anouk, si pe pagina ailalta mai avem exemplificari de ST din ala, are ticul alexandrian de a deveni confuz cand e contrazis. dario, crede-ma, mi-e mai usor sa vorbesc cu cineva normal, care are o exprimare civilizata, decat sa o "ard" in limbaj de cartier. |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:02 |
||
---|---|---|
anakin, in alta dezordine de idei...vorbeam cu G aseara de alegerile atomice...si cum butonam noi telecomanda, pac !!!...dam peste micu titulescu la antene...cica acu' e analist politic si de-aseara ne apasa o mare problema, nene...cine-i face pe astia analisti politici, mama ? e vreun curs special ? ori is facuti la apelu' de seara ? ioi, ce apasari am si io... |
||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:07 |
||
Anakin multi scriu pocit...nu trebe sa te superi...asa ne mai destindem si noi... ne mai prostim intentionat.... Fetita mea cu toti prietenii ei scriu asa...ma gandesc un pik sa imi dau seama ce vrea sa spuna... si totusi la romana exceleaza cu notele...dar si-au creeat o lume a lor...si-s draguti.... |
||
|
||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:07 |
||
Anouk, daca maine il injur si eu pe Base, cu siguranta ca poimaine sunt analist politic la antene, nu e nici un secret. Desi pe micul Titulescu il vad mai bine in banca lui, un bun si pregatit avocat penalist. Lala, nu am nimic impotriva celor care scriu usor si voit pocit, insa in momentul cand discutia permite asa ceva. Aici scrisul pocit este paravanul lipsei de argumente. Eu pot sa dau o multime de argumente care ma fac sa nu il votez pe Base, dar si mai multe prin care nu l-as vota pe Geoana. |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:10 |
||
...chiciche tetulescu poate e analist politruc... ...atuns, la cata carne i-am begat marinelului chiorate in frijider, cred ca io tre sa ma nomesc analist politic... |
||
daria_ Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:13 |
||
anakin, io crez ca-l judec subiectiv pe ponta, dar nu reusesc sa depasesc perioada in care il lingea in cour pe nastase...de-atunci dateaza greata asta a mea... o fii un bun profesionist, dar caracterul lui e discutabil, parerea mea... |
||
Anouk Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:15 |
||
Da, caracterul este piesa de rezistenta a oricarui politician, si nici micutzul titulescu nu face exceptie. Si la faza cu nastase, eu nu cred ca il lingea, ci mai degraba ii numara ouale ambitia lui de a fi inaintea celorlalti. |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:30 |
||
Astia s-au dezbracat de mult de caracter... | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:33 |
||
Si aku'umbla goi printre noi si-si etaleaza ouale care s-au cam imputit | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:40 |
||
Aseara, la antene, toti marii analisti politici (mai era si o blonda pe acolo cu ei, fiecare cu blonda lui, la o adica), analisti din aia, grei, care au citit tot ce s-a scris de la Machiavelli incoace, stateau cu capu'plecat si erau tacuti, de parca nu si-ar fi luat salariile de doi ani. Din cand in cand, cate o zvacnire nevoasa din partea unuia, ca era badea care ar fi iesit pe strada sa se ia la bataie cu tot electoratu', ca era stan... Cum mama dracului sa muncesti atata timp si la urma sa se aleaga praful de toata vorbaraia ta? Misto peisaju', chiar funebru pe alocuri, mai ales pe la alocutiunile invitatilor. Aaa, sa nu uit : va mai amintiti cum era in studio cand a castigat primaria dl.fost-medic Oprescu? |
||
anakin Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:41 |
||
Analisti pe naiba....akolo e doar barfa de mahala.... | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 11:45 |
||
iote bre.. crinu' se jura ca nu se aliaza cu base... si indeamna electoratul mai degraba catre geoana. hai ca vin timpuri beton.. brrr,geoana..fac bube pe mine... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 12:58 |
||
Iasomio strange ghetele, ca daca nu, s-ar putea sa il gasesti pe Geoana de Mos Niculae....brrrrrr | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:02 |
||
o luara in barbi alde mogulii, s-acuma s-agatza de ce-a zis crinu' la turu' unu... da' tot crinu a dat cu mogulii de pamant, la nervi... e greu, bre, sa fi prost si sa n-ai cu ce... pai crinu-i om de incredere?.. el hotareste ce face peleu?... hai sa fim seriosi... tzara s-a saturat de basescu?... n-as prea crede... ca tot tara aia a votat sa reduca parlamentu' si sa faca unicameral.. adeca i-a dat la gioale lu' alde parlamentu' antibasescian... he,he,he... |
||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:07 |
||
lalo, da' bre..ma leg strans la sireturi.. zambilu' sunt necajiti ca la balamuc,au niste fete lungi.. numa' cu luptatorii adevarati nu seamana... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:22 |
||
Numa la sireturi, cureaua am strins-o de mult... | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:24 |
||
Un tip speriat intr� �ntr-un restaurant: - Al cui este pitbull-ul de la intrare? Un tip �i r�spunde plictisit: - Este al meu, care-i problema? - Sunt dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv. - Imposibil, c�inele meu s� fie omor�t de un caniche... M� face�i s� r�d. Cum se poate ca o javr� pr�p�dit� s�-i fac� asta fiarei mele? - Cred c� pitbull-ul dv. s-a �necat �n timp ce �mi m�nca caniche-ul. |
||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:25 |
||
pe mine ma distreaza fatucile alea isterizate, de cred ca intreruperea discursului vorbitorilor incomozi pt moguli este sansa jurnalistica a vietii lor... eu in locu' invitatilor le-as tine numa-n "hai sictir"-e, ca-i si asta un program politic coerent, la o adica... |
||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:27 |
||
lalo, pai se poate? bagi bancuri si tara plange? ntz,ntz,ntz... dap, sunt de-o obraznicie fara margini,numa' cu basescienii,desigur... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:28 |
||
iasomico, eu la parashutele alea le-as da sa vada-n reluare emisiunea de aseara, cu gadea, badea, stan si ailalti limbincuristi de la antene.. sa vada si ele ce le asteapta... he,he,he... | ||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:31 |
||
mmda... "ultima ora" (???): geonelu il pupa-n cour pe crinutzu, prin sustinerea variantei iohannis la executiv... crinutzu, vorba iasomicai, se jura ca nu se urca-n barca cu baselu... ne asteapta doua saptamani de campanie interesante... pentru cine va mai avea nervi sa-i vada si sa-i asculte! eu, unul, prefer sa ma retrag temporar in muntii Bucovinei... care mai vii? |
||
ready_vivus Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:34 |
||
ce-l mai domnea stan pe basescu aseara.. unde-s vremurile alea cand se rastea la sefu' statului cu: basesculeeee... he,he,he, iepure-i bine sa fi zilelea astea, la cati morcovi au crescut prin backyardurile unora... | ||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:34 |
||
ready, nu prea cred ca mai avem nervi sa-i urmarim... misto plecarea aia in munti...baga relaxare... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:35 |
||
va zic eu de ce s-a votat referendumul. ca nu s-a inteles nimic din el. lumea a perceput cel referendum ,drept o chestie ce nu mai permite unora sa traiasca pe banii nostri fara sa faca nimic. pan' la urma cozii, cam asta si e. gandit la modul grosier, fara bijutereli de nuanta. ca l-au votat pe basescu, era de asteptat. ne-am transformat intr-un popor de mahala. ne-am obisnuit sa traim tipand, jignind, aratand cu degetul, calcand in picioare.cam asta e poporul, cam asa este dorit si apreciat conducatorul. nu mai conteaza ce a facut un partid sau altul. lumea nu analizeaza faptele. a dat basescu un kil de faina moca? il votam. ce conteaza, ca urmatorii 4 ani va uita de noi ? la noi au castigat intodeauna omuletii care au stiut sa minta si sa promita.nu a contat ca i-a durut in cot de tara si ca au adus-o la sapa de lemn. se merge dupa formula" a vrut sa faca dar altii nu-l lasa". exact ce spuneam. ne-am format sa dam vina mereu pe altii si sa nu gandim nici macar o secunda cand punem o stampila pe buletinul de vot.turma . |
||
si_totusi Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:36 |
||
totusoaico... lumea a prins exact ideea... parlamentu' e doar o masa de manevra, care atunci cand nu voteaza legi care sa le creasca salariile si pensiile, joaca dupa cum le canta unii si altii.. in conditiile astea, normal ca toti doresc sa fie cati mai putini parlamentari... la partea a doua, nu vaz cu ce-s mai breji alde geoana si crin... |
||
zambil Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:48 |
||
De la: iasomia, la data 2009-11-23 13:28:31lalo, Dar ma gandeam ca asa s-ar putea sa pateasca si Base sa ii ramana Boc in gat |
||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:48 |
||
lalo, iti plac SF-urile bag seama... eu astazi sunt mai pamanteana, asa... |
||
iasomia Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:51 |
||
Visez Iasomio! Vremuri mai bune! | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:53 |
||
Pe alt topik am cerut sa-mi scrie mos Craciun un CEC | ||
lala_cri Postat pe 23 Noiembrie 2009 13:55 |
||
nu-s mai breji alde geoana si crin. deocamdata, nu avem ce alege. eu am pus stampila pe doctor. parca mi se parea mai realist si mai cu picioarele pe pamant. |
||
si_totusi Postat pe 23 Noiembrie 2009 14:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
Mici probleme cu albinele. | 4 | De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58 |
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
|
||
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară