bre, pretioaso, vazui amu postarea aia cu romanu' nascut sa moara contabil... va sa zica s-a nascut poet ca sa moara contabil, ha? da' atunci cum mama ma-sii de tot hotz ajunge, bre? |
||
ready_vivus Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:01 |
||
---|---|---|
tort? care tort? io nush' nimic de niciun tort! n-a mai ramas nici urma de el in frigider,mami! sa vezi matale famelia de 3 persoane dimineta,in pijamale,cu tortu-n mijloc... parca-s o balena esuata,nici nu ma pot misca... EXTRAORDINAR de bun! |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:06 |
||
ce-ati facut, mamicule ? ati pus ceasu' sa sune ? ioi, ishtenem... ti-am zis io ca e bun |
||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:08 |
||
bre vivache...aia cu contabilu' era un shto la adresa lu' lilo,casca ochii ceia! |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:09 |
||
l-ati dat gata pe tot?? asa de dimineata?? offf, deci, si io pap maine tort, da' nu facut de mine asa e mai bun |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:09 |
||
mai,nu chiar pe tot...ca i-am mai pus fii-mi o bucatica intr-o caserola pentru cand se-ntoarce de la scoala... sper sa vina repede...ca tre' sa-l degust io inainte,sa nu fie otravit cumva... |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:16 |
||
aha, si ei ii spui ca s-a stricat si a trebuit sa-l arunci, asa-i?? mama denaturata!! |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:18 |
||
apoi: ziceam de emisiunea lu' Morar - "pariu ca stiu?"... mami,tre' sa te uiti,ca altfel ai trait degeaba! genuni ale prostiei,nu alta! |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:21 |
||
mda, m-am uitat si eu la prima emisiune, partial...pana sa apuc sa ma enervez sunt monumentale...da' parca totusi nu-mi vine sa cred |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:25 |
||
morar...morar...la ce tembeliziune, mami ? la b1 sau realitatea ? si lasa caserola aia in pace departeaza-te imediat de frigider !!! |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:45 |
||
wifo, mihai morar, nu nasu... parca la una dintre antene |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:50 |
||
zambilo, ii confuzez mamica, batranetea, deh... la antene? adicatelea sa ma uit la moguli si sistemu' ticalosit, ha ? iote, sa zic acilea bomba...azi am vazt in satucul meu o tanti cu masca pe mecla, ii e frica de porcina am intrat la birt sa-mi iau tigari si tanti asta tragea dintr-o stecla de bere si o cafa asezonata cu coniac, si-si dadea masca la o parte discret, ashea... ioi, ishtenem... a ajuns porcina asta un brand, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:25 |
||
cu masca....fara masca |
||
eladaela Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:30 |
||
bei voi nu aveti nimic de mancare pe aici? la multi ani ela! scuze pt intarziere... |
||
alexal Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:35 |
||
pai, nah...paranoia cu porcina ar fii cam asa...mai stati dreaq p-acasa, nu mai dati navala pe la votare, ca raspanditi virusu'...si daca tot stati, stati si ale douajde zile, mai draga bugetari, ca suntem govern sarac, se apropie si sarbatorile, poate aveti de facut potoale acasa imi zumzaie in tzeasta numai teorii de conspiratie, d-alea ioi, si alta...ce le tremura chilotii astora de sunt consilieri pe la primarii, ca le pica pernele, si ei nu au avut timp sa isi faca prea mult cheag...am io sursele mele, 3 la numar si verificate, ca o nevasta de jurnalist care se respecta mamica, acilea se discuta cestii arzatoare pentru tara, pentru natiune...potoalele is prin cafenele |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:35 |
||
mai are preci o felie de tort...trateaza cu ea, desi, cred ca o sa mori de foame |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:39 |
||
nu mai vreau tort! o farfurie de ciorba firbinte nu aveti niciuna? sunt in perioada de refacere... | ||
alexal Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:43 |
||
alex, vezi ca parca mai avea kinga neste ciorba... fugi pana nu se intoarce iaso si ne-o luam cu mancarea peste nas |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:47 |
||
alexo, vezi ca e cantina dupa colt.... si tu zambilo...dai de sase,hai? |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:48 |
||
m-ai prins!! |
||
zambila Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:51 |
||
IASO AI MANCAT TOT? | ||
alexal Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:52 |
||
hai sa nu transformam si toapicu' asta in cafenea, va rog frumos... acilea numai zambilu' are voie sa bage retete |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:54 |
||
alexo, daca iti ghiorlaie matele caut-o pe mami prin alta parte,acum suntem ocupati cu emisiunile tv. am mai tras o data cu urechea la nasu'....vaaaai, ce situatie de kko,si nu urla trusturile deloc.... s-a dus dracu' shtaifu' lu' chireac ala... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:55 |
||
mdea...daca ridici pietrele, dai numai de viermi, iaso... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:57 |
||
REAO! te spun lu' mami... | ||
alexal Postat pe 11 Noiembrie 2009 12:58 |
||
wife, nici nu stii ce adevar graiesti... stau cu toate ferestele deschise,este cald,cald la bucale...da' vine vaju' ca ma dor oscioarele.. si wife..corect,aici numai zambilu' se pricepe... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:03 |
||
hehehe...antena are tirul fixat pe baselu astia nu mai obosesc, nene ? iaca stire de stire in Gandul "Deputa�ii nu vor lucra, s�pt�m�na viitoare, �i nu vor primi nici indemniza�ie de �edin�� �i nici diurn�, a anun�at, miercuri, pre�edintele Camerei Deputa�ilor, Roberta Anastase, ar�t�nd c�, astfel, va fi aplicat� hot�r�rea privind obligativitatea bugetarilor de a-�i lua concediu f�r� plat�." puterea exemplului, nene... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:58 |
||
hai ca nu mai au mult socrela(dar acum tirul e la apogeu..doar e campanie si tiranul trebuie facut praf)....pana pe 6 decembrie.... si apoi scapam de el....sper sa iasa si din politica..... oricum o sa fie terminat!!! | ||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:07 |
||
macar asta avea sange-n pix, pe cand ailalti... jocurile nu sunt facute aici, superbule, jocurile le face marele licurici, hehehe... |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:10 |
||
asta viseaza el....degeaba.... nu poate sa fure atatea voturi...prea multi nemultumiti sunt de mandatul lui de 2 bani!! | ||
superbus Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
noni | 10 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:04 |
|
||
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi | 32 | De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară