Chestiunea zilei..

....sa va zac chesteunea zalei de ieri, 07.11, ca ma luai cu taina pe alte toapice sa uitai sa va tau la curent...

...cica, intr-un parc zas al rozalor, marinelu o tanut o covantare si ne-o amentit ca Romanie iste o nava si el comandir paste 22 milionane da persoane si o sa ne fereceasca cu o sangura odaie, ca parlamentul e porci sa trebuie pus la punct...ce isi fac aia da cap? nu stiu ca pe tempul tatucului iobit 65% tre sa se supuna la 35%?

...ce daca au doar un an decand or fost numiti pren vot oninominal...ori fac ce zace comandantul suprem ori facem antecipate...ce poaula marionelului...

...el este comandantul, iara noi niste bieti mateloti ....

....vai mama noastra...sa apropie dacembrie...luna cand or murit aia ca prostii...sa speram ca nu o sa avem da zua comemorari lor un alt tatuc cu o alta mare adunare nataonala....pacat, pacat de sangele varsat....
daria_
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:24
De la: daria_pet, la data 2009-11-08 00:24:59....sa va zac chesteunea zalei de ieri, 07.11,
...cica, intr-un parc zas al rozalor, marinelu o tanut o covantare si ne-o amentit ca Romanie iste o nava si el comandir paste 22 milionane da persoane si o sa ne fereceasca cu o sangura odaie,
...

mai dario ce ziic tu acolo, vor sa ne uneasca cu poporul chinez? pai ce odae??
fleurdelis
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:28
..invie raposata mare adunare natonala, mamicule...asa vrea marinelu...duca-s-ar pa mare si sa-l prenda uraganu si tunami...
daria_
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:31
maiii am un fleeeeeeeer...de zici cas- proasta! l-am simtit eu pe asta mai! oof doamne,
fleurdelis
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:34
daria, ce limba vorbesti, mama ? ca imi pari cam confuza...
wife_de_zmeu
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:34
o fi chineza?
fleurdelis
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:36
..io asa vorbesc de cand am tras pe nas droage usoare...mi-o adus elena den americi cand o fecut un semestru la nush ce facultate...
daria_
Postat pe 8 Noiembrie 2009 00:37
ma uitam la cat de mici sunt oamenii.

a nascut silvia lu' petre roman,i-a facut un baietel...aia de la antene faceau niste comentarii de toata jena,printre altele o suna pe oana roman,aia cica:

-sunt la veterinat cu cainele,nu am timp de chestii d-astea.

pai da..o durea gura sa spuna:
sa-i traiasca.
ce draq mai ?oameni maturi,se presupune ca la varsta asta oamenii au minte.

in alta dezordine,ma duceam pe timpuri in vizita la una' de statea gard in gard cu petrica,tipa cucoana mioara mai mereu,nu-i de mirarea ca si-a luat ala lumea in cap...
plus fetele alea imbarligate cu barbatii total nepotriviti..
in fine..
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:37
da, da' si aia idioti, pt ce s-o sune???
trebuia sa-l sune pe el, sau pe mamica, nu pe fosta nevasta...nu se face! urat!
zambila
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:40
mami,

e plina lumea de frati vitregi,nu s-a mai inteles mama cu tata,asta e...era de asteptat...

o ,ce n-as da eu sa fi avut un fratior,la stilul pe care il avea mama..o chema si pe "sotia actuala" la masa,avea grija de ea la lehuzie...

vorba lu' sora-mea:

fata,noi suntem extraterestri....
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:44
ioi, rea mai sunt, atunci!!
io le crap capu la amandoi...duca-se!!!
zambila
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:48
asa, fetita!
ca in rai tot nu ajungem...
garbo_C
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:50
cereasco,

tu stii ca eu habar nu am cine esti....
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:54
he..he..! nici nu-ti spun, ca vei fi dezamagita...

garbo_C
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:57
vaiii, iaso??
cum nu?
zambila
Postat pe 9 Noiembrie 2009 11:59
cerule,

noi sa fim sanatosi...

zambila,

pe cuvant,nu-mi bat capul...mie mi-e indiferent cine,ce,cand si cum...urat sa nu faca.
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:04
iaso, eu imi iau pastilele in fiecare dimineata, parol...
da' daca fac urat, nu ma baga in seama...

.
garbo_C
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:08
si nici nu esti irinuca
zambila
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:12
nu era vorba de tine in chestiune,da' daca tot ai specificat,asta si fac...rautatile sunt dincolo de mine,nu ma ating...sfanta maturitate...mi se cam rupe,de uratenia din sufletul unora,sa fie la ei acolo...
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:12
ce "dragut"!!!

cica, "doamna" Columbeanu, obosita sa-si tot dea cu stangu-n dreptu' la repetitiile concursului "dansez pentru tine", si-ar fi jignit partenerul de dans, facandu-l retardat...

deci, e adevarat. banii nu pot cumpara chiar totul...

.
garbo_C
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:47
offf, si io de cand tot caut sa o vad dansand, da' nu nimeresc deloc cand e emisiunea aia, pe cuvant!!
mi-o si imaginez, asa, cum e ea lunga, cam cum ar dansa hip-hop
ioi...
zambila
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:50
http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/dansez-pentru-tine-primele-note-de-10-pe-linie-si-nu-doar-pentru-o-pereche.html
fleurdelis
Postat pe 9 Noiembrie 2009 12:58
mersi fleur, nu mi-a deschis ce vroiai tu sa-mi arati, da' am cautat putin, si am gasit o mostra de prostie, si una de antitalent
exact cum imi imaginam
zambila
Postat pe 9 Noiembrie 2009 13:07
VAi de mine, tineretul asta o ia razna de tot.
M-am uitat aseara la emisiunea "fata lui tata", ce-am vazut efectiv ma ingrozit.
Niste parinti din Giurgiu si-au lasat fata la bunic in Bucuresti, ca sa aibe grija de el si, era vorba ca la moartea batranului sa-i ramana apartamentul fetei.
Doamne, Doamne.
Nepoata, il batea il tinea flamand, il punea sa doarma in baie si il trimitea la cersit desi batranelul avea o pensie si parintii fetei le mai trimitea bani ca sa-i ajute, si lucra si ea la.
Infiorator, sa-i faci asa ceva la bunicul tau, saracul batranel era degerat de frig si nemancat.
PArintii au ramas socati cand au vazut cum fata lor avea grija de bunicul ei si tatal lor.
VAi si-amar !!!!!!
persidadamian
Postat pe 9 Noiembrie 2009 14:01
nici o pb, mie-mi vin in spam zilnic asa ca... (d-aia's informata, sa nu ziceti...)
persia mie mi-e pur5 si simplu frica de emisiunea aia, ce descopera unii despre copii lor...ca si despre sotii lor uneori... eu nu cred asa ceva, ori is trucate....ori aia care se risca sa faca asta is pur si simplu niste dementi!
fleurdelis
Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:35
pers..

multe sunt facaturi,fetito...

cat despre columbeanca,mie mi-e indiferenta...din moment ce evolueaza ca om.
despre ce i-a zis pustiului,sa fim seriosi,ne porcaim uneori neamuri intre noi la draci...
sau vezi oameni care se cred stilati ,vomitand cele mai grotesti,gretoase injurii...
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 16:40
bre nene, petanca zici ca-i mitza baston... repoblicanca de ploiesti... are n-are treaba, le zice cu baselu'...

basescu reales.. hai baselu'.. he,he,he...

si iarasi vin si va zic, ce-aveti nene cu baselu'?.. ce v-a facut el voua?... hai macar recunoasteti ca-i haios... si oricum, n-a dus el tara de rapa... si pe deasupra, prefer sa merg la drum cu un shpritzar vesel, decat cu neshte morcoviti carora prostia si raca le tin loc de seriozitate si competenta...

ia ziceti voi, ce program are opozitia reunita?... va zic eu, sa-l dea jos pe basescu... atat... pai cu astia sa votez eu?...
zambil
Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:00
hai baselu!ehe,he,he..

si da...
mare greseala fac,nu programe,nu nimic...jos basescu! si atat...
am mai zis eu,romanul este contrist,mare lucru daca n-o sa iasa iar base...
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:06
si mie imi vine sa ma dau cu capu'de pereti(stati linistiti,nu pe mine) pa AIA de se bat cu tiglele in piept cu"votati-ma pe mine,ca va fac si va dreg"

intr-o mare intersectie (cum ar veni in buricul targului),la o ora de varf,intr-un oras din vestul bietei noastre tarisoare,se facea propaganda-in gura mare-la un personaj electoral...

dar ceea ce e ehe he.. revoltator,se face uz de sensibilitatea patriotica a romanului de buna credinta...

vaaaiii de noo oo oo!!!!!!!!!!!!
LILO
Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:12
lilo,

vai de ei...
lasa ca ne descurcam noi cumva,banii sa intre...

ma intreba una daca ma sperie criza?
nope...
am trait pe vremea lu' ceasca,mai criza de atat nu se poate...
in perioada asta am reusit sa strang banuti mai multi ca altadata,bagam prudenta...
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Copii (dupa 12 ani) care au iubit / iubite ! 145 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? 9 De la: garbo005849 5 August 2009 11:41
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
Foaia de pe stalp ( varianta moderna a gazetei de perete) 164 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
Setari Cookie-uri