepreeti ca avem multi infectati (poate enfecti)
...cica o sa compere si substante dezenfectante, masti da protectie...oare tat fluture o sa s-ocupe da cumperare si cocos de dezenfectare?
daria_
Postat pe 5 Noiembrie 2009 22:20
ieri m-am uitat pe otv,nope,nu m-am tampit...

m-am uitat siderata la serghei mizil care spurca prietenia lui de 50 de ani cu m.voicu si jean maurer..cat grotesc au putut sa-mi vada ochi,ce mahala suburbana...povestea niste chestii atat de scabroase incat mi-am zis:

-nimic nu este mai urat pe pamantul asta decat barbatul-mahala,barbatu-tzatza...

cioc,

daca bagi un ochi aici..tiganu' tot tigan,n-ai pierdut nimic..

iasomia
Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:12
M-am uitat si io vreo 3 minute si am schimbat repede! Cred ca ai drepatate iasomio!Astia isi vand si mama daca e nevoie sau le doresc moartea! Urata natie!
lala_cri
Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:20
impresii din calatorie

am plecat cateva zile si cum mergeam eu asa uitandu-ma prin geamnul masinii, iaca ce vazui la un moment dat.

pe toti stalpii, pe toate gardurile, baselu. nimic neobisnuit insa ,ceva m-a facut sa bufnesc in ras. intr-o oarecare localitate, pe toti stalpii renelului era base.

la iesirea din sat,niste stalpi de telegraf; din lemn si vai de mama lor. abia se mai tineau pe papaioage. ii batea vantul in toate directiile. acolo, nenea geoana, zambea mandru din afisul afisat .

povestea s-a schimbat cand au aparut iar sharampoii din ciment. iar base, iar moaca lui cu jumate de cap si cu ochii pe noi
si_totusi
Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:22
lalo,

ai vazut si tu?ai vazut cata mizerie?

groaznic...
iasomia
Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:23
totusico,

la mine e plin,da' plin de geoana....o supra-expunere care nu duce la nimic bun...e si crinu' timid langa un coafor,cred ca e patroana pnl-ista.
iasomia
Postat pe 6 Noiembrie 2009 09:26
nene, daca mai aud de porcina asta, fac bube pe mine

toata lumea e isterizata al dreaq
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Noiembrie 2009 10:35
dap..wife..

si eu am un gust amar de tot,da' nu mai dezvolt,nu vreau sa ma indispun...sau sa va indispun...mai ales pe tine ,care ai o stare speciala in perioada asta.

iasomia
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:09
...pe sestemul "maslina", dupe ce-l schepa din furcalita pe croitorasul cel veteaz acu incearca sa-l apuce pe dom premare de la sectorul 5....

...ce o zas marinelul: vret premar? na premar....da cred ca incurca persoana ca vorbi de piedone (sect.4) sa de cat fromos o fecut acolo si ce gospodar iste si-l prezinta pe negoita.....

...sa vede ca marinelu pe langa alcoolo incepu sa traga si pa nas...curat murdar dimocratie....

...ne intoarcem in anul 1839, in Marea Bretanie, cand regina o refuzat sa-l lase sa faca govern pe partidu care chistigase alegerile si-l pusa pe favoritul ei (casa care asigura doamnele de onoare de la curte trebuiau sa faca parte din casa care o chistigat)....

...tulai doamne, io credeam ca rominica ii in orma cu 100 de ani, da vaz ca e cu mai mult....
daria_
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:38
daria, mai ia o gura de aer, asa....inspira, expira
zambila
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:41
....cred ca or mai remas ceva fonde de cheltuit...cica madama blonda di la drept fecu la Arad o pescina cu 800.000 de euroi la cererea premarului pd-list...

....iote cum se strofoaca ia pentru interesul turestic ba face campanie pentru litorarul romnesc in strainataturi la sfarsit de sezon (august-octombrie)....ba face prin metroaiele din Milano (octombrie-noiembrie)...

...io cred ca merg sa fac plaja la mamaia si tataia acus, dupe alegeri ca sa nu mai aduca creticele oamenii rai ca s-or dat banii de-an paula...
daria_
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:43
..zambiluto, nu am temp...am entrat in creza..
daria_
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:43
...acest premare al sectorului 3 o fost implicat in scandalu cu Laura Andreseanca...poate o videm si pasta menestresa sau mecar conseleer de emagine....doara sa poarta..

...plec sa ma nervozez
daria_
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:45
Dariuto abia aku'ai intrat in criza? Eu de un an
lala_cri
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:46

criza de timp??
si vrei sa zici totul acum???
mai, crezi ca daca te enervezi asa, se rezolva ceva? sincer acuma...
zambila
Postat pe 6 Noiembrie 2009 12:47
....zambiluto, creza da temp ca tre sa merg sa vorbesc cu ceneva de lemne (stau la et.4 si mi-am fecut, fara aprobare ca ase sa poarta)soabe de teracoata ca dupe termofecare feceam turturi la buci....

...vroiam sa iau bani di la banca sa sa-mi pui sentrala, da cum ramasai de ocupate fara, nu-mi mai permesai...

...va las, ca pentru mene aista este o chesteune de congelare si necongelare (daca eram berbat ma straduiam sa-mi ramana cumva la oltimul inghet )
daria_
Postat pe 6 Noiembrie 2009 13:06
iaso, baga mami...nu te uita la starea mea delicata...io oricum is crizata din nascare...
wife_de_zmeu
Postat pe 6 Noiembrie 2009 13:18
neeeee..

las pe alta data,sunt in vana...si io cand sunt asa,fac ravagii...
iasomia
Postat pe 6 Noiembrie 2009 14:17
hei...acum 'nteleg di ce ii rariste p'acilea...ii sandra la bucale..
noh distractie s-avetzi
LILO
Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... 114 De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36
Sa ma ajute si pe mine cineva :D 27 De la: G1N3A5 3 Februarie 2011 16:15
Prietenie intre o femeie si un barbat? 93 De la: garbo_1568 11 Mai 2012 15:09
prietenie sau iubire 236 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
Setari Cookie-uri