basescu reales... hai basescu... bre superbe, de unde scosesi tu nene aia prea multi nemultumiti de basescu?... vorba alora din video: daca nu se mai alege basescu, n-o sa mai ploua niciodata.. he,he,he... nenica, voi va uitati prea mult la televizor, si nu pe programele care trebe... uitati-va si voi la un discovery, la un animal planet, ceva, daca tot stati cu ocii-n plasme si lcd-uri toata ziua... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 14:39 |
||
---|---|---|
apropos de dinica... iote ce zice la catzavencu... http://www.catavencu.ro/moartea_lui_dinica_sau_cum_te_curata_telenovelele-11132.html e o vorba, despre morti numa' de bine... ok, cand e vorba de adus omagii, merge... da' eu zic ca articolu' asta zice bine ce zice... ce zice/... pai zice ca dinica era in grad avansat de demnta, plus cancer la gat si ale chestii mai marunte... c-asa-i la batranete... si in conditiile astea alde mediapro l-au cam exploatat prin telenovele, unde trebea sa i se sufle-n casca replicile, ca oricum nu mai tinea minte mai nimic... era un banc cu bula, care zicea ca a intarziat la scoala c-a murit bunica-su... profesoarea-i zice ca nu crede, ca ea a trecut prin fata casei lu' bula diminata si l-a vazut la fereastra.. la care bula raspunde ca l-au pus la fereastra ca era zi de pensie si trebuia sa-l vaza postasu'... cam asa si cu dinica, deh... |
||
zambil Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:10 |
||
ioi, doamne...nu stiu cine zicea ca avea si ceva alzheimer...urata e batranetea asta... | ||
|
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:17 |
||
nene, eu inca mai caut topicul ala al alejei, in care se ruga pt elena carstea, si nu-l gasesc... neam!! | ||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:33 |
||
ioi, anakin, mama...da' ce apasari ai ii creste ratingu' la fetitza asta... recunoaste...vrei sa faci o analiza pe text |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:36 |
||
da' te poti ruga si acilea,bro....ca-i deschis,ca la cooperativa! | ||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:36 |
||
hehehehe...a aparut frate'tu, hop si tu cand iti apare cloana de ce nu te arati, ha ? am stiut io ca nu trebuia sa-ti dau reteta aia |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:38 |
||
mami,nu te nervoza! iti creste tensiunea si nu-i bine! avui trebi,ca dimineata am zacut cu burta prea plina de la atata toarta...si mi-or ramas toate vraiste.. da' am venit acu'...nu-i bine?...sa plec? |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:43 |
||
Nu ii fac nici un rating, las-o incolo de euglena ... doar vroiam sa mai vad inca o data cum se umple de penibil cu subiecte de kko, doar ca sa iasa in fatza. | ||
anakin Postat pe 11 Noiembrie 2009 16:44 |
||
mdea...io ma mir ca nu a aparut inca niciun toapic cu Maestrul... | ||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 17:01 |
||
nenicilor auziti titlu pe otv astazi: "real:Dumnezeu este extraterestru!" no,viata grea in romanica... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 17:57 |
||
stiam, mami iaso! ca e extraterestru, nu de titlu chiar am auzit-o de la aia care ziceau ca au fost rapiti de o naveta spatiala, pentru te miri ce experimente... multa lume nacajita, mami... sunt convins ca lumea se si uita la "emisiunea" aia... |
||
ready_vivus Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:00 |
||
ready, se uita babuta mea,si m-a chemat sa vad nu stiu ce organizatie,care cere sa se faca ambasada pt extraterestri... probabil d-aia de se considera venti de pe alta planeta.. |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:03 |
||
din aia, mami iaso... printre ei gasesti sigur, daca ai fi curioasa, pe napoleon, stefan cel mare si churchill... ba chiar si pe iulius cezar, bineinteles, toti in viata si in costume albe, cu maneci lungi... de regula legate la spate. |
||
ready_vivus Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:08 |
||
iooiii... ca revenii in Romanica noastra cea de toate zilele... mesaje vizuale agresive pe toti stalpii, ceva de genul "ba al nostru-i mai frumos la presedintie"... de unde, nenicule, atatia bani la astia, ha? sunt pline toate localitatile de bannere si portrete ale "prezidentiabililor"... ce dreaq, cate licitatii de asfaltat drumuri s-au mai castigat in tara asta de au aparut atatea "reclame"? |
||
ready_vivus Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:10 |
||
ma uit la realitatea... zic astia ca au facut nu stiu ce studiu,si ca base este cel mai criticat candidat,hai lasa-ma? nu stiam... tot nu se da nicaieri,decat pe b1 scandalul cu srs,nashpa... daca ma intrebati pe mine,eu zic ca a inregistrat catalin macovei porcaria,dar asta nu inseamna ca au vreo scuza,srs-ul si chireac.. mafia nenica...cum mai fac astia jocurile,si prostimea pune boticu'.. |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:14 |
||
baiatu' la noi pe strazi se asfalteaza...ca vin alegerile,deh... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:15 |
||
mami iaso, eu unul am o mare si unica mustrare de constiinta in viata asta: in ce tara i-am condamnat pe copiii mei sa creasca!... | ||
ready_vivus Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:16 |
||
si publicitatea negatina e tot publicitate,nu Iaso? lasa,sa-l critice,ce pana mea! io tot cu el votez si de-al dreaq! |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:18 |
||
tara-i buna...ready..pacat ca-i locuita,stii cum se spune... preci.. la fel si babuta iaso...uite asa de-a draq,prea incearca astia sa-mi "deschida ochii".. |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:19 |
||
am ascultat f atenta astazi la un moment dat inregistrarile...cum incerca srs sa bage spaima in ala,si chireac disperat, iar a intrat in direct,cica se asteapta sa aiba astia inregistrari de peste tot.. a repetat de cinci ori: "din padure" al draq cred ca a dat in padure la bouci,si ii tataie couru'..ca tot zicea ca l-a lasat amanta...ehe,he,he.... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:24 |
||
stii ce-i interesant? ca scot astia rufe murdare la spalat exact la 4 ani o data! culmea,ca-n rest toata lumea face si drege,n-are nimeni nicio jena sa-si faca mendrele functie de cum nimereste la putere... |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:37 |
||
precilica... asa e peste tot,fetita...tot ziceam ca numa' la noi sunt d-astea,aiureala... cu cat e natiunea mai dezvoltata, cu atat sunt aranjamentele mai rafinate... astia ai nostri..ciobani,deh... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:44 |
||
mami...jicnesti ciobanii,parol! | ||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:47 |
||
ehhhh a draq wife m-a anesteziat cu muzica aia.. ma gandeam la becali... |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:52 |
||
wife_de_zmeu Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:53 |
||
ioi,drept...nici ciobanii nu mai e ce-a fost... |
||
preciouss Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:54 |
||
anestezie? vreau si io! ca e drept: nimic nu mai e ce-a fost... |
||
panty_C Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:58 |
||
nu pe draq... ce e bun abia acum incepe,ai putina rabdare sa-mi termin treburile... si lasa tristetea.. |
||
iasomia Postat pe 11 Noiembrie 2009 19:01 |
||
rabdare - cumpar daca trebuie de le-as termina si eu pe ale mele, treburi, bine ar fi... |
||
panty_C Postat pe 11 Noiembrie 2009 19:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? | 62 | De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27 |
Articolul care mi-a placut | 127 | De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45 |
|
||
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară