asa e wifo....si pana acu 2 saptamani nimeni nu se interesa de soarta lui....acuma brusc il descopera toti.....noroc ca mai prinsese un rol in aniela.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:44 |
||
---|---|---|
fetelor.. nu exagerati iubitelor... a avut mereu de lucru,a fost mereu iubit si apreciat. juca pt ca stia ca nu prea mai are zile,de 4 ani se chinuia cu o boala,familia nu a vrut sa se stie despre ce e vorba..dar e usor de ghicit... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:47 |
||
cert este ca a fost un creator de replici: "in nemernicia mea am muscat ca un caine turbat mana care m-a hranit..." gasim peste tot ex de genu' asta.. "nu trage domn semaca,sunt eu lascarica..." ehhh.. etc. |
||
|
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:51 |
||
las' mama...ca nu a fost mediatizat nici pe departe asa cum ar fii trebuit, desi asta nu ma mira...non valorile fac rating pe sticla, nu monstrii sacri | ||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:51 |
||
wife, conteaza ca il avem noi in suflet... il citeaza astia... nu a vrut mediatizare,nu stia cum sa se ascunda... in ultimii ani stia ca pleaca,d-aia s-a daruit mai mult... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:53 |
||
mamoanta......nu poti spune ca dinica a fost mai mediatizat decat papadopol de ex.....ma apuca la un moment dat si scarba cand vedeam poza handicapatului aluia ingamfat prin toate revistele si ziarele si cum spuneau de el si de ginghina in cate pozitii au mai facut sex ca sa faca un plod........ | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:57 |
||
iaso, stiu ca pare bizar, sau suna a declaratie pompieristica, dar pentru fiecare am plans... Sterian, Pintea, Pitis, Laura, Stoica...acum si Dinica... se duc oamenii de valoare si uite ca nu avem cu cine sa ii inlocuim |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:57 |
||
...si-n tarana ne intoarcem,cu totii... oalio! cand ma gandesc cum mi-or tine ganganiile de urat... mai un septic,mai o tacla,mai o bucata din carnea mea...eh... |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 13:59 |
||
poi da wife .....pt ca nimeni nu mai stie sa joace teatru..... ex...aleha.... si cand te gandesti ca una ca ea poate ajunge medic,actor de teatru ...etc.. binentzeles pe bani ..... |
||
l_flory Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:02 |
||
poi da wife .....pt ca nimeni nu mai stie sa joace teatru..... ex...aleha.... si cand te gandesti ca una ca ea poate ajunge medic,actor de teatru ...etc.. binentzeles pe bani ..... |
||
l_flory Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:02 |
||
wifo...la laura am urlat...ca ma trezisem de dimineata si am dat drumul la teve si exact atunci o dat stirea......urlam....plangeam si urlam....nu puteam sa-i spun lui F ce se intampla....nu aveam aer...o vazusem cu o saptamana in urma la teo...nu stia F ce sa-mi faca sa ma scoata din soc.... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:03 |
||
netu vantului... | ||
l_flory Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:03 |
||
hai fruntea sus! avea 75 de ani,s-a bucurat de viata la maxim,nici macar nu cred ca i-a parut rau ca se duce,barbatii astia mari nu prea suporta neputinta si batranetea. dar da...o sa-l plangem vorbeste moraru...mi se pune nodul in gat,dar de moarte nu scapa nimeni... plange marinus moraru... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:04 |
||
preci....esti de groaza... | ||
l_flory Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:04 |
||
preci.. hai ca m-ai facut sa rad.,... eu le-am zis alor mei sa ma duca la cenusa... nu vreau sa-mi umble viermii prin ochi.... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:05 |
||
este,Iaso? si io vreau la crematoriu! si sa-mi imprastie cenusa din varful Gutaiului... of,viata mea...cea mai ramas din ea... |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:09 |
||
ce perspective...deh... | ||
LILO Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:09 |
||
pe gutai? eu inca nu m-am hotarat.... cred ca e ras d-ala de suparare.... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:11 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_M5gNvWFwlk ioi, zice maestrul..."maturator de praf de stele" |
||
wife_de_zmeu Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:12 |
||
pa fetili....ma car la munca...ne vedem disara..... | ||
tutankhamon Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:14 |
||
Gutai,da...ca-l vad de-acasa.... si ma vede si el pe mine... |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:14 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=fxa6Vo8pKEw&feature=related ascultati vocea...pofta de viata ca la balamuc... wife, dap...l-am pus si eu mai sus...baga o ureche in asta. |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:16 |
||
preci.. eu parca as vrea in delta,da' mi-e ca ma mananca pestii... sper sa nu lase otv-ul in preajma, ca fac bube... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:18 |
||
ia uitati-va la ele!!! mai fetelor, ce va mai pasa ce s-o intampla cu "ambalajul" dupa...? spiritul sa ramana intreg si sa se bucure de ce-o urma... chiar asa... o mai fi ceva dupa...? . |
||
garbo_C Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:24 |
||
dap.. calinescu are dreptate,astia nu sunt muritori...sa nu mai plangem, "a intrat in alta productie acum" de ce nu? macar sa apucam si noi 75 de ani.... eu nu crez,da' va urez voua viata lunga... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:27 |
||
ei, iaso, cum sa nu prinzi mai?? macar vreo 80... io ii vad pe ai mei, astia batranii...tataie are 80, mamaie 70 de vreo 15 ani tot spun ca mor, ca sunt bolnavi...si i-au ingropat pe multi din aia sanatosii hai, noi sa fim sanatosi, si sa traim frumos, cat traim... |
||
zambila Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:31 |
||
papica la pesti,Iaso?! p'orma pestii e papica la cineva... p'orma cineva isi face digestia... ioi,bad girl! |
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:50 |
||
multumesc,zambilo.. a parut ca sunt ingrijorata? scuze... si traiesc f frumos,am invatat in timp ca orice muritor,da' sunt mandra de mine. auzi,cica avea inceput de altzmeier..atunci mai bine asa,decat sa fi ajuns o leguma care nu recunostea pe nimeni... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:52 |
||
preci.. dap.. ajung prin canale.... |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 14:54 |
||
iote..ce primii de la un liberal,sa nu ziceti ca asa si pe-dincolo...ca sunt fata rea. http://www.spunesitu.ro/ |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna sa-ti fie inima. | 2 | De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32 |
lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
|
||
Ce va amuza??? | 117 | De la: elisabeta_boia 2 Martie 2013 13:50 |
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară