m-au innebunit astia cu reclamele,nu-mi pleaca postarea... ploua la bucale,plange natura... ehhhh |
||
iasomia Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:01 |
||
---|---|---|
din ce in ce mai multi romani(femei,barbati)isi incheie socotelile cu lumea asta... este ingrijoratoare starea asta de lucruri.... |
||
LILO Postat pe 10 Noiembrie 2009 17:32 |
||
da di ce,bre lilo? romanu' s-a nascut sa moara contabil! uite cum isi incheie el socotelile,manca-l-ar mama! |
||
|
||
preciouss Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:00 |
||
da..un neam de socotitori ne-am nascut... socotelile cu destinul...hm...interesanta karma colectiva... |
||
LILO Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:03 |
||
meeeeeeey, ce-i acilea? sindroame de gandire negativa? ia, capu' sus ca o incurcati cu mine! |
||
panty_C Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:05 |
||
Pierdem valorile reale, e drept - D-zeu sa-l odihneasca pe maestrul Gheorghe Dinica - pacatul este ca nu se ridica alte valori in locul lor... | ||
panty_C Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:07 |
||
da.acum il dau pe bietul actor ,pe toate posturile..si inca vreo doua zile.. si dupa..uitarea... |
||
LILO Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:10 |
||
ei, nu, ca raman fimele, cantecele, etc - sigur nu vor fi ingropate! | ||
panty_C Postat pe 10 Noiembrie 2009 19:14 |
||
bai.. trasei un plans cu gaitanu',de tremura camesa pe mine,da' acum gata! ca ma luase o gheara pe la tiroida, de nu mai puteam sa vorbesc. mai zic o data,dap..cu fiecare disparitie vom ramane mai saraci,sa vedeti ce o sa fie cand o sa se duca piersicu'... Sa dea viata in el! au ajuns la o varsta,asta este... of,si primisem un banc pe mess care m-a facut sa rad,da-l pierdui,cu tuca care nu putea sa se sinucida din cauza bretelelor,ceva de genu'.. hai o zi buna! vorbesc cu userii normali,desigur.... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 08:12 |
||
asa, mama, baga viata in noi mai, ce ceata e la timi nu vezi la doi pasi |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:03 |
||
wife, scularea!! dap..am avut si un topic cu titlul asta pe vremuri,acum mi-am adus aminte... nu aici,in alta parte... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:05 |
||
cestiunea zilei la mine e campania electorala...abia astept sa se termine, ca fac bube pe mine. se spurca astia, se injura de mame, tate si organe, dezgroapa mortii, si vaz ca au dat si jurnalistii in paranoia, fac niste scenarii de te doare mintea. in ultima vreme numai despre moguli si grupurile de interese aud. nu mai zic de promisiunile de opereta pe care le fac astia...bleah... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:15 |
||
iubirica, vazui aseara la nasu' niste stenograme,erau inregistrati b.chiriac,s.rosca stanescu si unu' de la ani... mi-au intors matele... chiriac zicea: m-a parasit iar amanta,sunt pielea p...,era numa' cu organu' la vedere.... dap la baute avem voie sa vorbim mascari...da' mi-a cazut aiurea,nu mai avem boieri pe nicaieri... cat despre ce vorbeau? voia srs soparle pt base &comp.. cavalerii dreptatii..ziaristii astia... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:20 |
||
he,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=sEW0_Ski-PE |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:26 |
||
tare de tot... o mai bag si eu o data... http://www.youtube.com/watch?v=sEW0_Ski-PE |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:29 |
||
stai ca mai e una... http://www.youtube.com/watch?v=m8ZUmiqBlis |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:32 |
||
astia de se ocupa de base in campanii, au ce altora le lipseste:inspiratie,talent... | ||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 09:46 |
||
i-auzi nene caz in germania... o egipteanca e injunghiata de un dement in fatza copilului ei de trei ani... doar fiindca purta basma d-aia musulmana... barba-su sare sa ajute femeia, si politia il impusca si p-asta, crezand ca e atacatoru'... ce-nseamna sa ai mintea conditionata... il vazura p-ala mai bronet, si gata, e infractor... in alta ordine de idei, mai ieri una de la libertatea, parca, face un reportaj despre discriminarea tiganilor din romania, dupa ce se-mbraca in caldarareasa si bate bucurestii la pas... pai are si conditionarea asta o cauza, nu?... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:04 |
||
De la: zambil, la data 2009-11-11 10:04:44i-auzi nene caz in germania... o egipteanca e injunghiata de un dement in fatza copilului ei de trei ani... doar fiindca purta basma d-aia musulmana... barba-su sare sa ajute femeia, si politia il impusca si p-asta, crezand ca e atacatoru'... a fost omorata in tribunal de un musulman http://www.bild.de/BILD/news/fotos/2009/07/06/mord-im-landgericht/zeichnung-12748430-mbqf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg nu pe strada, si a fost omorata de un islamist nu de un neamts. si nu i-a sarit in ajutor ci a sarit sa o omoare micile diferentse fac o noua poveste nuiasha :)) ca si faza cu un evreu vine la politie si spune: domnu politist sa stiti ca ash vrea sa rectific declaratia mea de ieri : nu mi s-a furat masina ci o bicicleta si nu s-a furat ci am pierdut-o |
||
Dubluritza Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:11 |
||
jawhol... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:12 |
||
dap...am urmarit si eu o parte din emisiunea aia despre stanescu si chireac, penibila emisiune, penibila stenograma, penibili toti, in corpore zambil, lumea e guvernata de clisee, parca n-ai stii moshule...e sarac, e prost, e zidar, e incult, e imbracata ca o cocoana, e musai si stilata cat despre discriminarea tiganilor...e subiect la moda, tot nu le intra in cap unora ca aia nu vor sa fie integrati e cam cum e si la noi, care vrea si isi doreste, face ceva, care nu, ingroasa randurile luzarilor |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:15 |
||
ritza, asta a fost o gluma, ha ? | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:16 |
||
waifo.. tot felu' de parashute care se cred jurnaliste cauta subiecte d-astea de kkt, ca sa fe bagate-n seama... ia sa fi luat si eu o arma, sa umblu cu ea la vedere prin metrou.. pai nu bagam lumea-n sperieti?... bagam... chit ca doar stateam linistit si-mi vedeam de treaba... asa si cu deghizatu' jurnalistei... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:22 |
||
ca sa ma leg de prima postare a lu' herr dubluritza, aia de-o modifica din oaresce jena, ia sa se fi deghizat tanti jurnalista in tziganca si sa fi facut o tura prin germania, asa, de-o cioaca.. he,he,he... | ||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:29 |
||
jurnalism de opereta, mami... am mai vazut o emisiune, despre femeile abuzate de barbati, un tip si o tipa foc de frumoasa prezentau cazuri, si spuneau ei asa...hai sa le ajutam, nu putem sta nepasatori, si blabla...si io tot asteptam ca proasta sa vina si cu o solutie, o implicare, cevasilea...pana m-am prins ca astept degeaba da' dadea misto pe sticla cum o rupea unu' in bataie pe una, e doar goana dupa imagine, parerea mea asa si cu jurnalista aia deghizata in tiganca, la pariu ca au mirost-o aia de la o posta ca nu e autentica, da' pare palpitant sa faci reportaje sub acoperire, iti creste stima fata de tine |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:32 |
||
dap... goana dupa senzational cu orice pret.. chiar daca-i facatura... ma uitam la topu' emisiunilor aducatoare de reclame, si implicit de bani... pai ce-i acolo?... razvan si dani, mircea badea, aia cu nora de la kanal d.. chit ca ma mai uit si eu la aia cu nora, ca am o slabiciune pt gabitza cristea, de cand a pozat ea in plaboy... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:36 |
||
ai uitat otv-ul hehehe, io stiam demult ca se fac bani frumosi din prostia altora auzi, intru la coana mare in camera si se uita la tradati in dragoste si-l aud pe ernest ala cum zice la un sot prins cu amanta in sac, ca el isi face doar meseria, a fost doar angajat... nevasta chiraia, amanta se zburlea, sotul injura, toata lumea era cu poalele in cap si chilotii la vedere |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:45 |
||
mda, si ala tot teatru ieftin | ||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:48 |
||
tot am zis ca nu ma mai uit la teveu,da' aseara ce ierea sa fac,tot asteptand sa termine de gestat frigideru'? ma uiati la "pariu ca stiu?"... la inceput am ras... p'orma am inceput sa ma 'nervez... p'orma m-am intristat... alea e reale dom'le?! oalio...sper totusi ca cineva le plateste gras ca sa debiteze ineptii pe banda rulanta... |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:54 |
||
preci...ia-o pe prioritati...intai tortu atomic...a iesit bun ? al doilea, despre ce emisiune vorbesti, fa si la cloana un rezumat, varianta condensata |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 10:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna | 32 | De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50 |
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez | 38 | De la: cristina322 13 August 2010 16:24 |
|
||
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară