n-am gresit: pe locul intai tot ala. si pe doi la fel.. hai mai ca ev zilei sunt pro base... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:09 |
||
---|---|---|
hai ca-i gasira scuze aia asistentei de-l praji pe bebelus la maternitate.. de vina e guvernu', care-a trimis bugetarii 4 zile in concediu fara plata.. ai dreacu' banditi... pai cand aia-l baga pe sugaci la ultraviolete inca nu se daduse aplicarea masurii... si p-orma, chiar l-a prajit ea p-ala?... ca dupa parinti, copilu' pare mai bronzat de la natura, de felu' lui... |
||
zambil Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:18 |
||
o mare,mare porcarie... in primul rand o asistenta care se ocupa de copii, nu are ce cauta la nasteri... in al doilea rand,enescu,chirurgul de-l opera pe copil...un munte de omenie,a povestit atat de preocupat si sincer afectat, toata operatia.. incat m-a facut sa plang,m-am dus si am mangaiat ecranu'... |
||
|
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:25 |
||
cand am iesit ieri din bloc,am ramas masca... absolut totul..strada ,trotuar,loc de parcare..toate proaspat asfaltate...tipa un tigan la mine: peste doua ore,doamna! no, si cum atunci cand nu ai voie te apuca bazdacu',m-am dus si am sarit gardu' prin gradina....ehe,he,he... parca eram copila la buna,si saream parleazu'... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:37 |
||
De la: iasomia, la data 2009-11-20 09:25:26o mare,mare porcarie... IASOMICO, suflet nobil |
||
scrichy Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:48 |
||
scrinciule, |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:49 |
||
iaso, ai sarit gardu', mami ? ioi, as fii vrut sa vad asta mai, e o ceata afara de nu te vezi om cu femeia altuia, daramite sa mai vad care-i mai tare in program electoral mai, m-am uitat aseara la Orphan...brrr...iote-asa iti bagi mortu' in casa, ca sa se aplice zicala aia cu facerea de bine, f...re de mama, he, he, he |
||
Anouk Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:57 |
||
Neatza la toata lumea,eu va citesc,nu prea mai scriu,ca plec si vin,ma apuca dracii cand intru intr-o discutie si trebuie sa plec,am facut testul si mi-a iesit pe loc1,CRINUTZU,eu nu apreciez in realitate pe nimeni,asa ca nu dau doi bani pe ei,pe locul 2 mi-a iesit OPRESCU,ptr. ce a fost,ca director spital,a fost f.bun,atat,acolo trebuia sa se opreasca,ca primar nu prea a excelat | ||
scrichy Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:02 |
||
ano daca am si eu ceva,apoi am mobilitate... unde pui ca am venit cu 20 de paini,si pt vecinii mei pensionari... a fost ceata s-o tai cu cutitu' si la bucale...da' acum e un soareee cald,cald... ma duc sa ma bucur nitel de el... we bun... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:02 |
||
scrincioaico, am fost eu in spitalu' lu' oprescu,e un mare joco di mano ce spune.."nivel european",uitau alea sa ne faca injectiile,trebuia sa alergam dupa ele cu banii in mana...sa le aducem aminte,asa cum eram cu 39 de grade. multa mizerie umana. si un dus..daca te aplecai,dadeai cu capul de faianta... brrr.... hai la soare cu voi... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:07 |
||
IASO,in municipal cred ca ai fost,dar tot il restaurau in draci,e drept ca era o cazatura,trebuia consolidat,eheiiii,de multicica vreme,banii cu tzaraita,eu am avut pe mama acolo,s-au purtat frumos cu ea | ||
scrichy Postat pe 20 Noiembrie 2009 10:29 |
||
dap.. in fine,fuse si se duse.. au agatat ai draq(cred ca aia de la pdl) niste afise cu psd-ul...radeam in tramvai ca tampita,jurai ca sunt facute de psd la prima vedere.... era si vantu pe afis... erau urati cu draci.. |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:40 |
||
dap.. circ total, bascalia e regula electorala, da' au si cu cine, nene... ma uitam aseara cum dadeau unii secvente cu baselu' si geoana la dans, niste osenesti d-alea... avea geoana o moaca de buster keaton de mureai de ras... | ||
zambil Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:45 |
||
tati, nu pot ei sa fure,cat putem noi sa votam... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:48 |
||
da iasomiko...ma dusei si io azi intr-o cofetarie sa-mi savurez prajiturica si cafelutza...si cand sa savurez "friska" dadui cu ochii de candidatzi aliniatzi pe feresti...cum zici...unul mai"frumos" ca altul.... se duse apetitul.... |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:50 |
||
eu stii ce am observat? lumea nu mai pune la suflet.. am ras mult pe tema alegerilor in cartier. |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:57 |
||
si asta ii adevarat..oamenii se amuza...desi le este dificil cu traiul de azi pe ieri sau alaltaieri...romanii se amuza....ii mare lucru.... |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:02 |
||
ba mami.. eu nu m-am prins din prima ca ala e la misto,si am intrebat: e si vantu in psd? au ras aia de pe langa mine cu gura pana la urechi.. e adevarat, si eu am scos perla f repede,stiu ca sunt simpatica... si modesta,binenteles... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:05 |
||
din popor, prin popor, pentru popor.. he,he,he... http://www.youtube.com/watch?v=EDvY55HLRxE |
||
zambil Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:30 |
||
oprescu si unguru' meu sunt negri... trebuie sa fie frustrant sa nu fi primit la masa bogatilor.. eu am luat pulsu' in cartier...absolut niciunul nu a zis ca voteaza cu oprescu,ce naiba mai vrea si asta? e prieten cu..crinu',deh...mai rupe din psd d-acolo.. tampiti mai sunt... |
||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:30 |
||
e labil,saracutu'... | ||
iasomia Postat pe 20 Noiembrie 2009 15:36 |
||
De la: zambil, la data 2009-11-20 15:30:40din popor, prin popor, pentru popor.. he,he,he... astia toti,toata sleahta ,dar absolut toooti sunt frati buni cu irina moment 31 |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:29 |
||
http://www.trilulilu.ro/sir07/431421faa5804f perle....siraguri de perle...din romanika... |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 20:59 |
||
daca iese base...cred k fug in china | ||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2009 05:52 |
||
fleur, daca iese iar bashescu, va meritati soarta | ||
pik_nik Postat pe 21 Noiembrie 2009 06:22 |
||
pik, eu imi merit soarta oricum | ||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2009 06:27 |
||
fleur, soarta ta e in mainile tale, nu in matrapazlacurile unui oarecare infractor de drept comun ajuns mare presedinte bananier da' nu continui aici, asta e topic`pentru profesionisti |
||
pik_nik Postat pe 21 Noiembrie 2009 06:30 |
||
chiar...voiazm sa te rooog | ||
fleurdelis Postat pe 21 Noiembrie 2009 06:32 |
||
CE sa votez? DE CE sa votez? pa CINE sa votez? |
||
LILO Postat pe 21 Noiembrie 2009 13:59 |
||
Chestiunea zalei: hai la vot, la vot, la vot sa-i dam la base piste bot.. ...iote ca pentru base ma fecui si poiata |
||
daria_ Postat pe 22 Noiembrie 2009 10:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
despre ce vorbim? | 13 | De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25 |
Ganduri frumoase/pure/sincere | 38 | De la: Clm 12 Mai 2009 15:23 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
|
||
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară