bre mami, pai ne-am umflat de ras acolo, sa nu-ti inchipui ca stateam ca momaiele... dac-ai fi vazut-o pe chelneritza aia cum se uita impreuna cu mine in farfuria cu salata de ardei, cand cautam iaurtu'... fratii marx, nene... | ||
zambil Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:22 |
||
---|---|---|
asa e ba mami,ca voi aveti umor.... brava... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:25 |
||
aham... era cam ca in anecdota aia: ospatarul: -Si, v-a placut meniul nostru? Cum ati gasit fripturica noastra? clientul: - A, foarte usor, era sub un cartofior pai... |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:26 |
||
vivache, macar ala gasi fripturica.. da' eu nu gasii iaurtu' neam... insa explicatia a fost culmea tupeismului de dambovitza.. auzi la ei: s-a schimbat reteta... | ||
zambil Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:28 |
||
corect, nea zambile. ca daca e criza, ce dreaq, se schimba si retetele te mai mira ceva? eu m-as fi mirat sa fi fost totul ok, la cum ai inceput cu descrierea aia a birtului |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:31 |
||
bai..comandara baietii mei in miez de noapte la jerry's pizza...au adus aia o pizza cat roata carului,am mancat toti pana am pocnit...f buna,plina de carne... am mers a doua zi trei ore pe jos, ca sa consum ce am bagat la intuneric ca o nesimtita.... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:39 |
||
mdeah, mami iaso... ce sa zic si io? parca e cam multe complexele astea cu siluetele in ziua de azi. ce dreaq, un pic de carnita nu a stricat nimanui amu, drept ii ca nu mai e nici ca pe vremuri, nu neaparat ca acum 60 de ani cand fomeia tragea la sapa si la prunci cot la cot cu barbatu... nu mai e nici macar ca amu 20 de ani, can' fomeia alerga toata ziua dupa de-ale gurii, cand iesea de la schimb. n-avea timp saraca sa puie pe ea... ca sa nu mai zicem ca bietul ceausescu, stia el ce stia cand nu baga mancare in galantare o fi auzit el cate complexe ar genera siluetele pierdute |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:48 |
||
bre, eu va zic una si buna, daca vreti sa mancati de banii care-i dati, mergeti la mcdonalds, sau la kfc, sau va luati o shaorma, sau o pitza, ca iasomica... asta daca mergeti de foame... daca mergeti la fitze, mai bine le trimiteti banii prin mandat postal, si aia sa va dea o adeverinta c-ati fost p-acolo, sa rupeti gura la tarani... |
||
zambil Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:52 |
||
asta-i beton cu ruptu' gurii la peizani la kfc si pizza, achiesez... la mcdonalds parca nu prea... la aia nu prea ai ce pune p-o masea, de aceeasi bani cu care mananci o pizza sau o galeata de copanele si aripioare picante la kfc... |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:56 |
||
ready, sunt oricum,da' nu complexata... zambilu' asa mami...da' ce?un gratarel acasa nu merge? femeile pot fi tare sexi cand gatesc...daca stiu cum sa dea din manute...cum sa se fataie... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 11:58 |
||
astia la noi in cartier,dau doua beri gratis la o pizza cumparata,da' mergem asa pt socializare,ca tot a mea acasa iese mai buna,stiu sunt modesta,da' ce sa fac daca ma pricep?... | ||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 12:00 |
||
pai eu ce zisai?... dai banii de fitze, si-ti tragi acasa neshte carnati pe gratar cu muraturi de-ti pocnesc falcile... plus ca treci direct la actiune dupa potoale, nu mai trebe sa tarnosesti banchetele taxiurilor in figuri de circu' soarelui, pana ajungi acasa... |
||
zambil Postat pe 16 Noiembrie 2009 12:03 |
||
vrei sa mooooor acilea de ras? pana acasa te ia somnu'... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 12:06 |
||
fusai si eu ieri la mall, ca s-a extins, deh, nu era suficient de mare evident, cea mai mare parte o ocupa restaurantele, acolo era plin si cica-i criza, pe naiba, nu gaseai un loc liber in parcare, zici ca se da ceva pe gratis acolo |
||
zambila Postat pe 16 Noiembrie 2009 12:09 |
||
he he he... zambilici, la mallu' ala cam tot timpul a fost parcarea plina... si birturile din el ashishderea. da' cam atat, ca prin buticaraia aia bate vantul, nene... | ||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 12:13 |
||
dap.. mare mister...criza,saracie...dar nu poti sa iesi cu masina din oras,vinerea,sambata e dezastru...se duc toti la munte. asta cu mallul nu o inteleg,desi ma duc relativ frecvent,cand imi cumpar toale..nu am magazin in zona de unde sa-ti poti cumpara ceva cat de cat...dar sunt unii acolo aiurea..non-stop.. sa vezi sambata la mine in cartier ce coada e la carne.. incredibl... a draq criza.. da' si cand o venii... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 12:14 |
||
mami iaso, ce sa vina, bre? ca vorba lui Creanga, mai rau ca amu, ca anu' trecut si ca de cand ne stim, nu ne-a mai fost niciodata |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 12:18 |
||
De la: zambil, la data 2009-11-16 08:10:40superbe... ce-ai zice de baselu' presedinte si crinutzu' prim ministru, ha?... politicile astea e grele, nene... orice e posibil in romanica ....poate de aia,mai nou , crin il ataca pe jeonica!s-ar putea ca in turul 2 Crin sa vireze spre cine da cel mai mult!! astia se schimba cum bate vantu... |
||
superbus Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:11 |
||
iaso....Crin s-a referit la parasutele alea de udrea, ritzy ..si care or mai fi aduse pe ochi frumosi!! nicidecum la doamna base.. pe care a apreciat-o!!! | ||
superbus Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:14 |
||
bravos ca votezi pt Crin ....mai aduna si tu simpatizanti...poate ajunge in turul 2!!! oricum.. base...nu va mai indrazni sa se confrunte cu Antonescu!!!si-a cam luat-o pe coaja.... | ||
superbus Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:18 |
||
ready, lasa baiatu' ca nu crez ca o duci asa rau.. superu' nu-mi place ca nu simti ca sunt inca o basesciana,fraieru' dupa ce a scos "perla" din gura,ii parea mai rau lui,decat lu' crinu'... esti tinerel,nu prea te pricepi la oameni.. dar da...80% il votez pe crinu' in turul intai...sa vad si confruntarea de miercuri... iar ce zici tu ca base nu mai are curaj...ma face sa rad de-a dreptu'...asta e sarpe d-ala batran,asteapta sa dea lovitura finala... in alta dezordine.. bre..ciprian nastasiu asta se doreste a fi un al doilea pacepa...ehe,he,he... iote ce de nereguli acolo,pai...asta inseamna ca nu si-a facut meseria,datoria...ca doar era procuror diicot... unde pui ca a asteptat doi ani ca sa apara in campanie. vrea credibilitate? hai ca ma lua scarba.. america,draci,laci... licuriciul il vrea pe rrarrait...ce s-o mai lungim,care n-am avut noroc pe lumea asta.... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:39 |
||
i-auzi cum o alinta astia: gripa noua... mai bine-i ziceau in continuare porcina, ca romanilor le plac chestiile astea cu shorici, costitza, caltabosi... |
||
zambil Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:04 |
||
si carnat d-ala...cu usturoi... | ||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:05 |
||
dap... mai ales in perioada asta, ca tot auzii ca s-a lasat postul Craciunului... da' ai dreaq, i-am urmarit de cateva ori: cica au murit nu stiu cati din cauza virusului gripei noi SI a altor infectii virale... iote ce subliminale baga, doar-doar prostimea va sesiza numai "gripa noua" in formulare si va cere in draci vaccinul... |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:07 |
||
lasa,Iaso... pan' o scrie si asta "Orizonturi rosii",ehe! ...cale lunga.. de Nastasiu zic,ca-i mic copil.. |
||
preciouss Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:09 |
||
bre, io cred ca astia vor sa evitam multimile, printre altele,sa nu mergem la vot... sa se duca doar nucleele alea dure,s-ar putea sa-i incurcam... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:09 |
||
faza cea mai tare a fost cand ziceau de morti de gripa noua si apare un medic care o baga p-aia cu ciroza la un decedat "de porcina" | ||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:09 |
||
preci, in lumina noilor "dezvaluiri" (pe dreaq noi! ) nu-i exclus sa auzim de ceva cercetari penale impotriva astuia... sa mearga pana pe la favorizarea infractorului, macar asa, d-un capritz, d-un pamplezir... mami iaso, posibil sa fie si asta, da' te joci cu rumanu'? asta-i capos, daca are o stampila de pus, merge si prin tornada s-o puna, daca n-are, pas de-l dai jos din pat in duminicile votarii |
||
ready_vivus Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:12 |
||
precilica, e de-a dreptul ridicol...mami.. ready, corect daca avem pata pusa, nu ne lasam pana nu o punem.... |
||
iasomia Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:15 |
||
atata timp cat mai putem si noi semna o petitie si s-o dam anonima,n-are decat sa-l fugareasca penal pana-n Congo,bre redi.. toate-s vechi si noi is toate,vorba aia... inclusiv gripa! |
||
preciouss Postat pe 16 Noiembrie 2009 16:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prieteni,colegi de munca? | 21 | De la: fecioara2012 17 Aprilie 2012 15:40 |
oare sunt si fete sub 18 ani aici? | 17 | De la: pantera_neagra 29 August 2010 13:09 |
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
|
||
El ma place eu nu?! | 17 | De la: bianca_culea 27 Martie 2014 12:52 |
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic | 78 | De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară