improvizeaza o capcana, sis, asa cum facea bunica-mea cand eram io mica, si nu pricepeam de ce tine farfurii prin colturile camerei... so... o farfurie mare si adanca si o nuca in care infigi o scobitoare. Asezi farfuria cu gura in jos, sprijinita in scobitoarea infipta in nuca si gata! sa te vad ce faci dupa, cu soarecele... Planul B: imprumuti pisica vecinilor. |
||
garbo_C Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:18 |
||
---|---|---|
ioi, tu!! iti impumut pisicile mele, da' tare mi-e teama ca nu te ajuta cu nimic nu par sa fii vazut vreun soarece la viata lor |
||
zambila Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:24 |
||
anuko.. ai incercat sa socializezi cu el, sa vezi ce-l apasa?... |
||
|
||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:33 |
||
oi zambilu, ti-as povesti ceva dar imi dau foc la valiza. asa ca, nu intru in amanunte . era cat pe ce sa apar la tembelizor cu interviu in direct . ceva in genul "intreaba prostii satului". m-am gandit ca rade lumea si refuzai a ma vedea pe sticla da, tot mi-au filmat usa scarii . ase frumos a fost sa-mi vad geamul la tv... avui omor in bloc |
||
si_totusi Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:40 |
||
totusoaco, si unde ziseshi ca fuse omoru' shela, tot la voi la moldova?.. | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:44 |
||
ei !nu mai comentez | ||
si_totusi Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:48 |
||
bre totusoaico, daca nu s-a lasat si cu perversiuni, macar dupa omor, nici nu merita comentat... | ||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:54 |
||
mama lui de net neneaca, un pic de compasiune n-aveti sis, daca imprumut matza, vine livrata la pachet si cu vecina, so...NOT !!! zambilu' ce apasari sa aiba soarecele asta, mama ? ca e criza de cascaval in frigideru' meu ? zambilutz, pisicile tale is de decor, bre... totusico, esti VIP ? |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 13:59 |
||
era cat pe ce, wif. numai ca, veneam de la job si nu aratam monica columbeanu cand iese de la fidnesu cela . si apoi, m-am gandit ca ma vede lumea si nu ma spal nici cu apa prutului. avea zambilu scuipat la furca, sa-mi zica de moldoveni | ||
si_totusi Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:10 |
||
Rautate mica ce esti.Acum ce facem ? Ca sa te vedem, asteptam a doua victima? | ||
Ioana007 Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:49 |
||
spunea o vecina care a vorbit ca, daca viitoare se coafeaza. asa si eu | ||
si_totusi Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:59 |
||
asa, totusico...coafata, aranjata, ce pana mea ioi, am uitat...ai mai zis ca esti si fata mare |
||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:03 |
||
donshoara | ||
si_totusi Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:04 |
||
aham... | ||
Anouk Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:05 |
||
m-am apucat sa citesc paller,viata pe un peron...ma linisteste batranu',imi place. ma uitam pe cultural,era un documentar despre brancusi,cica i se spunea "princepele taran",avea cazan ,isi facea singur tuica,musafirii si-i servea cu oua prajite,mamaliga,varza acra cu boia... da' m-a distrat o chestie,cica lega femeile cu o esarfa fina la ochi si le dadea sa manance ceapa verde data prin branza grasa...si alea erau in al noualea cer de satisfactie,si nu reusea niciuna sa ghiceasca ce le-a dat.. haidi bre,eu crez ca era praz...ca e mai marisor asa,mai obraznic... |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:51 |
||
hai ,floricico...da ai imaginatie.. dar daca brancusi o fost principele taran...atunci nea marin...dragul de el cine o fost? |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:23 |
||
si zi asa, iasomico... tzaranu' le dadea cocoanelor cu prazu plin de branza pe la gura, ha?... al dreacu' brancusi asta... da' eu o cheste nu-ntzeleg... alea erau legate la ochi, da' nu zice ca le baga si shomoioage-n nas, bre... |
||
zambil Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:27 |
||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:32 |
||
lilo, da' di shi bre? prazul e ceapa oltenilor... zambilu' cica le dadea intai tuica,le amortea simturile,deh... nici eu nu am inteles,da' pervers olteanu'.. |
||
iasomia Postat pe 19 Noiembrie 2009 17:37 |
||
miucaaaa....scandal mare pe acasa...la povestiri......nikita cu barba-su....tatal copilului ei....ioi doamneeeeee..... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:02 |
||
da?!!! ia sa vedem.. | ||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:04 |
||
io cred ca nikita ii neam buuun cu moment irinuka alexxandra cu drag | ||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:06 |
||
moooamaaa....cate injurii o tras asta acuma in direct......ma inrosisem si eu.....mai sunt si copii care la ora asta bingane prin fata televizorului....oricum cine se aseamana se aduna....ea cu barba-su.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:12 |
||
da uitati va la ei...astia chiar is sacul cu peticul... da....si nu vreau sa fiu rea....ce naste din matza ,soareci manca... ceea ce vine dupa ei cum o fi? |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 18:13 |
||
'naseara! dedicatie pentru cinefili... "August rush" i zice... enjoy... |
||
preciouss Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:53 |
||
preci...nu te pot incurca....acuma am facut obsesie pentru dr. house....sunt in sindromul house....sez unu ep 8.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:11 |
||
bre, Tuth, si mi-o spui asa, in fata, ca ai facut o obsesie pentru mine??? | ||
ready_vivus Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:13 |
||
eheee...redilici.....iooooi...sufletele mele ofteste de dorurile tele... p.s. dimineata mi-am dat seama....vamesii sunt una si politia de frontiera/granicerii e alta...... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:16 |
||
un mic exercitiu civic... http://www.evz.ro/alege-ti-presedintele/game.html asta, desigur, in conditiile in care candidatii respectivi ar avea un program coerent si se vor tine de cuvant... ia incercati, s-ar putea sa aveti surprize in ceea ce priveste propriile preferinte... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 20 Noiembrie 2009 08:51 |
||
vaaai.. nu pot sa spun cine a iesit pe locul doi,ca mi-e rusine..ehe,he,he...vaaai... asaaa bagara astia marea infruntare la ora 19,sunt disperati sa nu prefere lumea dansez pt tine... ma mai apuc sa fac o data testu',poate am gresit... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ganduri frumoase/pure/sincere | 38 | De la: Clm 12 Mai 2009 15:23 |
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
dedicatii | 61 | De la: lady_corina 2 Septembrie 2009 22:54 |
|
||
Mici probleme cu albinele. | 4 | De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară