maimutza, acilea a gresit-o personaju'.. ala de zisesi... romanu' nu-i patriot... cat despre buna credinta, mai va.. cel mult prostie... tandala nu era de buna credinta, era prost pur si simplu... |
||
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:20 |
||
---|---|---|
da si iar da!iasomiko...se zice ca ceea ce nu ma doboara,ma face mai puternik.. sa stii ca si eu cunosc "lectia asta"... mergem mai departe cu ce avem.n-avem incotro! |
||
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:21 |
||
asa iubita...fii puternica... | ||
|
||
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:38 |
||
un film nou... nou, adica nou vazut de mine... assassination of a high school president... o prostioara din seria liceenii... liceenii de la hollywood, adeca... subiectu' n-are importanta, altceva voiam sa zic... filmele astea tematice (liceeni, negri, latino, asiatici, evrei, army, law, police) dovedesc ce masinarie propagandistica e filmu' american.. goebels era mic copil, nu degeaba s-au ofticat francezii pe invazia culturala americana... a, in filmu' asta joaca si bruce willis... comanda artistica, deh... |
||
zambil Postat pe 10 Noiembrie 2009 08:44 |
||
am revazut pe cultural un documentar cu mastroiani,ce charm avea,ce om bland si special... da' ce voiam sa zic.. ce pacat ca genele fac fitze,apare si fata lui..facuta cu deneuve p-acolo... dap.. sa-i zic asa..geniul nu se mosteneste,si nici frumusetea... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 08:53 |
||
mai vazui si the reader... bun filmu', meshtera kate winslet... felul in care intepreteaza o femeie proasta dovedeste munca de investigatie serioasa... actorii buni nu joaca dupa ureche... filmu' e cu de toate.. sex, drama, pasiune, nazisti, evrei... da' ideea e asta: si prostii pot iubi... in felu' lor, desigur, da' tot iubire se numeste... |
||
zambil Postat pe 10 Noiembrie 2009 08:55 |
||
da mami, asa e... in materie de genetica nu se stie niciodata, mai ales cand e vorba de har... | ||
zambil Postat pe 10 Noiembrie 2009 08:56 |
||
asa e..mami... kate winslet..imi place ca la balamuc,pur si simplu e Vie.. http://www.youtube.com/watch?v=GsZZQeBJo50 unde pui ca are si voce,o femeie care a crescut extrem de misto... e ca vinu', draguta |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 09:05 |
||
ce gaselnita,dom'le...sa-si piarda omu' mintile pentru cum reciti... s-au petrecut demult vremile alea,ehe! in epoca moderna,nici cantatu' la flaut nu mai indragosteste oamenii... |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:06 |
||
cantatul la saxofon inca mai functioneaza... . |
||
garbo_C Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:10 |
||
fetitele... flaut,sax...ce mami aveti nostalgii? vreti sa va faceti suflatori?... cu mine trebuie sa vorbiti clar,nu ma prind la fineturi d-astea... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 12:58 |
||
nu mamoanta.....numa ne zapaceste iar aleha cu tampeniile ei.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:00 |
||
iaso, iti multumesc aici pentru incurajari cum te resimti dupa agapa cu cei 20 de invitati ? si spune drept, cata prajitura ai mancat ? |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:01 |
||
nu, iasomico... io am mai spus si altadata... daca vine omu' si-mi canta la saxofon, sub balcon (precum Kenny G. nu oricum), ma indragostesc instantaneu... . |
||
garbo_C Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:05 |
||
dragele mele:Eu am sa plec la servici ...voi intra din nou dupa ora 23... sper sa ne mai intalnim...o dupa amiaza placuta...cu drag... Mihaela | ||
ultraviolet Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:05 |
||
tuto, wife, 36 au fost,i-am impartit in doua...sambata tineretu',duminica batranii.... au mancat 180 de sarmale... oh daaaaaa am mancat tort,aproape unu' intreg... n-ai pentru...stii ca la greu sunt p-acilea.... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:06 |
||
Jesus Maria !!! te-ai tzacanit, soro ? ai invartit 200 de sarmale ? iaso, ma inclin...eu nu as fii avut nervi ca doua zile sa intind mese si sa spal blide... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:19 |
||
chestiunile zilei: 1. mi-am luat cizme..... 2. o toanta o cules ciuperci de pe camp - o vazut ca sunt frumoase si o cules asa, la vreo 2 kile.....o dat si la copilasi - unul de un an.....no comment... 3. |
||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:21 |
||
ioi, si erau din alea mici??? viata mea...uite,maicamea stie, face 50, da-s cat 100 |
||
zambila Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:21 |
||
fetito, am ramas ultimul mohican,iar faptul ca vin oameni in casa mea neivitati,pt ca de ziua onomastica nu se invita..ma bucura. imi place f mult sa fac mancare,asa ca nu-i bai,m-a ajutat si babuta mea la impletit... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:22 |
||
tuto. care-i 3?... zambilo, mici,dap...ma rog,asa ca in regat... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:23 |
||
mamoanta......si io de craciun fac la suta de sarmale....ca baloteaza si cutza...si noi, si musafirii..... nu-ti fa probleme cu tortul ala......cred ca ai dansat de ai rupt papucii....daca nu...baga acuma ceva ritmuri de sarbe si batuta si te trec apele imediat.. |
||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:24 |
||
A MURIT GHEORGHE DINICAAAAA...... complicatii nenumarate.....septicemie....organe care au cedat.....stop cardiac dupa operatia de la colecist de ieri.... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN LINISTE SI PACE!!! |
||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:25 |
||
au anuntat la tv?unde? asta e...se odihneste acum,ne ducem cu totii... mare om... l-au operat ieri de colecist... ce l-or mai fi chinuit atata? in fine,suntem mai saraci... da' la stilul lui..nu i-ar fi placut sa fim tristi... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:26 |
||
dap, nimeni nu traieste vesnic... | ||
zambila Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:29 |
||
nu am mai apucat sa scriu mamoanta.....ca ascultai acuma la stiri...de dinica.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:30 |
||
macar a trait cum a vrut muschiul lui,s-a bucurat de toate placerile vietii....si nu a murit tanar ,cum au murit altii.... | ||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:33 |
||
daaaaaaa..... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:35 |
||
luati.. cum i-ar fi placut maestrului... http://www.youtube.com/watch?v=_M5gNvWFwlk&feature=related ehhhh, monstru sacru... adio, minune....sa te odihnesti bine.... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:41 |
||
dumnezeu sa-l odihneasca ! sa vedeti acum 4 zile de hau hau la tivi, cum or sa-l ridice in slavi, la ce spectacole penibile si gretoase vom asista... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
nu lasati visele sa piara! | 13 | De la: Achmed 14 Noiembrie 2010 08:42 |
|
||
prieteni,colegi de munca? | 21 | De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40 |
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară