Chestiunea zilei..

bate baselu' campii pe la televiziuni?... da' cine spune ceva cu miez?... ii doare-n pix pe toti de tzarisoara asta... iote la geoana, ii rascula pe aia de la metrou, de au printre cele mai mari salarii de bugetari din tara... greva nesimtitilor, deh...

de crinu' inca nu zic nimic, ca el oricum nu conteaza...

zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2009 08:49
lasa moshule, ca asa-i campania la noi...tre sa vorovesti abouth nothing, ori sa zici picanterii de alt candindant, sa-l cauti la amante

spirit balcanic, doar ne plac telenovelele

si ce-am auzit ? ai avut o cina romantica la ristorant ? ehe, he, he...
Anouk
Postat pe 18 Noiembrie 2009 08:53
din viata romantzioasa a romanilor... o femeie a trait 6 ani cu un barbat, fara sa stie ca acesta o insela cu capra si iapa din curte... acu' inteleg eu ce-nseamna dragoste animalica, nene...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2009 08:54
anuko, te bucuri, ai?...

macar am dat-o pe ras, pana la urma, c-asa-i romanu', haz de necaz la greu...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2009 08:56
nu ma bucur, mama...da' imi imaginam fetele voastre, chitite pe romantism, cand va uitati la calmaru'ala indigest si la scoica aia singurica din farfurie...

de-aia zic, tot mai buna e o friptana facuta acasa, trimiti copchilu' la bunici si te bucuri de singuratate cata vrei
Anouk
Postat pe 18 Noiembrie 2009 09:01
mda... alaltaieri imi facui si eu un abonament d-asta pe toate liniile... o saptamana, asa, la fitze... oricum, am facut o juma' de ora din centru pana la mine, din care 15 minute mers pe jos... daca eram cu masina, faceam cel putin o ora, in aceeasi perioada a zilei...

si-nc-o cheste... nu stiu cum dracu', da' cu greva asta a metrotilor, parca s-a mai eliberat traficu' auto... si nici oameni disperati atarnand de tramvaie n-am vazut... viata pare mai plina de nerv cand citesti gazetele...
zambil
Postat pe 18 Noiembrie 2009 09:13
tot mai bine de trait la tzara..in provincie..nu?

ce fain suna:locuintza mea de vara e....la tzara
LILO
Postat pe 18 Noiembrie 2009 10:09
zambilu'

asa rau imi pare ca nu avem si noi amenajate benzi pt biciclete....

iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2009 11:30
mami...te mai dai cu bicla?? interesant!!!
superbus
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:10
nea zambile...crinul conteaza... si inca cum!! o fi avand in jur de 20%...si , daca nu prinde barajul,el va inclina balanta in turul 2!!
superbus
Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:18
super-buss

valeiii,da' ce relicva ma crezi...

adevarul este ca sunt nashpa,macar aici pot sa fiu sincera,sunt batrana si nu incap in lift...ehe,he,he...

in timp ce tara este in colaps, psd are timp de fite,pleca hrebenciuc cu clabuci de la negocieri.

base si antonescu nu halesc 3 moderatori,spun ca este inutil...

geoana vrea 5 candidati ,3 televiziuni,3 moderatori...

bre,

asta face kk pe el..
oaliuuu,la mine in cartier e plin cu geoana,avem si cort d-ala de campanie,nu mai inteleg nimic...
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:18
nu ..deloc...cred ca esti ca prasnelul, daca mergi pe bicla !!!

da... jeoana e cam morcovar!!
superbus
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:26
ce-i ala prasnel?...
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:29
ce-i aia "bicla"?
zambila
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:32
cre'ca...era vb de un copil care merge pe bicicleta.

offf..a.ctorii astia.........
walkiria
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:34
walki

asa da...eeee..o copilita...ioi,ce rad...
iasomia
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:43
poooop iaso

o zi buna tuturooooorrrrr!!!!!!!!!!
walkiria
Postat pe 18 Noiembrie 2009 15:46
chestiune: "marea confruntare" pentru prezidentiale nu va mai avea loc azi. baselu cica a cerut demisia aluia de la tvr, pentru ca a "indraznit" sa ii cheme si pe vadim si becali...
s-o fi suparat ca intre atatia cioflingari a vrut sa mai aduca doi, la concurenta...
ready_vivus
Postat pe 18 Noiembrie 2009 18:42
'r-ati ai dreaq cu fitzele voastre de "mari oameni de stat"...
ready_vivus
Postat pe 18 Noiembrie 2009 18:43
iaso...

"prasnel=Juc�rie mic� �n form� de con cu v�rf ascuțit, care, fiind r�sucit� bine și l�sat� s� cad� pe o suprafaț� plan�, �și continu� mișcarea de rotație, p�str�ndu-și astfel echilibrul; titirez; sf�rleaz�. ♢ Iute ca ~ul sprinten. 2) Cap�tul conic din partea de jos a fusului de tors (care �nlesnește rotirea acestuia); sf�rleaz�; titirez. 3) Partea inferioar� a fusului morii, fixat� �n una din pietre
bicla= bicicleta!!

da...magarii.... cred ca iar a dat jeoana bir cu fugitii!! adevarul e ca trebuie una intre cei 3 ..cu sanse reale.... nu cu toti pacalicii

superbus
Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:33
superbe, toti e pacalici, bre... da' absolut toti... iar noi sunem popa prostu'...

deci fara confruntari, ca oricum n-avem ce spune la popor, in afara de a-i injura pe contra-candidati... da' tzeapa cea mai mare a luat-o televiziunili comerciale, unde alora le curgeau spumele verzi sa puna intrebari incuietoare la aia d-aveau ei ciuda, si aia i-a lasat cu ochii-n soare.. he,he,he... plangea alde ctp dupa vremurile bune, cand se dadea el mafalda prin campanii...

pe scurt si la obiect, cititi contraeditorialu' din catzavencu, aia de mai aveau vreo indoiala cine conduce tarisoara asta...
zambil
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:27
si-nc-o cheste despre crinutzu'...

vi s-a parut c-a fost mai coerent si la obiect, in comparatie cu geoana?.. pai in comparatie cu geoana si statuiele de la universitate par mai la obiect si mai coerente, chit ca nu zic nimica...

da' ia stati voi si rumegati acilea.. ce-a zis crinutzu?.. ca el vrea schimbarea, ca vrea ca dupa douaj' de ani sa nu mai conduca tot grupurili de interese... si cine-l sustine pe crinutzu'?... medicins sans frontieres, cumva?... hai bre crine, ne lasi?...
zambil
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:32
in sfarsit, aseara fusei la mall la plaza, c-avusei o treaba p-acolo.. exact la ora la care se anuntase marea confruntare a piticilor de gradina... bre, nene, miercuri la ora 19:30 n-aveai unde s-arunci un ac in parcarea alora de la mall... in mijlocu' saptamanii, in plina criza economica, in timpu' ultimelor confruntari electorale de dinaintea alegerilor...

hotarat, romania e o tzara de extraterestrii, nene... nimic nu se explica...

hai ca ma amuza tare de tot bancu' spus de dinescu si dat de carcotasi la emisiune, ala cu viermii de kkt... definitoriu' pt starea natiunii, de-acuma si dintotdeauna...
zambil
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:38
zambile, da' cine te-o necajit in halul asta??
inspira, expira.....
noi sa fim sanatosi!
zambila
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:43
poi cum sa nu fie "suparat" nea zambilu..cand in tarisoara aiasta...logica o luat-o la goana....si tot goneste si nu se mai opreste
LILO
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:53
bre zambilo, depinde ce repere ai cand iti urezi singura sanatate, nene...
zambil
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:56
nea zambilu...foarte subtil,foarte subtil..
LILO
Postat pe 19 Noiembrie 2009 12:58
asa e el mereu...io-i uram si lui, da' daca n-a vrut sa se simta, sa fie numa' la mine...
zambila
Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:05
mdea...mi-e ca pic in derizoriu daca va spun io chestiunea mea arzatoare...da' ma risc

am un soarece in casa
si nu, nu am otrava
si nu, nu am nici capcana
si nu, nu am nici matza

numai gandul ca forfote prin casa ma aduce la disperare
Anouk
Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:12
prinde-l cu lipici d-acela da la rusci..
LILO
Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dusmanie 14 De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50
O vorba buna 64 De la: tatoo 23 Aprilie 2011 15:43
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
se poate? 34 De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Setari Cookie-uri