Chestiunea zilei..

BRAVO! IASOMIA!DE TREI ORI BRAVO!PERFECTA DREPTATE DRAGA MEA! TREBUIE SA FIM CONSTIENTI CE FACEM SI ASTA NU NUMAAAAI...NUMAI PTR NOI!PTR COPIII NOSTRI DRAGA CACI EI SUNT MICI SAU NU GANDESC CE URMEAZA PTR EI!TE IUBESC PTR ASTA!
margelatu
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:27
ioi, mi-e rau
Anouk
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:30
si tie???
eladaela
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:31
margelutzaaaa....iar ai dat pe gat prea mult anason mami???
tutankhamon
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:34
asta si cuvintele sunt singurele toapice serioase

sofico...pas...
Anouk
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:34
BAI FRATILOR!TREBUIE SA MERGEM LA REFERENDUM SI LA VOT1STITI FOARTE BINE !SUNTEM ROMANI!SI TREBUIE SA ARATAM CE STIM SI CE VREM!
EU UNUL NU POT MERGE LA CINEVA CARE PANA ACUM MA DESCONSIDERAT SA IMI DEA O FARFURIE DE CIORBA SAU UN GULAS!ASTA E CLAR PTR MINE!DAR NICI ACU DE IMI VA DA SOARELE SAU PAMANTUL TOT NU OI MERGE!MERG PTR TARISOARA ASTA FRATILOR!IUBITIVA CA SA FITI IUBITI!

margelatu
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:39
no comment...
Anouk
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:40
eladaela
Postat pe 13 Noiembrie 2009 22:41
nea margele,

ok,bre..

fetele,
ce v-am spus eu voua?...

asaaaa..

care i-ati vazut pe dani si raduleasca?
nu am vazut ceva mai patetic in viata mea.

am crezut ca sederea la monte-carlo...o mai spala pe duduia,da' deh...
bre,e misto exhibitionismu' asta..cand iubesti ca la balamuc,dai pe afara..
dar teatrul ala ieftin m-a scarbit...
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:12
nush mami...ce-au facut astia doi ? baga romantzu'

hehehe...si cand am zis ca nu-mi place de tanti asta, mi-au sarit multi in cap...
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:14
mami,

lasa ca vezi tu zilele astea,mi-e imposibil sa povestesc...etalare d-aia de sentimente de o faceam noi pe la 17 ani...

da' nashpa...urata,lucrata...

fu studenta la regie,deh...

iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:21
anouk...
http://www.cancan.ro/2009-11-13/DANI-A-PLANS-IN-DIRECT-LA-NEATZA-CU-RAZVAN-SI-DANI.html

pe scurt...

si daca ai nervi...

http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=64855&type=show&item=102
eladaela
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:23
oalio...etalare d-aia cu lins-prelins ?

pai, nah...daca asta e, ma gandesc ca vor sa convinga lumile ca ei sunt fericiti

adelo, you right...n-am nervi
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:23
bravo,scorpionu'

wife,

corect...

e sambata..e we..la bucale este soare ,astazi ma duc prin parc...
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:32
musai poapas la cofetarie pentru o joffra
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:33
nope...

vreau sa ma fac frumoasa pt decembrie,vine mosu'...ehe,he,he...
poate ma ia pe genunchi sa-i spun o poezie,si sa nu-i fac Domane feri! vre-un deranjament....
iasomia
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:36
ioi, iaso...las' ca is frumoase femeile mai rotunjoare...nu scadura ca mine...
Anouk
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:37
ceee??? o reinviat dragostea dintre aia si ala??? bleah.....
tutankhamon
Postat pe 14 Noiembrie 2009 11:40
incep agricultorii sa are cu plugul bunicilor?

natie!!!!!!QWO VADIS?
LILO
Postat pe 14 Noiembrie 2009 18:38
cica s-au cam spurcat marinelu' si crinutu' la confruntarea face to face
crin i-a zis baselului ca a promovat "femeia - obiect", cu succes facil si nu femeia care face cariera pe invatatura,ci prin tupeu iar baselu i-a raspuns ca el e un barbat c�ruia nu i s-a �nt�mplat niciun incident dramatic �n care sa-si lase sotia singur� s� ajunga �n situatii dificile, aluzie clara la prima sotie a lui crin, care s-a sinucis.

atacuri dezgustatoare si care nu le fac cinste...
Anouk
Postat pe 15 Noiembrie 2009 08:29
Crin l-a facut KO...pe hahaici!!! s-a vazut ca e mare diferenta intre ei.... avem noi o vb pe aci... base e mort in popusoi!!! clar e terminat... doar atat a putut sa faca...un atac murdar ...de ultima speta!!
superbus
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:39
Crin face si ko-uri?!
uau!
inseamna ca nu-i atat de crin,nu?...

nu-i bai,tocmai d'aia-l votez tot pe Baselu'!
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 19:59
apoi...cine se aseamana...se aduna..nu e asa preci?? marinelu... e idolul tau, nu?
superbus
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:04
superbu'...pas
preciouss
Postat pe 15 Noiembrie 2009 20:07
superbe... ce-ai zice de baselu' presedinte si crinutzu' prim ministru, ha?... politicile astea e grele, nene...
zambil
Postat pe 16 Noiembrie 2009 08:10
din ciclu' "tzepe de bucuresti", astazi restaurantu' mythos, din cotroceni...

vede nevasta-mea pe antena 1 o emisiune in care neshte fomisti lauda restaurantu' cu profil grecesc mythos... asa ca nu scap de ea, si sambata mergem la mythos... dau telefon, raspunde unu' care zice: vreti sa va rezerv o masa?.. da - zic eu...

asa ca iata-ne ajunsi... locatie intr-o vila burgheza de pe langa terenurile de tenis.. eforturi minime de amenajare, kitchuri de picturi pe pereti, restaurantu' gol.. noroc ca facusem rezervare...

dam comanda, la antreuri printre altele comand o salata de ardei cu iaurt si usturoi... la felu' principal, calamar umplut - ea, scoici cu sos de rosii - eu...

vin antreurile, salata de ardei nu are iaurt.. chem ospatarita, ii zic ca nu e iaurt in salata, se uita aia cu atentie la salata, dupa aia se duce sa intrebe bucataru', si vine cu raspunsu': s-a schimbat reteta... incepe rau...

vin felurile principale... calamaru' neveste-mii e crud, cred ca inca se mai misca, ba chiar cred ca are indigestie de la umplutura de branza cu rosii... il trimite inapoi la facut, se intoarce asa cum a venit.. nu poate fi mancat...

farfuria mea cu scoici contine o zeama lunga ce seamana a spalatura de cratitza, in care pluteste o scoica si cateva bucatzele de ceapa... costul inventiei culinare: 30 de ronisori.. pt o scoica, nici macar saint jaques.. o amarata de midie... nu se poate manca...

plecam nervosi, s-a dus dreacu' seara de sambata...

zambil
Postat pe 16 Noiembrie 2009 08:25
se putea si mai rau,nea zambile...
sa plecati intovarasiti de o toxinfectie d'aia...puschea pe limba!

om mare si mai crezi ce vezi la teve...ehe!

orisicum,"Year One" ala e provocator de indigestie...
bull shit american,ca nu m-oi invatza odata minte...
preciouss
Postat pe 16 Noiembrie 2009 09:16
anouk,

vrea sa-ti spun ca m-a bantuit chestia respectiva,chestii personale,nu dau detalii...
nu a fost ok din partea lui crinu' sa aduca in discutie femeile din viata lu' base de fata cu sotia lui,da' asta nu inseamna ca base trebuia sa reactioneze asa,in fine...nu vreau sa dezvolt...
pt ca antonescu a reusit sa aiba o prestatie misto,pt ca a avut curaj,pt ca a fost mai intelept,mai proaspat(deh..nu pe el sunt tunurile de ani de zile)pt toate astea are votul meu in primul tur.
a! si pt ca a avut eleganta sa-l scoata pe base din situatie,declarand ieri ..ca in mod sigur o canalie de langa presedinte i-a vandut gogosi...

apoi,i-oi trage una cu stampila lu' marinaru'...

zambilu',

bine ca nu v-ati imbolnavit...

precilica,

se imbolnavesc unii si cand mancarea arata super,sora-mea a cazut la pat de la o masa d-asta cu fructe de mare.

iasomia
Postat pe 16 Noiembrie 2009 10:36
iasomico..

pai ne-am imbolnavit, mami... da' ne-am imbolnavit de sila pe shmenurile din romania, facute pe banii clientilor de buna credinta...

drept sa-ti spun, eu nu prea am vrut sa merg, ca am nas la chestii d-astea.. da' poti sa te pui cu femeia cand vrea cina romantica?.. nu poti...
zambil
Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:05
corect.

felicitari,moshule.
bine ca te-ai dus,ca dupa ce s-o duce gustu' amar de la sila aia..o sa va apuce rasul...

romani,deh...haz de necaz...
iasomia
Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? 66 De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07
Articolul care mi-a placut 127 De la: Freya__ 4 Septembrie 2011 14:45
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! 18 De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05
fericire 91 De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53
prietenie sau altceva? 113 De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04
Setari Cookie-uri