om vedea ce-o mai fi.. pt ca o sa fie caterinca maxima zilele astea.... sa te tii... nu am de gand sa neg ca exista un val f putenic impotriva lu' basescu...se pot intampla multe. un lucru stiu sigur: nu-l vreau pe geoana... hai..o saptamana buna... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:34 |
||
---|---|---|
Nici eu nu-l vreau pe Geoana! Si tie o saptamana buna ! |
||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:38 |
||
deci, nu ma mai intereseaza cine, ce...da' badea o fost monumental aseara, la afirmatia barbosului, cum ca politicienii n-ar fi si prosti haaa?!! am ras cu lacrimi!!! |
||
|
||
zambila Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:49 |
||
...la confruntare mi-a placut Crin cand a zis negatiile : nu ati vandut flota, nu ati luat casa din Mihaileanu... .....pacat ca a dat-o in bara cu atacurile la Geoana (adversarul care-l incomoda sa ajunga in turul II era marinelul chiorate) si nu a amintit nimic de vanzari anterioare..tigareta II...afacerile fratelui cu "baietii destepti din energie (dar acolo putea marinelul cel chior sa-l atace cu Codrut Seres) si armament...Omar Haisam... ...si nu l-a pregatit staful lui suficient pentru dosarul "flota" - primele doua expertize il incriminau pe marinel, iar cel care i l-a aratat lui Crin a fost al treilea, facut de Daniel Morar la comanda lui.... ....cu Tudor Chirila - m-a lasat intepenita....la fapta buna - idem... ....mi-a placut Baselu cand a zis ca modelul lui de moralitate e nevasta-sa - a fost singurul moment cand a spus ceva in care nu credea, dar care da bine la public.... ...m-a lasat masca Geoana cand a zis de Patriarh, dar mi-a placut cand a facut referire la faptul ca Basescu a dat-o afara din casa pe soacra-sa (cam prea subtila pentru necunoscatorii cazului)...un gest foarte frumos oferirea florilor.... ...mi s-a parut un gest ostentativ (ca sa nu zic o marlanie) ca Maria Basescu sa imparta florile pe care le-a primit inainte de a se urca in masina prezidentiala (mai ramasese cu 2 flori, ca la mort si cu verdeata)(putea sa le dea soferului pentru nevasta-sa.. sa le arunce in primul tomberon...sa le dea la o vecina..la vanzatorul de ziare...la laptareasa...) |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 09:52 |
||
...am sa votez cu Geoana (am sustinut intotdeauna ca votez contra lui basescu si a camarilei sale)... ...sper sa ramana actuala alianta din parlament si Iohannis sa fie premier... |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:01 |
||
Daria doar s-au facut de ras... aruncau toti cu pietre...doar atat mai puteau face... |
||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:02 |
||
Eu nu vreau nici Geoana nici Basescu | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:03 |
||
La Sanatate ai vazut solutia lui Geoana? Alti bani scosi din buzunarul nostru,( gol de altfel, atatea taxe) pt.aceleasi sevicii medicale...inca o cotizare din salar...asta e solutia lui Geoana | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:05 |
||
Sincer, eu sunt impotriva lui Geoana aprioric. Nu mi-au placut comunistii nici inainte de '89, nu imi plac nici dupa, chit ca erau din FSN, FDSN, PDSR sau PSD, adica emanati din aia. Sa fim seriosi, anul asta aniversam 20 de ani de la fuga lu'Impuscatu, doar nu ma apuc sa ii votez esalonul doi. | ||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:10 |
||
da' te duci la vot??? | ||
zambila Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:18 |
||
posibil ca sa ma duc, numai ca sa il oftic pe Mazare | ||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:20 |
||
...am votat in 2004 pe marinel...nu mai vreau imprumuturi externe pentru Udrea..Ritzi..Placinta...Videanu...Berceanu...Mircea Basescu...(tot din buzunarele noastre vor fi platite) ...nu doresc sa fie ascultate telefoanele ca pe vremea impuscatului... ...nu doresc ca discutiile neoficale din parlament sa fie inregistrate si date pe post... ...nu vreau sa am parcuri verzi iarna (locuiesc la munte, avem primar de la pd-l si blonda de la drept a alocat fonduri pentru plantarea de panselute - tot orasul este numai ronturi proaspete de panselute)... ...nu vreau sa fie incalcata constitutia (Boc, in cartile si in cursurile de la drept trateaza corect fiecare articol in parte - se pot consulta la biblioteca facultatii; lucrarea sa de doctorat se intituleaza SUPERIORITATEA SISTEMULUI BICAMERAL; Dancu, consilierul prezidential, a participat la constitutia comentata si adnotata unde a explicat toate articolele in litera si spiritul legii)... ...nu vreau sa-mi vad presedintele la tot felul de paranghelii, cu mondialu, magaru si alte specimene la masa, iar apoi sa plece baut la volan... ....nu vreau sa-mi vad presedintele, atunci cand sate intregi sunt sub ape, iar casele se darama, la dicoteci din Constanta, cu nasul in tatele tigancilor... ...nu vreau ca presedintele tarii mele, pe timp de criza, sa faca ministere speciale pentru ce fufu el... ...nu vreau ca Angela Merkel sa se uite cu scarba la presedintele tarii mele...nu vreau ca Berlusconi (un mafiot necioplit) sa-mi impinga presedintele ca pe ultimul lacheu...nu vreau ca relatiile diplomatice dintre tara mea si alte tari sa fie afectate de afacerile cu armament ale fratelui presedintelui (vezi afacerea cu rachete si suspendarea vizitei ministrului de externe in Olanda)... nu vreau ca Putin sa-mi mistocareasca presedintele.. nu vreau foarte multe, dar nu va mai plictisesc.... ....asa ca am sa-mi dau votul contra lui chiorate... |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:24 |
||
he he he... ne-am intors in 2000? din cele doua rele, il votam pe cel mai "mic"? dar care o fi cel mai mic acum? geonelu e papat, electoratul lui antonescu va emigra in masa spre baselu. parerea mea... asta chiar daca antonelu ar da un semnal de apropiere de psd. Anakinu, nu numai mazare merita ofticat dar de data asta cred ca o sa-l oftic si eu tot pe el |
||
ready_vivus Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:24 |
||
..virusel, nu tat electoratul Crinutului...io l-am votat pa Crin, da nu-l votez pala de si-a betut joc de pnl (daca nu era psd-ul sa-l sustina in parlament, Tericeanu era ura si la gara cu 20 % ai lui)... ...ca sa mai am incredere in pnl, trebe sa plece dacolo beselu, blonda di la drept, videanu, berceanu, blaga, anastase, flutur, placinta, sulfinica...e cam grele... |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:29 |
||
Dario, eu amu vazui ca matale mergi pe mana moarta Klauss Johannis premier... Aia e buna doar de imagine, mamicule. Pentru postul de premier, trebuie sa mai creasca. Si nu putin. Ce naiba, una e primaria unui oras, fie el si Sibiul, fie ea si castigata de trei opri la rand cu peste 90% din sufragii, si cu totul alta un mandat de premier... O fi el un manager bun, dar la nivel de 150.000 de locuitori, nu la nivel de executiv. Deocamdata palaria aia chiar e cam mare... |
||
ready_vivus Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:32 |
||
Sunt multi comunisti "luminati" care au luat in brate perestroika lui Iliescu de dupa '90, intrand in PSD-ul de acum. Unii s-au trezit intre timp, altii nu.. In alta ordine de idei, pactul PSD - PNL de anul trecut nu s-ar fi intamplat niciodata daca la conducerea partidului liberal ar fi existat liberali adevarati, nu baietii "destepti" de azi. |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:35 |
||
...lasa ca a fost sufisient de mare ca sa aunga alti primari premieri sau presedenti (Cirobea, muc cel mic, marinelul chiorate)... ...eu spar sa fie nemtoteiul premer, da nush ce are psd-ul in cap... ...decat sa avem un prof da drept constitutonal care neci macar nu respecta constetutiunea....pe tempul unui specealist in dr.const. curtea constetutionala a declara neconstetutionale 4 legi (a reusit "performanta" in 11 luni de governare, cat alt nu-or reusit in 4 ani ) |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:37 |
||
io nu stiu cum e cu johannis asta, da' vi se pare ca a fost unu pana acum care sa para macar ca stie ce face?? sa fim seriosi! |
||
zambila Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:42 |
||
Dario, Iohannis era baiat simpatic inainte de a lua elicopterul spre Bucuresti, adica multa lume il aprecia pentru ceea ce facuse la Sibiu (mai putin soseaua de centura, pe care o construieste de 4 ani, si la care va mai sta inca pe atat), insa negocierile cu motanu'Felix si cu Hrebe i-au cam scazut din credibilitate. Sa fie de vina reportajul ala cu adoptiile de copii efectuate anul trecut in zona Sibiilor? ori numai dosarul ajuns deja la Parchet si refuzul neamtului de a se prezenta la cercetari? |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:45 |
||
...anakin, sosaua di sentura e a lu berceanu, bre... ...o fase sa aiba blonda di la drept pi unde sa umble chind apare preu sebeu... |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:47 |
||
daria, mi-e din ce in ce mai greu sa inteleg ce scrii | ||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:50 |
||
Nici unul nu merita votul nostru...dar e de datoria noastra sa votam. Intrebarea e pe cine? Ma intreb pe care-l detest mai mult? Care e mai rau dintre ei doi:prostanacul sau marinelul? Pun totul in balanta si voi vedea unde se inclina mai mult | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:51 |
||
...anut, nu tre sa-t pui neoronii pa moata ca sa ma-ntalegi... ..io intaleg ca nu m-antalegi, da nu-ntaleg dise nu m-angalegi |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:53 |
||
Fac alergie la Nastase cu oule lui , Mitrea cu figura lui de om rau, la Iliescu cu figura lui de comunist...dar si la blonda de la drept, la Berceanu cu drumurile lui ratacite.... | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:53 |
||
Cred ca solutia ar fi sa emigram | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:55 |
||
anouk, atunci cand dariei ii lipsesc argumentele, o da pe smecheria cu scrisul pocit, ca si cand, chipurile, ne ia la misto, adica nivelul nostru de larve este adaptat la scrierea ei voit agramata, fiindca doar pe asta e pricepem. Doar ca mistoul asta al ei are efect de bumerang. Nu stiu altii cum sunt, insa eu nu ma vad (si nici nu vreau sa ma vad) condus de o marioneta a primarului care este. |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:55 |
||
mdea, ce sa zic, daria...is mai toanta, asa...neuroni putini, nu ma baga in seama, vorbeam si io a proasta |
||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:56 |
||
...io fac mai multa alergie la blonde di la drept... la berceni...videni... fluturei... placintei.... la lembaje triviale...la bani poblici aruncat pe apa sambetei sa pe care tre sa-i platesc io den buzunaru meu pren care sufla crevatu... | ||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:57 |
||
anakin, my friend...nm-ai omorat cu efectu' tourrele ala...am ras cu lacrimi, mama... | ||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 10:58 |
||
...anakin, cata tu, la orce sobect sau predecat vrei si ai sa cetesti doar scres pocit...exceptie fac doar postarile de la Disolutia statului sa cateva postari mai seroase de p-acilea... ...is prea seroasa in restul tempului cand nu ma relaxez acilisea... ...anucu, nu pone la soflet tot ce cetesti pe acilea... |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna toturor! | 14 | De la: garbo106264 23 Martie 2010 21:59 |
cat de superficialii sunt unii? | 13 | De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25 |
dusmanie | 14 | De la: CARMENMIRELA 4 Iulie 2015 20:50 |
|
||
gandire | 25 | De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:36 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară